Menú principal Enllaos patrocinats
Subvencions Instal·lació d'Ascensors   
www.ascensorsbaro.com
Mobiliario en corcho   
www.barnacork.com

CERCAR


ENTRADA
correu-e
clau
  Registra't

TEMTICA

Actualitat
Animals
Antropologia
Art
Audiovisuals
Barcelona
Castells
Ciència
Cinema
Col·leccionisme
Còmic
Concurs
Creences
Cuina
Cultura
Dret
Economia
Entrevistes
Esports
Europa
Història
Humor
Infantil
Informàtica
Informatiu
Juvenil
Literatura
Llibres
M.Catalana
M.Dance
Magazzine
Masclisme
Medi ambient
Misteri
Motor
Multicultural
Música
Nàutica
No_catal*logat
Països Catalans
Pedagogía
Poesia
Política
Professionals
Psicologia
Ràdionovel·la
Religió
Rural
Safreig
Salut
Sardanes
Sexe
Solidaritat
Teatre
Tradició
Treball
Trucades
Universitat
Viatges
Xerrada


 

Fitxa del programa Geografies:

Geografies


Geografies
Joan Catà
Joan Catà

Temàtica:
Viatges

Presentador:
Joan Catà

Equip:
Joan Catà

Correu electrònic:
geografies@comradio.es

Pagina web:

http://www.comradio...
Vols afegir-lo a la teva pgina principal de la Rdio a la Carta?
Geografies és una hora de ràdio per descobrir món, un temps reposat per explicar en veu alta les sensacions secretes d'un viatge, un moment tranquil per fabricar rutes desitjades, un alè d'aire lliure per imaginar itineraris impossibles, un atles radiofònic de viatges.

Geografies s'obre als oients perquè proposin i s'expliquin, perquè exposin les vivències dels seus viatges realitzats i també dels seus viatges somiats. Geografies vol oients amb veu i vot.
Programes enregistrats

audio  Programes enregistrats en brut
Vs al directori d'enregistraments


Atenci:
La programació normal de l'emissora és alterada regularment per la retransmissió d'esdeveniments esportius i per d'altres qüestions d'actualitat.
Talls dels programes enregistrats
audio Edició 3 d'agost
.
Data : 2008-08-03
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
audio Edició 20 de juliol
Geografies del món: De Plymouth a Bajul amb un Dyane 6, amb Sheila Aguado i Amanda Giner. Geografies d'actualitat: L'aventura del Kilimanjaro, amb Marta Viladot. Geografies dels volstants: El Parc Natural del Montseny, amb Josep Melero, de l'Àrea d'espais Naturals de la Diputació de Barcelona. Geografies de la xarxa: 'lasicilia.es', 'illesbalears.es' i 'menorca.net', amb ramon Aymerich..
Data : 2008-07-20
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
audio Edició 13 de juliol
Geografies del món: Escalant vuitmils, amb Edurne Pasabán, alpinista. Geografies d'actualitat: Costa Brava centenària, amb Francesc López, comissari del centenari. Geografies d'actualitat: Mostra d'Arts Vives al Castell de Montesquiu, amb Josep Melero, de l'Àrea d'Espais Naturals de la Diputació de Barcelona. Geografies de la xarxa: 'muntanyanet.blogspot,com', 'rokadura.blogspot.com' i 'ueu.cat', amb Ramon Aymerich..
Data : 2008-07-13
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
audio Edició 6 de juliol
Geografies del món: Els goril·les de les muntanyes d'Uganda, amb Àlex Poo, responsable d'Àfrica de Tuareg Viatges. Geografies d'actualitat: La Vall Fosca, amb Sergi Galanó. Geografies dels voltants: Senders de grans recorregut de la província de Barcelona, amb Josep Melero, de l'Àrea d'Espais Naturals de la Diputació de Barcelona. Geografies de la xarxa: 'zaragoza.es', 'expozaragoza2008.es' i 'redaragon.com/turismo/rutas', amb Ramon Aymerich..
Data : 2008-07-06
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
audio Edició 29 de juny
Geografies del món: 18 mesos recorrent l'Àsia en bicicleta, amb Imma Molist, mestre i viatgera. Geografies d'actualitat: Romànic d'Andorra, amb Roser Jordana, directora de l'Oficina Nacional de Turisme d'Andorra. Geografies dels voltants: Itinerari per a discapacitat a l'Escola de Natura de Sau, amb Josep Melero, de l'Àrea d'Espais Naturals de la Diputació de Barcelona. Geografies de la xarxa: 'turismodechina.org', 'lallargaespera.blogspot.com' i 'xina.cat', amb Ramon Aymerich..
Data : 2008-06-29
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
audio Edició 22 de juny
Geografies del món: El poble aixanti, amb Jordi Tomàs, antropòleg, escriptor i viatger. Geografies d'actualitat: Guies multimèdia de btuxaca, amb Francisco Bargiela, director de l'editorial Alhena Media. Geografies dels voltants: El Parc de la Serralada Litoral a taula, amb Josep Melero, de l'Àrea d'Espais Naturals de la Diputació de Barcelona. Geografies de la xarxa: 'costabrava.org', 'costadaurada.org' i 'esplaya.com', amb Ramon Aymerich..
Data : 2008-06-22
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
audio Edició 15 de juny
.
Data : 2008-06-15
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
audio Edició 8 de juny
.
Data : 2008-06-08
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
audio Edició 1 de juny
Geografies del món: Aires de Moçambic, amb José Luís Aznar Fernández, viatger. Geografies d'actualitat: Primavera a les Terres de Lleida, amb Xavier Moncayo, director del Patronat de Turisme de les Terres de Lleida. Geografies dels voltants: Viladrau i els noucentistes, el Montseny de les llegendes, amb Josep Melero, de l'Àrea d'Espais Naturals de la Diputació de Barcelona. Geografies de la xarxa: 'barcos.com', 'traveldog.es' i 'globetour.org', amb Ramon Aymerich..
Data : 2008-06-01
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
audio Edició 25 de maig
Geografies viscudes: La ruta del pastor i la transhumància, amb Judit Mira, directora de La Petjada. Geografies d'actualitat: El planeta de la immersió submarina, amb Jordi Atienza, director de l'Associació Internacional d'Instructors de Buceig (PADI) a Espanya. Geografies dels voltants: El castell de Sant Pere de Ribes, amb Josep Melero, de l'Àrea d'Espais Naturals de la Diputació de Barcelona. Geografies de la xarxa: 'otae.com/enchufes', banoa.com' i 'esperitsviatgers.com', amb Ramon Aymerich..
Data : 2008-05-25
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
audio Edició 18 de maig
Geografies del món: Recórrer Colòmbia en un circ, amb Octavi Royo, videoartista i viatger. Geografies d'actualitat: Noves guies de senderisme i de 'touring', amb Xavier Font, cap de l'Oficina Tècnica de Turisme de la Diputació de Barcelona. Geografies dels voltants: El Dia Europeu dels Parcs, amb Josep Melero, de l'Àrea d'Espais Naturals de la Diputació de Barcelona. Geografies de la xarxa: 'canpassaport.blogspot.com', 'trekearth.com' i 'fmanega.blogspot.com', amb Ramon Aymerich..
Data : 2008-05-18
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
audio Edició 4 de maig
Geografies viscudes: Excursionisme i excursionistes en temps d'internet, amb Vicenç Sànchez, de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya. Geografies d'actualitat: Els viatges a mida de les noves agències de viatges, amb Felisa Palacio, director de Terres de Somriure. Geografies dels voltants: El coll d'Estenalles (Parc de Sant Llorenç del Munt i l'Obac), amb Josep Melero, de l'Àrea d'Espais Naturals de la Diputació de Barcelona. Geografies de la xarxa: 'nico3d.blogspot.com', 'vivetuviaje.com' i seat61.com', amb Ramon Aymerich..
Data : 2008-05-04
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
audio Edició 27 d'abril
Geografies del món: País Càtar, amb Montse Rius, escriptora i viatgera. Geografies d'actualitat: Turisme rural com motor de desenvolupament, amb Joaquin Lorenzo, gerent d'Omezyma. Geografies dels voltants: De Vilafranca del Penedès a les ruïnes d'Olèrdola, amb Josep Melero, de l'Àrea d'Espais Naturals de la Diputació de Barcelona. Geografies de la xarxa: 'alhambradegranada.org', 'kwang4x4.es' i 'lasescapadas.com', amb Ramon Aymerich..
Data : 2008-04-27
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
audio Edició 20 d'abril
Geografies del món: Espanyols d'Austràlia, amb Jorge Carrión, escriptor i viatger. Geografies d'actualitat: Saló Internacional del Turisme de Catalunya, amb Ramon Bagó, president del saló. Geografies dels voltants: La vall d'Olzinelles, amb Josep Melero, de l'Àrea d'Espais Naturals de la Diputació de Barcelona. Geografies de la xarxa: 'rayosultravioleta.net', 'slowingspain.com' i 'mundofree.com/islasferoe', amb Ramon Aymerich..
Data : 2008-04-20
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
audio Cel de safir des dels pics de l'Himalaia
Programa número 166. Geografies, dirigit i presentat per Joan Catà. Geografies del món: Cel de safir des dels pics de l'Himalaia, amb Eduard Sallent, alpinista i escriptor. Geografies d'actualitat: Vejer de la Frontera, amb Manuel Jesús Melero, regidor de l'Ajuntament de Vejer de la Frontera. Geografies dels voltants: Viu el Parc de la Serralada de Marina, amb Josep Melero, de l'Àrea d'Espais Naturals de la Diputació de Barcelona. Geografies de la xarxa: 'picoseuropa.net', 'gorinkai.com' i 'meteocat.com', amb Ramon Aymerich..
Data : 2008-04-13
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
audio Edició 6 d'abril
Geografies del món: Pekin i el temple del Cel, amb Manuel Rodríguez, expert en medicina xinesa. Geografies d'actualitat: Noves tendències de les guies, amb María Fernández, d'Anaya Touring Club. Geografies dels voltants: Literatura i parcs naturals, amb Josep Melero, de l'Àrea d'Espais Naturals de la Diputació de Barcelona. Geografies de la xarxa: 'altairblog.com', 'manelmarco.com' i 'viajeros4x4x4.wordpress.com', amb Ramon Aymerich..
Data : 2008-04-06
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
audio Edició 30 de març
Geografies del món: El triangle sagrat d'Orissa a l'Índia, amb Ana García-Arroyo, experta en cultures postcolonials. Geografies d'actualitat: Esports d'aventura a les terres de Lleida, amb Xavier Moncayo, del Patronat de Turisme de Lleida. Geografies dels voltants: El Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac en bus, amb Josep Melero, de l'Àrea d'Espais Naturals de la Diputació de Barcelona. Geografies de la xarxa: 'timeticker.com', 'marhabaviatges.com' i 'viajes-novios.com', amb Ramon Aymerich..
Data : 2008-03-30
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
audio Edició 23 de març
Geografies del món: Volta al món amb parada i fonda a Manila, amb Joaquim Pisa, fotògraf i viatger. Geografies d'actualitat: Planeta Amazònia, amb Daniel Garibotti. Geografies dels voltants: El Parc Natural del Montnegre i el Corredor, amb Josep Melero, de l'Àrea d'Espais Naturals de la Diputació de Barcelona. Geografies de la xarxa: 'holandalatina.com', 'fotosjesusmarzoa.com' i 'sacred-destinations.com', amb Ramon Aymerich..
Data : 2008-03-23
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
audio Edició 16 de març
Geografies viscudes: Catalunya vista pels llatinoamericans, amb Enric Garcia, director de la fira Vive! Latinoamerica, José Vera, de la Federació d'Associacions d'Equatorians a Catalunya, i Ernesto carrión, president de l'assocació Nuevos Colectivos. Geografies d'actualitat: Els mons paral•lels de Marco Polo i Alí Bey, amb Roser Camps, fotògrafa. Geografies dels voltants: El Parc de Collserola, amb Josep Melero, de l'Àrea d'Espais Naturals de la Diputació de Barcelona. Geografies de la xarxa: 'atmosferaoriental', 'mendigida.com' i 'mesenlla.com', amb Ramon Aymerich..
Data : 2008-03-16
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
audio Edició 9 de març
Geografies viscudes: Paisatge, memòria, glamur i turisme de la Costa Brava, amb Xavier Moret, escriptor i autor del llibre "Viatge per la Costa Brava". Geografies dels voltants: El castell de Montesquiu, amb Josep Melero, de l'Àrea d'espais Naturals de la Diputació de Barcelona. Geografies d'actualitat: Siria Magazine, amb Adonis Rahmouni Farhat, director i editor. Geografies de la xarxa: 'lagrantravessa.blogspot.com', evaviatgera.blogspot.com' i ' diarisdebicicleta.cat', amb Ramon Aymerich..
Data : 2008-03-09
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
audio Edició 2 de març
Geografies dél món: Catalans de Cuba, amb Tate Cabré, periodista i fotògrafa autora del llibre "Cuba a Catalunya, el llegat dels indians". Geografies d'actualitat: Manual sobre progressió en neu i glaç, amb Joan Jover, guia de muntanya i alpinista. Geografies viscudes: El garraf vermell, amb Josep Melero, de l'Àrea d'espais Naturals de la Diputació de Barcelona. Geografies de la xarxa: 'somosviajeros.com', 'fotopaises.com' i 'muntanyadellibres.com', amb Ramon Aymerich..
Data : 2008-03-02
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
audio Edició 24 de febrer
Geografies d'actualitat: El Mont Sant Benet, amb Marta Lacambra, coordinadora del monestir de Sant Benet a Sant Fruitós de Bages. Geografies dels voltants: Distinció de qualitat per al camping Laguna, de Castelló d'Empúries, amb Joan Marc Grau, director del càmping. Geografies viscudes: Itineraris guiats pel Parc de la Serralada Litoral, amb Josep Melero, de l'Àrea d'Espais Naturals de la Diputació de Barcelona. Geografies de la xarxa: 'cuentochino.com', 'pisa-bcn.net' i 'amicortina.com', amb Ramon Aymerich..
Data : 2008-02-24
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
audio Edició 17 de febrer
Geografies del món: Els taurons de la Polinèsia francesa, amb Joan Biosca i Merche Criado, viatgers i responsables del web Fronteras de Papel. Geografies d'actualitat: Les guies de la col·lecció 'De cerca' de Lonely Planet, amb Olga Vilanova, de GeoPlaneta. Geografies d'actualitat: El Centre Experimental de les Arts Vallgrassa del Parc del Garraf, amb Josep Melero, de l'Àrea d'Espais Naturals de la Dipùtació de Barcelona. Geografies de la xarxa: 'diariodelviajero.com', 'kenyalogy.com' i ' viajesyfotos.net', amb Ramon Aymerich..
Data : 2008-02-17
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
audio Edició 10 de febrer
Geografies del món: Mauritània, terra de desert i nòmades, amb León Moré, viatger, científic i professor. Geografies d'actualitat: Muntanyes de Canejan i Val de Toran, amb Jaume Llanes. Geografies viscudes: La pujada de la Mola des del coll d'Estenalles, amb Josep Melero, de l'Àrea d'Espais Naturals de la Diputació de Barcelona. Geografies de la xarxa: '7cims.com, 'backpackers.es.vg' i 'mochileros.org'..
Data : 2008-02-10
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
audio Edició 3 de febrer
Des de FITUR (Saló Internacional del Turisme de Madrid). Geografies d'actualitat: Com es presenta Catalunya davant del món del turisme, amb Ignasi de Delàs, director de Turisme de Catalunya, Enric Vilert, president de la Diputació de Girona, Sergi de los Ríos, Tinent d'alcalde de Turisme de Tarragona, Joan Baigol, gerent de Turisme de Lleida, i Sergi Vilamala, Cap d'Oficina de Promoció Turística de la Diputació de Barcelona. I la presència d'Andorra, amb Noemí Pedra, cap del Departament de Turisme del Govern d'Andorra..
Data : 2008-02-03
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
audio Edició 27 de gener
Geografies del món: Les balenes de la Baixa Califòrnia, amb Jordi Vendrell, director de Viatges Tuareg. Geografies viscudes: Itineraris guiats del Parc Natural del Montseny, amb Josep Melero, de l'Àrea d'Espais Naturals de la Diputació de Barcelona. Geografies d'actualitat: Els dibuixos dels nens de Porto de Tràs, amb Dominique de Cacqueray, president de Llibre Obert. Geografies de la xarxa: 'babyviajes.com', 'world66.com' i 'sindinero.org', amb Ramon Aymerich..
Data : 2008-01-27
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
audio Edició 20 de gener
Geografies del món: Colors i olors del Tíbet, amb Toni Vives, guia, fotògraf i viatger. Geografies viscudes: Caminades de Catalunya, amb Josep Melero, de l'Àrea d'Espais Naturals de la Diputació de Barcelona. Geografies d'actualitat: La muntanya d'Escornalbou, amb Josep Maria Tusell, del Consorci Forestal de Catalunya. Geografies de la xarxa: 'pedaleandoelglobo.com', 'vueltaalmundo.com' i 'loliplanet.com', amb Ramon Aymerich..
Data : 2008-01-20
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
audio Edició 13 de gener
Geografies fantàstiques: El Sahara o la casa dels tuareg, amb Miquel Petit, fundador de l'Associació Cultural Africana. Geografies viscudes: Guia de les Terres de l'Ebre, amb Vicent Pellicer, escriptor. Geografies d'actualitat: Guia del Parc de Collserola en bicicleta de muntanya, amb Isabel Raventós, cap del Servei de Promoció i Ús Públic del Parc de Collserola. Geografies de la xarxa: 'muztag.es', 'clubtrotamundos.blogspot.com' i 'ambiente-ecologico.com', amb Ramon Aymerich..
Data : 2008-01-13
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
audio Edició 6 de gener
Geografies del món: Un any voltant el món, amb Xavier Molins. Geografies d'actualitat: Les agències de viatges de la UE o un mercat poc comú, amb Julia Teixidor, diplomada de turisme de l'Escola Universitària CETT, i Ramon Arcarons, professor. Geografies viscudes: El Cercle d'Amics dels Parcs Naturals, amb Josep Melero, de l'Àrea d'Espais Naturals de la Diputació de Barcelona. Geografies de la xarxa: 'wikitravel.org', 'realtravel.com' i 'xtarafa-viatges.blogspot.com', amb Ramon Aymerich..
Data : 2008-01-06
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
audio Edició 30 de desembre
Geografies fantàstiques: Illes, sirenes i navegants, amb Pablo - Ignacio de Dalmases. Geografies dels voltants: Romànic i modernisme a Barcelona, amb Jaume Busqué, expert del Palau Robert. Geografies viscudes: La ruta literària de les viles costaneres del Garraf, amb Josep Melero de l'Àrea d'Espais Naturals de la Diputació de Barcelona. Geografies d'actualitat: Andorra des de la perspectiva del romànic, amb Joan Morales, director de la revista Descobrir Catalunya. Geografies de la xarxa: 'edreams.es', 'lastminute.com' i 'atrapalo.com', amb Ramon Aymerich..
Data : 2007-12-30
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
audio Edició 23 de desembre
Geografies del món: L'Europa amagada, amb Francisco López - Seivane. Geografies dels voltants: Els aiguamolls del Baix Empordà, amb Jaume Busquè, expert del Palau Robert. Geografies viscudes: El dolmen de Ca l'Arenes, amb Josep Melero de l'Àrea d'Espais Naturals de la Diputació de Barcelona. Geografies de la xarxa: 'baqueira.es', 'lamolina.com' i 'candanchu.com', amb Ramon Aymerich..
Data : 2007-12-23
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
audio Edició 16 de desembre
Geografies d'actualitat: Turisme rural al s. XXI, amb Enric Brufau, director del Saló Agrotur de Cornellà de Llobregat. El Marquet de les Roques (Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac), amb Josep Melero, de l'Àrea d'Espais Naturals de la Diputació de Barcelona. Geografies d'actualitat: Segell de qualitat de la Federació de Turisme Rural de les Terres de Lleida, amb Xavier Moncayo, director del Patronat de Turisme de Lleida. Geografies de la xarxa: 'icc.es', 'desnivel.com' i 'deviajes', amb Ramon Aymerich..
Data : 2007-12-16
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
audio Edició 9 de desembre
Geografies fantàstiques: Set deserts en bicicleta, amb Sergi Fernández. Geografies d'actualitat: La llegendària expedició de Shackleton a l'Antàrtida, amb Damià Martínez, cap d'exposicions de la Fundació Caixa Catalunya. Geografies viscudes: Les quatre estacions del Montseny, amb Josep Melero, de l'Àrea d'Espais Naturals de la Diputació de Barcelona. Geografies de la xarxa: 'fedme.es', 'bicifamiliar.com' i 'fedcamping.com', amb Ramon Aymerich..
Data : 2007-12-09
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
audio Edició 2 de desembre
.
Data : 2007-12-02
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
audio Edició 25 de novembre
Geografies fantàstiques: La ruta aeropostal de Saint-Exupéry, amb Mercè Martí, aviadora i aventurera. Geografies d'actualitat: Vértex, la revista de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya, amb Jaume Ferrández, redactor en cap de la publicació. Geografies dels voltants: La serra del Montgrí, amb Jaume Busqué, expert del Palau Robert. Geografies viscudes: De l'ermitat de Sant Martí de Riells fins a les Cascades, amb Josep Melero, de l'Àrea d'espais Naturals de la Diputació de Barcelona. Geografies de la xarxa: 'fronterasdepapel.com', 'cuentatuviaje.net' i 'infomet.fcr.es', amb Ramon Aymerich..
Data : 2007-11-25
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
audio Festes i moaïs a l'illa de Pasqua
Geografies del món: Festes i moaïs a l'illa de Pasqua, amb Oriol Alamany, fotògraf i viatger. Geografies d'actualitat: La cartografia excursionista, amb Josep Maria Musachs, director tècnic de l'Editorial Alpina. Geografies dels voltants: Molins de Rei, Castellciuró i Sant Bartomeu de la Quadra, amb Enric Solà, del Centre Excursionista Molins de Rei. Geografies dels voltants: L'itinerari adaptat per a invidents de la Casa de Natura de Can Grau al Parc del Garraf, amb Josep Melero, de l'Àrea d'Espais Naturals de la Diputació de Barcelona. Geografies de la xarxa: 'rutanomada.com', 'viasfera.org' i infomonte.com', amb Ramon Aymerich..
Data : 2007-11-18
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
audio Edició 11 de novembre
Geografies del món: El món de l'Antàrtida, amb Josep Antoni Pujante, metge i alpinista. Geografies d'actualitat: El sud de Catalunya també existeix, amb Anna Mulet de Catsud. Geografies viscudes: Passejades pel Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, amb Josep Melero, de l'Àrea d'Espais Naturals de la Diputació de Barcelona. Geografies dels voltants: De la platja del Castell fins a Cap Roig, amb Jaume Busqué, expert del Palau Robert. Geografies de la xarxa: 'laveudafrica.com', 'taranna.com' i 'pirineos.com', amb Ramon Aymerich..
Data : 2007-11-11
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
audio Edició 4 de novembre
Geografies del món: La ruta de la seda, amb Eduard Balsebre. Geografies dels voltants: El Puig Rodó, mirador del Moianès, amb Pepa Igàrtua, del Centre Excursionista de Catalunya. Geografies d'actualitat: Pedals de Foc, ruta BTT per la Ribagorça, el Pallars i la Val d'Ara, amb Pep Vega, coordinador de la ruta Pedals de Foc. Geografies viscudes: El Parc a taula (Garraf, Olèrdola i Foix), amb Josep Melero, de l'Àrea d'Espais Naturals de la Diputació de Barcelona. Geografies de la xarxa: 'farosdelmundo.com', 'lonelyplanet.es' i 'biciclown.com', amb Ramon Aymerich..
Data : 2007-11-04
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
audio Edició 28 d'octubre
Geografies del món: Filipines en temps de pluges, amb Yolanda Vila i Toni Pozo, responsables de viatgeaddictes.com. Geografies d'actualitat: Aprendre a negociar amb àrabs i berebers enmig del desert, amb Helena Güell, de la consultora Grup Sural. Geografies viscudes: L'itinerari Joan Maragall (D'Aiguafreda al Pla de la Calma), amb Josep Melero, de l'Àrea d'Espais Naturals de la Diputació de Barcelona. Geografies dels voltants: De Bruguers al castell d'Aramprunyà, amb Jaume Busqué, expert del Palau Robert. Geografies de la xarxa: 'travelafricamag.com', 'gronze.com' i 'worldatlas.com', amb Ramon Aymerich..
Data : 2007-10-28
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
audio Edició 21 d'octubre
Geografies del món: Caminar una manera de viure, amb Carles Miquel, excursionista i metge. Geografies d'actualitat: L'Institut Cartogràfic de Catalunya, amb Jaume Miranda, director de l'ICI. Geografies dels voltants: L'ermita i el castell de Farners, amb Ramon Boix, del Centre Excursionista Farners. Geografies viscudes: La guia dels parcs de la Serralada Litoral i Serralada de Marina, amb Josep Melero, de l'Àrea d'Espais Naturals de la Diputació de Barcelona. Geografies de la xarxa: 'amudaria.blogspot.com', 'andatelo.blogspot.com' i 'preparatuviaje.com', amb Ramon Aymerich..
Data : 2007-10-21
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
audio Edició 21 d'octubre
Geografies del món: Caminar una manera de viure, amb Carles Miquel, excursionista i metge. Geografies d'actualitat: L'Institut Cartogràfic de Catalunya, amb Jaume Miranda, director de l'ICI. Geografies dels voltants: L'ermita i el castell de Farners, amb Ramon Boix, del Centre Excursionista Farners. Geografies viscudes: La guia dels parcs de la Serralada Litoral i Serralada de Marina, amb Josep Melero, de l'Àrea d'Espais Naturals de la Diputació de Barcelona. Geografies de la xarxa: 'amudaria.blogspot.com', 'andatelo.blogspot.com' i 'preparatuviaje.com', amb Ramon Aymerich..
Data : 2007-10-21
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
audio Edició 14 d'octubre
Geografies del món: La Patagònia, amb Massimiliano Drago, biòleg. Geografies d'actualitat: Del Nil a Catalunya i el llegat d'Eduard Toda, amb Montserrat Comas, directora de la Biblioteca Víctor Balaguer, de Vilanova i la Geltrú. Geografies dels voltants: La ruta de Sant Pau de Seguries a Oix, amb Jaume Busqué, expert del Palau Robert. Geografies viscudes: Passejades pel Parc del Montnegre i el Corredor, amb Josep Melero, de l'Àrea d'Espais Naturals de la Diputació de Barcelona. Geografies de la xarxa: 'muntanyadellibres.com', 'calamo.com' i 'ulyssus.com', amb Ramon Aymerich..
Data : 2007-10-14
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
audio Edició 7 d'octubre
Geografies fantàstiques: Cementiris i tombes de quasi tot el món, amb Teresa Artigas, periodista. Geografies dels voltants: del Papiol a l'ermitat de la Salut, amb Lluís Domingo, del Foment Excursionista de Barcelona. Geografies viscudes: La guia de rutes literàries dels Parcs Naturals, amb Josep Melero, de l'Àrea d'Espais Naturals de la Diputació de Barcelona. Geografies d'actualitat: Saló Internacional del Caravaning, amb Josep Maria Ordeix, president del certamen. Geografies de la xarxa: 'estudiafuera.com', 'masdeviajes.com' i autocaravanaexpress.es', amb Ramon Aymerich..
Data : 2007-10-07
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
audio Tanzània i els massaï
Geografies fantàstiques: Tanzània i els massaï, amb Jordi Serrallonga, arqueòleg i naturalista. Geografies viscudes: La ruta de l'esquirol, amb Josep Melero, de l'Àrea d'Espais Naturals de la Diputació de Barcelona. Geografies d'actualitat: Músiques del món, amb Maricarmen Palma, directora del Festival de Músiques del Món. Geografies de la xarxa: 'guiacampsa.com', 'ruralia.com' i 'zagat.com', amb Ramon Aymerich..
Data : 2007-09-30
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
audio Edició 23 de setembre
Geografies del món: L'altra cara de l'Índia, amb Sara Barrera, periodista de COMRàdio. Geografies viscudes: Excursió a Vallcàrquera, amb Josep Melero, de l'Àrea d'Espais Naturals de la Diputació de Barcelona. Geografies fantàstiques: Quadren d'Etiòpia, amb Joaquin González Dorao, il·lustrador i viatger. Geografies de la xarxa: 'esplaya.com', 'desnivel.com' i 'buceo.com', amb Ramon Aymerich..
Data : 2007-09-23
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
audio Coves i avencs del Mediterrani
Programa número 136. Geografies, dirigit i presentat per Joan Catà. Geografies fantàstiques: Coves i avencs del Mediterrani, amb Víctor Ferrer, espeleòleg. Geografies viscudes: El camí ral de Manresa a Barcelona entre l'hotal de la Barata i el pont de Vilomara, amb Josep Melero, de l'Àrea d'Espais Naturals de la Diputació de Barcelona. Geografies de llibre: Itineraris de natura pel Gaià, el Foix i l'Anoia, amb Cisco Guasch. Geografies dels voltants: Sant Quirze de Colera, amb Jaume Busqué, expert del Palau Robert. Geografies de la xarxa: 'cuentatuviaje.net', 'serviajera.blogspot.com' i 'nps.gov', amb Ramon Aymerich..
Data : 2007-09-16
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
audio Els fars de Catalunya
Programa número 135. Geografies, dirigit i presentat per Joan Catà. Geografies fantàstiques: Els fars de Catalunya, amb Marc Soler. Geografies viscudes: El camí de les costes, al Parc Natural del garraf, amb Josep Melero, de l'Àrea d'Espais Naturals de la Diputació de Barcelona. Viatjar amb animals de companyia, amb Maria Azkargorta, directora de la fundació Affinity. Geografies de la xarxa, 'couchsurfing.com', viajerosolidario.com' i 'diariodelviajero.com', amb Ramon Aymerich..
Data : 2007-09-09
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
audio Barcelona èpica
Programa número 134. Geografies, dirigit i presentat per Joan Catà. Geografies fantàstiques: Passejades per la Barcelona èpica, amb Alfred Bosch, escriptor i professor d'història, i Josep Melero, historiador i geògraf. Geografies dels voltants: La cala Estreta, a la Costa Brava, amb Jaume Busqué, expert del palau Robert. Geografies de la xarxa: 'viajarasia.com', 'vueltaalmundo.com', i 'viamichelin.es', amb Ramon Aymerich..
Data : 2007-07-19
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
audio El basar d'Esfahan
Programa número 133. Geografies, dirigit i presentat per Joan Catà. Geografies del món: El basar d'Esfahan (Iran), amb Anna Maria Briongos. Geografies dels voltants: La font d'Horta al Parc del Foix, amb Josep Melero, de l'Àrea d'Espais Naturals de la Diputació de Barcelona. Geografies de la xarxa: 'cruceroonline.com', 'traveldodo', i 'viajarsano.com', amb Ramon Aymerich..
Data : 2007-07-12
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
audio L'illa de Madagascar
Programa número 132. Geografies, dirigit i presentat per Joan Catà. Geografies del món: L'illa de Madagascar, amb David Rabadà, geòleg, professor d'institut i viatger. Geografies dels voltants: La ruta senderista dels 3 monts, amb Josep Melero, de l'Àrea d'Espais Naturals de la Diputació de Barcelona. Geografies d'actualitat: La vall del riu Corb i la Conca de Barberà, amb Jaume Busqué, expert del Palau Robert. Geografies de la xarxa: 'viajandopor.com', 'alamany.com' i 'ana-briongos.net', amb Ramon Aymerich..
Data : 2007-07-05
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
audio Festes i músiques del Marroc
Programa número 131. Geografies, dirigit i presentat per Joan Catà. Geografies del món: Festes i músiques del Marroc, amb Ferran Morillas, president de Qadar. Geografies de la xarxa: 'inter-rail.org', cafeytren.com' i 'vialibre-ffe.com', amb Ramon Aymerich. Geografies dels voltants: Pous de glaç a Tagamanent, al Parc Natural del Montseny, amb Josep Melero, de l'Àrea d'Espais Naturals de la Diputació de Barcelona..
Data : 2007-06-28
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
audio Turisme responsable
Programa número 130. Geografies, dirigit i presentat per Joan Catà. Geografies d'actualitat: Turisme responsable, amb Joan Miquel Gomis, cofundador de la fundació Turisme Just i director del programa de turisme de la Universitat Oberta de Catalunya. Geografies dels voltants: De Folgueroles al Gorg de Llitons, al Parc Natural de les Guilleries - Savassona, amb Josep Melero, de l'Àrea d'Espais Naturals de la Diputació de Barcelona. Geografies de somni: La ruta del Cister (Poblet, Santes Creus i Vallbona de les Monges), amb Jaume Busqué, expert del Palau Robert. Geografies de la xarxa: 'loliplanet.com', world.maporama.com', i 'kiwiviajero.com', amb Ramon Aymerich..
Data : 2007-06-21
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
audio Generació Erasmus 2007
Programa número 129. Geografies, dirigit i presentat per Joan Catà. Geografies viscudes: Generació Erasmus 2007, amb Ilaria Tucci, Ioana Graur, Mathieu Jaffre i Albert Sala. Geografies d'actualitat: El Camí dels Cartoixans, al Parc Natural del Montsant, amb Lluís Bonet, de l'Associació d'Excursionistes de Cornudella de Montsant. Geografies dels voltants: El Parc Agrari del Baix Llobregat, amb Josep Melero, de l'Àrea d'Espais Naturals de la Diputació de Barcelona. Geografies de la xarxa: 'bitacoradeviajes.com.ar', 'bajocoste.com' i 'andarines.com', amb Ramon Aymerich..
Data : 2007-06-14
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
audio L'Amazònia i Manaus
Programa número 128. Geografies, dirigit i presentat per Joan Catà. Geografies del món: L'Amazònia i Manaus, amb Jordi Gómez, metge i responsable de la Unitat de Medicina Tropical del CAP de Dressanes, de Barcelona. Geografies dels voltants: De la presa de Cavallers fins al refugi Ventosa i Calvell, amb Dani Martín, del Centre Excursionista Alta Ribagorça..
Data : 2007-05-31
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
audio Els tresors de Petra
Programa número 127. Geografies, dirigit i presentat per Joan Catà. Geografies del món: Els tresors de Petra, amb Pedro Oviedo i Cecilia Palacios, de l'Oficina de Turisme de Jordània. Geografies dels voltants: La fortificació ibèrica del turó del Montgròs (Parc Natural del Montseny), amb Josep Melero, de l'Àrea d'Espais Naturals de la Diputació de Barcelona. Geografies d'actualitat: El paratge de Mataredona, amb Jaume Busqué, expert del Palau Robert. Geografies de la xarxa: 'rumboperdido.com', 'viasfera.org' i 'sge.org', amb Ramon Aymerich. .
Data : 2007-05-24
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
audio 50 excursions inoblidables
Programa número 126. Geografies, dirigit i presentat per Joan Catà. Geografies viscudes: 50 excursions inoblidables, amb Jordi Longàs, fotògraf, alpinista i pedagog. Geografies dels voltants: Jafra (Parc del Garraf, amb Josep Melero, de l'Àrea d'Espais Naturals de la Diputació de Barcelona. Geografies d'actualitat: La Festa del Rellotge de Sant Feliu de Codines, amb Jaume Busqué, expert del Palau Robert. Geografies de la xarxa: 'lluny.net', 'inm.es' i 'mapahumano.com', amb Ramon Aymerich..
Data : 2007-05-17
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
audio Edició 10 de maig
Geografies d'actualitat:  Drets i deures del turista, amb Marian Muro, advocada i gerent de l’Associació Catalana d'Agències de Viatges, Mònica Caballero, advocada del departament jurídic de l’Organització de Consumidors i Usuaris de Catalunya, Ramon Arcarons, professor Titular de Dret del Turisme i Política Turística, i Òscar Casanovas, professor de Dret del Turisme. Geografies dels voltants:  El puig de la Balma, al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, amb Josep Melero, de l’Àrea d’Espais Naturals de la Diputació de Barcelona. Geografies viscudes:  Les Valls d’Àneu i el camí cap a Son del Pi, amb Jaume Busqué, expert del Palau Robert, el Centre d’Informació de Catalunya.
Data : 2007-05-10
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Drets i deures del turista
Programa número 125. Geografies, dirigit i presentat per Joan Catà. Geografies d'actualitat: Drets i deures del turista, amb Marian Muro, advocada i gerent de l’Associació Catalana d'Agències de Viatges, Mònica Caballero, advocada del departament jurídic de l’Organització de Consumidors i Usuaris de Catalunya, Ramon Arcarons, professor Titular de Dret del Turisme i Política Turística, i Òscar Casanovas, professor de Dret del Turisme. Geografies dels voltants: El puig de la Balma, al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, amb Josep Melero, de l’Àrea d’Espais Naturals de la Diputació de Barcelona. Geografies viscudes: Les Valls d’Àneu i el camí cap a Son del Pi, amb Jaume Busqué, expert del Palau Robert, el Centre d’Informació de Catalunya..
Data : 2007-05-10
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
audio Edició 3 de maig
Geografies viscudes:  Vivint a Sud-àfrica, amb Maria Teresa Gallego, autora de "Desde Égoli". Geografies d'actualitat:  El Puig d'Arques, al Baix Empordà, amb Jaume Busqué, expert del Palau Robert. Geografies dels voltants:  El conjunt monumental d'Olèrdola, amb Josep Melero, de l'Àrea d'Espais Naturals de la Diputació de Barcelona. Geografies de la xarxa:  'new7wonders.com', 'flapyinjapan.blogspot.com', i 'compartir.org', amb Ramon Aymerich.
Data : 2007-05-03
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Viure a Sud-àfrica
Programa número 124. Geografies, dirigit i presentat per Joan Catà. Geografies viscudes: Viure a Sud-àfrica, amb Maria Teresa Gallego, autora de "Desde Égoli". Geografies d'actualitat: El Puig d'Arques, al Baix Empordà, amb Jaume Busqué, expert del Palau Robert. Geografies dels voltants: El conjunt monumental d'Olèrdola, amb Josep Melero, de l'Àrea d'Espais Naturals de la Diputació de Barcelona. Geografies de la xarxa: 'new7wonders.com', 'flapyinjapan.blogspot.com', i 'compartir.org', amb Ramon Aymerich. .
Data : 2007-05-03
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
audio Edició 26 d'abril
Geografies del món:  Camerun, compendi de l'Àfrica negra, amb Joan Riera, antropòleg i guia de viatges etnogràfics i sostenibles. Geografies d'actualitat:  De Castellar del Vallès a Guanta, amb Pere Cardona, del Centre Excursionista de Castellar. Geografies dels voltants:  Passejant per la font de Sant Pau i la masia de can Coll (Parc de Collserola), amb Josep Melero, de l'Àrea d'Espais Naturals de la Diputació de Barcelona. Geografies de la xarxa:  'via-nomada.com', 'intervacaciones.com' i 'trotamundas.com', amb Ramon Aymerich.
Data : 2007-04-26
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 19 d'abril
Geografies viscudes:  L'Àrtic o el desert blanc, amb Carles Pedrós-Alió, microbiòleg, professor de l'Institut de Ciències del Mar i Premi Ciutat de Barcelona d'investigació científica. Geografies dels voltants:  El Sot de l'Infern (Parc Natural del Montseny), amb Josep Melero, de l'Àrea d'Espais Naturals de la Diputació de Barcelona. Geografies d'actualitat:  El Saló Internacional del Turisme de Catalunya, amb Ramon Bagó, president del comitè organitzador. Geografies de la xarxa:  'locurachina.blogspot.com', 'qike74.blogspot.com', i 'viajeros.com', amb Ramon Aymerich.
Data : 2007-04-19
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 12 d'abril
Geografies del món:  Èpopeia africana en solitari, amb Dani Serralta, viatger. Geografies dels voltants:  L'aeròdrom de Sant Julià de Vilatorta, a Osona, amb Jaume Busqué, expert del Palau Robert. Geografies d'actualitat:  Descobreix el Parc Natural del Montsant, al Priorat, amb Anna Mulet, de CatSud. Geografies de la xarxa:  'vagamundos.net', 'embajada-online.com', 'pirineos3000.com', amb Ramon Aymerich.
Data : 2007-04-12
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 5 d'abril
Geografies viscudes:  Les set illes canàries, amb Carles Ruiz i Javi Suàrez. Geografies dels voltants:  La Garona que neix a la vall d'Aran, amb Jaume Busqué, expert del Palau Robert. Geografies de la xarxa:  'vidapasajera.com', 'viajarsano.com' i 'familiatandem.com', amb Ramon Aymerich.
Data : 2007-04-05
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 29 de març
Geografies d'actualitat:  Rutes literàries pels Parcs Naturals, amb Clara Arnedo i Montse Sànchez, responsables del projecte, i Josep Melero, de l'Àrea d'Espais Naturals de la Diputació de Barcelona. Geografies del món:  El prestigi de les guies de Lonely Planet, amb Olga Vilanova, directora editorial de Geoplaneta, encarregada de la seva edició en llengua castellana. Geografies de llibre:  Tretze excursions per la vall de Sant Daniel, amb Xavier Vilamitjana. Geografies dels voltants:  De Vila-sana al santuari de la Mare de Déu d'Hosta, a Ivars d'Urgell, amb Jaume Busquè, expert del Palau Robert. Geografies de la xarxa:  'jorgesanchez.org', 'casaasia.es' i 'viamedius.com', amb Ramon Aymerich.
Data : 2007-03-29
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 22 de març
Data : 2007-03-22
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 15 de març
Geografies del món:  Pequin, Shangai, Hong-kong i Macau, amb Bernat Deltell, periodista i filòleg. Geografies dels voltants:  La roca d'en Toni, al Parc de la Serralada Litoral, amb Josep Melero, de l'Àrea d'Espais Naturals de la Diputació de Barcelona. Geografies de la xarxa:  'ana-briongos.net', 'mundocaracal.com/bicicletos', i 'elforastero.com', amb Ramon Aymerich. Geografies dels voltants:  Del Pla de Beret a Montgarri, amb Jaume Busqué, expert del Palau Robert.
Data : 2007-03-15
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 8 de març
Geografies del món:  Cinc catalans a Amèrica, amb Héctor Oliva, autor de "Passatges a Amèrica. La vida de desmesurada de cinc catalans a ultramar". Geografies dels voltants:  Camí del cim de la Morella, al Parc del Garraf, amb Josep Melero, de l'Àrea d'Espais Naturals de la Diputació de Barcelona. Geografies de la xarxa:  'conunparderemos.com', 'asmat.com', i 'baraka.cat', amb Ramon Aymerich.
Data : 2007-03-08
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 1 de març
Geografies del món:  Investigant el canvi climàtic a Rapa Nui, amb Albert Sáez, professor d'estratigrafia de la Universitat de Barcelona. Geografies de la xarxa:  'altair.es', 'agama.net' i 'abierttoporvacaciones.com', amb Ramon Aymerich. Geografies dels voltants:  Itineraris guiats pel Parc Natural del Montseny, amb Josep Melero, Cap de la Unitat de Programació Pedagògica i Divulgació de l'àrea d'Espais Naturals de la Diputació de Barcelona.
Data : 2007-03-01
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio L'Everest a l'hora punta
Programa número 113. Geografies, dirigit i presentat per Joan Catà. Geografies del món:  L'Everest a l'hora punta, amb Miquel Molina. Geografies viscudes:  La ruta del xató, amb Alfons Udina, coordinador de la ruta del xató. Geografies dels voltants:  La font de la Portella, al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, amb Josep Melero, cap de la Unitat de Programació Pedagògica i Divulgació de l'àrea d'Espais Naturals de la Diputació de Barcelona.
Data : 2007-02-15
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio La Guinea espanyola als anys 40
Programa número 112. Geografies, dirigit i presentat per Joan Catà. Geografies del món: La Guinea espanyola als anys 40, amb Pere Ortín, periodista i coautor de "Mbini. Cazadores de imágenes en la Guinea colonial", i Pep Bernadas, d'Altaïr, coeditor del llibre i del DVD. Geografies viscudes: Camins ramaders del Lluçanès, amb Josep Corominas, geòleg i integrant del grup Solc, dedicat a recuperar les tradicions i la cultura popular, i membre de l'equip responsable del mapa dels camins de transhumància del Lluçanès. Geografies dels voltants: Del castell de Penyafort al castell de Castellet, al Parc Natural del Foix, amb Josep Melero, cap de la Unitat de Programació Pedagògica i Divulgació de l'Àrea d'Espais Naturals de la Diputació de Barcelona.
Data : 2007-02-08
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 1 de febrer
Geografies del món:  L'Àfrica en globus, amb Jaume Llansana, informàtic i fundador de l'empresa Ultramàgic d'Igualada, dedicada a la fabricació de globus aerostàtics. Geografies dels voltants:  L'ermita de l'Erola, al Parc del Montnegre i el Corredor, amb Josep Melero, cap de la Unitat de Programació Pedagògica i Divulgació de l'Àrea d'Espais Naturals de la Diputació de Barcelona.
Data : 2007-02-01
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 25 de gener
Geografies viscudes:  Masies que cal conèixer, amb Joan Maluquer, president de la Fundació Mas i Terra. Geografies del món:  Les teteres i el te de la Xina, amb Menene Gras, directora de cultura i exposicions de Casa Àsia. Geografies dels voltants:  El camí de Tavèrnoles a Sant Pere de Casserres, amb Josep Melero, cap de la unitat de programació pedagògica i divulgació de l'Àrea d'Espais Naturals de la Diputació de Barcelona.
Data : 2007-01-25
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 18 de gener
Geografies del món:  Les Dolomites i els Alps italians en bicicleta, amb Rafael Vallbona, periodista i escriptor. Geografies d'actualitat:  El perfil del consumidor de viatges per internet, amb Ana López, del departament de màrqueting d'Atrápalo.com.
Data : 2007-01-18
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 11 de gener
Geografies del món:  Viatges cinematogràfics, amb Damià Serrano, professor dels estudis de turisme de l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme CETT, adscrita a la Universitat de Barcelona, i master en turisme per la universitat de Canterbury (Nova Zelanda). Geografies d'actualitat:  Ruta cultural d'Ametlla de Merola, amb Pere Buixadera, guia de l'itinerari i vocal de l'Associació de Veíns que impulsa el projecte.
Data : 2007-01-11
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Fotografies de la naturalesa
Programa número 107. Geografies, dirigit i presentat per Joan Catà. Geografies del món:  Viatges fotogràfics a Yellowstone, Florida, Costa Rica..., amb Joan Roca, biòleg i fotògraf. Geografies dels voltants:  El Tossal de la Baltasana, amb Jaume Busqué, expert del palau Robert.
Data : 2007-01-04
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 7 de desembre
Geografies d'actualitat:  Itineraris de la Xarxa de Parcs Naturals, amb Jordi Bellapart, director de Serveis d'Espais Naturals de la Diputació de Barcelona i conseller delegat del Parc de la Serralada Litoral, Santi Llacuna, director del Parc del Garraf i del d'Olèrdola, i Josep Melero, coordinador de publicacions de l'Àrea d'Espais Naturals de la Diputació de Barcelona. Geografies dels voltants:  El sender de la Via Augusta, amb Jaume Busqué, expert del Palau Robert.
Data : 2006-12-07
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio La moda dels creuers
Programa número 103. Geografies, dirigit i presentat per Joan Catà. Geografies fantàstiques: La moda dels creuers, amb Sílvia Costa, de Costa Creuers, Àngel Muñoz, creuerista, Francesc Xavier Lleonart, creuerista, i Josep Pérez, de Viatges Baixas.
Data : 2006-11-30
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 23 de novembre
Geografies d'actualitat:  L'eclosió del turisme rural, amb Joan Munts i Maria Àngela Serra, de l'Associació d'Agroturisme de Castelltallat, Albert Salvany, president de l'Associació de Cases de Pagès de l'Alt Penedès, i Alba Caballé, responsable de Turisme Rural de la Diputació de Barcelona. Geografies fantàstiques:  Circuits guiats al voltant de la ciència i els científics, amb Yolanda Insa, historiadora. Geografies dels voltants:  Els senders de la ronda del Moianès, amb Teresa Solé, del Consorci per a la promoció dels municipis del Moianès.
Data : 2006-11-23
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 16 de novembre
Geografies d'actualitat:.  Dones al Marroc, amb Xabier Mikel Laburu, fotògraf. Geografies dels voltants:.  La Costa Daurada arran de mar, amb Josep Insa.
Data : 2006-11-16
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 9 de novembre
Data : 2006-11-09
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Territori islam
Programa número 98. Geografies, dirigit i presentat per Joan Catà. Geografies del món: De Tombuctú a Delhi, territori islam, amb Lluís Monreal, director de la fundació Aga Khan i autor de l'exposició "Ummah, imatges d'un islam plural" que s'exhibeix a la Casa Amatller de Barcelona. Geografies d'actualitat: La vall de Cardós, amb Xavier Sudrià, autor del llibre "La vall de Cardós". Geografies dels voltants: Fins a la creu de Saba, al Puigventós, al Baix Llobregat, amb Susana Cob, presidenta del Centre Excursionista d'Abrera.
Data : 2006-11-02
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Territori Islam
Programa número 99. Geografies, dirigit i presentat per Joan Catà. Geografies del món: De Tombuctú a Delhi, territori islam, amb Lluís Monreal, director de la fundació Aga Khan i autor de l'exposició "Ummah, imatges d'un islam plural" que s'exhibeix a la Casa Amatller de Barcelona. Geografies d'actualitat: La vall de Cardós, amb Xavier Sudrià, autor del llibre "La vall de Cardós". Geografies dels voltants: Fins a la creu de Saba, al Puigventós, al Baix Llobregat, amb Susana Cob, presidenta del Centre Excursionista d'Abrera. .
Data : 2006-11-02
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
audio Silicon Valley o la tecnologia per dins
Programa número 98. Geografies, dirigit i presentat per Joan Catà. Geografies fantàstiques: Silicon Valley o la tecnologia per dins, amb Josep-Lluís de Gabriel, director general de Bitlònia.com i president de Gentic (Grup d'Empreses de Noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació). Geografies de llibre: El Camí de Sant Jaume des de Roncesvalles i des de Montserrat, amb Joan Fiol. Geografies d'actualitat: Els itineraris georeferenciats del web del Palau Robert, amb Joan Casanovas.
Data : 2006-10-26
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 19 d'octubre
Data : 2006-10-19
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Preparar una volta al món
Programa número 95. Geografies, dirigit i presentat per Joan Catà. Geografies del món: Preparar una volta al món, amb Sandra Canudas, autora de "Manual d'una volta al món". Geografies dels voltants: De la Pilona al Turó d'en Serra, amb Jaume Robert, del Grup Excursionista Malgratenc. Geografies d'actualitat: Les 32 millors excursions i vies ferrades del massís de Montserrat, amb Francesc Roma.
Data : 2006-10-05
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Els viatges de la gent gran
Programa número 94. Geografies, dirigit i presentat per Joan Catà. Geografies d'actualitat: Els viatges de la gent gran en època d'Imserso, amb Conxita Prat, Rosa Milà i Joan Gonzàlez. Geografies dels voltants: Sant Pere de Graudescales per la ribera d'Aigua d'Ora, amb Jaume Busqué, expert del Palau Robert.
Data : 2006-09-28
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Birmània, mar de pagodes
Programa número 91. Geografies, dirigit i presentat per Joan Catà. Geografies fantàstiques: Birmània, un mar de pagodes, amb Albert Pedrol, cofundador de la llibreria Altaïr. Geografies viscudes "La vall de Lillet (del Riutort al Junyent) Itineraris des de la Sala i el Xalet de Catllaràs", amb Miquel Jaumot. Geografies d'actualitat: La vall Fosca, amb Jaume Busqué, expert del Palau Robert.
Data : 2006-09-07
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Anecdotari de vol
Programa número 88. Geografies, dirigit i presentat per Joan Catà. Geografies de llibre: Anecdotari de vol, amb Francesc Miralles i Jordi Cantavella, coautors de "Jet lag. Aventures i ensurts a 9.000 metres d'altura". Geografies de la xarxa: Internet, l'eina imprescindible per viatjar, amb Toni Pozo, responsable de viatgeaddictes.com, el portal del viatger independent. Geografies dels voltants: De Vilanova de Prades a Vallclara, a la Conca de Barberà, amb Jaume Busqué, expert del Palau Robert.
Data : 2006-07-06
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Contrastos del Japó
Programa número 86. Geografies, dirigit i presentat per Joan Catà. Geografies del món: Constrastos del Japó, amb Vero Calafell, traductora i coautora d'una guia sobre el Japó, Lluc López, professor dels estudis d'Àsia Oriental de l'UOC i l'UPF, i Albert Mateo, estudiant d'enginyeria geològica de l'UPC. Geografies d'actualitat: El moviment de les 'citta slow' (ciutats lentes), amb Joan Català, primer tinent d'alcalde de l'ajuntament de Begur. Geografies dels voltants: De la presa de Cavallers al refugi de Ventosa i Calvell a l'Alta Ribagorça, amb Jaume Busquè, expert del Palau Robert.
Data : 2006-06-22
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Alemanya, de punta a punta
Programa número 85. Geografies, dirigit i presentat per Joan Catà. Geografies del món: Alemanya, de punta a punta, amb Imma Cachà, agent comercial, i Oriol Puig, periodista. Geografies d'actualitat: El massís del Rwenzori, amb Cristina Roquet, presidenta del Club Àlpí Universitari de la UAB. Geografies dels voltants: La Vall de la Rierada i les seves centenàries masies, amb Enric Solà, president del Centre Excursionista de Molins de Rei.
Data : 2006-06-15
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Vivències de Florida
Programa número 82. Geografies, dirigit i presentat per Joan Catà. Geografies del món: Vivències de Florida, amb Sandra Andreu, traballadora de l'administració local, i Pepa Villalba, gestora cultural i arqueològa. Geografies d'actualitat: Navegar en goletes turques pel Mediterrani, amb Edgar Wegener de la companyia 'A bordo'. Geografies dels voltants: Camps d'oliveres al voltant del canal d'Urgell, amb Xavi Mases, del Centre Excursionista Borges - Garrigues, de les Borges Blanques (les Garrigues).
Data : 2006-05-25
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Passejant per París
Programa número 80. Geografies, dirigit i presentat per Joan Catà. Geografies d’actualitat: Passejant per Paris, amb Cloé Chapelan, estudiant de filologia hispànica a la Universitat de Barcelona, Jordi Freixa, exassistent de l’Institut Cervantes a París i Thierry Airaud, restaurador i amo de Gouthier. Geografies dels voltants: El camí de l'aigua de Tarragona, amb Joan Marquès, vocal d'excursionisme del Grup Excursionista del Camp de Tarragona.
Data : 2006-05-11
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Passatger del món
Geografies viscudes: Passatger del món, amb Carlos Useros. Geografies dels voltants: Camins pels voltants de la Garriga, amb Josep Casanova, president del Centre Excursionista Garriguenc. Geografies d’actualitat: La pedra d'Alcover i el riu Glorieta, amb Esther Magrinyà, directora del Museu Municipal de l'Alcover.
Data : 2006-04-27
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 6 d'abril
Data : 2006-04-06
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio A l'Aconcagua sense gluten
Data : 2006-03-30
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 23 de març
Data : 2006-03-23
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 16 de març
Data : 2006-03-16
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Sibèria des del transiberià
Programa número 71. Geografies, dirigit i presentat per Joan Catà. Geografies del món: Sibèria vista des del Transiberià, amb Fernando Martínez Laínez, autor del llibre "El tren més llarg". Geografies de llibre: El Vallès Occidental i Oriental en BTT, amb Carles Sans. Geografies dels voltants: La vall de Sant Marc, al Montmell (Baix Penedès), amb Anton Riambau, del Grup de Muntanya de la Lira Vendrellenca, del Vendrell.
Data : 2006-03-09
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Els maies de Todos Santos Cuchumatán
Programa número 70. Geografies, dirigit i presentat per Joan Catà. Geografies viscudes: Els maies de Todos Santos Cuchumatán, amb Max López i Miguel Ángel Arnáiz, autors del documental "Radio Qman Txun". Geografies de la xarxa: Itineraris per GPS al web del Palau Robert, amb Joan Casanovas, responsable de www.gencat.net/probert. Geografies dels voltants: Petits grans hotels, amb Joan Casadevall, director comercial de Costa Brava Hotels.
Data : 2006-03-02
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Temps de rellotges de sol
Programa número 69. Geografies, dirigit i presentat per Joan Catà. Geografies de llibres: Temps de rellotges de sol, amb Eduard Farré, de la Societat Catalana de Gnomònica. Geografies dels voltants: La font de la Budellera i el Tibidabo, amb Albert Arbós, vocal de muntanya del Centre Excursionista Els Blaus Sarrià - Barcelona. Geografies viscudes: La llibreria Quera fa 90 anys, amb Raimon Garcia Quera.
Data : 2006-02-23
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio De Wuppertal a Modena
Programa número 68. Geografies, dirigit i presentat per Joan Catà. Geografies del món: De Wuppertal (Pina Bausch) a Modena (Luciano Pavarotti), amb Alberto García Demestres, poeta, compositor i director del programa de música clàssica Tutto Demestres de COMRàdio. Geografies dels voltants: Els voltants del pantà d'Utxesa, amb Jaume Busqué, expert del Palau Robert.
Data : 2006-02-16
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio El camí de Damasc
Programa número 67. Geografies, dirigit i presentat per Joan Catà. Geografies del món: El camí de Damasc, amb Víctor Bordas i Paquita Poch. Geografia de llibres: Temps de calçots, amb Agustí Garcia, coautor de 'La cuina del calçot'. Geografies dels voltants: La vall del riu Glorieta, a l'Alt Camp, amb Jaume Busqué, expert del Palau Robert.
Data : 2006-02-09
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 2 de febrer
Data : 2006-02-02
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio L'altra cara del Canadà
Programa número 64. Geografies, dirigit i presentat per Joan Catà. Geografies del món: L'altra cara del Canadà, amb Pere Morera, biòleg d'Agama Taller de Viatges. Geografies dels voltants: Les coves de Mura, amb Jaume Busqué, expert del palau Robert, el Centre d'Informació de Catalunya.
Data : 2006-01-26
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Desembarcar a l'Antàrtida
Programa número 64. Geografies, dirigit i presentat per Joan Catà. Geografies del món: Desembarcar a l'Antàrtida, amb Jordi Vendrell, director de Viatges Tuareg. Geografies viscudes: La neu de La Molina, amb Joan Anton Font, director de l'escola d'esquí de la Molina. Geografies dels voltants: Santi Santamaria és l'últim geni del foc al Palau Robert, amb Jaume Busqué.
Data : 2006-01-19
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Madagascar: vainilla i zafirs
Programa número 63. Geografies, dirigit i presentat per Joan Catà. Geografies del món: L'illa de Madagascar, la vainilla i els zafirs, amb Gerardo Shulman, arquitecte i responsable del club de viatges Tarannà. Geografies de llibre: Les rutes en bicicleta del Cavall Fort, amb Joan Portell. Geografies dels voltants: Els castell de Lluçà, amb Jaume Busqué, expert del Palau Robert.
Data : 2006-01-12
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Especial: Premis Tiramilles 2005
Programa número 61. Geografies, dirigit i presentat per Joan Catà. Geografies del món: Especial Premis Tiramilles 2005, amb Núria Duran i “Viatge al cor d’Asúnción”, Joan Lluís Prades i “Guia de Montevideo”, Gemma Malet i “Brasil, en moviment”, Mont Sureda i Maria Barrera i “Tots els colors del Senegal”, i Ivan Ponce i “Bèlgica i Holanda per fietspad”.
Data : 2005-12-29
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 22 de desembre
Data : 2005-12-22
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 15 de desembre
Data : 2005-12-15
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 1 de desembre
Data : 2005-12-01
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Itineraris pel Iemen
Programa número 56. Geografies, dirigit i presentat per Joan Catà. Geografies viscudes: Itineraris del Iemen, amb Gonzalo Aláez, viatger i tècnic de l’agència Tarannà, i Abdo Awadh, nascut al Iemen i resident a Catalunya. Geografies dels voltants: Voltem per paratges de l’època feudal del Baix Llobregat i de Collserola, amb Enric Solà, president del Centre Excursionista de Molins de Rei. Geografies d’actualitat: El món dels arqueòlegs joves, amb Àlex Ros, coordinador del 1er Congrés de joves investigadors en arqueologia dels Països Catalans.
Data : 2005-11-24
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio L'eclosió del turisme rural
Programa número 54. Geografies, dirigit i presentat per Joan Catà. Des d'Agrotur 2005 a la Fira de Cornellà. Geografies d’actualitat: Una mirada al turisme rural, amb Angel Irastorza (Diputació Guipúscoa), Koldo Díez (Junta de Castella - Lleó), Luigi Bertone (Federació Italiana de Pacs Naturals) i Octavio Perera (Turisme Rural de Canàries). Geografies d'actualitat: L'eclosió del turisme rural, amb Sergi Vilamala (Diputació de Barcelona), Joan Coll (Turisme Rural Girona) i Josep M. Roca (Federació de Turisme Rural de les Terres de Lleida).
Data : 2005-11-10
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Els soterranis del món
Programa número 53. Geografies, dirigit i presentat per Joan Catà. Geografies de llibre: Els soterranis del món, amb Ander Izagirre. Geografies del món: Conèixer Espanya i Europa tot jugant, amb David Olesti, director de màrqueting d’Educa Borràs. Geografies d’actualitat: Els tresors de Torí, amb Luís Bartolomé, d’Ediciones Anaya. Geografies dels voltants: Cap a la creu de Sant Isidre al Puig d’en Boronat, amb Joan Tutusaus, del Centre Excursionista de Sitges.
Data : 2005-11-03
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Les aromes del món, amb Alfred Bosch
Programa número 52. Geografies, dirigit i presentat per Joan Catà. Geografies de llibre: Les set aromes del món, de Londres a París passant per Estambul, el Iemen, Abissínia, Sudan i Brasil, amb Alfred Bosch, novel·lista i assagista. Geografies dels voltants: Gastronomia de tardor al Solsonès, amb Jordi Riart, alcalde de Solsona.
Data : 2005-10-27
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Les reserves dels Sioux
Programa número 49. Geografies, dirigit i presentat per Joan Catà. Geografies viscudes: Les reserves dels Sioux, amb Francesc Nolla, antropòleg i director d'Àgama - Taller de viatges. Geografies d'actualitat: Anem a buscar bolets, amb Ernest Gatell, monitor de natura i membre de la Societat Catalana de Micologia i del Grup d'Estudi i Protecció dels Ecosistemes de Catalunya (GEPEC). Geografies dels voltants: Els camins de la devesa d'Arbolí, amb Toni Pardinilla, de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya.
Data : 2005-10-06
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio La Xina pel teu compte
Programa número 45. Geografies, dirigit i presentat per Joan Catà. Geografies viscudes: La Xina pel teu compte, amb Toni Pozo, responsable de Viatgeaddictes.com. Geografies d’actualitat: 50 anys del parc d’Aigüestortes i Llac de Sant Maurici, amb Joaquim Llach, president del patronat del parc nacional. Geografies de llibre: Itinerari poètic per Sarrià, amb Oriol Benet, conseller de cultura, educació i esports de Sarrià-Sant Gervasi.
Data : 2005-09-08
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio presentacio Geografies
.
Data :
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
audio sintonies Geografies
.
Data :
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
©Copyright 2005 Bredax. Tots els drets reservats. Més opcions a www.laradioalacarta.com
0.1519570350646973