Menú principal EnllaÁos patrocinats
parques infantiles homologados   
www.juegosalairelibre.com
fabricante de camas el√°sticas   
www.juegosalairelibre.com

CERCAR


ENTRADA
correu-e
clau
  Registra't

TEMņTICA

Actualitat
Animals
Antropologia
Art
Audiovisuals
Barcelona
Castells
Ciència
Cinema
Col·leccionisme
Còmic
Concurs
Creences
Cuina
Cultura
Dret
Economia
Entrevistes
Esports
Europa
Història
Humor
Infantil
Informàtica
Informatiu
Juvenil
Literatura
Llibres
M.Catalana
M.Dance
Magazzine
Masclisme
Medi ambient
Misteri
Motor
Multicultural
M√ļsica
Nàutica
No_catal*logat
Pa√Įsos Catalans
Pedagogía
Poesia
Política
Professionals
Psicologia
Ràdionovel·la
Religió
Rural
Safreig
Salut
Sardanes
Sexe
Solidaritat
Teatre
Tradició
Treball
Trucades
Universitat
Viatges
Xerrada


Viatges

Programes de temŗtica Viatges

Feu click aquŪ per veure una llista de tots els programes de temŗtica Viatges, inclosos els que no estan
actualment en antena i els programes especials.

Enregistraments de temŗtica ViatgesTalls dels programes enregistrats
Els viatgers de la gran anaconda
audio Katmand√ļ, la ciutat i vall prohibides durant segles als occidentals
Katmand√ļ √©s un d'aquells noms del m√≥n que evoquen m√†gia i misteri. Ciutat i vall, fornida de petits regnes, antics temples, i bells palaus. Prohibida durant segles als occidentals. Titil¬∑leu de campanetes, perfum de s√†ndal, ofec de combustible recremats. Katmand√ļ; durant molt de temps, cru√Įlla de les caravanes de iaks que traginaven c√†rregues de sal i altres productes fins al Tibet, a trav√©s dels passos elevats de les muntanyes.Encara ara els caminets de l'Him√†laia no nom√©s t'enfilen als cims m√©s alts del planera, sin√≥ que et transporten segles enrere. Els pagesos dels pobles arrapats a les valls, traginant descal√ßos pesats fardells o pasturant el bestiar en vessants escarpats. Petites estupes enmig del cam√≠, guarnides amb banderoles d'oraci√≥ espetegant al vent; imatges de deus i deesses, amagades a la soca d'un arbre. Torrents i rius d'aig√ľes embogides. Rec√≥rrer els camins del Nepal, amb Joan Pla, viatger, director d'Independents i Trekkings.. Una finestra oberta per mirar m√©s enll√† del nostre horitz√≥ cultural i acostar-nos a altres paisatges f√≠sics i humans d'arreu de la Terra.
Data : 2017-07-15
Tipus : --
Durada : 00:54:35
Mida : 25585938
Descarrega
Els viatgers de la gran anaconda
audio El tast de la Gran Anaconda: fent trekking al Nepal, de Bandipur a Pokhara
Kathmandu √©s un d'aquells noms del m√≥n que evoquen m√†gia i misteri. Ciutat i vall, fornida de petits regnes, antics temples, i bells palaus. Prohibida durant segles als occidentals. Titil¬∑leu de campanetes, perfum de s√†ndal, ofec de combustible recremats. Kathmandu; durant molt de temps, cru√Įlla de les caravanes de iaks que traginaven c√†rregues de sal i altres productes fins al Tibet, a trav√©s dels passos elevats de les muntanyes.... Encara ara els caminets de l'Him√†laia no nom√©s t'enfilen als cims m√©s alts del planera, sin√≥ que et transporten segles enrere. Els pagesos dels pobles arrapats a les valls, traginant descal√ßos pesats fardells o pasturant el bestiar en vessants escarpats. Petites estupes enmig del cam√≠, guarnides amb banderoles d'oraci√≥ espetegant al vent; imatges de deus i deesses, amagades a la soca d'un arbre. Torrents i rius d'aig√ľes embogides. Rec√≥rrer els camins del Nepal, amb Joan Pla, viatger, director d'Independents i Trekkings.. Una finestra oberta per mirar m√©s enll√† del nostre horitz√≥ cultural i acostar-nos a altres paisatges f√≠sics i humans d'arreu de la Terra.
Data : 2017-07-13
Tipus : --
Durada : 00:03:10
Mida : 1484375
Descarrega
Els viatgers de la gran anaconda
audio La vall del Danakil a Etiòpia: un altre món dins del nostre, un paisatge mai vist
El Danakil √©s la Lluna a la Terra. Una regi√≥ crust√†cia com la pell d'un llangardaix, que tremola una vintena de cops, un dia tranquil, com si pat√≠s calfreds, si b√© les esgarrifances s'enfilen fins a les dues mil en les jornades de crisi. Per√≤ no √©s pas pel fred, que tremola! Aqu√≠, els term√≤metres marquen 40 graus a l'ombra, de mitjana, i, sovint, trenquen de llarg la barrera dels 50, a ple sol. La calor √©s insuportable. I malgrat que la vida sigui un miracle, enmig de tanta desolaci√≥, encara hi desfilen caravanes de camells que transporten sal d'un lloc a un altre. No √©s pas un miratge, s√≥n les caravanes de la sal dels afar o danakil, els √ļnics humans capa√ßos de viure en aquesta terra inhumana, del color del sofre i el safr√†, la maragda i l'ambre. De sobreviure enmig d'aquest paisatge irreal, on√≠ric, √ļnic. Un paisatge m√†gic, mai vist, afirma Concepci√≥ Colomina. Per aix√≤ era imperatiu de veure, encara que per a molts viatgers el Danakil sigui l'infern a la terra. Acompanya'ns al ventre canoa d'"Els viatgers de la Gran Anaconda". . Una finestra oberta per mirar m√©s enll√† del nostre horitz√≥ cultural i acostar-nos a altres paisatges f√≠sics i humans d'arreu de la Terra.
Data : 2017-07-08
Tipus : --
Durada : 00:53:36
Mida : 25125000
Descarrega
Els viatgers de la gran anaconda
audio El tast de la Gran Anaconda: Danakil, un paisatge de colors càlids que fa mal al cor de trepitjar
El Danakil √©s la Lluna a la Terra. Una regi√≥ crust√†cia com la pell d'un llangardaix, que tremola una vintena de cops, un dia tranquil, com si pat√≠s calfreds, si b√© les esgarrifances s'enfilen fins a les dues mil en les jornades de crisi. Per√≤ no √©s pas pel fred que tremola! Aqu√≠, els term√≤metres marquen 40 graus a l'ombra, de mitjana, i, sovint, trenquen de llarg la barrera dels 50, a ple sol. La calor √©s insuportable. I malgrat que la vida sigui un miracle, enmig de tanta desolaci√≥, encara hi desfilen caravanes de camells que transporten sal d'un lloc a un altre. No √©s pas un miratge, s√≥n les caravanes de la sal dels afar o danakil, els √ļnics humans capa√ßos de viure en aquesta terra inhumana, del color del sofre i el safr√†, la maragda i l'ambre. De sobreviure enmig d'aquest paisatge irreal, on√≠ric, √ļnic. Un paisatge m√†gic, mai vist, afirma Concepci√≥ Colomina. Per aix√≤ era imperatiu de veure, encara que per a molts viatgers el Danakil sigui l'infern a la terra.. Una finestra oberta per mirar m√©s enll√† del nostre horitz√≥ cultural i acostar-nos a altres paisatges f√≠sics i humans d'arreu de la Terra.
Data : 2017-07-06
Tipus : --
Durada : 00:03:33
Mida : 1664063
Descarrega
Els viatgers de la gran anaconda
audio El gran salt a Austràlia per canviar radicalment de vida per necessitat vital
Cada cop que en Jordi Colomer arribava d'un viatge patia un trauma. Feia quinze anys que treballava de director comercial en una empresa de prop de Girona. Tenia el seu cotxet, el seu mòbil, el seu portàtil, les seves dietes. Ho tenia tot, pensava. Però el trauma post viatge persistia. Quan va complir els 45, es va llevar un dia i va dir: saps que, avui tinc ganes de canviar. I va decidir anar-se'n... a Austràlia. Però el salt a aquell somni consistia en preguntar-se primer: ets capaç de fer això?, ets capaç de deixar-ho tot i saltar al buit?. Fins que va saltar. Per en Jordi Colomer el Gran Salt cap el seu somni, te un nom de destí que es diu El gran salt a Austràlia. A Brisbane va començar un nou viatge, potser el més important de la seva vida. El gran salt a Austràlia de Jordi Colomer, viatger. Cal perdre's per saber cap a on vols anar.. Una finestra oberta per mirar més enllà del nostre horitzó cultural i acostar-nos a altres paisatges físics i humans d'arreu de la Terra.
Data : 2017-07-02
Tipus : --
Durada : 00:53:31
Mida : 25085938
Descarrega
Els viatgers de la gran anaconda
audio El tast de la Gran Anaconda: perdre's per saber cap a on vols anar, un salt al buit a Austràlia
En Jordi Colomer, quan va complir els 45, es va llevar un dia i va dir: saps que, avui tinc ganes de canviar. I va decidir anar-se'n... a Austràlia. De vegades a la vida, cal perdre's per saber cap a on vols anar. Tot i això, te'n adones que les teves pors viatgen amb tu.. Una finestra oberta per mirar més enllà del nostre horitzó cultural i acostar-nos a altres paisatges físics i humans d'arreu de la Terra.
Data : 2017-06-29
Tipus : --
Durada : 00:02:42
Mida : 1265625
Descarrega
Els viatgers de la gran anaconda
audio Un viatge memorable de dues dones aventureres: Ella Maillart i Annemarie Schwarzenbach
Fa prop de vuitanta anys, les escriptores i aventureres Ella Maillart i Annemarie Schwarzenbach van emprendre, plegades, un cam√≠ que van considerar cruel. Un llarg i perill√≥s periple en cotxe que les va portar a travessar Iugosl√†via, Bulg√†ria, Turquia (Istanbul, Trebisonda) Arm√®nia, P√®rsia (Teheran) l'Azerbaidjan i l'Afganistan (Herat i Kabul). √Čs per aix√≤ que "El camino cruel" esta considerat un dels grans relats de viatge del s. XX. Ella Maillart va ser una aventurera i una escriptora extraordin√†ria, per contrast amb Annemarie Schwarzenbach, un personatge que han descrit com dels m√©s inquietants del moment cultural europeu d'aquella √®poca. A "El camino (o la ruta) cruel", Ella Maillart narra el "quasi" pelegrinatge amb un Fort Roadster de 18 cavalls, des de Su√Įssa fins a Kabul, l'any 1939. Un viatge memorable, en un llibre de cap√ßalera, al costat de "Todos los caminos est√°n abiertos", "Muerte en Persia" i "Cam√≠ d'anada i tornada", els viatges literaris que ens descriu l'igualment viatger, escriptor i editor Enric Soler. Acompanya'ns al ventre canoa dels "Viatgers de la Gran Anaconda".. Una finestra oberta per mirar m√©s enll√† del nostre horitz√≥ cultural i acostar-nos a altres paisatges f√≠sics i humans d'arreu de la Terra.
Data : 2017-06-24
Tipus : --
Durada : 00:54:58
Mida : 25765625
Descarrega
Els viatgers de la gran anaconda
audio El tast de la Gran Anaconda: a mitjans del segle passat, dues dones viatgeres fascinadores
Fa prop de vuitanta anys, les escriptores i aventureres, Ella Maillart i Annemarie Schwarzenbach van emprendre, plegades, un cam√≠ que van considerar cruel. Un llarg i perill√≥s periple en cotxe que les va portar a travessar Iugosl√†via, Bulg√†ria, Turquia (Istanbul, Trebisonda) Arm√®nia, P√®rsia (Teheran) l'Azerbaidjan i l'Afganistan (Herat i Kabul). √Čs per aix√≤ que "El camino cruel" esta considerat un dels grans relats de viatge del s. XX. Ella Maillart va ser una aventurera i una escriptora extraordin√†ria, per contrast amb Annemarie Schwarzenbach, un personatge que han descrit com dels m√©s inquietants del moment cultural europeu d'aquella √®poca. A "El camino (o la ruta) cruel", Ella Maillart narra el "quasi" pelegrinatge amb un Fort Roadster de 18 cavalls, des de Su√Įssa fins a Kabul, l'any 1939. Un viatge memorable, en un llibre de cap√ßalera, al costat de "Todos los caminos est√°n abiertos", "Muerte en Persia" i "Cam√≠ d'anada i tornada", els viatges literaris que ens descriu l'igualment viatger, escriptor i editor Enric Soler.. Una finestra oberta per mirar m√©s enll√† del nostre horitz√≥ cultural i acostar-nos a altres paisatges f√≠sics i humans d'arreu de la Terra.
Data : 2017-06-22
Tipus : --
Durada : 00:03:16
Mida : 1531250
Descarrega
Els viatgers de la gran anaconda
audio D'Indonèsia a Barcelona, començant des de Semarang a l'Illa de Java
Pel cam√≠ coneixes a molts viatgers, per√≤ n'hi ha pocs d'extraordinaris. Aquesta √©s la hist√≤ria de Joan Pol Mingot, estudiant d'angl√®s que va esdevenir viatger i pelegr√≠. Havia fet un munt de voluntariats i, aquest cop, la vacant que havia trobat li oferia fer classes d'angl√®s en un poblet que no sabia ni on era. Va decidir anar-se'n-hi. Per√≤ Semarang, a l'illa de Java, Indon√®sia, no era un poblet sin√≥ una ciutat de m√©s de tres milions d'habitants. Tampoc estava a la selva, com es pensava, sin√≥ a la costa del mar de Java. Indon√®sia va resultar el quart pa√≠s m√©s poblat del m√≥n. I la gent no era budista ni hinduista, sin√≥ musulmana. Va passar el temps a Java. I acabades les classes i els diners, en Joan Pol va saber que havia arribat l'hora de tornada a casa. Es va fer el prop√≤sit de no exigir res a ning√ļ, viure nom√©s del que reb√©s de la gent que es trob√©s pel cam√≠. No li calia res. Gaireb√© ni menjar. "I aix√≤", diu, "em va alliberar. Vaig volar!".. Una finestra oberta per mirar m√©s enll√† del nostre horitz√≥ cultural i acostar-nos a altres paisatges f√≠sics i humans d'arreu de la Terra.
Data : 2017-06-17
Tipus : --
Durada : 00:53:47
Mida : 25210938
Descarrega
Els viatgers de la gran anaconda
audio El tast de la Gran Anaconda: un canvi de prespectiva, una nova visió després d'un llarg viatge
Pel cam√≠ coneixes a molts viatgers, per√≤ n'hi ha pocs d'extraordinaris. Aquesta √©s la hist√≤ria de Joan Pol Mingot, estudiant d'angl√®s que va esdevenir viatger i pelegr√≠. Havia fet un munt de voluntariats i, aquest cop, la vacant que havia trobat li oferia fer classes d'angl√®s en un poblet que no sabia ni on era. Va decidir anar-se'n-hi. Per√≤ Semarang, a l'illa de Java, Indon√®sia, no era un poblet sin√≥ una ciutat de m√©s de tres milions d'habitants. Tampoc estava a la selva, com es pensava, sin√≥ a la costa del mar de Java. Indon√®sia va resultar el quart pa√≠s m√©s poblat del m√≥n. I la gent no era budista ni hinduista, sin√≥ musulmana. Va passar el temps a Java. I acabades les classes i els diners, en Joan Pol va saber que havia arribat l'hora de tornada a casa. Es va fer el prop√≤sit de no exigir res a ning√ļ, viure nom√©s del que reb√©s de la gent que es trob√©s pel cam√≠. No li calia res. Gaireb√© ni menjar. "I aix√≤", diu, "em va alliberar. Vaig volar!".. Una finestra oberta per mirar m√©s enll√† del nostre horitz√≥ cultural i acostar-nos a altres paisatges f√≠sics i humans d'arreu de la Terra.
Data : 2017-06-15
Tipus : --
Durada : 00:04:35
Mida : 2148438
Descarrega
Els viatgers de la gran anaconda
audio Al cim de l'Athos i al Teide, a l'hora de la sortida o la posta del sol
Moments màgics del l'Hèctor Oliva. Aquesta és la guia de viatge de l'anaconda.. Una finestra oberta per mirar més enllà del nostre horitzó cultural i acostar-nos a altres paisatges físics i humans d'arreu de la Terra.
Data : 2017-06-12
Tipus : --
Durada : 00:00:55
Mida : 429688
Descarrega
Els viatgers de la gran anaconda
audio La soltiud al parc natural del Vesubi, un regal dels déus
L'objectiu de l'Héctor Oliva era coronar els cims més màgics del Mediterrani: des de l'Etna i el Vesuvi fins a l'Ararat; des de l'Athos, l'Olimp, el Parnàs i el Sinaí fins al penyal de Gibraltar i el Teide. Aquesta és la guia de viatge de l'anaconda.. Una finestra oberta per mirar més enllà del nostre horitzó cultural i acostar-nos a altres paisatges físics i humans d'arreu de la Terra.
Data : 2017-06-12
Tipus : --
Durada : 00:01:16
Mida : 593750
Descarrega
Els viatgers de la gran anaconda
audio Hi ha déus a l'Olimp? Un pelegrinatge pels cims sagrats del Mediterrani
Pels grecs antics, les muntanyes eren el lloc de la màgia i del que és desconegut. Per això eren, també, el lloc dels déus. Héctor Oliva es va preguntar si hi ha déus a l'Olimp, i per comprovar-ho va emprendre un pelegrinatge pels cims sagrats del Mediterrani... i més enllà. Des de l'Etna i el Vesuvi a l'Ararat; des de l'Athos, l'Olimp, el Parnàs i el Sinaí al penyal de Gibraltar i el Teide. Tots els cims d'aquests volcans i muntanyes tanquen alguna relació amb la història, la cultura i els mites de l'Antiguitat. Perquè és, sobretot, a través de les muntanyes que s'ha explicat la història de l'Antiguitat. "Hay dioses en el Olimpo" amb el viatger i escriptor Héctor Oliva. I com cada setmana, un episodi del nostre viatger en marxa a "Cròniques orientals" amb Josep Maria Romero. Acompanya'ns al ventre canoa dels "Viatgers de la Gran Anaconda".. Una finestra oberta per mirar més enllà del nostre horitzó cultural i acostar-nos a altres paisatges físics i humans d'arreu de la Terra.
Data : 2017-06-10
Tipus : --
Durada : 00:52:41
Mida : 24695313
Descarrega
Els viatgers de la gran anaconda
audio El tast de la Gran Anaconda: Athos, un viatge en el temps al lloc més diferent d'Europa
Pels grecs antics les muntanyes eren el lloc de la màgia i del que és desconegut, per això eren, també, el lloc dels Déus. Héctor Oliva es va preguntar si hi ha Déus a l'Olimp, i per a comprovar-ho va emprendre un pelegrinatge pels cims sagrats del Mediterrani... i més enllà. Des de l'Etna i el Vesuvi a l'Ararat; des de l'Athos, l'Olimp, el Parnàs i el Sinaí al Penyal de Gibraltar i el Teide. Tots els cims d'aquests volcans i muntanyes tanquen alguna relació amb la història, la cultura i els mites de l'Antiguitat. Perquè és, sobretot, a través de les muntanyes que s'ha explicat la història de l'Antiguitat. "Hay dioses en el Olimpo" amb el viatger i escriptor, Héctor Oliva. . Una finestra oberta per mirar més enllà del nostre horitzó cultural i acostar-nos a altres paisatges físics i humans d'arreu de la Terra.
Data : 2017-06-07
Tipus : --
Durada : 00:03:29
Mida : 1632813
Descarrega
Els viatgers de la gran anaconda
audio Els volcans de Hawaii: el Mauna Loa i el Mauna Kea tant aprop i tant diferents alhora
Les illes Hawaii constitueixen l'arxip√®lag m√©s a√Įllat del m√≥n. La vida ha estat possible, en aquest punt de l'oce√† Pac√≠fic, per les erupcions de grans volcans marins. En efecte, les Hawaii s√≥n les puntes emergides d'una gran serralada submarina. Els ge√≤legs ho consideren un "hot spot", un punt calent de l'escor√ßa terrestre, un lloc on les altes temperatures generen extenses acumulacions de magma incandescent que aflora seguint els corrents convectius que es generen prop del nucli terrestre. Els mateixos cient√≠fics han descobert que el Mauna Loa i el Mauna Kea, els dos grans volcans de la Big Island, tenen tant volum de roques sota el mar que les consideren les muntanyes m√©s voluminoses del planeta. El seu pes √©s tant formidable que fins i tot han enfonsat la crosta terrestre fins a deformar-la. Encara ara, el fet que aquests volcans continu√Įn expulsant lava √©s un dels grans misteris de la geologia. Hawaii, amb el periodista de viatges Jordi Canal Soler.. Una finestra oberta per mirar m√©s enll√† del nostre horitz√≥ cultural i acostar-nos a altres paisatges f√≠sics i humans d'arreu de la Terra.
Data : 2017-06-03
Tipus : --
Durada : 00:51:02
Mida : 23921875
Descarrega
Els viatgers de la gran anaconda
audio El tast de la Gran Anaconda: a l'arxip√®lag m√©s a√Įllat del m√≥n un "hot spot"
Les Illes Hawaii constitueixen l'arxip√®lag m√©s a√Įllat del m√≥n. La vida ha estat possible en aquest punt de l'Oce√† Pac√≠fic, per les erupcions de grans volcans marins. En efecte, les Hawaii son les puntes emergides d'una gran serralada submarina. Els ge√≤legs el consideren un "hot spot", un punt calent de l'escor√ßa terrestre. Un lloc on les altes temperatures generen extenses acumulacions de magma incandescent que aflora, seguint els corrents convectius que es generen prop del nucli terrestre. Els mateixos cient√≠fics han descobert que el Mauna Loa i el Mauna Kea, els dos grans volcans de la Big Island, tenen tant de volum de roques sota el mar que les consideren les muntanyes m√©s voluminoses del planeta. El seu pes √©s tant formidable que fins i tot han enfonsat la crosta terrestre fins a deformar-la. Encara ara, el fet que aquests volcans continu√Įn expulsant lava √©s un dels grans misteris de la geologia. Hawaii, amb el periodista de viatges, Jordi Canal Soler. . Una finestra oberta per mirar m√©s enll√† del nostre horitz√≥ cultural i acostar-nos a altres paisatges f√≠sics i humans d'arreu de la Terra.
Data : 2017-06-01
Tipus : --
Durada : 00:03:56
Mida : 1843750
Descarrega
Els viatgers de la gran anaconda
audio Arribar a l'illa més gran de l'arxipèlag de les Salomó omplint totes les pàgines del passaport
"Rumb a Guadalcanal vam fer la travessa més lenta de tot el que portàvem de navegació al voltant del món". Laura Alameda i Joan Antoni Afonso intentaven arribar a l'illa més gran de l'arxipèlag de les Salomó, però el vent havia deixat un buit i el mar era un mirall. Guadalcanal és un bocí de terra gairebé del tot recobert de selva tropical. I, a la Segona Guerra Mundial, un dels escenaris principals de la batalla del Pacífic. Per això el fons marí del voltant de l'illa amaga un secret. O molts secrets. Un munt de destructors, fragates i cuirassats, i altre mena de maquinària bèl·lica nord-americana i japonesa que les bombes van destruir i enfonsar. Ombres fantasmagòriques dipositades sobre la sorra, colonitzades pel corall, habitades pels peixos i envoltades pel silenci de l'aigua. Tot plegat, un món fascinant." I amb Jordi Solà, poeta i viatger, s'acabava una etapa del llarg viatge al mont Kailas, i volien dirigir-se al tercer lloc sagrat del Tibet, a Tirthapuri. Acompanya'ns al ventre canoa dels "Viatgers de la Gran Anaconda".. Una finestra oberta per mirar més enllà del nostre horitzó cultural i acostar-nos a altres paisatges físics i humans d'arreu de la Terra.
Data : 2017-05-27
Tipus : --
Durada : 00:53:04
Mida : 24875000
Descarrega
Els viatgers de la gran anaconda
audio El tast de la Gran Anaconda: arribar a un dels escenaris de la guerra del pacífic de la II GM
"Rumb a Guadalcanal vam fer la travessa més lenta de tot el que portàvem de navegació al voltant del món". Laura Alameda i Joan Antoni Afonso intentaven arribar a l'illa més gran de l'arxipèlag de les Salomó, però el vent havia deixat un buit i el mar era un mirall. Guadalcanal és un bocí de terra gairebé del tot recobert de selva tropical. I a la Segona Guerra Mundial, un dels escenaris principals de la batalla del Pacífic. Per això el fons marí del voltant de l'illa amaga un secret. O molts secrets. Un munt de destructors, fragates i cuirassats i altre mena de maquinària bèl·lica nord-americana i japonesa que les bombes van destruir i enfonsar. Ombres fantasmagòriques dipositades sobre la sorra, colonitzades pel corall, habitades pels peixos i envoltades pel silenci de l'aigua. Tot plegat un món fascinant.". Una finestra oberta per mirar més enllà del nostre horitzó cultural i acostar-nos a altres paisatges físics i humans d'arreu de la Terra.
Data : 2017-05-25
Tipus : --
Durada : 00:03:15
Mida : 1523438
Descarrega
Els viatgers de la gran anaconda
audio Buscar la teva aura encara que estiguis en mig de molta gent a Tòquio
De Pequín a Tòquio amb la sociòloga, Marta Soler Alemany. Un dels seus moments màgics viscuts, emocionar-se amb un ball d'un grup d'àvis i àvies en un dels seus parcs. Aquesta és la guia de viatge de l'anaconda.. Una finestra oberta per mirar més enllà del nostre horitzó cultural i acostar-nos a altres paisatges físics i humans d'arreu de la Terra.
Data : 2017-05-23
Tipus : --
Durada : 00:00:43
Mida : 335938
Descarrega
Els viatgers de la gran anaconda
audio L'esclat de la Xina per engrandir-se, de Pequín a Tòquio
La Xina ha constru√Įt l'equivalent a de dues Romes per any, els darrers anys. El que abans era el somni americ√†, ara √©s el somni xin√®s. "Hi ha pressa per desenvolupar-se, i tenen clar el preu que cal pagar: arrasar el passat" diu la soci√≤loga Marta Soler Alemany. I potser tamb√©, arrasar el present. En funci√≥ del grau de pol¬∑luci√≥, baixes o no al carrer a fer esport. A Pequ√≠n la Marta tenia un arsenal de m√†scares i cada dia, abans de sortir, triava quina era la m√©s adequada. "Tu notes l'olor quan vas a Pequ√≠n", assegura la Marta. "Quan tornava a Barcelona i obria la maleta, feia olor de carb√≥", assegura. Per aix√≤ l'aire que la Marta va respirar al arribar a T√≤quio li va semblar com si alg√ļ hagu√©s obert una finestra. "T√≤quio √©s una ciutat del futur, per√≤ del present", diu. "I tot √©s tant pulcre, tant net, tant endre√ßat". Pequ√≠n-T√≤quio amb la soci√≤loga, Marta Soler Alemany.. Una finestra oberta per mirar m√©s enll√† del nostre horitz√≥ cultural i acostar-nos a altres paisatges f√≠sics i humans d'arreu de la Terra.
Data : 2017-05-20
Tipus : --
Durada : 00:53:50
Mida : 25234375
Descarrega
©Copyright 2005 Bredax. Tots els drets reservats. Més opcions a www.laradioalacarta.com
0.1160340309143066