Menú principal Enllaos patrocinats
Piezas Dentadas a Medida   
addendum.es
correpasillos   
www.juegosalairelibre.com

CERCAR


ENTRADA
correu-e
clau
  Registra't

TEMTICA

Actualitat
Animals
Antropologia
Art
Audiovisuals
Barcelona
Castells
Ciència
Cinema
Col·leccionisme
Còmic
Concurs
Creences
Cuina
Cultura
Dret
Economia
Entrevistes
Esports
Europa
Història
Humor
Infantil
Informàtica
Informatiu
Juvenil
Literatura
Llibres
M.Catalana
M.Dance
Magazzine
Masclisme
Medi ambient
Misteri
Motor
Multicultural
Música
Nàutica
No_catal*logat
Països Catalans
Pedagogía
Poesia
Política
Professionals
Psicologia
Ràdionovel·la
Religió
Rural
Safreig
Salut
Sardanes
Sexe
Solidaritat
Teatre
Tradició
Treball
Trucades
Universitat
Viatges
Xerrada


 

Fitxa del programa El món a RAC1:

El món a RAC1


El món a RAC1

RAC1

Temàtica:
Magazzine

Presentador:
Jordi Basté

Equip:
Jordi Basté

Correu electrònic:
elmon@rac1.net

Pagina web:

http://rac1.org/elm...
Vols afegir-lo a la teva pgina principal de la Rdio a la Carta?
De 6 a 12 h, amb Jordi Basté, opinió coral

El programa de ràdio més escoltat de Catalunya torna carregat de novetats, tot i que manté l’estructura que l’ha dut al lideratge.

Hi destaquen la incorporació de Jaume Barberà a les tertúlies i la de l’extennista Carlos Moyà a les tertúlies esportives. Amb el fitxatge de Josep Maria Mainat, cervell de Gestmusic i empresari televisiu, repassaran avenços científics optimistes a ‘Estem millor del que sembla’. L’exwaterpolista Pedro García Aguado posa la seva experiència personal a la disposició de joves i pares que tinguin fills conflictius o que sospitin que puguin tenir problemes a ‘Sé de què em parles’. Gonzalo Bernardos passarà per la traductora l’actualitat econòmica i Sergi Mas recordarà ‘Històries de la ràdio’, un recull de talls de veu antològics de diferents emissores. També dedicaran un espai a la crònica negra amb Enrique Figueredo i Pere Cullell.

Pel que fa a la resta de seccions, es mantenen ‘El contenidor’, l’espai de denúncia del programa; crítica de cinema i televisió, amb David Broc, Víctor Amela i Toni de la Torre; ‘L’Òmbudsman’, amb Quim Monzó; Jordi Beltran, Guille Milkyway i Josep Maria Ganyet, amb música i internet; ‘Cuinetes’, amb el xef Fermí Puig i la col·laboració mensual del periodista José María García.

---

Informació del programa de la temporada 2011-2012.

El programa El món a RAC1 fa un pas endavant en l’esforç per reconvertir els formats tradicionals de la informació de primera hora, monolítics no fa gaires anys. S’avança en una fórmula personal de llegir, analitzar i interpretar l’actualitat a la manera de Jordi Basté, és a dir, valenta en l’opinió, creativa en la forma, però preservant la intensitat en la feina i el rigor periodístic.

Si fa un any es va estrenar aquesta combinació de 8 a 2/4 de 9 del matí, ara aquesta manera impregna també la proposta que comença a les 6 del matí, continua a les 7 i arriba a les 8 h: tothom que vulgui l’atreviment, el to, la capacitat de fer-se preguntes o l’enginy de Jordi Basté, el trobarà en estat pur a les 6 i a les 7.

A banda d’aquesta reformulació del model de ràdio generalista de primera hora, també hi ha l’aposta per l’opinió coral. Farem una ràdio de veus, coral, que des de 2/4 de 9 fins a les 10 siguin capaces de parlar de tot, incloent-hi la capacitat de dialogar o preguntar als personatges del dia.

Entenem la ràdio com la nova expressió de l’àgora pública, no només per la pluralitat, sinó pel ritme, més pensat per a l’oient.

Enguany, el programa continua apostant per una informació rigorosa i renovada permanentment, complementada amb més tertúlies i més opinió. S’incorporen a "El perquè de tot plegat", Gemma Galdón, Toni Comín, Toni Soler i Paco Marhuenda, entre d’altres. I continuen Francesc Marc Álvaro, Pilar Rahola, Màrius Carol, Toni Bolaño, Xavier Sala i Martín, José Antich, Jordi Graupera, Gemma Calvet, Jordi Barbeta, Vicent Sanchis, Glòria Serra, Jordi Bosch, Joan Maria Pou, John Carlin i Dani Senabre, entre d’altres.

Continua la tertúlia esportiva dels dilluns, amb Enric Bañeres, Santi Nolla, Joan Maria Pou i Joan Antoni Casanova. I, a les onze, amb David Broc, Toni Vall, Toni de la Torre i Santi Suárez farem tertúlia de cinema i televisió.

Els dimarts, Ramon Solsona ens portarà les "Perles Cultivades" del català, en la seva nova secció setmanal. A partir de les onze, Quim Monzó defensarà els oients des del seu particular punt de vista.

Els dimecres, "El metge a casa" ens resoldrà els dubtes sobre problemes de salut. I Jordi Saumell i Gerard Romero repassaran les anècdotes dels nostres oients a la secció "Històries de…".

Els dijous, seguirem parlant de l’"Economia d’estar per casa" amb Carles Torrecilla, i ens posarem al dia amb música i Internet de la mà de Jordi Beltran, Guille Milkyway i Josep Maria Ganyet. Una altra de les novetats d’enguany és que l’emprenedor Pau García Milà farà d’enllaç entre el món econòmic d’en Carles Torrecilla i l’òrbita internet d’en Josep Maria Ganyet.

Els divendres, farem "Cuinetes" amb el xef del Drolma i el Petit Comitè, Fermí Puig, i acabarem trenta hores de ràdio setmanal amb l’"Ens fotran fora", amb la incorporació de Jordi Gràcia i Xavi Bundó.

A més, continua la col·laboració mensual de José María García, on repassarà l’actualitat amb Jordi Basté.

I, com sempre, diàriament escoltarem les queixes dels oients a "El contenidor", i arribarem a les 12 h amb el "Diàling" i en Xavi Bundó.

---

Informació del programa de les edicions anteriors al 2011.

Una altra manera de veure el món, amb Jordi Basté Expliquem tot el que passa al món des d’un altre punt de vista: amb informació, amb opinió i bon humor.

Aquesta temporada, Toni Bolaño (exdirector de comunicació de José Montilla) farà tertúlia els dijous amb Jordi Barbeta i Vicent Sanchis. També incorporem Jordi Badia, Miguel Rico i Helena García-Melero, que s’afegeixen als tertulians habituals del programa: Màrius Carol, José Antich, Santi Nolla, Enric Bañeres, Manel Cuyàs, Enric Gomà, Jordi Juan, Vicenç Villatoro, Gemma Calvet, Xavier Bosch, Antonio Franco, Martí Perarnau, Gorka Knörr, Francesc Vendrell, Toni Cruanyes, Elvira Altés, Ernest Folch, Víctor Amela, Josep Martí, Pere Cullell, Joan Oliver, Enric Juliana, Josep Maria Solé i Sabaté, Jordi Bosch, Oriol Junqueras, Francesc-Marc Alvaro, Xavier Sala i Martín, Jaume Roures i Lluís Foix.

Entre els col·laboradors d’El món a RAC1 continuen Sergi Pàmies (crítica televisiva), Ramon Solsona ("La paraula del dia"), David Broc (cinema), Marc Giró (tendències), Josep Sandoval (cor), Josep Maria Ganyet (internet), Jordi Beltran (música), Lluís Pastor (comunicòleg) i Toni de la Torre (sèries de televisió). Incorporem Guille Milkway (el cervell de La Casa Azul), els dijous, per salvar cançons que la majoria critiquen, i el Fermí Puig ens farà cuinetes ara cada setmana; i els dilluns, tertúlia esportiva. Torna el Teatre de Guerrilla, per fer una contratertúlia els dimarts; amb Carles Torrecilla (professor de Direcció de Màrqueting d’ESADE) i Jordi Goula (economista i periodista), parlarem d’economia d’estar per casa, i amb Fernado Rodríguez-Valls (professor i catedràtic de Literatura Hispànica de les universistats de Los Angeles i San Diego) parlarem de tot el que passa als Estats Units en la secció "L’amic americà".

Es mantenen "El contenidor", un espai diari en què els oients poden trucar per fer qualsevol tipus de queixa o denúncia; "El metge a casa", cada dimarts, amb un especialista de prestigi; el "Diàling", amb les millors pífies de la ràdio i la tele, i, els divendres, una última hora molt canalla, amb David Llorens, David Broc, David Jobé, Ana Boadas i Miquel Bernis cantant-nos el temps.
Programes enregistrats

audio  Programes enregistrats en brut
Vs al directori d'enregistraments


Atenci:
La programació normal de l'emissora és alterada regularment per la retransmissió d'esdeveniments esportius i per d'altres qüestions d'actualitat.
Talls dels programes enregistrats
audio La freakypedia, amb David Llorens: Sonambuls. Les animalades més besties que s'han fet estàn adormit
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-06-05
Tipus : directe
Durada : 00:07:12
Mida : --
Descarrega
audio Diàling. Els millors talls de la setmana (del 1 al 5 de Juny)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-06-05
Tipus : directe
Durada : 00:03:06
Mida : --
Descarrega
audio Economia d'estar per casa, amb Carles Torrecilla. 4 de Juny. Emprenedors. Es neix o es fà?
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-06-04
Tipus : directe
Durada : 00:15:48
Mida : --
Descarrega
audio Entrevista amb Ferràn Monegal, crític de televisió, per parlar del seu llibre "Los pájaros de la tele"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-06-03
Tipus : directe
Durada : 00:23:31
Mida : --
Descarrega
audio Tertúlia dels Teatre de Guerrilla. (02/06/09). Basté! Nem 4 minuts tard, que ho sapigues!
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-06-02
Tipus : directe
Durada : 00:24:49
Mida : --
Descarrega
audio El cinema del Món, amb David Broc. (01/06/09) -Millenium 1: Los hombres que no amaban las mujeres-
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-06-01
Tipus : directe
Durada : 00:13:57
Mida : --
Descarrega
audio Secció de televisió, amb Sergi Pàmies: "Programes Triplet del Barça"; "Programes Eleccions Europees"; "UCO" i "Cambio de rumbo"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-06-01
Tipus : directe
Durada : 00:20:59
Mida : --
Descarrega
audio La freakypedia, amb David Llorens: Situacions iróniques que li han passat a personatges il.lustres
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-05-29
Tipus : directe
Durada : 00:04:57
Mida : --
Descarrega
audio Diàling. El millors talls del més de Maig
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-05-29
Tipus : directe
Durada : 00:03:47
Mida : --
Descarrega
audio Tertúlia dels Teatre de Guerrilla. (26/05/09). Tertulia guerrillero-esportiva amb la gent d'esports a Roma
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-05-27
Tipus : directe
Durada : 00:36:25
Mida : --
Descarrega
audio El cinema del Món, amb David Broc. (25/05/09) -Noche en el Museo 2-
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-05-25
Tipus : directe
Durada : 00:11:58
Mida : --
Descarrega
audio Secció de televisió, amb Sergi Pàmies: "Disculpin l'interrupció"; "El paissatge favorit de Catalunya"; "Malas compañias" i "¿Quieres ser millonario?"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-05-25
Tipus : directe
Durada : 00:20:47
Mida : --
Descarrega
audio Diàling. Els millors talls de la setmana (del 18 al 22 de Maig)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-05-22
Tipus : directe
Durada : 00:03:22
Mida : --
Descarrega
audio La freakypedia, amb David Llorens: "Lost & Found" Oficina d'objectes famosos perduts de forma extranya, i trobats de forma lamentable
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-05-22
Tipus : directe
Durada : 00:06:47
Mida : --
Descarrega
audio Economia d'estar per casa, amb Carles Torrecilla. 21 de Maig. La Borsa. Què és i com funciona?
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-05-21
Tipus : directe
Durada : 00:13:49
Mida : --
Descarrega
audio Tertúlia dels Teatre de Guerrilla. (19/05/09). Afirmen que abans de que acabi la temporada, haurien de fer un recoll de les tonteries que ha arribat a dir en Basté
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-05-19
Tipus : directe
Durada : 00:22:50
Mida : --
Descarrega
audio Secció de televisió, amb Sergi Pàmies: Previa: "Callejeros Internacional"; "Perdidos en la tribu" i "Ventdelplà"; "Eurovisión 2009" i "Debat sobre la crisi a TV3"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-05-18
Tipus : directe
Durada : 00:22:58
Mida : --
Descarrega
audio El cinema del Món, amb David Broc. (18/05/09) -Ángeles y Demonios-
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-05-18
Tipus : directe
Durada : 00:08:47
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Canaletes"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-05-18
Tipus : directe
Durada : 00:08:01
Mida : --
Descarrega
audio Diàling. Els millors talls de la setmana (del 11 al 15 de Maig)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-05-15
Tipus : directe
Durada : 00:04:16
Mida : --
Descarrega
audio La freakypedia, amb David Llorens: "Enciclopedies Putatives" Enciclopedies subjectives i tendencioses que podem trovar a la xarxa
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-05-15
Tipus : directe
Durada : 00:06:43
Mida : --
Descarrega
audio Economia d'estar per casa, amb Carles Torrecilla. 14 de Maig. Automobils. Quina importancia té l'automoció al món economic?
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-05-14
Tipus : directe
Durada : 00:17:34
Mida : --
Descarrega
audio Separador "Naufragi"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-05-12
Tipus : directe
Durada : 00:00:18
Mida : --
Descarrega
audio Tertúlia dels Teatre de Guerrilla. (12/05/09). Fans de Roser Capdevila
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-05-12
Tipus : directe
Durada : 00:21:13
Mida : --
Descarrega
audio "Malas Influenzzas", un reportatge de David Jobé a Méxic sobre la grip nova
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-05-12
Tipus : directe
Durada : 00:10:08
Mida : --
Descarrega
audio El cinema del Món, amb David Broc. (11/05/09) -Star Trek de JJ Abrahms-
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-05-11
Tipus : directe
Durada : 00:17:06
Mida : --
Descarrega
audio Secció de televisió, amb Sergi Pàmies: Previa: "Coitus Interruptus Barça" i "Perdidos en la tribu"; "De buena ley"; "Manuel Torre Iglesias despatxat" i "TVE i reportatges Ferràn Adrià"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-05-11
Tipus : directe
Durada : 00:19:50
Mida : --
Descarrega
audio Dialing del dia, divendres 08/05/2009
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-05-08
Tipus : directe
Durada : 00:02:13
Mida : --
Descarrega
audio Diàling. Els millors talls de la setmana (del 4 al 8 de Maig)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-05-08
Tipus : directe
Durada : 00:03:31
Mida : --
Descarrega
audio La freakypedia, amb David Llorens: "Superpoders auténtics pero inutils" Gent que fà coses extraordinaries que no serveixen per res
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-05-08
Tipus : directe
Durada : 00:08:09
Mida : --
Descarrega
audio Economia d'estar per casa, amb Carles Torrecilla. 6 de Maig. Publicitat. Que hi ha darrera d'un anunci publicitari?
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-05-06
Tipus : directe
Durada : 00:23:31
Mida : --
Descarrega
audio Tertúlia dels Teatre de Guerrilla. (05/05/09). Amb en Joan Pera
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-05-05
Tipus : directe
Durada : 00:28:01
Mida : --
Descarrega
audio Entrevista amb Joan Pera, actor, per parlar de la seva actualitat profesional
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-05-05
Tipus : directe
Durada : 00:14:55
Mida : --
Descarrega
audio El Metge a casa. Accidents doméstics infantils; amb el cap de pediatria de l'Institut Dexeus, Dr. Vicente Molina
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-05-05
Tipus : directe
Durada : 00:26:43
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Carrinclo"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-05-05
Tipus : directe
Durada : 00:05:25
Mida : --
Descarrega
audio El cinema del Món, amb David Broc. (04/05/09) -X-Men: Orígenes: Lobezno-
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-05-04
Tipus : directe
Durada : 00:11:14
Mida : --
Descarrega
audio Secció de televisió, amb Sergi Pàmies: Previa: "Samarreta de Messi i el 2 a 6"; "Sálvame"; "Memoria Negra"; "OT"; "La salud del cistell" i "Perdidos en la tribu"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-05-04
Tipus : directe
Durada : 00:25:13
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Felicitat"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-05-04
Tipus : directe
Durada : 00:06:15
Mida : --
Descarrega
audio El davantal de les 8h (04/05/09)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-05-04
Tipus : directe
Durada : 00:02:05
Mida : --
Descarrega
audio Economia d'estar per casa, amb Carles Torrecilla. 16 d'Abril. Reformes a casa, segona part. Penalitzacions i altres clausules contractuals.
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-04-30
Tipus : directe
Durada : 00:14:34
Mida : --
Descarrega
audio Beltran i Ganyet, música i internet. I Guille Milkiway! (30/04/09)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-04-30
Tipus : directe
Durada : 00:30:40
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Corrua"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-04-30
Tipus : directe
Durada : 00:06:55
Mida : --
Descarrega
audio Cuinetes, amb Fermí Puig. Salses de Peix
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-04-30
Tipus : directe
Durada : 00:14:22
Mida : --
Descarrega
audio Diàling. El millors talls del més d'Abril
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-04-30
Tipus : directe
Durada : 00:05:09
Mida : --
Descarrega
audio Entrevista amb Oriol Domenech, metge otorrinolaringóleg, primer català en trepitjar l'Antartida
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-04-29
Tipus : directe
Durada : 00:23:18
Mida : --
Descarrega
audio Entrevista amb Nausicaa Bonin, actriu, per parlar, entre d'altres, del premi a millor actriu rebut per l'interpretació a "3 dies amb la familia" al Festival de Málaga
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-04-29
Tipus : directe
Durada : 00:12:11
Mida : --
Descarrega
audio Giró i Sandoval; tendències amb cor. (29/04/09)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-04-29
Tipus : directe
Durada : 00:27:00
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "La Joia de la Corona"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-04-29
Tipus : directe
Durada : 00:06:39
Mida : --
Descarrega
audio El Metge a casa. Alopecia; amb el dermatoleg de l'Hospital Clínic i professor de la facultad de medicina de la UB , Dr. Ramon Grimalt
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-04-28
Tipus : directe
Durada : 00:18:48
Mida : --
Descarrega
audio Tertúlia dels Teatre de Guerrilla. (28/04/09). Amb en Señor Barragán
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-04-28
Tipus : directe
Durada : 00:30:33
Mida : --
Descarrega
audio Entrevista amb Josep Maria Rubio, executiu publicitari i humorista, més conegut com Señor Barragán
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-04-28
Tipus : directe
Durada : 00:10:08
Mida : --
Descarrega
audio Separador "Piropos"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-04-28
Tipus : directe
Durada : 00:00:34
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Virolla"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-04-28
Tipus : directe
Durada : 00:08:21
Mida : --
Descarrega
audio El cinema del Món, amb David Broc. (27/04/09) -The International- i -Ponyo en el acantilado-
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-04-27
Tipus : directe
Durada : 00:13:29
Mida : --
Descarrega
audio Secció de televisió, amb Sergi Pàmies: Previa: "La "mosca" de CasalRock"; "CasalRock"; "Hermano Mayor"; "La Chica de Ayer" i "Lost"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-04-27
Tipus : directe
Durada : 00:27:20
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Iogurt"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-04-27
Tipus : directe
Durada : 00:04:57
Mida : --
Descarrega
audio Sèries de televisió, amb Toni de la Torre. (24/04/09)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-04-24
Tipus : directe
Durada : 00:08:42
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Lladrar"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-04-24
Tipus : directe
Durada : 00:09:23
Mida : --
Descarrega
audio La freakypedia, amb David Llorens: "Piropos (edició 2009)" S'estàn perdent per la crisi al sector de la construcció (inclou bisos durant els ùltims minuts de programa)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-04-24
Tipus : directe
Durada : 00:06:47
Mida : --
Descarrega
audio Miquel Bernis canta el temps: "Nirvana (versionant David Bowie) - The Man Who Sold The World" (24/04/09)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-04-24
Tipus : directe
Durada : 00:03:14
Mida : --
Descarrega
audio La mòbil, amb Anna Boadas. "La festa del Porc" 24h, tercera edició, a Moià.
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-04-24
Tipus : directe
Durada : 00:04:53
Mida : --
Descarrega
audio Diàling. Els millors talls de la setmana (del 20 al 24 d'Abril)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-04-24
Tipus : directe
Durada : 00:03:47
Mida : --
Descarrega
audio Propostes de David Broc pel cap de setmana. (24/04/09)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-04-24
Tipus : directe
Durada : 00:11:01
Mida : --
Descarrega
audio Retòrica, l'anàlisi de la setmana. Anàlisi del tractament informatiu de Sant Jordi; la trobada Chavez-Montilla; portada la Vanguardia Sant Jord i fotos RAC1 líder
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-04-24
Tipus : directe
Durada : 00:11:54
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Vermell com un pigot"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-04-23
Tipus : directe
Durada : 00:06:51
Mida : --
Descarrega
audio El davantal de les 8h (22/04/09). EGM. RAC1, líder de la ràdio a Catalunya.
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-04-22
Tipus : directe
Durada : 00:06:25
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "El dia de la Marmota"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-04-22
Tipus : directe
Durada : 00:07:04
Mida : --
Descarrega
audio Giró i Sandoval; tendències amb cor. (22/04/09)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-04-22
Tipus : directe
Durada : 00:16:00
Mida : --
Descarrega
audio Tertúlia dels Teatre de Guerrilla. (21/04/09). Basté! Com prepares el sant? Es San Basté? Verge i Màrtir!
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-04-21
Tipus : directe
Durada : 00:21:44
Mida : --
Descarrega
audio El Metge a casa. Cirurgía Plàstica; amb el cirurgia plàstic i director de l'Institut De Benito , Dr. Javier de Benito
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-04-21
Tipus : directe
Durada : 00:21:07
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "A Roma fes com els romans"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-04-21
Tipus : directe
Durada : 00:06:02
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Tentines"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-04-20
Tipus : directe
Durada : 00:05:46
Mida : --
Descarrega
audio El cinema del Món, amb David Broc. (20/04/09) -Déjame Entrar-
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-04-20
Tipus : directe
Durada : 00:10:45
Mida : --
Descarrega
audio Secció de televisió, amb Sergi Pàmies: Previa: "La "mosca" de CatalàRock"; "Cuestión de peso"; "La Tribu" i "Decora"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-04-20
Tipus : directe
Durada : 00:21:24
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "L'Ase em fot"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-04-17
Tipus : directe
Durada : 00:07:32
Mida : --
Descarrega
audio Sèries de televisió, amb Toni de la Torre. (17/04/09)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-04-17
Tipus : directe
Durada : 00:10:04
Mida : --
Descarrega
audio Retòrica, l'anàlisi de la setmana. Anàlisi de la decissió d'en Carod Rovira de no presentar-se com a president i del gos d'Obama
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-04-17
Tipus : directe
Durada : 00:19:50
Mida : --
Descarrega
audio La freakypedia, amb David Llorens: "Rambos Auténtics" Casos veridics que superan als personatges d'acció més inverosimils
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-04-17
Tipus : directe
Durada : 00:06:39
Mida : --
Descarrega
audio La mòbil, amb Anna Boadas. "Viva Latinoamérica" Saló sobre cultura latinoamericana celebrat a la Farga de l'Hospitalet (inclou comentaris actuació Kenny G a Teledeporte)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-04-17
Tipus : directe
Durada : 00:07:16
Mida : --
Descarrega
audio Propostes de David Broc pel cap de setmana. (17/04/09)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-04-17
Tipus : directe
Durada : 00:15:56
Mida : --
Descarrega
audio Diàling. Els millors talls de la setmana (del 13 al 17 d'Abril)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-04-17
Tipus : directe
Durada : 00:03:22
Mida : --
Descarrega
audio Miquel Bernis canta el temps: "La's - There she goes" (17/04/09) (inclou comentaris actuació Kenny G a Teledeporte)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-04-17
Tipus : directe
Durada : 00:03:26
Mida : --
Descarrega
audio Economia d'estar per casa, amb Carles Torrecilla. 16 d'Abril. Reformes a casa. Com fer un bon pressupost per no picar-nos els dits?
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-04-16
Tipus : directe
Durada : 00:14:22
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Monjo"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-04-16
Tipus : directe
Durada : 00:07:24
Mida : --
Descarrega
audio Cuinetes, amb Fermí Puig. Sofregits.
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-04-16
Tipus : directe
Durada : 00:16:37
Mida : --
Descarrega
audio Beltran i Ganyet, música i internet. I Guille Milkiway! (16/04/09)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-04-16
Tipus : directe
Durada : 00:36:13
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Al.lergia"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-04-15
Tipus : directe
Durada : 00:05:36
Mida : --
Descarrega
audio Tendències, amb Marc Giró (15/04/09)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-04-15
Tipus : directe
Durada : 00:08:31
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Ase"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-04-14
Tipus : directe
Durada : 00:06:10
Mida : --
Descarrega
audio El Metge a casa. Dietes. En parlem amb Gemma Morales, membre de l'associació espanyola de dietistes i nutricionistes, i cap del departament de nutrició dels clubs de fitness DIR
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-04-14
Tipus : directe
Durada : 00:27:49
Mida : --
Descarrega
audio Tertúlia dels Teatre de Guerrilla. (14/04/09). Basté! No has tingut mai a la teva vida un mal moment?
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-04-14
Tipus : directe
Durada : 00:27:48
Mida : --
Descarrega
audio Cuinetes, amb Fermí Puig. Arròs (Tercera Part)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-04-09
Tipus : directe
Durada : 00:18:19
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: Paraula d'oient. Expressions i termes rel.lacionats amb la Setmana Santa
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-04-09
Tipus : directe
Durada : 00:09:47
Mida : --
Descarrega
audio Economia d'estar per casa, amb Carles Torrecilla. 9 d'Abril. La primavera. L'efecte Calendari. Qué ès i com evitar-lo?
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-04-09
Tipus : directe
Durada : 00:15:03
Mida : --
Descarrega
audio Diàling. Els millors talls de la setmana (del 7 al 9 d'Abril)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-04-09
Tipus : directe
Durada : 00:07:28
Mida : --
Descarrega
audio Jordi Beltran i Josep Maria Ganyet, música i internet. (09/04/09)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-04-09
Tipus : directe
Durada : 00:33:53
Mida : --
Descarrega
audio Entrevista amb Jordi Bistagne, responsable d'importar la série a Catalunya, i Toni Valls, crític de l'Avuí, per parlar del fenomen "Bola de Drac"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-04-08
Tipus : directe
Durada : 00:20:26
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Munich"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-04-08
Tipus : directe
Durada : 00:06:55
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Mousse"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-04-07
Tipus : directe
Durada : 00:09:51
Mida : --
Descarrega
audio El Metge a casa. Obesitat infantil; amb el cap de pediatria de l'Institut Dexeus, Dr. Vicente Molina
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-04-07
Tipus : directe
Durada : 00:23:35
Mida : --
Descarrega
audio Separador "Estoy aquí por la puta pasta"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-04-07
Tipus : directe
Durada : 00:00:18
Mida : --
Descarrega
audio Tertúlia dels Teatre de Guerrilla. (07/04/09). Amb l'Eloi Vila
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-04-07
Tipus : directe
Durada : 00:23:47
Mida : --
Descarrega
audio Entrevista amb Eloi Vila, presentador, per parlar del seu llibre "L'Any del Senyor"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-04-07
Tipus : directe
Durada : 00:22:01
Mida : --
Descarrega
audio El cinema del Món, amb David Broc. (06/04/09) -La Lista-
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-04-06
Tipus : directe
Durada : 00:11:13
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Gerri de Sal"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-04-06
Tipus : directe
Durada : 00:07:12
Mida : --
Descarrega
audio Entrevista amb John Carling, periodista, per parlar del seu llibre "El factor humà", que es portarà al cinema (inclou intervenció a la tertulia esportiva)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-04-06
Tipus : directe
Durada : 00:23:10
Mida : --
Descarrega
audio Economia d'estar per casa, amb Carles Torrecilla. Edició Especial: 6 d'Abril. La Cimera del G20: Conclussions
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-04-06
Tipus : directe
Durada : 00:23:47
Mida : --
Descarrega
audio Secció de televisió, amb Sergi Pàmies: "Audiéncies Formula 1"; "Tengo una pregunta para ud: Rajoy i Entrevista Terribas-Mas"; "20P"; "¡Elígeme!"; "Guerra de Sexos"; "La Hora 11" i "Barça a la Sexta"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-04-06
Tipus : directe
Durada : 00:28:22
Mida : --
Descarrega
audio Sèries de televisió, amb Toni de la Torre. (03/04/09)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-04-03
Tipus : directe
Durada : 00:08:34
Mida : --
Descarrega
audio Retòrica, l'anàlisi de la setmana. Anàlisi de la cimera del G20, i de les intervencions de Joan Saura degut a la pol.lèmica dels mossos
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-04-03
Tipus : directe
Durada : 00:17:47
Mida : --
Descarrega
audio Diàling. Els millors talls de la setmana (del 30 de març al 4 d'Abril)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-04-03
Tipus : directe
Durada : 00:03:39
Mida : --
Descarrega
audio Separador "Noemí, Bon dia!"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-04-03
Tipus : directe
Durada : 00:00:14
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: Paraula d'oient. Expressions i termes rel.lacionats amb el menjar
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-04-03
Tipus : directe
Durada : 00:08:58
Mida : --
Descarrega
audio La freakypedia, amb David Llorens: Nosaltres, no som nosaltres. Som nosaltres i millions d'essers vius més: Insectes cabrons
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-04-03
Tipus : directe
Durada : 00:07:08
Mida : --
Descarrega
audio Miquel Bernis canta el temps: "Antonia Font - Darrera una Revista" (03/04/09)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-04-03
Tipus : directe
Durada : 00:03:14
Mida : --
Descarrega
audio La mòbil, amb Anna Boadas. El camí de Santiago passa per l'Hospitalet. Visitem l'Associació d'Amics del Camí de Santiago de l'Hospitalet
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-04-03
Tipus : directe
Durada : 00:07:12
Mida : --
Descarrega
audio Propostes de David Broc pel cap de setmana. (03/04/09)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-04-03
Tipus : directe
Durada : 00:13:16
Mida : --
Descarrega
audio Economia d'estar per casa, amb Carles Torrecilla. 2 d'Abril. La primavera. Afecta a l'economia com afecta a l'estat d'ànim?
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-04-02
Tipus : directe
Durada : 00:13:33
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Gat com una sopa"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-04-02
Tipus : directe
Durada : 00:07:49
Mida : --
Descarrega
audio Cuinetes, amb Fermí Puig. Arroç (Segona Part)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-04-02
Tipus : directe
Durada : 00:17:59
Mida : --
Descarrega
audio Beltran i Ganyet, música i internet. I Guille Milkiway! (02/04/09)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-04-02
Tipus : directe
Durada : 00:32:56
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Tenir la paella pel manec"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-04-01
Tipus : directe
Durada : 00:05:54
Mida : --
Descarrega
audio Tendències, amb Marc Giró (01/04/09)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-04-01
Tipus : directe
Durada : 00:07:32
Mida : --
Descarrega
audio Entrevista a Salman Rushdie, per presentar el seu nou llibre "L'encantadora de Florencia"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-04-01
Tipus : directe
Durada : 00:18:52
Mida : --
Descarrega
audio El Metge a casa. Al.lérgies. En parlem amb els Drs. Ivàn Doménech, otorrinolaringóleg, i Jerónim Andreu, alergóleg, treballen a l'Hospital Dexeus de Barcelona
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-03-31
Tipus : directe
Durada : 00:17:01
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "S'ha acabat el broquil"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-03-31
Tipus : directe
Durada : 00:09:56
Mida : --
Descarrega
audio Tertúlia dels Teatre de Guerrilla. (31/03/09). Tot endevinant el convidat del dimarts que vé, que serà... (inclou previa)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-03-31
Tipus : directe
Durada : 00:22:42
Mida : --
Descarrega
audio Entrevista amb Rubén Noé, el primer home català embarassat
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-03-30
Tipus : directe
Durada : 00:13:16
Mida : --
Descarrega
audio Secció de televisió, amb Sergi Pàmies: "Audiéncies Formula 1 (inclou comentaris d'esports)"; "Marisol"; "Estrenes Live on Mars i Crash"; "Infidels" i "21 dias fumando porros"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-03-30
Tipus : directe
Durada : 00:23:31
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Al pà, pà, i al ví, ví"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-03-30
Tipus : directe
Durada : 00:08:08
Mida : --
Descarrega
audio El cinema del Món, amb David Broc. (30/03/09) -Un Cuento de Navidad-
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-03-30
Tipus : directe
Durada : 00:12:48
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Prestage"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-03-27
Tipus : directe
Durada : 00:06:45
Mida : --
Descarrega
audio Miquel Bernis canta el temps: "BSO Ràdio Cincinnati" (27/03/09)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-03-27
Tipus : directe
Durada : 00:03:10
Mida : --
Descarrega
audio Propostes de David Broc pel cap de setmana. (27/03/09)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-03-27
Tipus : directe
Durada : 00:11:05
Mida : --
Descarrega
audio Diàling. El millors talls del més de Març
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-03-27
Tipus : directe
Durada : 00:03:35
Mida : --
Descarrega
audio Separador "¿Y en Extremadura?"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-03-27
Tipus : directe
Durada : 00:00:26
Mida : --
Descarrega
audio Separador "Som un club!"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-03-27
Tipus : directe
Durada : 00:00:26
Mida : --
Descarrega
audio Retòrica, l'anàlisi de la setmana. "Mossos, Guineus i Cintes de Vídeo"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-03-27
Tipus : directe
Durada : 00:17:30
Mida : --
Descarrega
audio Sèries de televisió, amb Toni de la Torre. (27/03/09)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-03-27
Tipus : directe
Durada : 00:10:33
Mida : --
Descarrega
audio La freakypedia, amb David Llorens: Feisbuk s'escriu amb "F" de "Freak"; els grups del Facebook més freaks...
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-03-27
Tipus : directe
Durada : 00:07:24
Mida : --
Descarrega
audio La mòbil, amb Anna Boadas. Curs de Tarot al Casinet d'Hostafranc a càrrec del Professor Joan Artés
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-03-27
Tipus : directe
Durada : 00:05:41
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Conversatori"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-03-26
Tipus : directe
Durada : 00:05:17
Mida : --
Descarrega
audio Cuinetes, amb Fermí Puig. Arroç
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-03-26
Tipus : directe
Durada : 00:20:32
Mida : --
Descarrega
audio Beltran i Ganyet, música i internet. I Guille Milkiway! (26/03/09)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-03-26
Tipus : directe
Durada : 00:35:52
Mida : --
Descarrega
audio Economia d'estar per casa, amb Carles Torrecilla. 26 de Març. Xarxes socials. Com han afectat a l'economia?
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-03-26
Tipus : directe
Durada : 00:14:26
Mida : --
Descarrega
audio Love of Lesbian, toquen en directe a El Món: "1999" (25/03/09) (estéreo 44Khz)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-03-25
Tipus : directe
Durada : 00:03:25
Mida : --
Descarrega
audio Entrevista amb Love of Lesbian, per presentar el seu nou disc "1999"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-03-25
Tipus : directe
Durada : 00:21:28
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Comissari"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-03-25
Tipus : directe
Durada : 00:05:05
Mida : --
Descarrega
audio Tendències, amb Marc Giró (25/03/09)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-03-25
Tipus : directe
Durada : 00:08:29
Mida : --
Descarrega
audio El Metge a casa. Malalties del cor. En parlem amb el Dr. Valentí Fuster, cardióleg especialista, premi Princep d'Asturies entre d'altres
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-03-24
Tipus : directe
Durada : 00:26:35
Mida : --
Descarrega
audio Separador "Qué no ès el calamar?"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-03-24
Tipus : directe
Durada : 00:00:26
Mida : --
Descarrega
audio Tertúlia dels Teatre de Guerrilla. (24/03/09). Amb la Senyora Rius, madame professional, de moral distreta (inclou previa)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-03-24
Tipus : directe
Durada : 00:31:14
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Girar Full"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-03-24
Tipus : directe
Durada : 00:05:38
Mida : --
Descarrega
audio Secció de televisió, amb Sergi Pàmies: "¿Hay alguien ahí?"; "Una bala para el Rey" i "Supervivientes"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-03-23
Tipus : directe
Durada : 00:23:14
Mida : --
Descarrega
audio El cinema del Món, amb David Broc. (23/03/09) -Los abrazos rotos-
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-03-23
Tipus : directe
Durada : 00:14:46
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Plumier"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-03-23
Tipus : directe
Durada : 00:06:06
Mida : --
Descarrega
audio Entrevista amb l'actor José Sazatornil, "Saza", per parlar de la seva trajectoria cinematogràfica
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-03-20
Tipus : directe
Durada : 00:15:23
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Suara"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-03-20
Tipus : directe
Durada : 00:07:45
Mida : --
Descarrega
audio Sèries de televisió, amb Toni de la Torre. (20/03/09)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-03-20
Tipus : directe
Durada : 00:11:13
Mida : --
Descarrega
audio La freakypedia, amb David Llorens: "Objectes del desitg" Persones que es treuen l'estress amb certs objectes inanimats...
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-03-20
Tipus : directe
Durada : 00:07:24
Mida : --
Descarrega
audio Miquel Bernis canta el temps: "The Killers - Human" (20/03/09)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-03-20
Tipus : directe
Durada : 00:03:06
Mida : --
Descarrega
audio La mòbil, amb Anna Boadas. St. Patrick's Day. Qué ès? Veurem com es viu a una taberna irlandesa de les Rambles de Barcelona
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-03-20
Tipus : directe
Durada : 00:06:51
Mida : --
Descarrega
audio Propostes de David Broc pel cap de setmana. (20/03/09)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-03-20
Tipus : directe
Durada : 00:10:08
Mida : --
Descarrega
audio Diàling. Els millors talls de la setmana (del 16 al 20 de març)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-03-20
Tipus : directe
Durada : 00:05:01
Mida : --
Descarrega
audio Economia d'estar per casa, amb Carles Torrecilla. 19 de Març. Google. Com es d'important apareixer al Google? Consells.
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-03-19
Tipus : directe
Durada : 00:15:52
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Plumier"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-03-19
Tipus : directe
Durada : 00:06:31
Mida : --
Descarrega
audio Cuinetes, amb Fermí Puig. Calamarsons
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-03-19
Tipus : directe
Durada : 00:17:10
Mida : --
Descarrega
audio Beltran i Ganyet, música i internet. I Guille Milkiway! (19/03/09)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-03-19
Tipus : directe
Durada : 00:32:23
Mida : --
Descarrega
audio Entrevista amb Agustín Almodóvar, productor i germà de Pedro Almodóvar, per parlar de la seva última pel.lícula; "Los Abrazos Rotos"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-03-18
Tipus : directe
Durada : 00:24:49
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Maçó"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-03-18
Tipus : directe
Durada : 00:07:20
Mida : --
Descarrega
audio Tendències, amb Marc Giró (18/03/09)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-03-18
Tipus : directe
Durada : 00:09:27
Mida : --
Descarrega
audio Entrevista amb Marina Rosell, per parlar del premi de música tradicional espanyola, que ha guanyat amb el concert del Liceu
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-03-17
Tipus : directe
Durada : 00:14:55
Mida : --
Descarrega
audio Tertúlia dels Teatre de Guerrilla. (17/03/09). Amb la Marina Rosell
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-03-17
Tipus : directe
Durada : 00:26:13
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Carpesa"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-03-17
Tipus : directe
Durada : 00:07:19
Mida : --
Descarrega
audio El Metge a casa. Mal d'esquena. En parlem amb el Dr. Gerard Àlvarez, director clínic de la Fundació Escola de l'Osteopatia de Barcelona
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-03-17
Tipus : directe
Durada : 00:23:45
Mida : --
Descarrega
audio Secció de televisió, amb Sergi Pàmies: "Lost a Cuatro"; "Anima"; "El Programa de Berto"; "El Porvenir es Largo" i "Singulars"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-03-16
Tipus : directe
Durada : 00:24:16
Mida : --
Descarrega
audio El cinema del Món, amb David Broc. (16/03/09) -A ciegas-
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-03-16
Tipus : directe
Durada : 00:08:14
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Perdre la xaveta"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-03-16
Tipus : directe
Durada : 00:05:58
Mida : --
Descarrega
audio Entrevista amb Santiago Redondo, professor de criminología a la UB, per parlar del judici a Joseph Fritzel
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-03-16
Tipus : directe
Durada : 00:16:21
Mida : --
Descarrega
audio Propostes de David Broc pel cap de setmana. (13/03/09)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-03-13
Tipus : directe
Durada : 00:07:27
Mida : --
Descarrega
audio La mòbil, amb Anna Boadas. Expo DJ; fira de DJ's amateurs (inclou resultat del regal d'Spannabis amb David Llorens)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-03-13
Tipus : directe
Durada : 00:07:48
Mida : --
Descarrega
audio Miquel Bernis canta el temps: "BSO Pulp Fiction" (13/03/09) (inclou preludi)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-03-13
Tipus : directe
Durada : 00:05:23
Mida : --
Descarrega
audio Diàling. Els millors talls de la setmana (del 9 al 13 de març)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-03-13
Tipus : directe
Durada : 00:04:05
Mida : --
Descarrega
audio Beltran i Ganyet, música i internet. I Guille Milkiway! (12/03/09)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-03-12
Tipus : directe
Durada : 00:31:15
Mida : --
Descarrega
audio Cuinetes, amb Fermí Puig. Llenties.
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-03-12
Tipus : directe
Durada : 00:18:32
Mida : --
Descarrega
audio Economia d'estar per casa, amb Carles Torrecilla. 11 de Març. El fenomen "Llet Nostra".
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-03-11
Tipus : directe
Durada : 00:22:20
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Matalàs"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-03-11
Tipus : directe
Durada : 00:07:34
Mida : --
Descarrega
audio "Cada dia és dia 11", un reportatge de David Jobé 5 anys després de l'11-M.
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-03-11
Tipus : directe
Durada : 00:09:02
Mida : --
Descarrega
audio Entrevista amb l'actor Ferran Carvajal
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-03-10
Tipus : directe
Durada : 00:16:23
Mida : --
Descarrega
audio El Metge a casa. Interpretació de somnis, amb la psicoanalista Maria del Mar Martín
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-03-10
Tipus : directe
Durada : 00:16:17
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Esquella"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-03-10
Tipus : directe
Durada : 00:07:03
Mida : --
Descarrega
audio Tertúlia dels Teatre de Guerrilla. (10/03/09). Cap a la Seu d'Urgell hi falta gent!
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-03-10
Tipus : directe
Durada : 00:27:21
Mida : --
Descarrega
audio Secció de televisió, amb Sergi Pàmies: "DEC", cobertura de la mort de Pepe Rubianes, "Los mejores años de nuestra vida", "En clau de vi"...
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-03-09
Tipus : directe
Durada : 00:23:28
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Fer patxoca"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-03-09
Tipus : directe
Durada : 00:06:11
Mida : --
Descarrega
audio Propostes de David Broc pel cap de setmana. (06/03/09) (inclou previa sobre "El juego de tu vida" i oïents que estaràn a La Seu d'Urgell)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-03-06
Tipus : directe
Durada : 00:17:10
Mida : --
Descarrega
audio Diàling. Els millors talls de la setmana (del 2 al 6 de març)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-03-06
Tipus : directe
Durada : 00:03:14
Mida : --
Descarrega
audio La mòbil, amb Anna Boadas. Spannabis: Fira sobre el cànyam i el cannabis
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-03-06
Tipus : directe
Durada : 00:07:20
Mida : --
Descarrega
audio Miquel Bernis canta el temps: "Michael Jackson - Billy Jean" (06/03/09)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-03-06
Tipus : directe
Durada : 00:02:37
Mida : --
Descarrega
audio La freakypedia, amb David Llorens: Els increibles grans robatoris de l'historia: Tot es pot robar.
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-03-06
Tipus : directe
Durada : 00:06:15
Mida : --
Descarrega
audio Retòrica, l'anàlisi de la setmana. Homenatge a Pépe Rubianes: Anàlisi de les seves actuacions
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-03-06
Tipus : directe
Durada : 00:14:22
Mida : --
Descarrega
audio Sèries de televisió, amb Toni de la Torre. (06/03/09)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-03-06
Tipus : directe
Durada : 00:14:38
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Manduca"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-03-06
Tipus : directe
Durada : 00:08:08
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Glups"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-03-05
Tipus : directe
Durada : 00:09:19
Mida : --
Descarrega
audio Cuinetes, amb Fermí Puig. Esparrecs
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-03-05
Tipus : directe
Durada : 00:16:33
Mida : --
Descarrega
audio Beltran i Ganyet, música i internet. I Guille Milkiway! (05/03/09)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-03-05
Tipus : directe
Durada : 00:35:44
Mida : --
Descarrega
audio Economia d'estar per casa, amb Carles Torrecilla. 5 de Març. Administracións públiques. Infraestructures, multes, obres i de com afecten a la vida cotidiana i a l'economia dels ciutadans.
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-03-05
Tipus : directe
Durada : 00:16:16
Mida : --
Descarrega
audio Entrevista amb Jordi Gonzalez, presentador del programa "La Noria"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-03-04
Tipus : directe
Durada : 00:27:21
Mida : --
Descarrega
audio Entrevista amb James Morrison, cantautor, que ens presenta el seu segón disc "Songs For You, Truths For Me" (inclou actuació en directe)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-03-03
Tipus : directe
Durada : 00:19:29
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Ví Bó/Ví Ranci"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-03-03
Tipus : directe
Durada : 00:06:38
Mida : --
Descarrega
audio El Metge a casa. Lactancia materna; amb el cap de pediatria de l'Institut Dexeus, Dr. Vicente Molina
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-03-03
Tipus : directe
Durada : 00:19:24
Mida : --
Descarrega
audio James Morrison, amb la col.laboració de Beverly Brown, canta en directe a El Món: "Broken Strings" (03/03/09) (estéreo 44Khz)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-03-03
Tipus : directe
Durada : 00:04:26
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Nazi"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-03-03
Tipus : directe
Durada : 00:08:20
Mida : --
Descarrega
audio Tertúlia dels Teatre de Guerrilla. (03/03/09). En Feijoo'oo? Pse! L'Arguinyano de lehendakari!
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-03-03
Tipus : directe
Durada : 00:27:08
Mida : --
Descarrega
audio Secció de televisió, amb Sergi Pàmies: "Pelotas"; "La 7ª Silla" i "Entrevista a Zapatero" (inclou comentaris sobre futbol, eleccions i altres)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-03-02
Tipus : directe
Durada : 00:29:28
Mida : --
Descarrega
audio El cinema del Món, amb David Broc. (02/03/09) -Ché, el guerrillero-
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-03-02
Tipus : directe
Durada : 00:11:02
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Capgirar"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-03-02
Tipus : directe
Durada : 00:06:33
Mida : --
Descarrega
audio Retòrica, l'anàlisi de la setmana. Anàlisi de la dimissió del Ministre de Justicia, de les declaracions de Solbes i de la "chorreada" de Vicente Boluda
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-27
Tipus : directe
Durada : 00:14:43
Mida : --
Descarrega
audio Sèries de televisió, amb Toni de la Torre. (27/02/09)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-27
Tipus : directe
Durada : 00:09:31
Mida : --
Descarrega
audio La freakypedia, amb David Llorens: Ruta turística freak
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-27
Tipus : directe
Durada : 00:06:31
Mida : --
Descarrega
audio Miquel Bernis canta el temps: "New Order" (27/02/09)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-27
Tipus : directe
Durada : 00:03:43
Mida : --
Descarrega
audio La mòbil, amb Anna Boadas. Concurs de llençament de telefons mobils, enmarcat al carnestoltes de Tarragona
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-27
Tipus : directe
Durada : 00:06:31
Mida : --
Descarrega
audio Propostes de David Broc pel cap de setmana. (27/02/09)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-27
Tipus : directe
Durada : 00:12:29
Mida : --
Descarrega
audio Diàling. El millors talls del més de Febrer
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-27
Tipus : directe
Durada : 00:03:41
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Aforat"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-27
Tipus : directe
Durada : 00:06:23
Mida : --
Descarrega
audio Economia d'estar per casa, amb Carles Torrecilla. 26 de Febrer. Estudis de mercat. Com es fan i per que serveixen.
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-26
Tipus : directe
Durada : 00:16:12
Mida : --
Descarrega
audio Cuinetes, amb Fermí Puig. Suquets: de peix
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-26
Tipus : directe
Durada : 00:19:18
Mida : --
Descarrega
audio Beltran i Ganyet, música i internet. I Guille Milkiway! (26/02/09)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-26
Tipus : directe
Durada : 00:35:47
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Aforat"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-26
Tipus : directe
Durada : 00:06:46
Mida : --
Descarrega
audio El Metge a casa. Els transplantaments; amb el cap del departament d'urología de l'hospital Quirón, Dr. Antonio Alcazar
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-25
Tipus : directe
Durada : 00:23:44
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Eusquera"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-25
Tipus : directe
Durada : 00:08:30
Mida : --
Descarrega
audio Tendències, amb Marc Giró (25/02/09) (Inclou entrevista amb Toton Comella)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-25
Tipus : directe
Durada : 00:26:53
Mida : --
Descarrega
audio Tertúlia dels Teatre de Guerrilla. (24/02/09). On t'ès l'Agustí? Aaah! Ho saps tú Basté?
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-24
Tipus : directe
Durada : 00:23:31
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Trama"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-24
Tipus : directe
Durada : 00:06:14
Mida : --
Descarrega
audio Secció de televisió, amb Sergi Pàmies: "Aguila Roja"; "Viajero en el tiempo"; "Doctor Mateo" i "Entrevista a Mariano Rajoy"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-23
Tipus : directe
Durada : 00:15:19
Mida : --
Descarrega
audio El cinema del Món, amb David Broc. (23/02/09): Crónica de la cerimonia i els premiats dels Òscars de Hollywood
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-23
Tipus : directe
Durada : 00:15:33
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Mandanga"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-23
Tipus : directe
Durada : 00:07:08
Mida : --
Descarrega
audio Retòrica, l'anàlisi de la setmana. Anàlisi de l'assamblea de la Comunitat de Madrid, pol.lémica al Facebook i els eufemismes periodístics per la crisis
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-20
Tipus : directe
Durada : 00:18:28
Mida : --
Descarrega
audio Sèries de televisió, amb Toni de la Torre. (13/02/09)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-20
Tipus : directe
Durada : 00:10:52
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Entima"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-20
Tipus : directe
Durada : 00:08:54
Mida : --
Descarrega
audio La mòbil, amb Anna Boadas. "Experiencias con un desconocido show", obra de teatre-performance que parteix d'internet on els protagonistes son homes sense complexos
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-20
Tipus : directe
Durada : 00:06:49
Mida : --
Descarrega
audio La freakypedia, amb David Llorens: Noms originals de grups de punk rock
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-20
Tipus : directe
Durada : 00:03:45
Mida : --
Descarrega
audio Propostes de David Broc pel cap de setmana. (20/02/09)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-20
Tipus : directe
Durada : 00:12:46
Mida : --
Descarrega
audio Miquel Bernis canta el temps: "Para hacer bien el amor hay que venir al Sur - Rafaella Carra" (20/02/09)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-20
Tipus : directe
Durada : 00:03:40
Mida : --
Descarrega
audio Separador "Qué està passant?!!"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-20
Tipus : directe
Durada : 00:00:36
Mida : --
Descarrega
audio Separador "M'en vaig a cagar"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-20
Tipus : directe
Durada : 00:00:41
Mida : --
Descarrega
audio Diàling. Els millors talls de la setmana (del 16 al 20 de febrer)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-20
Tipus : directe
Durada : 00:03:52
Mida : --
Descarrega
audio Economia d'estar per casa, amb Carles Torrecilla. 19 de Febrer. Els supermercats. Com funcionen per vendre més i vendre el que ells volen.
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-19
Tipus : directe
Durada : 00:17:35
Mida : --
Descarrega
audio Cuinetes, amb Fermí Puig. Pasta (tercera part)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-19
Tipus : directe
Durada : 00:16:12
Mida : --
Descarrega
audio Beltran i Ganyet, música i internet. I Guille Milkiway! (19/02/09)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-19
Tipus : directe
Durada : 00:30:08
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Ganga"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-19
Tipus : directe
Durada : 00:07:25
Mida : --
Descarrega
audio Entrevista amb Jose Antonio Labordeta, cantautor, escriptor i ex-diputat de la Chunta Aragonesista, per parlar del seu nou llibre "Memorias de un beduino en el Congreso de los Diputados"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-18
Tipus : directe
Durada : 00:25:24
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Menjuquejar"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-18
Tipus : directe
Durada : 00:05:53
Mida : --
Descarrega
audio Entrevista amb José Corbacho, actor, per parlar de la nova sèrie que estrenarà dilluns, "Pelotas" (inclou previa, parlant del carregador universal i d'una anecdota al Bulli)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-18
Tipus : directe
Durada : 00:19:56
Mida : --
Descarrega
audio Entrevista amb Ferràn Adrià, cuiner, per parlar dels projectes d'aquesta temporada
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-18
Tipus : directe
Durada : 00:27:26
Mida : --
Descarrega
audio Tendències, amb Marc Giró (18/02/09)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-18
Tipus : directe
Durada : 00:10:52
Mida : --
Descarrega
audio Entrevista amb Diana Garrigosa, esposa d'en Pasqual Maragall, per parlar del seu marit i de la seva fundació contra l'alzheimer
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-17
Tipus : directe
Durada : 00:32:57
Mida : --
Descarrega
audio Tertúlia dels Teatre de Guerrilla. (17/02/09). Anem tard! Pero el verruga d'en Espinas, va tant rapid com el correcaminos!
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-17
Tipus : directe
Durada : 00:17:10
Mida : --
Descarrega
audio Entrevista amb Josep Maria Espinas, escriptor, per parlar del seu nou llibre "A peu per Murcia"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-17
Tipus : directe
Durada : 00:16:25
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Cruspir"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-17
Tipus : directe
Durada : 00:08:12
Mida : --
Descarrega
audio El cinema del Món, amb David Broc. (16/02/09) -Slumdog Millionaire-
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-16
Tipus : directe
Durada : 00:11:18
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Co"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-16
Tipus : directe
Durada : 00:06:30
Mida : --
Descarrega
audio Entrevista amb Jordi Pujol, ex-president de Catalunya, per parlar de la situació sociopolítica del pais (2009)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-16
Tipus : directe
Durada : 00:31:33
Mida : --
Descarrega
audio Secció de televisió, amb Sergi Pàmies: "Audiencies de La vuelta al mundo en directo"; "23-F TVE1"; "24 i Live mal programades"; "TDT no funciona"; "Operación Eurovisión" i "El turista suicida"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-16
Tipus : directe
Durada : 00:25:45
Mida : --
Descarrega
audio La mòbil, amb Anna Boadas. Retransmissió del partit Barça-Madrid de la temporada '93/'94 (5-0 amb Romario; 8 de Gener '94), sense só, amb música en directe del grup "Los Romarios"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-13
Tipus : directe
Durada : 00:07:45
Mida : --
Descarrega
audio La freakypedia, amb David Llorens: Els animals també es droguen
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-13
Tipus : directe
Durada : 00:07:02
Mida : --
Descarrega
audio Propostes de David Broc pel cap de setmana. (13/02/09)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-13
Tipus : directe
Durada : 00:12:14
Mida : --
Descarrega
audio Sèries de televisió, amb Toni de la Torre. (13/02/09)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-13
Tipus : directe
Durada : 00:10:27
Mida : --
Descarrega
audio Retòrica, l'anàlisi de la setmana. Sau, com etiqueta histórica, la corrupció al PP i la caçera de Garzon i el ministre de justicia i la pol.lémica de la publicitat turistica de Girona
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-13
Tipus : directe
Durada : 00:13:44
Mida : --
Descarrega
audio Entrevista amb Pep Sala i Joan Capdevila, per parlar d'en Carles Sabater, el dia que fa 10 anys de la seva mort
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-13
Tipus : directe
Durada : 00:21:33
Mida : --
Descarrega
audio Diàling. Els millors talls de la setmana (del 9 al 13 de febrer)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-13
Tipus : directe
Durada : 00:07:07
Mida : --
Descarrega
audio Separador "Sigues igual de guapo si no más!"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-13
Tipus : directe
Durada : 00:00:16
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Portaplatets"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-13
Tipus : directe
Durada : 00:09:39
Mida : --
Descarrega
audio Cuinetes, amb Fermí Puig. Pasta (segona part)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-12
Tipus : directe
Durada : 00:16:34
Mida : --
Descarrega
audio Economia d'estar per casa, amb Carles Torrecilla. 12 de Febrer. Tipus d'interés, Euribor i les hipoteques; tercera part. Consultes dels oients
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-12
Tipus : directe
Durada : 00:18:19
Mida : --
Descarrega
audio Beltran i Ganyet, música i internet. I Guille Milkiway! (12/02/09)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-12
Tipus : directe
Durada : 00:35:18
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Orde"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-12
Tipus : directe
Durada : 00:05:41
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Bretolada"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-11
Tipus : directe
Durada : 00:05:19
Mida : --
Descarrega
audio Tendències, amb Marc Giró (11/02/09)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-11
Tipus : directe
Durada : 00:08:03
Mida : --
Descarrega
audio Entrevista amb Andreu Martín, escriptor, per parlar del seu nou llibre "Wendy ataca"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-11
Tipus : directe
Durada : 00:16:21
Mida : --
Descarrega
audio El Metge a casa. L'infertilitat. En parlem amb la psicologa de l'institut valencià de l'infertilitat, la Dra. Diana Guerra (inclou el reportatge de David Jové "La sindrome de l'infertilitat")
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-10
Tipus : directe
Durada : 00:31:46
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Bolero"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-10
Tipus : directe
Durada : 00:06:36
Mida : --
Descarrega
audio Tertúlia dels Teatre de Guerrilla. (10/02/09). Conexió telefónica, per que l'xdsi ha caigut per una ventada, tot explicant xistes pel talefanu
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-10
Tipus : directe
Durada : 00:21:39
Mida : --
Descarrega
audio Entrevista amb Joan Terrats, guionista, per parlar del seu llibre "El gran llibre dels acudits" (inclou intervenció dels Teatre de Guerrilla)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-10
Tipus : directe
Durada : 00:24:34
Mida : --
Descarrega
audio Entrevista amb Enrique Figueredo, periodista de succesos de La Vanguardia, per parlar de l'assasinat de Felix Martinez Touriño el 9 de Febrer del 2009
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-10
Tipus : directe
Durada : 00:17:52
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Cuscus"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-09
Tipus : directe
Durada : 00:06:27
Mida : --
Descarrega
audio El cinema del Món, amb David Broc. (09/02/09) -El curioso caso de Benjamin Button-
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-09
Tipus : directe
Durada : 00:18:52
Mida : --
Descarrega
audio Secció de televisió, amb Sergi Pàmies: "Saturday Night Live"; "La vuelta al mundo en directo" i "Rockefeller Plaza"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-09
Tipus : directe
Durada : 00:15:43
Mida : --
Descarrega
audio Retòrica, l'anàlisi de la setmana. Anàlisi de les declaracions Puigcercós sobre "els ganduls" a un miting, muntatge bronca Wyoming, reunió Zapatero-banquers i pol.lémica espionatge PP
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-06
Tipus : directe
Durada : 00:21:32
Mida : --
Descarrega
audio Sèries de televisió, amb Toni de la Torre. (06/02/09)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-06
Tipus : directe
Durada : 00:13:31
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Cureta"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-06
Tipus : directe
Durada : 00:07:22
Mida : --
Descarrega
audio La mòbil, amb Anna Boadas. Representació de "High School Musical" al Teatre Tívoli
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-06
Tipus : directe
Durada : 00:10:08
Mida : --
Descarrega
audio La freakypedia, amb David Llorens: Eufemismes per dir "M'en vaig a cagar"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-06
Tipus : directe
Durada : 00:05:51
Mida : --
Descarrega
audio Propostes de David Broc pel cap de setmana. (06/02/09)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-06
Tipus : directe
Durada : 00:15:15
Mida : --
Descarrega
audio Miquel Bernis canta el temps: "Purple Rain - Prince" (06/02/09)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-06
Tipus : directe
Durada : 00:02:53
Mida : --
Descarrega
audio Diàling. Els millors talls de la setmana (del 2 al 6 de febrer)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-06
Tipus : directe
Durada : 00:04:15
Mida : --
Descarrega
audio Economia d'estar per casa, amb Carles Torrecilla. 5 de Febrer. Tipus d'interés, Euribor i les hipoteques; segona part. Consultes dels oients
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-05
Tipus : directe
Durada : 00:20:22
Mida : --
Descarrega
audio Cuinetes, amb Fermí Puig. Pasta
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-05
Tipus : directe
Durada : 00:19:56
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Mallarenga"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-05
Tipus : directe
Durada : 00:06:53
Mida : --
Descarrega
audio Separador "El Ramon Solsona es toca"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-05
Tipus : directe
Durada : 00:00:25
Mida : --
Descarrega
audio Beltran i Ganyet, música i internet. I Guille Milkiway! (05/02/09) (inclou previa sobre l'arroç "Shrek")
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-05
Tipus : directe
Durada : 00:36:23
Mida : --
Descarrega
audio Tertúlia sobre tertúlies.
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-04
Tipus : directe
Durada : 00:07:18
Mida : --
Descarrega
audio Entrevista amb Millàn Salcedo, actor i humorista, per parlar del seu nou espectacle "Yo me subí a un piano verde"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-04
Tipus : directe
Durada : 00:18:27
Mida : --
Descarrega
audio Tendències, amb Marc Giró (04/02/09)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-04
Tipus : directe
Durada : 00:08:49
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Capsigrany"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-04
Tipus : directe
Durada : 00:07:41
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Pallus"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-03
Tipus : directe
Durada : 00:07:33
Mida : --
Descarrega
audio El Metge a casa. Dormir, hores de son i trastorns del son; amb el cap de pediatria de l'Institut Dexeus, Dr. Vicente Molina
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-03
Tipus : directe
Durada : 00:19:02
Mida : --
Descarrega
audio Tertúlia dels Teatre de Guerrilla. (03/02/09). Rajoy, els matrimonis civils, els Goya i el mobbing rural
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-03
Tipus : directe
Durada : 00:20:34
Mida : --
Descarrega
audio Entrevista amb Nao Albet i Ferràn Vilajosona, actors que protagonitzen l'obra "Els nois d'historia" al Teatre Goya (inclou actuació en directe)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-03
Tipus : directe
Durada : 00:23:16
Mida : --
Descarrega
audio Entrevista amb Xavier Corral, director de l'oficina de Kumon a Catalunya i Balears, per parlar del mètode Kumon d'aprenentatge
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-03
Tipus : directe
Durada : 00:12:02
Mida : --
Descarrega
audio Entrevista amb Mariano Rajoy, líder del Partit Popular, per parlar de l'actualitat de l'estat
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-03
Tipus : directe
Durada : 00:32:17
Mida : --
Descarrega
audio Secció de televisió, amb Sergi Pàmies: Previa: "Audiencies de TV3 i Futbol"; "Tengo una Pregunta... Zapatero"; "La Caja"; "Acusados"; "21 días" i "Gala dels premis Goya"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-02
Tipus : directe
Durada : 00:18:52
Mida : --
Descarrega
audio El cinema del Món, amb David Broc. (02/02/09) -Valkiria- (inclou previa dels Goya, parlant amb els premiats de "Camino", Jordi Dauder i Carme Elies)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-02
Tipus : directe
Durada : 00:15:33
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Escabellar"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-02-02
Tipus : directe
Durada : 00:07:02
Mida : --
Descarrega
audio Retòrica, l'anàlisi de la setmana. Analitzem la ventada a Catalunya (posar el nom, et dona poder); l'espionatge al PP; Zapatero a "Tengo una pregunta para usted" i Obama President
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-30
Tipus : directe
Durada : 00:16:44
Mida : --
Descarrega
audio Sèries de televisió, amb Toni de la Torre. (30/01/09)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-30
Tipus : directe
Durada : 00:13:55
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Cago'n L'Orba"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-30
Tipus : directe
Durada : 00:07:08
Mida : --
Descarrega
audio La mòbil, amb Anna Boadas. Sessió de contes erótics a "La casa de los cuentos" (inclou possibilitats de mòbil de la setmana que vé)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-30
Tipus : directe
Durada : 00:08:02
Mida : --
Descarrega
audio La freakypedia, amb David Llorens: "El joc del Facebook" Com emborratxar-se comprovant com de previsibles son els usuaris del Facebook
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-30
Tipus : directe
Durada : 00:06:01
Mida : --
Descarrega
audio Propostes de David Broc pel cap de setmana. (30/01/09) (inclou previa, comentant la notícia de que Madonna finalment tocarà a Barcelona)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-30
Tipus : directe
Durada : 00:13:22
Mida : --
Descarrega
audio Miquel Bernis canta el temps: "Umbrella - Rhyanna" (30/01/09)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-30
Tipus : directe
Durada : 00:02:53
Mida : --
Descarrega
audio Diàling. El millors talls del més de Gener
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-30
Tipus : directe
Durada : 00:04:08
Mida : --
Descarrega
audio Economia d'estar per casa, amb Carles Torrecilla. 29 de Gener. Tipus d'interés, Euribor i les hipoteques. De que es tracten i com funcionen
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-29
Tipus : directe
Durada : 00:18:38
Mida : --
Descarrega
audio Entrevista amb Jesus Hernández, historiador i periodista, autor del llibre "Operación Valkiria", per parlar de l’estrena de la pel.lícula "Valquiria"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-29
Tipus : directe
Durada : 00:15:08
Mida : --
Descarrega
audio Cuinetes, amb Fermí Puig. Verdura: Faves
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-29
Tipus : directe
Durada : 00:17:58
Mida : --
Descarrega
audio Beltran i Ganyet, música i internet. I Guille Milkiway! (29/01/09)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-29
Tipus : directe
Durada : 00:35:56
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Bona Educació"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-29
Tipus : directe
Durada : 00:06:51
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Mitges Paraules"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-28
Tipus : directe
Durada : 00:06:32
Mida : --
Descarrega
audio El Metge a Casa: consultes al veterinari, Xavier Valls
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-28
Tipus : directe
Durada : 00:15:59
Mida : --
Descarrega
audio Contenidor Especial sobre els desperfectes del vendaval a Catalunya; amb Sebastià Rodés, advocat dels serveis jurídics de l’Associació d’Usuaris de Serveis Financers
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-28
Tipus : directe
Durada : 00:26:28
Mida : --
Descarrega
audio Entrevista amb l'actor Sergi Lopez, per parlar de les seves noves estrenes
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-28
Tipus : directe
Durada : 00:22:35
Mida : --
Descarrega
audio Entrevista amb Sílvia Casellas, directora de l'Institut Català de l'Acolliment i l'Adopció, per parlar de les adopcions
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-28
Tipus : directe
Durada : 00:19:13
Mida : --
Descarrega
audio Tertúlia dels Teatre de Guerrilla. (27/01/09). La tornada de les vacances, posant-se al dia.
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-27
Tipus : directe
Durada : 00:25:17
Mida : --
Descarrega
audio El Metge a casa. El càncer. En parlem amb el Dr. Josep Baselga, director de l'Institut d'Oncologia de l'Hospital de la Vall d'Hebrón
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-27
Tipus : directe
Durada : 00:27:35
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Ratxa"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-27
Tipus : directe
Durada : 00:05:26
Mida : --
Descarrega
audio Entrevista amb Niña Pastori, per parlar del seu nou treball discogràfic, "Esperando Verte"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-27
Tipus : directe
Durada : 00:17:51
Mida : --
Descarrega
audio Marius Carol, "panarra de l'any 2009", reivindica durant la tertulia que el van fer passar gana al programa especial de la Grossa
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-26
Tipus : directe
Durada : 00:02:11
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Vendaval"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-26
Tipus : directe
Durada : 00:06:13
Mida : --
Descarrega
audio El cinema del Món, amb David Broc. (26/01/09) -Revolutionary Road-
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-26
Tipus : directe
Durada : 00:12:42
Mida : --
Descarrega
audio Secció de televisió, amb Sergi Pàmies: Previa: "Gala Premis del Cinema Català"; "Gala Final GH10" i "A ver si llego"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-26
Tipus : directe
Durada : 00:18:31
Mida : --
Descarrega
audio Retòrica, l'anàlisi de la setmana. "Obama Total": Recull de talls d'Obama. Les 7 claus que han fet d'Obama president, i un fenomen mediàtic
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-23
Tipus : directe
Durada : 00:22:46
Mida : --
Descarrega
audio Sèries de televisió, amb Toni de la Torre. (23/01/09)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-23
Tipus : directe
Durada : 00:11:49
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Esbotzada"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-23
Tipus : directe
Durada : 00:07:56
Mida : --
Descarrega
audio La mòbil, amb Anna Boadas. Flamencoteràpia a l'escola Atrim Gestal
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-23
Tipus : directe
Durada : 00:08:43
Mida : --
Descarrega
audio La freakypedia, amb David Llorens: Les civilitzacions més bésties de l'historia de la humanitat
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-23
Tipus : directe
Durada : 00:08:07
Mida : --
Descarrega
audio Propostes de David Broc pel cap de setmana. (23/01/09)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-23
Tipus : directe
Durada : 00:09:04
Mida : --
Descarrega
audio Miquel Bernis canta el temps: "Hoy no me puedo levantar - Mecano" (23/01/09)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-23
Tipus : directe
Durada : 00:02:28
Mida : --
Descarrega
audio Dialing del dia, divendres 23/01/2009
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-23
Tipus : directe
Durada : 00:05:08
Mida : --
Descarrega
audio Diàling. Els millors talls de la setmana (del 19 al 23 de gener)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-23
Tipus : directe
Durada : 00:04:21
Mida : --
Descarrega
audio Cuinetes, amb Fermí Puig. Verdura (Tercera Part)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-22
Tipus : directe
Durada : 00:19:45
Mida : --
Descarrega
audio Beltran i Ganyet, música i internet. I Guille Milkiway! (22/01/09)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-22
Tipus : directe
Durada : 00:35:13
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Classic"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-22
Tipus : directe
Durada : 00:07:16
Mida : --
Descarrega
audio Economia d'estar per casa, amb Carles Torrecilla. 22 de Gener. La classe mitjana; segona part. L'actitud: feina estable sense masses responsabilitats; l'antitesi del "workholic"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-22
Tipus : directe
Durada : 00:14:04
Mida : --
Descarrega
audio Entrevista amb Carles Balagué. director de cinema, per presentar el documental "Arropiero, el vagabund de la mort"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-21
Tipus : directe
Durada : 00:16:14
Mida : --
Descarrega
audio Entrevista amb Anna Santamaria, l'única alumna de Pompeu Fabra que encara es viva i amb Jordi Mir, director de l’edició de les Obres completes de Pompeu Fabra
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-21
Tipus : directe
Durada : 00:23:05
Mida : --
Descarrega
audio Tendències, amb Marc Giró (21/01/09)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-21
Tipus : directe
Durada : 00:07:10
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Escaqueig"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-21
Tipus : directe
Durada : 00:07:25
Mida : --
Descarrega
audio Entrevista amb Guillem Sans, director del programa "APM" (inclou Diàling comentat per en Guillem Sans)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-20
Tipus : directe
Durada : 00:27:06
Mida : --
Descarrega
audio Entrevista amb Katherine Neville, escriptora, que presenta el seu últim llibre "El Foc"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-20
Tipus : directe
Durada : 00:13:48
Mida : --
Descarrega
audio Entrevista amb Antonio Garrigues Walker, jurista que presideix el despatx d'advocats més gran d'Europa
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-20
Tipus : directe
Durada : 00:28:09
Mida : --
Descarrega
audio El Metge a casa. Les herbes. Terapies i remeis amb herbes, amb l'herborista Francesca Ubach
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-20
Tipus : directe
Durada : 00:16:46
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Record"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-20
Tipus : directe
Durada : 00:07:39
Mida : --
Descarrega
audio Separador "El Món a RAC1 amb Jordi Roure"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-19
Tipus : directe
Durada : 00:00:28
Mida : --
Descarrega
audio Separador "Un, Dos, Tres; responda otra vez"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-19
Tipus : directe
Durada : 00:00:39
Mida : --
Descarrega
audio El cinema del Món, amb David Broc. (19/01/09) -Siete Almas- (amb previa dels resultats del futbol)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-19
Tipus : directe
Durada : 00:11:37
Mida : --
Descarrega
audio Secció de televisió, amb Sergi Pàmies: Previa: "Festa Pro-Obama" i "Oi que m'enténs?"; "Gossip Girl"; "Terrat Pack" i "Rico al instante"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-19
Tipus : directe
Durada : 00:26:46
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Team"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-19
Tipus : directe
Durada : 00:07:01
Mida : --
Descarrega
audio La freakypedia, amb David Llorens: Biografies a la Wikipedia escrites pels propis "famosos" (inclou previa d'en Ganyet, sobre una aplicació de l'Iphone per escoltar RAC1)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-17
Tipus : directe
Durada : 00:07:10
Mida : --
Descarrega
audio Retòrica, l'anàlisi de la setmana. Anàlisi de l'entrevista a Josep Perez Moya, director del DGTC, sobre la velocitat variable, i de la pol.lémica Guardans vs. Tramosa
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-16
Tipus : directe
Durada : 00:24:15
Mida : --
Descarrega
audio Sèries de televisió, amb Toni de la Torre. (16/01/09)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-16
Tipus : directe
Durada : 00:07:40
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "No diguis blat fins que estigui al sac i ben lligat"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-16
Tipus : directe
Durada : 00:07:17
Mida : --
Descarrega
audio La mòbil, amb Anna Boadas. IKEA Badalona: La festa "KNUT" (inclou previa, on l'Anna li fot bronca a en Basté)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-16
Tipus : directe
Durada : 00:08:09
Mida : --
Descarrega
audio Propostes de David Broc pel cap de setmana. (16/01/09)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-16
Tipus : directe
Durada : 00:10:08
Mida : --
Descarrega
audio Miquel Bernis canta el temps: "With a Little Help From My Friends - The Beatles" (16/01/09)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-16
Tipus : directe
Durada : 00:02:21
Mida : --
Descarrega
audio Entrevista amb Xavier Monesa, director de la revista "Time Out Barcelona", per parlar del primer aniversari de la revista i del premi "Fes realitat el teu somni"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-16
Tipus : directe
Durada : 00:04:23
Mida : --
Descarrega
audio Diàling. Els millors talls de la setmana (del 12 al 16 de gener)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-16
Tipus : directe
Durada : 00:03:26
Mida : --
Descarrega
audio Entrevista amb Ana Maria Matute, escriptora, per parlar del seu nou llibre "Paraiso Inhabitado"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-15
Tipus : directe
Durada : 00:20:03
Mida : --
Descarrega
audio Cuinetes, amb Fermí Puig. Verdura (Segona Part)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-15
Tipus : directe
Durada : 00:17:46
Mida : --
Descarrega
audio Beltran i Ganyet, música i internet. I Guille Milkiway! (15/01/09)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-15
Tipus : directe
Durada : 00:35:46
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Setmana dels barbuts"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-15
Tipus : directe
Durada : 00:05:44
Mida : --
Descarrega
audio Economia d'estar per casa, amb Carles Torrecilla. 15 de Gener. La classe mitjana; primera part. Característiques, comportaments i trets diferencials
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-15
Tipus : directe
Durada : 00:13:01
Mida : --
Descarrega
audio Entrevista amb Alberto Ruiz Gallardón, alcalde de Madrid
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-15
Tipus : directe
Durada : 00:23:35
Mida : --
Descarrega
audio Tendències, amb Marc Giró (14/01/09)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-14
Tipus : directe
Durada : 00:07:27
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Golfes"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-14
Tipus : directe
Durada : 00:06:50
Mida : --
Descarrega
audio Entrevista amb Isabel Calperrufat, anotropóloga, per parlar de les supersticions en un dimarts 13
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-13
Tipus : directe
Durada : 00:20:44
Mida : --
Descarrega
audio El Metge a casa. Els regals nadalencs; amb el cap de pediatria de l'Institu Dexeus, Dr. Vicente Molina
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-13
Tipus : directe
Durada : 00:22:43
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Ullal"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-13
Tipus : directe
Durada : 00:05:49
Mida : --
Descarrega
audio Entrvista amb Joan Martínez Vergel, escriptor, per parlar del seu nou llibre "De 7 a 3: Anécdotas de Funcionarios"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-13
Tipus : directe
Durada : 00:15:22
Mida : --
Descarrega
audio Separador "Golfes"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-13
Tipus : directe
Durada : 00:00:24
Mida : --
Descarrega
audio El cinema del Món, amb David Broc. (12/01/09) -Mi nombre es Harvey Milk-
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-12
Tipus : directe
Durada : 00:14:33
Mida : --
Descarrega
audio Secció de televisió, amb Sergi Pàmies: "El Mentalista"; "La batalla de los coros"; "Huff" i "La hora de Jose Mota"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-12
Tipus : directe
Durada : 00:23:18
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Massacre"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-12
Tipus : directe
Durada : 00:05:47
Mida : --
Descarrega
audio Retòrica, l'anàlisi de la setmana. Anàlisi sobre les noticies sobre les nevades i sobre el conflicte entre Israel i Gaza
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-09
Tipus : directe
Durada : 00:17:47
Mida : --
Descarrega
audio Sèries de televisió, amb Toni de la Torre. (09/01/09)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-09
Tipus : directe
Durada : 00:12:17
Mida : --
Descarrega
audio La mòbil, amb Anna Boadas. Biblioteca de la Facultat de Económiques i Empresarials de la Universitat de Barcelona: Métodes per copiar als examens (inclou mails dels oients)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-09
Tipus : directe
Durada : 00:11:47
Mida : --
Descarrega
audio La freakypedia, amb David Llorens: Titulars Increibles... pero certs!
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-09
Tipus : directe
Durada : 00:06:58
Mida : --
Descarrega
audio Propostes de David Broc pel cap de setmana. (09/01/09)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-09
Tipus : directe
Durada : 00:10:57
Mida : --
Descarrega
audio Miquel Bernis canta el temps: "Coldplay" (09/01/09)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-09
Tipus : directe
Durada : 00:03:33
Mida : --
Descarrega
audio Diàling. Els millors talls de la setmana (del 5 al 9 de gener)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-09
Tipus : directe
Durada : 00:03:58
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Complert"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-09
Tipus : directe
Durada : 00:08:35
Mida : --
Descarrega
audio Economia d'estar per casa, amb Carles Torrecilla. 8 de Gener. "La cuesta de Enero". La crisi farà més dificil començar l'any economicament?
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-08
Tipus : directe
Durada : 00:15:36
Mida : --
Descarrega
audio Cuinetes, amb Fermí Puig. Verdura: Broquil
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-08
Tipus : directe
Durada : 00:16:49
Mida : --
Descarrega
audio Beltran i Ganyet, música i internet. I Guille Milkiway! (08/01/09)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-08
Tipus : directe
Durada : 00:36:42
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Oli en un llum"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-08
Tipus : directe
Durada : 00:07:23
Mida : --
Descarrega
audio Entrevista amb David Olivares, actor, per parlar de la seva celebrada imitaciò d'en Tomàs Molina
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-07
Tipus : directe
Durada : 00:14:23
Mida : --
Descarrega
audio Tendències, amb Marc Giró (07/01/09)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-07
Tipus : directe
Durada : 00:13:46
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Trossar"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-07
Tipus : directe
Durada : 00:07:16
Mida : --
Descarrega
audio El temps és boig? Tertúlia amb Alfred Rodríguez Picó, Míriam Santamaria i Miquel Bernis.
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-07
Tipus : directe
Durada : 00:24:18
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Nina"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-05
Tipus : directe
Durada : 00:07:52
Mida : --
Descarrega
audio Secció de televisió, amb Sergi Pàmies: "Discurs del President Montilla"; "Campanades d'Any Nou"; "Concierto de Año Nuevo"; "Objectiu Pastorets" i "El Comisario"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-05
Tipus : directe
Durada : 00:15:45
Mida : --
Descarrega
audio El cinema del Món, amb David Broc. (05/01/09) -Rocknrolla- i -Cuestión de Honor-
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-05
Tipus : directe
Durada : 00:18:32
Mida : --
Descarrega
audio La mòbil, amb Anna Boadas. Saló de l'Infancia de Barcelona
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-02
Tipus : directe
Durada : 00:09:30
Mida : --
Descarrega
audio Propostes de David Broc pel cap de setmana. (02/01/09)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-02
Tipus : directe
Durada : 00:10:01
Mida : --
Descarrega
audio Retòrica, l'anàlisi de la setmana. Anàlisi dels valors que destaca el President Montilla al seu discurs de Nadal i dels atacs d'Israel contra Gaza
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-02
Tipus : directe
Durada : 00:22:01
Mida : --
Descarrega
audio Jose Maria Ganyet, Internet: Els videos més vists de YouTube al 2008
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-02
Tipus : directe
Durada : 00:16:30
Mida : --
Descarrega
audio Miquel Bernis canta el temps: "Little Lies - Fleetwood Mac" (02/01/09)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-02
Tipus : directe
Durada : 00:03:23
Mida : --
Descarrega
audio Diàling. Els millors talls de la setmana (del 26 de desembre al 2 de gener)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-02
Tipus : directe
Durada : 00:05:13
Mida : --
Descarrega
audio Sèries de televisió, amb Toni de la Torre. (02/01/09)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-02
Tipus : directe
Durada : 00:12:01
Mida : --
Descarrega
audio Beltran i Milkiway: La batalla patxanguera. Recull de cançons que mereixen un descans i que no haurien de faltar a una festa de Cap D'Any
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-31
Tipus : directe
Durada : 00:19:20
Mida : --
Descarrega
audio Diàling. Resum dels millors talls del diàling de l'any 2008
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-31
Tipus : directe
Durada : 00:14:54
Mida : --
Descarrega
audio El metge a casa. De que ès el tabac i quines formes hi ha per superar l'adicció, amb el Dr. Ramón Villodí, president del consell asessor de tabaquisme del departament de salut de la Generalitat
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-30
Tipus : directe
Durada : 00:20:55
Mida : --
Descarrega
audio Entrevista amb Pere Fermí Flores, periodista i Javier Viñas, actor i director de doblatje, per parlar del llibre "CSI: El doblaje"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-29
Tipus : directe
Durada : 00:14:28
Mida : --
Descarrega
audio Entrevista amb Xavier Balbuena, un dia abans de que ell i dues persones més a qui els hi falta una cama, marxin al Pol Nord
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-29
Tipus : directe
Durada : 00:15:18
Mida : --
Descarrega
audio Entrevista amb Esther Hierro, educadora social i asessora experta en joguines, per parlar de les joguines al Nadal
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-29
Tipus : directe
Durada : 00:19:02
Mida : --
Descarrega
audio Secció de televisió, amb Sergi Pàmies: "Operaciò Pastorets"; "Nadal a 3 Bandes"; "Cuéntame"; "White Powd"; "HKM" i "Missatge de Nadal del Rei"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-29
Tipus : directe
Durada : 00:14:30
Mida : --
Descarrega
audio El cinema del Món, amb David Broc. (28/12/08) -Australia-
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-29
Tipus : directe
Durada : 00:14:24
Mida : --
Descarrega
audio Nadal a El Món. Els Rodamons i el "Conte de Nadal".
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-24
Tipus : directe
Durada : 00:05:28
Mida : --
Descarrega
audio Nadal a El Món. El conte inventat de Marta Cailà. Els reis, els nens i la crisi.
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-24
Tipus : directe
Durada : 00:06:34
Mida : --
Descarrega
audio Nadal a El Món. La Primera Pedra al Palau de la Música. Jordi i Roger Margarit. "Sota l'aigua hi ha un mandril".
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-24
Tipus : directe
Durada : 00:05:41
Mida : --
Descarrega
audio Nadal a El Món. Els actors del Cor de la Ciutat Armand Aguirre, Enric Rodríguez, Carme Contreras i Marc Clotet i els "50 poemes per dir a dalt de la cadira".
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-24
Tipus : directe
Durada : 00:07:18
Mida : --
Descarrega
audio Nadal a El Món. Manu Guix i Àngel Llàcer interpreten "White Christmas".
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-24
Tipus : directe
Durada : 00:05:18
Mida : --
Descarrega
audio Nadal a El Món. Fundación Tony Manero: "Looking for la fiesta".
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-24
Tipus : directe
Durada : 00:04:27
Mida : --
Descarrega
audio Nadal a El Món. La història del pessebre. Toni Clapés, Sr Marcel·lí, Marc Serra i Sr Buhigas.
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-24
Tipus : directe
Durada : 00:09:22
Mida : --
Descarrega
audio Nadal a El Món. Lídia Pujol i "el Somiatruites" (inclou el cameo de Jordi Basté).
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-24
Tipus : directe
Durada : 00:07:26
Mida : --
Descarrega
audio Nadal a El Món. Mònica Green canta "Merry Christmas to you".
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-24
Tipus : directe
Durada : 00:05:58
Mida : --
Descarrega
audio Nadal a El Món. Redacció d'informatius de RAC1. El naixement del Messies. Roda de premsa i butlletí.
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-24
Tipus : directe
Durada : 00:04:52
Mida : --
Descarrega
audio Nadal a El Món. El cor infantil de l'Orfeó Català canta "Nit de Reis" i "El dimoni escuat".
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-24
Tipus : directe
Durada : 00:07:33
Mida : --
Descarrega
audio Nadal a El Món. Elisenda Camps i "La sopa de pedres".
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-24
Tipus : directe
Durada : 00:07:03
Mida : --
Descarrega
audio Nadal a El Món. Els Manel, acompanyats del cor infantil Manel, canten una nadala.
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-24
Tipus : directe
Durada : 00:04:59
Mida : --
Descarrega
audio Nadal a El Món. Queco Novell recita "Ho sap tothom i és profecia", de J.V. Foix.
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-24
Tipus : directe
Durada : 00:04:45
Mida : --
Descarrega
audio Nadal a El Món. El muntatge de Víctor Ollé a l'entrada del Minoria Absoluta.
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-24
Tipus : directe
Durada : 00:03:25
Mida : --
Descarrega
audio Nadal a El Món. El Món a RAC1 i una nadala. "Mary's boy child".
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-24
Tipus : directe
Durada : 00:05:13
Mida : --
Descarrega
audio Nadal a El Món. Mònica Green canta "Silent night".
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-24
Tipus : directe
Durada : 00:03:38
Mida : --
Descarrega
audio Nadal a El Món. Mercè Martínez interpreta "What are you doing New Year's Eve?".
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-24
Tipus : directe
Durada : 00:04:07
Mida : --
Descarrega
audio Nadal a El Món. Connexió amb el Minoria Absoluta.
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-24
Tipus : directe
Durada : 00:01:02
Mida : --
Descarrega
audio Nadal a El Món. Damaris Martínez i "Fama".
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-24
Tipus : directe
Durada : 00:03:10
Mida : --
Descarrega
audio Nadal a El Món. Pep Plaza, Mireia Portas, Jordi Rios i Oriol Cruz. Quartet d'imitadors i el pessebre del Puigmal.
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-24
Tipus : directe
Durada : 00:22:53
Mida : --
Descarrega
audio Nadal a El Món. Miqui Puig i el Conjunto Eléctrico. "Qualsevol nit pot sortir el sol".
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-24
Tipus : directe
Durada : 00:04:33
Mida : --
Descarrega
audio Nadal a El Món. Manu Guix i Àngel Llàcer interpreten "Let it snow".
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-24
Tipus : directe
Durada : 00:02:41
Mida : --
Descarrega
audio Nadal a El Món. Nadala de la redacció d'esports de RAC1.
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-24
Tipus : directe
Durada : 00:08:06
Mida : --
Descarrega
audio Nadal a El Món. Marina Rossell canta "Què serà Nadal?".
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-24
Tipus : directe
Durada : 00:04:48
Mida : --
Descarrega
audio Nadal a El Món. La Nina canta "Santa nit".
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-24
Tipus : directe
Durada : 00:03:24
Mida : --
Descarrega
audio Entrevista amb Andy Trias, un dels primers joves amb síndrome de Down que es va emancipar i viu en parella
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-23
Tipus : directe
Durada : 00:21:41
Mida : --
Descarrega
audio Entrevista amb Pilar Rahola, periodista, tertuliana i ex-militant d'ERC
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-23
Tipus : directe
Durada : 00:18:59
Mida : --
Descarrega
audio Tertúlia dels Teatre de Guerrilla. (16/12/08). La tertúlia definitiva: els Teatrede Guerrilla debateixen amb Pilar Rahola!
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-23
Tipus : directe
Durada : 00:24:11
Mida : --
Descarrega
audio La grossa toca a RAC1. Declaracions d'un dels agraciats, de Cubelles; en Txema, que no te forats per tapar
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-22
Tipus : directe
Durada : 00:01:18
Mida : --
Descarrega
audio La grossa toca a RAC1. L'Anna Boadas ens fà el ranking dels "Top 10" de les disfresses de la grossa
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-22
Tipus : directe
Durada : 00:02:41
Mida : --
Descarrega
audio La grossa toca a RAC1. Un dels comisaris es el germà gran (postiç) d'en Sergi Pàmies; més conegut com en "Tete"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-22
Tipus : directe
Durada : 00:06:28
Mida : --
Descarrega
audio La grossa toca a RAC1. Els comentaris dels Teatre de Guerrilla
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-22
Tipus : directe
Durada : 00:09:27
Mida : --
Descarrega
audio La grossa toca a RAC1. La paraula del dia, amb Ramón Solsona: "Rifa"; "Pedrea"; "Apuntacions" i "Llumineta"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-22
Tipus : directe
Durada : 00:14:58
Mida : --
Descarrega
audio La grossa toca a RAC1. El cas del Bar Manolita. En Xavi Bundó aclareix que ha passat...
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-22
Tipus : directe
Durada : 00:02:46
Mida : --
Descarrega
audio La grossa toca a RAC1. Un impostor a la sala!
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-22
Tipus : directe
Durada : 00:00:51
Mida : --
Descarrega
audio La grossa toca a RAC1. L'Anna Boadas entrevista a una gent vestida de nadius de la patagonia
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-22
Tipus : directe
Durada : 00:02:07
Mida : --
Descarrega
audio La grossa toca a RAC1. La grossa toca a Barcelona a les 12h en punt, acompanyats pels del Minoria Absoluta
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-22
Tipus : directe
Durada : 00:07:11
Mida : --
Descarrega
audio La grossa toca a RAC1. Fermí Puig te mala sort. Escull el 6, i encerta... l'administració de loteria, pero no el nº...
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-22
Tipus : directe
Durada : 00:05:58
Mida : --
Descarrega
audio La grossa toca a RAC1. El Dialing de la grossa.
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-22
Tipus : directe
Durada : 00:06:08
Mida : --
Descarrega
audio La grossa toca a RAC1. Cuinetes amb Fermí Puig; "Pà amb Tomaquet" i "Cap i Pota" interruptus
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-22
Tipus : directe
Durada : 00:07:05
Mida : --
Descarrega
audio La grossa toca a RAC1. En Brian; el nen de San Ildefonso amb veu de Carmen de Mairena i que s'assembla a l'amic de Harry Potter
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-22
Tipus : directe
Durada : 00:02:05
Mida : --
Descarrega
audio La grossa toca a RAC1. En Marius Carol fà una disertació de tendencies sobre el blazer dels nens de San Ildefonso.
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-22
Tipus : directe
Durada : 00:01:55
Mida : --
Descarrega
audio La grossa toca a RAC1. L'Anna Boadas comenta un petit problema amb una de les nenes de San Ildefonso, i l'Armenteras l'imita
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-22
Tipus : directe
Durada : 00:02:03
Mida : --
Descarrega
audio Falca del Nadal a El Món. Palau de la Música, 24 de desembre de 2008.
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-14
Tipus : directe
Durada : 00:01:05
Mida : --
Descarrega
audio Retòrica, l'anàlisi de la setmana. Declaracions inapropiades (Tardà, Fraga i d'altres)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-12
Tipus : directe
Durada : 00:14:48
Mida : --
Descarrega
audio Sèries de televisió, amb Toni de la Torre. (12/12/08)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-12
Tipus : directe
Durada : 00:10:53
Mida : --
Descarrega
audio La mòbil, amb Anna Boadas. "Museu dels Horrors": Iniciativa pel consum responsable
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-12
Tipus : directe
Durada : 00:06:11
Mida : --
Descarrega
audio La freakypedia, amb David Llorens: "Bulos" que no han sortit bé
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-12
Tipus : directe
Durada : 00:05:13
Mida : --
Descarrega
audio Propostes de David Broc pel cap de setmana. (12/12/08)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-12
Tipus : directe
Durada : 00:10:58
Mida : --
Descarrega
audio Miquel Bernis canta el temps: "Bob Dylan" (12/12/08)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-12
Tipus : directe
Durada : 00:03:03
Mida : --
Descarrega
audio Diàling. Els millors talls de la setmana (del 9 al 12 de desembre)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-12
Tipus : directe
Durada : 00:05:57
Mida : --
Descarrega
audio Economia d'estar per casa, amb Carles Torrecilla. 11 de Desembre. Petits electrodoméstics. Per que són dificils de trobar i ni han pocs i dolents?
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-11
Tipus : directe
Durada : 00:10:40
Mida : --
Descarrega
audio Cuinetes, amb Fermí Puig. Receptes de Nadal: Escudella
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-11
Tipus : directe
Durada : 00:14:45
Mida : --
Descarrega
audio Beltran i Ganyet, música i internet. I Guille Milkiway! (11/12/08)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-11
Tipus : directe
Durada : 00:35:17
Mida : --
Descarrega
audio El davantal de les 8h (11/12/08)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-11
Tipus : directe
Durada : 00:05:15
Mida : --
Descarrega
audio Aviat Serà Nadal al Món. Previa de convidats i informaciò del programa especial
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-10
Tipus : directe
Durada : 00:03:35
Mida : --
Descarrega
audio Falca Nadal a RAC1 - Aviat serà Nadal al Món (Nina)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-10
Tipus : directe
Durada : 00:00:19
Mida : --
Descarrega
audio Tendències, amb Marc Giró (10/12/08)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-10
Tipus : directe
Durada : 00:05:35
Mida : --
Descarrega
audio El Metge a casa. La farmaciola; amb la farmaceutica i membre del departament de projectes del col.legi de farmaceutics, Dra. María Estrada
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-09
Tipus : directe
Durada : 00:17:27
Mida : --
Descarrega
audio Falca Nadal a RAC1 - Aviat serà Nadal al Món
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-09
Tipus : falca
Durada : 00:00:23
Mida : --
Descarrega
audio Entrevista amb Lidia Heredia i Raquel Sans, presentadores de la Marató de TV3 d'enguanyi
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-09
Tipus : directe
Durada : 00:17:39
Mida : --
Descarrega
audio Secció de televisió, amb Sergi Pàmies: "Operación Toni Manero"; "The Clone Wars"; "HKM" i "La nit del master"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-09
Tipus : directe
Durada : 00:19:23
Mida : --
Descarrega
audio Falca Nadal a RAC1 - Ja fa un any
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-05
Tipus : directe
Durada : 00:00:16
Mida : --
Descarrega
audio Falca Nadal a RAC1 - L'auca del mon i ja fa un any
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-05
Tipus : directe
Durada : 00:00:36
Mida : --
Descarrega
audio Sèries de televisió, amb Toni de la Torre. (5/12/08)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-05
Tipus : directe
Durada : 00:11:33
Mida : --
Descarrega
audio La mòbil, amb Anna Boadas. Masters Class de "Mamma mía"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-05
Tipus : directe
Durada : 00:07:11
Mida : --
Descarrega
audio La freakypedia, amb David Llorens: Les mentides més recurrents i globals de tot el món
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-05
Tipus : directe
Durada : 00:05:58
Mida : --
Descarrega
audio Propostes de David Broc pel cap de setmana. (5/11/08)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-05
Tipus : directe
Durada : 00:11:24
Mida : --
Descarrega
audio Retòrica, l'anàlisi de la setmana. La pujada dels tickets dels transports públics. Els polítics es pensen que som tontos?
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-05
Tipus : directe
Durada : 00:14:39
Mida : --
Descarrega
audio Miquel Bernis canta el temps: "Andrés Calamaro" (5/12/08)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-05
Tipus : directe
Durada : 00:02:07
Mida : --
Descarrega
audio Separador "You're A Donkey, Mr. Danger!"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-05
Tipus : directe
Durada : 00:00:25
Mida : --
Descarrega
audio Diàling. Els millors talls de la setmana (del 1 al 5 de desembre)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-05
Tipus : directe
Durada : 00:04:17
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Tenir les oques a ferrar"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-05
Tipus : directe
Durada : 00:07:57
Mida : --
Descarrega
audio Economia d'estar per casa, amb Carles Torrecilla. 4 de Desembre. Electrodoméstics. Televisors i d'altres. Com hem d'elegir?
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-04
Tipus : directe
Durada : 00:12:42
Mida : --
Descarrega
audio Cuinetes, amb Fermí Puig. Receptes de Nadal: Capó de Nadal
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-04
Tipus : directe
Durada : 00:17:42
Mida : --
Descarrega
audio El davantal de les 8h (04/12/08)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-04
Tipus : directe
Durada : 00:01:46
Mida : --
Descarrega
audio Beltran i Ganyet, música i internet. I Guille Milkiway! (04/12/08)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-04
Tipus : directe
Durada : 00:34:08
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Carcan"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-04
Tipus : directe
Durada : 00:07:49
Mida : --
Descarrega
audio Entrevista amb Sílvia i Toni Soler, per parlar dels seus nous llibres
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-03
Tipus : directe
Durada : 00:16:58
Mida : --
Descarrega
audio Tendències, amb Marc Giró (03/12/08)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-03
Tipus : directe
Durada : 00:07:19
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Oi"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-03
Tipus : directe
Durada : 00:08:13
Mida : --
Descarrega
audio El Metge a casa. Els regals nadalencs; amb el cap de pediatria de l'Institu Dexeus, Dr. Vicente Molina
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-02
Tipus : directe
Durada : 00:15:05
Mida : --
Descarrega
audio Entrevista amb Laura Pausini, per parlar del seu nou disc
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-02
Tipus : directe
Durada : 00:21:46
Mida : --
Descarrega
audio Entrevista amb Toni i Gabriel Ferraté, propietari de la primera botiga de robótica personal d'Espanay i el seu pare, catedràtic d'automàtica
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-02
Tipus : directe
Durada : 00:13:26
Mida : --
Descarrega
audio Tertúlia dels Teatre de Guerrilla. (02/12/08). La Pausini en català, molt guapa, està en crisi de jocs com l'Ibarra, que fà mobing, que ès un carcàs immigrant que vota, pero ho retiro!
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-02
Tipus : directe
Durada : 00:22:43
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Martingala"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-02
Tipus : directe
Durada : 00:07:08
Mida : --
Descarrega
audio El davantal de les 8h (02/12/08)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-02
Tipus : directe
Durada : 00:01:45
Mida : --
Descarrega
audio El cinema del Món, amb David Broc. (01/12/08) -Madagascar 2- i -Forasters-
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-01
Tipus : directe
Durada : 00:14:37
Mida : --
Descarrega
audio Secció de televisió, amb Sergi Pàmies: "Fichados"; "Entrevista Julián Muñoz (2ª Part)" i "Dragnet"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-01
Tipus : directe
Durada : 00:17:38
Mida : --
Descarrega
audio El davantal de les 8h (01/12/08)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-01
Tipus : directe
Durada : 00:02:19
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Llevar la vida"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-12-01
Tipus : directe
Durada : 00:06:57
Mida : --
Descarrega
audio La freakypedia, amb David Llorens: L'home més intel.ligent de l'historia (Basté dona pas expulsant un barrufet)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-11-28
Tipus : directe
Durada : 00:05:45
Mida : --
Descarrega
audio Propostes de David Broc pel cap de setmana. (28/11/08)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-11-28
Tipus : directe
Durada : 00:09:59
Mida : --
Descarrega
audio Retòrica, l'anàlisi de la setmana. La covardia d'Aguirre; les pancartes contra el plà Bologna i els perseguits de Gomorra
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-11-28
Tipus : directe
Durada : 00:17:58
Mida : --
Descarrega
audio Diàling. El millors talls del més de Novembre (inclou engolada d'en Basté)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-11-28
Tipus : directe
Durada : 00:04:50
Mida : --
Descarrega
audio Sèries de televisió, amb Toni de la Torre. (28/11/08)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-11-28
Tipus : directe
Durada : 00:11:10
Mida : --
Descarrega
audio Miquel Bernis canta el temps: "The Velvet Underground" (28/11/08)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-11-28
Tipus : directe
Durada : 00:02:27
Mida : --
Descarrega
audio La mòbil, amb Anna Boadas. Saló "Porque yo lo Galgo"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-11-28
Tipus : directe
Durada : 00:08:45
Mida : --
Descarrega
audio Economia d'estar per casa, amb Carles Torrecilla. 27 de novembre. El Nadal. L'economia nadalenca, desde el punt de vista dels venedors
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-11-27
Tipus : directe
Durada : 00:11:52
Mida : --
Descarrega
audio Cuinetes, amb Fermí Puig. Ànec
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-11-27
Tipus : directe
Durada : 00:18:31
Mida : --
Descarrega
audio Beltran i Ganyet, música i internet. I Guille Milkiway! (27/11/08)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-11-27
Tipus : directe
Durada : 00:32:23
Mida : --
Descarrega
audio Tendències, amb Marc Giró (26/11/08)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-11-26
Tipus : directe
Durada : 00:09:53
Mida : --
Descarrega
audio Entrevista amb Amaia Montero, per parlar del seu primer disc en solitari
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-11-26
Tipus : directe
Durada : 00:16:38
Mida : --
Descarrega
audio Entrevista amb Katie Melua, cantant anglesa, un dia abans del concert que farà al Palau de la Música (inclou actuació en directe)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-11-25
Tipus : directe
Durada : 00:15:49
Mida : --
Descarrega
audio Tertúlia dels Teatre de Guerrilla. (25/11/08). El fred provoca hipocondria, engalanat amb dos anys de govern de llums de Nadal
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-11-25
Tipus : directe
Durada : 00:20:35
Mida : --
Descarrega
audio El Metge a Casa. La Hipocondria; amb el psicoleg especialista en psicologia clínica, Andrés Cuartero
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-11-25
Tipus : directe
Durada : 00:15:44
Mida : --
Descarrega
audio Katie Melua, canta en directe a El Món: "The Closest Thing To Crazy" (25/11/08) (estéreo 44Khz)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-11-25
Tipus : directe
Durada : 00:03:26
Mida : --
Descarrega
audio Secció de televisió, amb Sergi Pàmies: "Generación DF"; "20N Las ultimas horas del franquismo"; "Topografia de la memoria" i "Entrevista Julián Muñoz/Roldán"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-11-24
Tipus : directe
Durada : 00:23:32
Mida : --
Descarrega
audio El cinema del Món, amb David Broc. (24/11/08) -Quantum of Solace-
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-11-24
Tipus : directe
Durada : 00:13:48
Mida : --
Descarrega
audio Sèries de televisió, amb Toni de la Torre. (21/11/08) - 24: 24 raons per veure-la -
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-11-21
Tipus : directe
Durada : 00:09:53
Mida : --
Descarrega
audio Retòrica, l'anàlisi de la setmana. 80è Aniversari de Mickey Mouse. Per que un ratolí cau tant simpàtic?
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-11-21
Tipus : directe
Durada : 00:15:36
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "I Ca"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-11-21
Tipus : directe
Durada : 00:11:15
Mida : --
Descarrega
audio Miquel Bernis canta el temps: "Salta (Tequila)" (21/11/08)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-11-21
Tipus : directe
Durada : 00:02:23
Mida : --
Descarrega
audio La mòbil, amb Anna Boadas. Saló "Bodas i Bodas"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-11-21
Tipus : directe
Durada : 00:06:58
Mida : --
Descarrega
audio La freakypedia, amb David Llorens: Llocs estupids per fer l'amor (inclou "Space Oddity" versionada pels Calatrava)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-11-21
Tipus : directe
Durada : 00:06:52
Mida : --
Descarrega
audio Propostes de David Broc pel cap de setmana. (21/11/08) (en diferit, desde Brusel.les)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-11-21
Tipus : directe
Durada : 00:10:49
Mida : --
Descarrega
audio Diàling. Els millors talls de la setmana (del 17 al 21 de novembre)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-11-21
Tipus : directe
Durada : 00:03:52
Mida : --
Descarrega
audio Beltran i Ganyet, música i internet. I Guille Milkiway! (20/11/08)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-11-20
Tipus : directe
Durada : 00:36:24
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Ruscada"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-11-20
Tipus : directe
Durada : 00:08:46
Mida : --
Descarrega
audio Economia d'estar per casa, amb Carles Torrecilla. 20 de novembre. El Nadal. L'economia nadalenca, desde el punt de vista del consumidor
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-11-20
Tipus : directe
Durada : 00:16:30
Mida : --
Descarrega
audio Cuinetes, amb Fermí Puig. Guisats
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-11-20
Tipus : directe
Durada : 00:18:06
Mida : --
Descarrega
audio Entrevista amb Eduard Punset, per parlardel seu nou llibre "Por qué somos como somos", havent superat un càncer de pulmó
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-11-19
Tipus : directe
Durada : 00:25:11
Mida : --
Descarrega
audio Tendències, amb Marc Giró (19/11/08)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-11-19
Tipus : directe
Durada : 00:09:05
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Lleixiu"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-11-19
Tipus : directe
Durada : 00:06:55
Mida : --
Descarrega
audio Salvador Giner (president Insitut Estudis Catalans) i Joan Martí (president secció filològica IEC) desmentint sancions lingüístiques
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-11-19
Tipus : directe
Durada : 00:16:44
Mida : --
Descarrega
audio Entrevista amb Josep Barrachina, traumatòleg i especialista en medicina de muntanya. Ens explicarà el cas d’un xerpa nepalès, en Dharma, que és a Catalunya per operar-se les mans.
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-11-18
Tipus : directe
Durada : 00:24:26
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Safareig"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-11-18
Tipus : directe
Durada : 00:08:04
Mida : --
Descarrega
audio Tertúlia dels Teatre de Guerrilla. (18/11/08). Salta, Heavy! Ves al sopar de nadal de l'empresa, a menjar pà, vi i sucre, tocant el flaviol, amb la guatlla fumada, a veure l'encimera del Schuster
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-11-18
Tipus : directe
Durada : 00:22:49
Mida : --
Descarrega
audio El cinema del Món, amb David Broc. (17/11/08) -Gomorra-
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-11-17
Tipus : directe
Durada : 00:11:47
Mida : --
Descarrega
audio Entrevista amb Tina Parayre, coordinadora del Departament de Voluntaris de l’Hospital Sant Joan de Déu.
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-11-17
Tipus : directe
Durada : 00:13:39
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Bogada"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-11-17
Tipus : directe
Durada : 00:09:47
Mida : --
Descarrega
audio Secció de televisió, amb Sergi Pàmies: "Hora Q"; "Factor X" i "Entrevista a Roldan per MªTeresa Campos" (inclou preguntes oïents)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-11-17
Tipus : directe
Durada : 00:24:12
Mida : --
Descarrega
audio Propostes de David Broc pel cap de setmana. (14/11/08)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-11-14
Tipus : directe
Durada : 00:10:45
Mida : --
Descarrega
audio Sèries de televisió, amb Toni de la Torre. (14/11/08)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-11-14
Tipus : directe
Durada : 00:11:54
Mida : --
Descarrega
audio La freakypedia, amb David Llorens: Sintonies desafortunades
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-11-14
Tipus : directe
Durada : 00:07:43
Mida : --
Descarrega
audio Retòrica, l'anàlisi de la setmana. Els vestits de les dones del president electe i el president sortint; trovada d'ambdos a la Casa Blanca
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-11-14
Tipus : directe
Durada : 00:16:24
Mida : --
Descarrega
audio Diàling. Els millors talls de la setmana (del 10 al 14 de novembre)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-11-14
Tipus : directe
Durada : 00:05:11
Mida : --
Descarrega
audio Dialing del dia, divendres 14/11/2008
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-11-14
Tipus : directe
Durada : 00:02:32
Mida : --
Descarrega
audio Economia d'estar per casa, amb Carles Torrecilla. 13 de novembre. Els preus dels serveis. Per que i com es fixen els preus?
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-11-13
Tipus : directe
Durada : 00:12:18
Mida : --
Descarrega
audio Cuinetes, amb Fermí Puig. Fricandó
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-11-13
Tipus : directe
Durada : 00:18:19
Mida : --
Descarrega
audio Beltran i Ganyet, música i internet. I Guille Milkiway! (13/11/08)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-11-13
Tipus : directe
Durada : 00:32:19
Mida : --
Descarrega
audio Entrevista i Consulta amb Eduard Estivill, metge especialista en trastorns de la són, per parlar del seu nou col.leccionable a la Vanguardia, sobre educació infantil, "Educa el teu fill"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-11-12
Tipus : directe
Durada : 00:26:21
Mida : --
Descarrega
audio Separador "Imitadors"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-11-12
Tipus : directe
Durada : 00:00:45
Mida : --
Descarrega
audio El Metge a casa. Les dents dels petits; amb el cap de pediatria de l'Institu Dexeus, Dr. Molina
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-11-11
Tipus : directe
Durada : 00:19:19
Mida : --
Descarrega
audio Tertúlia dels Teatre de Guerrilla. (11/11/08). Mecasun el Jet Lag, el flaviol dels mossos, les abraçades, els metges a distància i el Papa Negre!
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-11-11
Tipus : directe
Durada : 00:19:04
Mida : --
Descarrega
audio Entrevista amb Fernando San Agustín, expert en seguretat, per parlar de com canviarà la vida de Barack Obama, i de com ha de ser la seva seguretat.
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-11-11
Tipus : directe
Durada : 00:16:34
Mida : --
Descarrega
audio El cinema del Món, amb David Broc. (10/11/08) -Red de Mentiras-
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-11-10
Tipus : directe
Durada : 00:11:03
Mida : --
Descarrega
audio Secció de televisió, amb Sergi Pàmies: "Supernanny"; "Mira quien baila"; " 13 Miedos" i "Serrallonga"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-11-10
Tipus : directe
Durada : 00:22:21
Mida : --
Descarrega
audio Entrevista amb Màrius Serra, per parlar del seu nou llibre "Quiet", que parla del seu fill "Yuyu", que pateix una rara malaltia
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-11-10
Tipus : directe
Durada : 00:22:39
Mida : --
Descarrega
audio Diàling. Els millors talls de la setmana (del 3 al 7 de novembre)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-11-07
Tipus : directe
Durada : 00:07:14
Mida : --
Descarrega
audio La freakypedia, amb David Llorens: Candidats a eleccions dels EUA que no van passar el tall.
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-11-07
Tipus : directe
Durada : 00:04:27
Mida : --
Descarrega
audio Retòrica, l'anàlisi de la setmana. El discurs d'Obama, president electe.
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-11-07
Tipus : directe
Durada : 00:22:02
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "De gorra"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-11-07
Tipus : directe
Durada : 00:10:09
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Mulat"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-11-06
Tipus : directe
Durada : 00:08:01
Mida : --
Descarrega
audio Entrevista amb Santiago Carrillo
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-11-06
Tipus : directe
Durada : 00:20:11
Mida : --
Descarrega
audio Beltran i Ganyet, música i internet. I Guille Milkiway! (06/11/08)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-11-06
Tipus : directe
Durada : 00:35:21
Mida : --
Descarrega
audio El davantal de les 4h (05/11/08)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-11-05
Tipus : directe
Durada : 00:01:26
Mida : --
Descarrega
audio Entrevista amb Joan Manuel Serrat, des de Nova York
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-11-05
Tipus : directe
Durada : 00:15:05
Mida : --
Descarrega
audio Entrevista amb Luis Rojas Marcos, psiquiatre, des de Nova York
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-11-05
Tipus : directe
Durada : 00:21:45
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Dòlar"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-11-05
Tipus : directe
Durada : 00:06:26
Mida : --
Descarrega
audio El davantal de les 8h (05/11/08)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-11-05
Tipus : directe
Durada : 00:01:20
Mida : --
Descarrega
audio Tertúlia dels Teatre de Guerrilla. (04/11/08). Les eleccions dels EUA. L'horari de Nova York i l'Ossama. La Rahola.
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-11-04
Tipus : directe
Durada : 00:18:13
Mida : --
Descarrega
audio Entrevista amb Andrés Velencoso, des de Nova York
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-11-04
Tipus : directe
Durada : 00:07:39
Mida : --
Descarrega
audio Entrevista amb José María Carrascal, des de Nova York
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-11-04
Tipus : directe
Durada : 00:18:05
Mida : --
Descarrega
audio Entrevista amb Jordi Galceran, des de Nova York
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-11-04
Tipus : directe
Durada : 00:12:08
Mida : --
Descarrega
audio El metge a casa. El Dr Joan Gil, patòleg pulmonar a l'Hospital Mount Sinai.
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-11-04
Tipus : directe
Durada : 00:20:04
Mida : --
Descarrega
audio Entrevista amb Pasqual Maragall, des de Nova York
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-11-04
Tipus : directe
Durada : 00:18:53
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Nova York"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-11-04
Tipus : directe
Durada : 00:07:48
Mida : --
Descarrega
audio Secció de televisió, amb Sergi Pàmies: "Fórmula 1"; "Estados alterados", "L'eduació a debat", "Sofía el álbum de una reina" i "Emprenedors".
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-11-03
Tipus : directe
Durada : 00:20:58
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Americà"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-11-03
Tipus : directe
Durada : 00:06:18
Mida : --
Descarrega
audio Retòrica, l'anàlisi de la setmana. L'òsa Hvala. Quin discurs han tingut els protagonistes?
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-31
Tipus : directe
Durada : 00:15:27
Mida : --
Descarrega
audio Sèries de televisió, amb Toni de la Torre. (31/10/08)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-31
Tipus : directe
Durada : 00:09:15
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Embolar"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-31
Tipus : directe
Durada : 00:08:24
Mida : --
Descarrega
audio La mòbil, amb Anna Boadas. SpaTrek; convenciò trekkie a Terrassa. (inclou previa)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-31
Tipus : directe
Durada : 00:08:25
Mida : --
Descarrega
audio Miquel Bernis canta el temps: "Joy Division" (31/10/08)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-31
Tipus : directe
Durada : 00:02:29
Mida : --
Descarrega
audio La freakypedia, amb David Llorens: Qualsevol pot ser president dels USA si està prou pirat
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-31
Tipus : directe
Durada : 00:08:37
Mida : --
Descarrega
audio Dialing. Els millors talls del mes d'Octubre
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-31
Tipus : directe
Durada : 00:06:05
Mida : --
Descarrega
audio Propostes de David Broc pel cap de setmana. (31/10/08) (inclou més mails de trekkies indignats amb en Broc i "despedida" d'en Basté)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-31
Tipus : directe
Durada : 00:10:44
Mida : --
Descarrega
audio Economia d'estar per casa, amb Carles Torrecilla. 30 d'octubre. Marques Blanques. Més económiques? De pitjor qualitat?
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-30
Tipus : directe
Durada : 00:14:58
Mida : --
Descarrega
audio Cuinetes, amb Fermí Puig. Patates (segona part)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-30
Tipus : directe
Durada : 00:16:21
Mida : --
Descarrega
audio Beltran i Ganyet, música i internet. I Guille Milkiway! (30/10/08)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-30
Tipus : directe
Durada : 00:30:51
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Tot Sants"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-30
Tipus : directe
Durada : 00:07:42
Mida : --
Descarrega
audio Entrevista amb Pep Plaza, Mireia Portas, Oriol Cruz i Jordi Rios; imitadors per parlar d'imitacions
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-29
Tipus : directe
Durada : 00:23:30
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Rampant"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-29
Tipus : directe
Durada : 00:06:37
Mida : --
Descarrega
audio El Món a Rac1, amb Pep "Basté" Plaza
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-29
Tipus : directe
Durada : 00:00:25
Mida : --
Descarrega
audio Tertúlia dels Teatre de Guerrilla. (28/10/08). Record per Maixenchs, tot perseguint un ós amb un cotxe tunnejat
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-28
Tipus : directe
Durada : 00:22:36
Mida : --
Descarrega
audio El metge a casa. La menopausa; amb la ginecóloga de la unitat de menopauisa del Institut Dexeus Dra. Rosa Porquera
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-28
Tipus : directe
Durada : 00:18:27
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Gens"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-28
Tipus : directe
Durada : 00:07:02
Mida : --
Descarrega
audio Publicitat: Kia
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-27
Tipus : directe
Durada : 00:00:39
Mida : --
Descarrega
audio Secció de televisió, amb Sergi Pàmies: "Emprenedors"; "Ajuste de Cuentas" i Entregues de Premis: "Princep d'Asturies" i "Nacionals de Cultura" i "Hide Stone"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-27
Tipus : directe
Durada : 00:19:44
Mida : --
Descarrega
audio El cinema del Món, amb David Broc. (27/10/08) -Transiberian-
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-27
Tipus : directe
Durada : 00:11:33
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Faraudo"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-27
Tipus : directe
Durada : 00:06:29
Mida : --
Descarrega
audio Retòrica, l'anàlisi de la setmana. Aznar: el discurs negatiu
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-24
Tipus : directe
Durada : 00:16:45
Mida : --
Descarrega
audio Sèries de televisió, amb Toni de la Torre. (24/10/08)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-24
Tipus : directe
Durada : 00:11:39
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Netedat"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-24
Tipus : directe
Durada : 00:07:22
Mida : --
Descarrega
audio Miquel Bernis canta el temps: "Bruce Springsteen" (24/10/08)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-24
Tipus : directe
Durada : 00:02:31
Mida : --
Descarrega
audio Diàling. Els millors talls de la setmana (del 20 al 26 d'Octubre)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-24
Tipus : directe
Durada : 00:03:58
Mida : --
Descarrega
audio La mòbil, amb Anna Boadas. La "no" trovada d'Earsmus a l'espai Movistar del Fórum (inclou previa)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-24
Tipus : directe
Durada : 00:07:51
Mida : --
Descarrega
audio La freakypedia, amb David Llorens: Noms extranys de fills de famosos
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-24
Tipus : directe
Durada : 00:05:08
Mida : --
Descarrega
audio Propostes de David Broc pel cap de setmana. (24/10/08) (inclou recull de mails de trekkies indignats amb en Broc)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-24
Tipus : directe
Durada : 00:12:46
Mida : --
Descarrega
audio Beltran i Ganyet, música i internet. I Guille Milkiway! (23/10/08)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-23
Tipus : directe
Durada : 00:34:34
Mida : --
Descarrega
audio Cuinetes, amb Fermí Puig. Patates (primera part)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-23
Tipus : directe
Durada : 00:17:07
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Pedaç"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-23
Tipus : directe
Durada : 00:06:47
Mida : --
Descarrega
audio Economia d'estar per casa, amb Carles Torrecilla. 23 d'octubre. Diner Negre. N'hi ha molt a l'estat?
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-23
Tipus : directe
Durada : 00:13:22
Mida : --
Descarrega
audio Entrevista amb Albert Plà, un cantautor "diferent" per presentar el seu nou disc "La Diferencia"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-22
Tipus : directe
Durada : 00:21:48
Mida : --
Descarrega
audio Tendències, amb Marc Giró (22/10/08)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-22
Tipus : directe
Durada : 00:06:59
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Donar quarter"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-22
Tipus : directe
Durada : 00:06:39
Mida : --
Descarrega
audio El metge a casa. Problemes d'oida; amb l'otorrinolaringoleg Jordi Coromina
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-21
Tipus : directe
Durada : 00:11:21
Mida : --
Descarrega
audio Entrevista amb Esther González, que es va sotmetre a un tractament de reproducció assistida en una clínica de Brussel.les després que el Ministeri de Sanitat va rebutjar el seu cas.
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-21
Tipus : directe
Durada : 00:16:30
Mida : --
Descarrega
audio El davantal de les 8h (21/10/08)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-21
Tipus : directe
Durada : 00:02:05
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Pampol"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-21
Tipus : directe
Durada : 00:06:23
Mida : --
Descarrega
audio Tertúlia dels Teatre de Guerrilla. (21/10/08). Rosa canta bé d'oides, parla malament, va al dentista d'en Duràn, que no es familiar del d'Unió, que canta Bob el Manetes
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-21
Tipus : directe
Durada : 00:20:15
Mida : --
Descarrega
audio Secció de televisió, amb Sergi Pàmies: Previes: "Masses hores de Pichi Alonso?"; "Retorn de Paz Vega(Lex)" i "Tal cual lo contamos"; "Guante Blanco" (inclou mails d'oïents)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-20
Tipus : directe
Durada : 00:23:13
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Passar per l'adreçador"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-20
Tipus : directe
Durada : 00:06:09
Mida : --
Descarrega
audio El cinema del Món, amb David Broc. (20/10/08) -Camino-
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-20
Tipus : directe
Durada : 00:08:21
Mida : --
Descarrega
audio Retòrica, l'anàlisi de la setmana. Anàlisi dels últim debat entre John McCain i Barac Obama
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-17
Tipus : directe
Durada : 00:18:55
Mida : --
Descarrega
audio Sèries de televisió, amb Toni de la Torre. (17/10/08)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-17
Tipus : directe
Durada : 00:07:45
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Cossi"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-17
Tipus : directe
Durada : 00:07:12
Mida : --
Descarrega
audio Entrevista amb Ivan Mantas, que ha estat dos anys a la presó acusat d’assassinat i aquesta setmana el jutge de l’Audiència de Barcelona l’ha declarat no culpable.
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-17
Tipus : directe
Durada : 00:18:05
Mida : --
Descarrega
audio Dialing del dia, divendres 17/10/2008
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-17
Tipus : directe
Durada : 00:02:35
Mida : --
Descarrega
audio Diàling. Els millors talls de la setmana (del 13 al 19 d'Octubre)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-17
Tipus : directe
Durada : 00:04:24
Mida : --
Descarrega
audio La mòbil, amb Anna Boadas. Saló del sexe en català
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-17
Tipus : directe
Durada : 00:06:58
Mida : --
Descarrega
audio La freakypedia, amb David Llorens: Paraules corrents amb origen sexual
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-17
Tipus : directe
Durada : 00:05:30
Mida : --
Descarrega
audio Propostes de David Broc pel cap de setmana. (10/10/08) (inclou recull de comentaris sobre el Facebook i mails d'oients indignats amb en Broc)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-17
Tipus : directe
Durada : 00:14:05
Mida : --
Descarrega
audio El davantal de les 8h (17/10/08)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-17
Tipus : directe
Durada : 00:01:45
Mida : --
Descarrega
audio Miquel Bernis canta el temps: "Los Planetas" (17/10/08)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-17
Tipus : directe
Durada : 00:03:05
Mida : --
Descarrega
audio Cuinetes, amb Fermí Puig. Cargols (segona part)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-16
Tipus : directe
Durada : 00:19:17
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Baldaqui"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-16
Tipus : directe
Durada : 00:07:09
Mida : --
Descarrega
audio Beltran i Ganyet, música i internet. I Guille Milkiway! (16/10/08)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-16
Tipus : directe
Durada : 00:33:34
Mida : --
Descarrega
audio Dialing del dia, dijous 16/10/2008 (inclou pifia a l'entrada dels informatius de les 12h)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-16
Tipus : directe
Durada : 00:05:14
Mida : --
Descarrega
audio Economia d'estar per casa, amb Carles Torrecilla. 15 d'octubre. Caixes fortes. Tenen alguna utilitat?
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-15
Tipus : directe
Durada : 00:16:11
Mida : --
Descarrega
audio Tendències, amb Marc Giró (15/10/08)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-15
Tipus : directe
Durada : 00:09:43
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Remora"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-15
Tipus : directe
Durada : 00:05:17
Mida : --
Descarrega
audio Entrevista amb Oriol Amorós, secretari de la Generalitat per assumptes d'inmigraciò, per parlar de l'impacte, actualitat i realitat dels inmigrants
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-15
Tipus : directe
Durada : 00:22:05
Mida : --
Descarrega
audio El davantal de les 8h (14/10/08)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-14
Tipus : directe
Durada : 00:01:46
Mida : --
Descarrega
audio Entrevista a Moisès Broggi, cirurgià centenari, que parla de la seva visiò del món en aquests cent anys
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-14
Tipus : directe
Durada : 00:33:33
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Donar la lata"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-14
Tipus : directe
Durada : 00:05:38
Mida : --
Descarrega
audio Tertúlia dels Teatre de Guerrilla. (14/10/08). Micros oberts amb la Nena desfilant armada sense lliga i sense entendre Ventdelplà
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-14
Tipus : directe
Durada : 00:27:08
Mida : --
Descarrega
audio Secció de televisió, amb Sergi Pàmies: "La ratjada", "Cazadores de hombres", "Elles i jo" i "Desfilada militar del dia de l'Hispanitat"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-13
Tipus : directe
Durada : 00:23:19
Mida : --
Descarrega
audio El cinema del Món, amb David Broc. (06/10/08) -Quemar después de leer-
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-13
Tipus : directe
Durada : 00:12:01
Mida : --
Descarrega
audio El davantal de les 8h (13/10/08)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-13
Tipus : directe
Durada : 00:02:15
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Conyàs"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-13
Tipus : directe
Durada : 00:07:02
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Pempins"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-10
Tipus : directe
Durada : 00:08:30
Mida : --
Descarrega
audio La freakypedia, amb David Llorens: Estafes a asseguradores (inclou suposat plagi de Bruce Springsteen a Bertín Osborne i noticia de robatori de tortugues)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-10
Tipus : directe
Durada : 00:06:15
Mida : --
Descarrega
audio Propostes de David Broc pel cap de setmana. (10/10/08)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-10
Tipus : directe
Durada : 00:11:09
Mida : --
Descarrega
audio Diàling. Els millors talls de la setmana (del 06 al 10 d'Octubre)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-10
Tipus : directe
Durada : 00:03:31
Mida : --
Descarrega
audio Retòrica, l'anàlisi de la setmana. Anàlisi del segón debat entre Obama i McCain
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-10
Tipus : directe
Durada : 00:18:35
Mida : --
Descarrega
audio Sèries de televisió, amb Toni de la Torre. (10/10/08)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-10
Tipus : directe
Durada : 00:09:07
Mida : --
Descarrega
audio Miquel Bernis canta el temps: "Safe Tonight" (10/10/08) (inclou comentari sobre en Joan Ferrer i el seu grup heavy)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-10
Tipus : directe
Durada : 00:02:32
Mida : --
Descarrega
audio La mòbil, amb Anna Boadas. Fira Internacional del Tatuatje de Barcelona
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-10
Tipus : directe
Durada : 00:07:12
Mida : --
Descarrega
audio Cuinetes, amb Fermí Puig. Cargols
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-09
Tipus : directe
Durada : 00:20:09
Mida : --
Descarrega
audio Economia d'estar per casa, amb Carles Torrecilla. 9 d'octubre. L'efecte positiu per l'economia de la crisi en sectors concrets
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-09
Tipus : directe
Durada : 00:15:18
Mida : --
Descarrega
audio Beltran i Ganyet, música i internet. I Guille Milkiway! (09/10/08)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-09
Tipus : directe
Durada : 00:33:24
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Plaça del Diamant"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-09
Tipus : directe
Durada : 00:06:25
Mida : --
Descarrega
audio Entrevista a Luis Heladio Pérez, polític colombià segrestat per les FARC, parlant del seu llibre "Infierno Verde", on explica la seva experiencia de 7 anys de captiveri
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-08
Tipus : directe
Durada : 00:21:42
Mida : --
Descarrega
audio Tendències, amb Marc Giró (08/10/08)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-08
Tipus : directe
Durada : 00:10:07
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Dietari"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-08
Tipus : directe
Durada : 00:07:54
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Roser"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-07
Tipus : directe
Durada : 00:06:35
Mida : --
Descarrega
audio El metge a casa. Refradats, grips i similars; amb el pediatra Vicente Molina
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-07
Tipus : directe
Durada : 00:20:50
Mida : --
Descarrega
audio Tertúlia dels Teatre de Guerrilla. (07/10/08). Fent una analítica de la crisi económica, de l'aigua i de l'extinciò dels mamifers
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-07
Tipus : directe
Durada : 00:25:05
Mida : --
Descarrega
audio El davantal de les 8h (07/10/08)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-07
Tipus : directe
Durada : 00:01:40
Mida : --
Descarrega
audio Secció de televisió, amb Sergi Pàmies: "10 Cites", "Sense Embuts", "Empuries: l'ànima de Catalunya" i "Sexto Nivel"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-06
Tipus : directe
Durada : 00:14:14
Mida : --
Descarrega
audio El cinema del Món, amb David Broc. (06/10/08) -Reflejos-
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-06
Tipus : directe
Durada : 00:11:23
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Diputat"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-06
Tipus : directe
Durada : 00:06:14
Mida : --
Descarrega
audio Retòrica, l'anàlisi de la setmana. Anàlisi dels debats entre republicans i democrates, el mateix dia del debat entre Sarah Pallin i John Byron
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-03
Tipus : directe
Durada : 00:20:11
Mida : --
Descarrega
audio Sèries de televisió, amb Toni de la Torre. (03/10/08)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-03
Tipus : directe
Durada : 00:08:38
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Embuder"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-03
Tipus : directe
Durada : 00:10:58
Mida : --
Descarrega
audio Miquel Bernis canta el temps (amb Marga Ortuño): "Bryan Adams (i Mel C)" (03/10/08)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-03
Tipus : directe
Durada : 00:03:20
Mida : --
Descarrega
audio La mòbil, amb Anna Boadas. Caravaning (inclou previa de la setmana que vé, amb la col.laboraciò de David Broc, i propostes de música de presentaciò del Caravaning)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-03
Tipus : directe
Durada : 00:06:44
Mida : --
Descarrega
audio La freakypedia, amb David Llorens: Métodes anticonceptius de l'antiguitat (inclou peticiò d'en Basté per la freakypedia de la setmana vinent)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-03
Tipus : directe
Durada : 00:05:18
Mida : --
Descarrega
audio Diàling. Els millors talls de la setmana (del 29 de Setembre al 3 d'Octubre)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-03
Tipus : directe
Durada : 00:04:11
Mida : --
Descarrega
audio Propostes de David Broc pel cap de setmana. (26/09/08) Inclou mails de fans d'Extremoduro indignats
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-03
Tipus : directe
Durada : 00:13:08
Mida : --
Descarrega
audio Beltran i Ganyet, música i internet. I Guille Milkiway! (02/10/08)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-02
Tipus : directe
Durada : 00:33:53
Mida : --
Descarrega
audio Cuinetes, amb Fermí Puig. Pollastre (tercera part)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-02
Tipus : directe
Durada : 00:17:15
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Terrenal"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-02
Tipus : directe
Durada : 00:08:50
Mida : --
Descarrega
audio Economia d'estar per casa, amb Carles Torrecilla. 2 d'octubre. La crisi financera i els que se n'aprofiten.
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-02
Tipus : directe
Durada : 00:16:59
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Sense Embuts"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-01
Tipus : directe
Durada : 00:05:25
Mida : --
Descarrega
audio El Cor (sense Tendències), amb Josep Sandoval. (01/10/08)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-01
Tipus : directe
Durada : 00:18:19
Mida : --
Descarrega
audio Dialing del dia, dimecres 01/10/2008
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-01
Tipus : directe
Durada : 00:06:02
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Vandellos"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-09-30
Tipus : directe
Durada : 00:06:15
Mida : --
Descarrega
audio Tertúlia dels Teatre de Guerrilla. (23/09/08). Crisi, Crash i Contenidor
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-09-30
Tipus : directe
Durada : 00:26:19
Mida : --
Descarrega
audio El metge a casa. La grip. Vacunaciò i els remeis casolans contra la grip, amb la sots directora de promoció de la salut Carme Cabezas
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-09-30
Tipus : directe
Durada : 00:13:30
Mida : --
Descarrega
audio Secció de televisió, amb Sergi Pàmies: "Estas No Son Las Noticias", "Plutón Verbenero", "Sexy Money", "Madres Adolescentes" i "Gran Hermano 10"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-09-29
Tipus : directe
Durada : 00:12:41
Mida : --
Descarrega
audio El cinema del Món, amb David Broc. (29/09/08) -Tropic Thunder-
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-09-29
Tipus : directe
Durada : 00:10:25
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Bengala"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-09-29
Tipus : directe
Durada : 00:07:45
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Nas de Barraca"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-09-26
Tipus : directe
Durada : 00:07:40
Mida : --
Descarrega
audio Sèries de televisió, amb Toni de la Torre. (26/09/08)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-09-26
Tipus : directe
Durada : 00:12:06
Mida : --
Descarrega
audio Retòrica, l'anàlisi de la setmana. Anàlisi dels discursos de polítics en moments crítics
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-09-26
Tipus : directe
Durada : 00:15:41
Mida : --
Descarrega
audio Diàling. Els millors talls del mes de setembre
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-09-26
Tipus : directe
Durada : 00:05:35
Mida : --
Descarrega
audio La freakypedia, amb David Llorens: Errors històrics de grans films
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-09-26
Tipus : directe
Durada : 00:06:02
Mida : --
Descarrega
audio Propostes de David Broc pel cap de setmana. (26/09/08) Inclou el film seleccionat per representar Espanya als Oscars i "Abuelito Broc"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-09-26
Tipus : directe
Durada : 00:11:32
Mida : --
Descarrega
audio La mòbil, amb Anna Boadas. Roller Disco!
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-09-26
Tipus : directe
Durada : 00:07:42
Mida : --
Descarrega
audio Miquel Bernis canta el temps: "Tree" (26/09/08)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-09-26
Tipus : directe
Durada : 00:03:13
Mida : --
Descarrega
audio Beltran i Ganyet, música i internet. I Guille Milkiway! (25/09/08)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-09-25
Tipus : directe
Durada : 00:36:33
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Quidam"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-09-25
Tipus : directe
Durada : 00:07:16
Mida : --
Descarrega
audio Economia d'estar per casa, amb Carles Torrecilla. 25 de setembre. Low Cost i tarifes planes.
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-09-25
Tipus : directe
Durada : 00:16:20
Mida : --
Descarrega
audio Tendències, amb Marc Giró (24/09/08)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-09-24
Tipus : directe
Durada : 00:09:29
Mida : --
Descarrega
audio Entrevista a Andreu Buenafuente, amb l'aparició fugaç d'en Berto Romero, per parlar del "Terrat Pack"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-09-24
Tipus : directe
Durada : 00:20:57
Mida : --
Descarrega
audio Cuinetes, amb Fermí Puig. Pollastre (segona part)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-09-24
Tipus : directe
Durada : 00:19:05
Mida : --
Descarrega
audio La paraula del dia, amb Ramon Solsona: "Carta"
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-09-24
Tipus : directe
Durada : 00:08:40
Mida : --
Descarrega
audio El metge a casa. Cromoterapia, terapies i medicines alternatives, amb la cromoterapista Teresa Alemany
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-09-23
Tipus : directe
Durada : 00:13:12
Mida : --
Descarrega
audio Entrevista amb Rafael Jorba, Conseller del CAC i Responsable de Continguts, per parlar de la rel.lació dels adolescents amb la televisió actual
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-09-23
Tipus : directe
Durada : 00:16:35
Mida : --
Descarrega
audio