Menú principal Enllaços patrocinats
Ascensores Barcelona   
www.sigma.cat
Material de Dibujo   
vpiera.com

CERCAR


ENTRADA
correu-e
clau
  Registra't

TEMÀTICA

Actualitat
Animals
Antropologia
Art
Audiovisuals
Barcelona
Castells
Ciència
Cinema
Col·leccionisme
Còmic
Concurs
Creences
Cuina
Cultura
Dret
Economia
Entrevistes
Esports
Europa
Història
Humor
Infantil
Informàtica
Informatiu
Juvenil
Literatura
Llibres
M.Catalana
M.Dance
Magazzine
Masclisme
Medi ambient
Misteri
Motor
Multicultural
Música
Nàutica
No_catal*logat
Països Catalans
Pedagogía
Poesia
Política
Professionals
Psicologia
Ràdionovel·la
Religió
Rural
Safreig
Salut
Sardanes
Sexe
Solidaritat
Teatre
Tradició
Treball
Trucades
Universitat
Viatges
Xerrada


Audiovisuals

Programes de temàtica Audiovisuals

Feu click aquí per veure una llista de tots els programes de temàtica Audiovisuals, inclosos els que no estan
actualment en antena i els programes especials.

Enregistraments de temàtica AudiovisualsTalls dels programes enregistrats
Extraradi
audio IGLOR: tecnologia audiovisual avançada per Internet
Des de fa uns anys les videoconferències s'han convertit en una gran eina per a professionals de molts àmbits. A l'Extraradi hem parlat d'IGLOR, una iniciativa empresarial que s'ha fet un lloc en la tecnologia audiovisual avançada per Internet. I ens han acompanyat els seus responsables, en Pedro Lorente i en Francisco Javier Iglesias..
Data : 2011-12-12
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Extraradi
audio La televisió del futur
Les dues coses que les persones humanes fem més sovint són dormir i treballar. Quina és la tercera? Diuen que la tercera activitat més comuna a la nostra espècie és mirar la televisió. A l'Extraradi ens centrem en aquesta tercera activitat. En volem saber què tenim i què ens espera de cara al futur. N'hem parlat amb Mich Micenmacer, pluriemplea cultural de l'audiovisual, Ruben Mayoral, sots·director de continguts de El Terrat i Cristina Sáez, Directora del programa "La Malla Tendències". .
Data : 2011-11-25
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Extraradi
audio Premi audiovisual de la sostenibilitat quotidiana
Si sou dels que us agrada preparar les coses amb tranquil·litat pareu atenció, perquè fins al 14 de novembre podeu participar al "Premi audiovisual de la sostenibilitat quotidiana". Per conèixer els detalls parlem amb la coordinadora del Premi, l'Àngels Codina..
Data : 2011-07-12
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Extraradi
audio Què és un Community Manager?
En els últims temps, degut a l'auge de l'ús de les noves tecnologies, molt perfils professionals hi porten inclòs les paraules Community Manager. Una professió, però, amb una definició una mica confusa. Què és un Community Manager? Què fa? Aquestes preguntes les hem intentat resoldre amb 3 persones que es consideren Community Mannagers: l’Àlex Puig, formador de Community Managers, la Laia Marqués, redactora multimèdia del departament d'interactius a la Xarxa Audiovisual Local i en Francesc Gómez, social media strategist a Elogia..
Data : 2011-07-01
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Extraradi
audio Propostes garcianes
Torna el recomanador setmanal de l'Extraradi. El periodista Toni Garcia ens porta quatre noves propostes. en aquest cas, dues de literàries, una audiovisual i una musical. Totes directes a la nostra agenda!.
Data : 2011-05-04
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Extraradi
audio Cinema al wikilounge de la UOC
Diuen que està tot inventat però no és cert. Hi ha una nova forma de fer cinema. Si esteu encuriosits escolteu amb atenció i quedeu-vos amb aquest lloc: el wikilounge de la UOC, al nº 6 de la Rambla Catalunya de BCN. En parlem amb en Toni Roig, director del programa de Comunicació Audiovisual de la UOC..
Data : 2011-04-26
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Extraradi
audio Comràdio i la BBC
La BBC vol conèixer de primera mà el funcionament de la Sindicada de COMRàdio. Per aquest motiu, una delegació de COMRàdio i de la Xarxa Audiovisual Local s'ha reunit avui amb representants de la BBC, a Londres per conèixer el servei d'intercanvi de continguts radiofònics i audiovisuals de totes dues empreses amb els mitjans locals. Francesc Triola, director general de COMRàdio, ens explica com ha anat la reunió.
Data : 2011-04-12
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Extraradi
audio Premis de la comunicació local
En Franc continua al Parc Audiovisual de Terrassa pendent dels premis de la comunicació local. Amb en Jordi Durán, presentador del Dia a la Com, en Ramón Companys director del programa Tots per tots, en Juanjo Yunquera, han repassat com serà la gala i fins i tot han desvetllat algun dels premiats! Atents! .
Data : 2011-03-25
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Extraradi
audio Animació Goyesca i Oscaritzada
L’especialista en audiovisuals, Mich Micenmacher, analitza el panorama del sector audiovisual d’animació al nostre país després dels Goya i fa un cop d’ull als nominats als Oscar en aquesta disciplina. L’animació espanyola està en auge? Cada cop està més reconeguda la feina dels nostres professionals?.
Data : 2011-02-18
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Extraradi
audio TelePapa i els polítics a la tele
El crític i voyeur televisiu Bob Pop analitza televisivament la cobertura audiovisual de la visita del Papa Benet XVI a Barcelona i els polítics engeguen campanya electoral enfrontant-se a les preguntes dels ciutadans..
Data : 2010-11-11
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Extraradi
audio Zoom Festival
Aquest proper 2 de novembre, i fins el diumenge 7 de novembre, aixeca el teló el 8è festival europeu de cinema per a televisió a Igualada, el Zoom Festival i que compta amb la col·laboració de COM Ràdio. Per saber més d’aquest Festival audiovisual hem parlat amb el seu director, en Jordi Comellas..
Data : 2010-11-02
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Extraradi
audio Catalan Films - Catalan Cartoons
A l'Extraradi hem parlat d’exportar cultura catalana a l’exterior, i més concretament de cinema. Ho hem fet amb la responsable d’una de les institucions que es dedica a que això sigui possible, CATALAN FILMS, una organització que des de l’any 1986 treballa per la internacionalització de la producció audiovisual catalana. A qui hem convidat per parlar d’això a l’Extraradi és la directora de CATALAN FILMS, l'Àngela Bosch..
Data : 2010-10-26
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Extraradi
audio Programes curiosos de tv
L'explorador i periodista Jofre Font s'ha endinsat en el món audiovisual estranger i ens porta proves dels programes més "curiosos" que ha trobat. Voleu saber quines són? No us podeu perdre la secció!.
Data : 2010-09-17
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Extraradi
audio De l'audiovisual primitiu al reactiu
Mich Micenmacher, pluriempleat de l'audiovisual, ens fa un recorregut per la història dels audiovisuals: des de l'audiovisual primitiu del museu del cinema de Girona als audiovisuals reactius dels concerts de Peter Gabriel..
Data : 2010-09-02
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Extraradi
audio Tertúlia sobre obrir-se pas en el món audiovisual i titelles
Parlem sobre el difícil procés d'obrir-se pas en el món professional i sobretot en l'àmbit audiovisual i visitem un taller de titelles molt especial..
Data : 2010-08-11
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Extraradi
audio "Cine en Casa Camper Barcelona"
La productora Boolab farà una creació audiovisual amb sis realitzadors que tenen tota la llibertat del món. L'únic que se'ls imposa és el lloc: la Casa Camper de Barcelona. En Franc s'hi ha apropat i ha parlat amb un dels responsables, el Koke..
Data : 2010-05-31
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Extraradi
audio Educació audiovisual en l'era digital
El Consell de l'Audiovisual de Catalunya va organitzar, conjuntament amb el Departament d'Educació de la Generalitat i la Fundació la Caixa, "la primera setmana de l'educació audiovisual en l'era digital", una setmana plena d'activitats (un total de 114 tallers) destinades a alumnes de tot Catalunya. Tot, amb l'objectiu de despertar l'esperit crític dels menors davant els productes audiovisuals que consumeixen..
Data : 2010-05-05
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Extraradi
audio Londres audiovisual
En Mich Micenmacher, "pluriempleat cultural de l'audiovisual", està atent a totes les novetats en video, en cinema i en art que hi ha arreu del món. Ens fa viatjar fins a Londres i ens explica què esta passant a la CITY! I ens destaca algunes propostes. La 1a és el nou videoclip del grup Radiohead, House of cards. Un videoclip enregistrat sense càmeres. La 2a és l'exposició Decode al Victoria & Albert Museum fins l'11 d'Abril, i la 3a és la pel·lícula més esperada de l'any "Alice in Wonderland"..
Data : 2010-03-18
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Extraradi
audio Falta un mes per l'apagada analògica!
A poc menys d'un mes per l'apagada analògica, a l'Extraradi hem volgut parlar amb tot un expert, el Gabriel Barragan, director d'Acció Local de la Xarxa d'Audiovisual Local. Hem parlat sobre el progressiu procés d'implementació de la TDT a les nostres cases així com sobre quins dubtes encara tenim al respecte. Amb ell i les preguntes dels oients hem intentar resoldre aquests petits dubtes tan freqüents..
Data : 2010-03-03
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Extraradi
audio "Música pels ulls"
En Franc s'ha desplaçat fins al Palau Robert on el fotògraf Francesc Fàbregues, estrena exposició. Es tracta d’una retrospectiva fotogràfica i audiovisual de l’obra de Fàbregas, que se situa entre els anys setanta i vuitanta a Catalunya. L'exposició "Música pels ulls" estarà disponible fins el 2 de maig. A l'Extraradi hem parlat amb ell i això és el que ens ha explicat..
Data : 2010-02-22
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
©Copyright 2005 Bredax. Tots els drets reservats. Més opcions a www.laradioalacarta.com
0.0841200351715088