Menú principal EnllaÁos patrocinats
Karts   
topludirent.com
Detector Fibra √ďptica   
www.bitmakers.com

CERCAR


ENTRADA
correu-e
clau
  Registra't

TEMņTICA

Actualitat
Animals
Antropologia
Art
Audiovisuals
Barcelona
Castells
Ciència
Cinema
Col·leccionisme
Còmic
Concurs
Creences
Cuina
Cultura
Dret
Economia
Entrevistes
Esports
Europa
Història
Humor
Infantil
Informàtica
Informatiu
Juvenil
Literatura
Llibres
M.Catalana
M.Dance
Magazzine
Masclisme
Medi ambient
Misteri
Motor
Multicultural
M√ļsica
Nàutica
No_catal*logat
Pa√Įsos Catalans
Pedagogía
Poesia
Política
Professionals
Psicologia
Ràdionovel·la
Religió
Rural
Safreig
Salut
Sardanes
Sexe
Solidaritat
Teatre
Tradició
Treball
Trucades
Universitat
Viatges
Xerrada


Santiago Vidal : Informaciů.

Programes

Aquests sůn els programes de les diferents emissores en els que Santiago Vidal apareix com a presentador o en l'equip.

  El Caf√® de la Rep√ļblica

L'informatiu nocturn de Catalunya Ràdio que explica les notícies...

Programa en MP3, RealAudio, OGG Vorbis...Informació sobre el programa El Caf√® de la Rep√ļblica


Talls dels programes enregistrats

En els segŁents talls de veu apareix Santiago Vidal.

La tribu de Catalunya Ràdio
audio Els talls de l'APM? - 29/09/15
Repassem els articles més destacats de la futura Constitució de Catalunya amb el jutge Santiago Vidal, un dels seus redactors.. Tatiana Sisquella i tota la tribu descobriran, una temporada més, històries sorprenents i converses sense pressa amb persones, conegudes o anònimes, que val la pena conèixer.
Data : 2015-09-29
Tipus : --
Durada : 00:06:53
Mida : 18213300
Descarrega
La tribu de Catalunya Ràdio
audio Voleu saber com serà la futura Constitució catalana? - 28/09/15
Repassem els articles m√©s destacats de la futura Constituci√≥ de Catalunya amb el jutge Santiago Vidal, un dels seus redactors.. Despr√©s de dinar, intentem entendre les not√≠cies del dia, des dels grans temes de l'actualitat fins a les petites coses. Ens visiten cada tarda grans periodistes que comparteixen amb nosaltres la seva curiositat, com Albert Om, Anna P√©rez Pag√®s}, Miquel Alzueta, Toni Soler, Manel Lucas, Cris Puig, Guillem Sans, Eloi Vila, Laura Borr√†s, Agust√≠ Esteve, Gl√≤ria Galiano, S√≠lvia Soler, Ton√≠ Punt√≠, Txell Bonet i N√ļria Coll. Tot plegat amb la intervenci√≥ dels professionals dels serveis informatius de Catalunya R√†dio.
Data : 2015-09-28
Tipus : --
Durada : 00:08:31
Mida : 22535100
Descarrega
La tribu de Catalunya Ràdio
audio Santi Vidal: "Avui el conflicte entre Catalunya i Espanya ja és un conflicte de la Unió Europea" - 28/09/15
El jutge Santiago Vidal valora els resultats de les eleccions del 27S i parla de la futura Constituci√≥ catalana.. Despr√©s de dinar, intentem entendre les not√≠cies del dia, des dels grans temes de l'actualitat fins a les petites coses. Ens visiten cada tarda grans periodistes que comparteixen amb nosaltres la seva curiositat, com Albert Om, Anna P√©rez Pag√®s}, Miquel Alzueta, Toni Soler, Manel Lucas, Cris Puig, Guillem Sans, Eloi Vila, Laura Borr√†s, Agust√≠ Esteve, Gl√≤ria Galiano, S√≠lvia Soler, Ton√≠ Punt√≠, Txell Bonet i N√ļria Coll. Tot plegat amb la intervenci√≥ dels professionals dels serveis informatius de Catalunya R√†dio.
Data : 2015-09-28
Tipus : --
Durada : 00:28:46
Mida : 76116600
Descarrega
La tribu de Catalunya Ràdio
audio La tribu de Catalunya R√†dio amb Xavi Rosi√Īol: Segona hora - 28/09/15
Hem comen√ßat aquesta hora amb l'APM?. Despr√©s, el jutge Santiago Vidal ens ha explicat com pot ser la futura Constituci√≥ de Catalunya: Si tindrem doble nacionalitat, si sortirem de l'euro, si tindrem ex√®rcit o quines seran les lleng√ľes oficials... Ho explica en un llibre "Una Constituci√≥ per a Catalunya" (Pag√®s Editors) que ha fet amb Marina Llansana. Explica com va treballar amb un grup de juristes per fer un esborrany de Constituci√≥ i quin proc√©s seguir√† per convertir-se en realitat.. Tatiana Sisquella i tota la tribu descobriran, una temporada m√©s, hist√≤ries sorprenents i converses sense pressa amb persones, conegudes o an√≤nimes, que val la pena con√®ixer.
Data : 2015-09-28
Tipus : --
Durada : 00:51:56
Mida : 137415600
Descarrega
El Suplement
audio Santi Vidal: "Em veig com a magistrat del futur Tribunal Suprem de la rep√ļblica" - 07/02/15
El jutge Santiago Vidal s'estira al divan d'"El suplement" i reflexiona sobre la seva situaci√≥ professional. Conscient que es pot trobar fora de la carrera judicial en uns dies, diu que si aix√≤ pass√©s estar√≠em tornant a les depuracions de c√†rrecs p√ļblics per motius ideol√≤gics. No vol pensar qu√® far√† mentre aix√≤ no passi, per√≤ reconeix que l'han temptejat des de diversos √†mbits i que se sentiria c√≤mode amb qualsevol partit que defensi la independ√®ncia de Catalunya; el seu somni, per√≤, seria arribar a magistrat del futur Tribunal Suprem de la rep√ļblica. Per√≤ tamb√© ens mostra la seva cara m√©s √≠ntima, parla dels pares, la parella, dels fills i de la n√©ta, dels records d'infantesa, ens explica que va patir un tumor cerebral fa cinc anys... I ens fa una revelaci√≥ sorprenent: li hauria agradat ser Bruce Springsteen!. S√≠lvia C√≥ppulo conversa cada setmana de forma m√©s √≠ntima i personal amb un personatge destacat de la vida pol√≠tica, econ√≤mica, cultural i social.
Data : 2015-02-07
Tipus : --
Durada : 00:44:41
Mida : 118232100
Descarrega
L'oracle
audio 'El moment oracle'. Salvador Cot: "El jutge Vidal no ha fet res a ning√ļ" - 08/01/15
Els periodistes Salvador Cot i Rosa Massagu√©, i la polit√≤loga √Ästrid Barrio, debaten sobre la proposta del CGPJ de sancionar el jutge Santiago Vidal per haver participat en la redacci√≥ d'una constituci√≥ catalana. . "L'oracle" √©s el punt de trobada on Xavier Graset asseu un convidat a fer tert√ļlia sobre l'actualitat en general, i sobre pol√≠tica en especial.
Data : 2015-01-08
Tipus : --
Durada : 00:07:13
Mida : 19095300
Descarrega
La tribu de Catalunya Ràdio
audio Santiago Vidal: "La futura Constitució catalana té pares i mares". - 13/10/14
El jutg Santiago Vidal ha vingut a La Tribu el mateix dia que el Consell General del Poder Judicial ha anunciat que no el suspendr√† cautelarment de les seves funcions per haver participat en l'elaboraci√≥ d'esborrany d'una futura Constituci√≥ catalana. Ens ha explicat per qu√® √©s l'√ļnic membre visible de l'equip de juristes que treballa en la redacci√≥ de la futura Constituci√≥ i ens ha detallat alguns aspectes del text.. Tatiana Sisquella i tota la tribu descobriran, una temporada m√©s, hist√≤ries sorprenents i converses sense pressa amb persones, conegudes o an√≤nimes, que val la pena con√®ixer.
Data : 2014-10-13
Tipus : --
Durada : 00:21:46
Mida : 57594600
Descarrega
El Suplement
audio Sergi Rubia: 23 dies empresonat a causa dels aldarulls de Can Vies. Per què? - 29/06/14
Sergi Rubia, va ser detingut el 28 de maig, durant els avalots de Can Vies i empresonat, sense fian√ßa, durant 23 dies a Can Brians 1. El passat dia 20 de juny va ser posat en llibertat a l'espera del judici que se celebrar√† al setembre. Per qu√® en Sergi √©s l'√ļnic detingut pels aldarulls de Can Vies a qui se li ha decretat aquesta mesura preventiva? Parlem d'aquest cas amb en Sergi; la seva mare; la seva advocada Naxheli Beas; el jutge Santiago Vidal i l'advocat Jos√© Ma Fuster Fabra.. No hi ha afirmaci√≥ sense r√®plica. Aquests s√≥n els nostres debats amb plus
Data : 2014-06-29
Tipus : --
Durada : 00:38:36
Mida : 102135600
Descarrega
L'informatiu del migdia
audio La portada - 29/04/14
Deu experts, entre jutges, advocats i professors universitaris de dret constitucional, que ho fan a iniciativa pròpia, estan treballant en un document dels drets i deures dels catalans en un nou sistema jurídic i polític. Santiago Vidal, jutge, n'és un dels impulsors.. La referència de l'actualitat política, social, econòmica i cultural esdevinguda durant tot el matí.
Data : 2014-04-29
Tipus : --
Durada : 00:04:04
Mida : 10760400
Descarrega
L'informatiu del migdia
audio Catalunya migdia - 29/04/14
Deu experts, entre jutges, advocats i professors universitaris de dret constitucional, que ho fan a iniciativa pròpia, estan treballant en un document dels drets i deures dels catalans en un nou sistema jurídic i polític. Santiago Vidal, jutge, n'és un dels impulsors.. La referència de l'actualitat política, social, econòmica i cultural esdevinguda durant tot el matí.
Data : 2014-04-29
Tipus : --
Durada : 00:59:57
Mida : 158627700
Descarrega
La tribu de Catalunya Ràdio
audio Santiago Vidal - 10/03/14
El jutge Santiago Vidal ha vingut a presentar-nos "Els set pecats de la just√≠cia" (Ara Llibres), un llibre on diu que la just√≠cia, si √©s lenta i arriba tard, ja no √©s just√≠cia. Per√≤ la lentitud no √©s, ni molt menys, l'√ļnic problema que tenen els professionals que hi treballen. Tamb√© hi troben sup√©rbia, peresa, ira, gula, enveja, cobd√≠cia i lux√ļria.... Personatges singulars, la gent de la cultura, empresaris amb hist√≤ries, activistes amb ganes de canviar el m√≥n...
Data : 2014-03-10
Tipus : --
Durada : 00:22:36
Mida : 59799600
Descarrega
La tribu de Catalunya Ràdio
audio La doctrina Parot i el sentit de la justícia - 23/10/13
L'eliminaci√≥ de la doctrina Parot ens planteja un dilema moral: la pres√≥ ha de ser un centre de reeducaci√≥ amb beneficis per als que tenen bon comportament o els presos han de complir √≠ntegrament les condemnes. Parlem de la utilitat que ha de tenir la just√≠cia i la pres√≥ amb Manuel Cruz, professor de Filosofia de la UB, i Santiago Vidal, jutge.. Despr√©s de dinar, intentem entendre les not√≠cies del dia, des dels grans temes de l'actualitat fins a les petites coses. Ens visiten cada tarda grans periodistes que comparteixen amb nosaltres la seva curiositat, com Albert Om, Anna P√©rez Pag√®s}, Miquel Alzueta, Toni Soler, Manel Lucas, Cris Puig, Guillem Sans, Eloi Vila, Laura Borr√†s, Agust√≠ Esteve, Gl√≤ria Galiano, S√≠lvia Soler, Ton√≠ Punt√≠, Txell Bonet i N√ļria Coll. Tot plegat amb la intervenci√≥ dels professionals dels serveis informatius de Catalunya R√†dio.
Data : 2013-10-23
Tipus : --
Durada : 00:24:38
Mida : 65179800
Descarrega
El Suplement
audio Debats amb plus - 16/06/13
Manolo Milian Mestre, assessor d'empreses; Toni Bola√Īo, periodista; Santiago Vidal, magistrat de l'Audi√®ncia Provincial de Barcelona, Jos√© Garc√≠a Montalvo, catedr√†tic d'Economia de la Universitat Pompeu Fabra i Pau Montserrat, director editorial del portal d'estalvi i Ahorro.com i exempleat de banca.. No hi ha afirmaci√≥ sense r√®plica. Aquests s√≥n els nostres debats amb plus
Data : 2013-06-16
Tipus : --
Durada : 00:39:50
Mida : 105399000
Descarrega
El Suplement
audio Debats amb plus - 15/06/13
Manolo Milian Mestre, assessor d'empreses; Toni Bola√Īo, periodista; Santiago Vidal, magistrat de l'Audi√®ncia Provincial de Barcelona, Jos√© Garc√≠a Montalvo, catedr√†tic d'Economia de la Universitat Pompeu Fabra i Pau Montserrat, director editorial del portal d'estalvi i Ahorro.com i exempleat de banca.. No hi ha afirmaci√≥ sense r√®plica. Aquests s√≥n els nostres debats amb plus
Data : 2013-06-15
Tipus : --
Durada : 00:38:44
Mida : 102488400
Descarrega
El Suplement
audio Debats amb plus: La corrupció política. Com l'encaren la premsa i la justícia - 02/03/13
Amb Llu√≠s Bassets, director adjunt del diari El Pa√≠s que acaba de publicar "El √ļltimo que apague la luz" (Taurus); Marina Llansana, perioista i expol√≠tica i Santiago Vidal, magistrat de l'Audi√®ncia de Barcelona. No hi ha afirmaci√≥ sense r√®plica. Aquests s√≥n els nostres debats amb plus
Data : 2013-03-02
Tipus : --
Durada : 00:24:34
Mida : 65003400
Descarrega
El Suplement
audio Debats amb plus: Els polítics tenen impunitat i la població no? - 03/02/13
Joan Josep Queralt, catedràtic de Dret Penal a la UB; Santiago Vidal, magistrat de l'AUdiència Provincial de BCN i Lluís Foix, periodista. No hi ha afirmació sense rèplica. Aquests són els nostres debats amb plus
Data : 2013-02-03
Tipus : --
Durada : 00:37:40
Mida : 99666000
Descarrega
El Caf√® de la Rep√ļblica
audio Alejandro Estruch, doctor en Ciències econòmiques i empresarials per la UB - 30/06/11
<b>Santiago Vidal</b>, jutge de la Sala Penal 10 de l'Audiència Provincial de Barcelona.. Entrevista amb Joan Barril i Joan Ollé
Data : 2011-06-30
Tipus : --
Durada : 00:25:25
Mida : 67230720
Descarrega
El Caf√® de la Rep√ļblica
audio Santiago Vidal, jutge - 29/06/11
<b>Santiago Vidal</b>, jutge de la Sala Penal 10 de l'Audiència Provincial de Barcelona.. Entrevista amb Joan Barril i Joan Ollé
Data : 2011-06-29
Tipus : --
Durada : 00:25:50
Mida : 68355072
Descarrega
Serendípia
audio Edició 19 de juliol (1)
REP√ÄS DELS CONTIGUTS DELS SUPLEMENTS DELS DIARIS. JUTJATS amb Santiago Vidal. ECONOMIA PO√ąTICA amb Paco castells: de la crisi al finan√ßament i consells pr√†ctics per sortir air√≥s de la crisi econ√≤mica. CIENCIA amb Francesc Murgadas: els estudis m√©s absurds de la temporada. .
Data : 2009-07-19
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 28 de juny (1)
REP√ÄS DELS CONTIGUTS DELS SUPLEMENTS DELS DIARIS. ECONOMIA PO√ąTICA amb Paco Castells. Parlem del fons de rescat de bancs i caixes impulsat pel Govern de Zapatero; de l'increment de persones que demanen ajuda per poder subsistir i de la marxa enrera de la reforma de l'IRPF. EL PROTAGONISTA DE LA SETMANA: l'apagada anal√≤gica. Parlem amb Ramon Roqu√©, alcalde de Sant Joan de les Abadesses i Daniel Condemines, t√®cnic de la Secretaria de Mitjans de Comunicaci√≥ de la Generalitat de Catalunya. ECONOMIA PO√ąTICA amb Paco Castells. Parlem de: JUTJATS amb Santiago Vidal. Parlem de l'anul.laci√≥ del judici per la mort de dos policies a L'hospitalet. .
Data : 2009-06-28
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 14 de juny (1)
REP√ÄS DELS CONTIGUTS DELS SUPLEMENTS DELS DIARIS. ECONOMIA PO√ąTICA amb Paco Castells. I JUTJATS amb Santiago Vidal.
Data : 2009-06-14
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
El galliner
audio Edició 31 de maig
REP√ÄS DELS CONTIGUTS DELS SUPLEMENTS DELS DIARIS. ECONOMIA PO√ąTICA amb Paco Castells. Parlem de la caiguda de l'IPC el mes de maig que fa que la taxa anual es situi en el -0,8%; de la venda de bonus per part del FMI (Fons Monetari internacional) per primera vegada a la hist√≤ria; del d√®ficit de l'estat que se situa en els 6.553 milions. JUTJATS amb Santiago Vidal. Parlem de: les declaracions del bisbe Ca√Īizares sobre l'avortament; la petici√≥ de l'alcalde de Barcelona Jordi Hereu d'endurir les penes per als que causen aldarulls en tot tipus de celebraci√≥ al carrer; de la dimissi√≥ del jutge deg√† de Barcelona i de la querella contra el jutge Garz√≥n.
Data : 2009-05-31
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 31 de maig (1)
REP√ÄS DELS CONTIGUTS DELS SUPLEMENTS DELS DIARIS. ECONOMIA PO√ąTICA amb Paco Castells. Parlem de la caiguda de l'IPC el mes de maig que fa que la taxa anual es situi en el -0,8%; de la venda de bonus per part del FMI (Fons Monetari internacional) per primera vegada a la hist√≤ria; del d√®ficit de l'estat que se situa en els 6.553 milions. JUTJATS amb Santiago Vidal. Parlem de: les declaracions del bisbe Ca√Īizares sobre l'avortament; la petici√≥ de l'alcalde de Barcelona Jordi Hereu d'endurir les penes per als que causen aldarulls en tot tipus de celebraci√≥ al carrer; de la dimissi√≥ del jutge deg√† de Barcelona i de la querella contra el jutge Garz√≥n.
Data : 2009-05-31
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 17 de maig (1)
ECONOMIA PO√ąTICA amb Paco Castells. Parlem de: la caiguda del PIB en un 2,9% durant el primer trimestre del 2009; de la nacionalitzaci√≥ del Banc de Santander per part de Ch√°vez i de les peticions del secretari general de la UGT, C√°ndido M√©ndez, per finan√ßar el sistema de pensions espanyol. JUTJATS amb el magistrat de l'audi√®ncia de Barcelona Santiago Vidal. Parlem de: la imputaci√≥ de Francisco Camps, president de la Comunitat Valenciana; de la detenci√≥ del segon violador de l'Eixample; de l'avantprojecte de llei de Salut sexual i reproductiva i interrupci√≥ voluntaria de l'embr√†s i de la llei italiana que est√† a punt d'aprovar-se i que castiga la immmigraci√≥ clandestina i els que la consenteixen. .
Data : 2009-05-17
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Diumenge 3 de maig de 9 a 10 del mati
ECONOMIA PO√ąTICA amb Paco Castells. Parlem del PIB, el pitjor dels √ļltims anys; del descens de les hipoteques, del darrer informe del CIS que apunta que l'atur √©s la principal preocupaci√≥ dels espanyols i de la llista dels m√©s rics del m√≥n que cada vegada √©s m√©s curta. JUTJATS amb Santiago Vidal. Parlem de la nova creuada del jutge Baltasar Garz√≥n disposat a investigar les tortures de Guant√°namo i de la falsa cl√≠nica dental descoberta a Badalona..
Data : 2009-05-03
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 19 d'abril (1)
ECONOMIA PO√ąTICA amb Paco Castells. Parlem de l‚Äôactual sistema de pensions, del ministre Chaves i el nou finan√ßament, i de l‚ÄôIPC. JUTJATS amb Santiago Vidal. Parlem de la sortida de to del Fiscal General de l‚ÄôEstat, de la resoluci√≥ de ‚ÄúCas Treball‚ÄĚ i dels judicis del YAK 42 i de les dones mortes a Ciudad Juarez..
Data : 2009-04-19
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Diumenge 5 d'abril. De 9 a 10 del matí.
ECONOMIA PO√ąTICA amb Paco Castells. JUTJATS amb Santiago Vidal. ¬†TELE amb Santi Teruel i sometem a un fam√≥s de la tele al nostre TELETEST. .
Data : 2009-04-05
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
El galliner
audio Edició 22 de març
ECONOMIA PO√ąTICA amb Paco Castells. Parlarem del refer√®ndum dels treballadors de SEAT, de les primes milionaries de l‚ÄôAIG i de la Cimera del G-20. JUTJATS amb Santiago Vidal. Parlem del cas Marta del Castillo, de la sent√®ncia de Josef Fritzl, de la condemna dels mossos d‚Äôesquadra i del cas de l‚Äôagressor dels ferrocarrils catalans. .
Data : 2009-03-22
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 22 de març (1)
ECONOMIA PO√ąTICA amb Paco Castells. Parlarem del refer√®ndum dels treballadors de SEAT, de les primes milionaries de l‚ÄôAIG i de la Cimera del G-20. JUTJATS amb Santiago Vidal. Parlem del cas Marta del Castillo, de la sent√®ncia de Josef Fritzl, de la condemna dels mossos d‚Äôesquadra i del cas de l‚Äôagressor dels ferrocarrils catalans. .
Data : 2009-03-22
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 8 de març (1)
ECONOMIA PO√ąTICA amb Paco Castells. Parlarem dels moviments de la borsa immersa en plena crisi econ√≤mica i de l' apropament hist√≤ric entre la Xina i Taiwan. JUTJATS amb Santiago Vidal. Parlem del judici amb jurat popular a Galicia, dels sup√≤sits de la nova llei de l'abortament i del judici al capell√† de la pres√≥ Model. .
Data : 2009-03-08
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Dissabte 22 de febrer. De 9 a 10 del matí.
ECONOMIA PO√ąTICA amb Paco Castells. Parlarem de l'anunci del Fons monetari internacional d'un possible segon crack internacional i el fons de pensions del Santader-Banif. JUTJATS amb Santiago Vidal. Parlem de vaga de jutges, del cas de la nena Marta del Castillo, de la corrupci√≥ al PP i del judici a l'agressor dels Ferrocarrils Catalans..
Data : 2009-02-22
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
El galliner
audio Edició 8 de febrer
ECONOMIA PO√ąTICA amb Paco Castells. Repassarem les conseq√ľ√®ncies de la crisi econ√≤mica. JUTJATS amb Santiago Vidal. Parlem de la vaga de jutges, del cas de l‚ÄôEluana Englado i la sent√®ncia del mot√≠ de Quatre Camins. .
Data : 2009-02-08
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 8 de febrer (1)
ECONOMIA PO√ąTICA amb Paco Castells. Repassarem les conseq√ľ√®ncies de la crisi econ√≤mica. JUTJATS amb Santiago Vidal. Parlem de la vaga de jutges, del cas de l‚ÄôEluana Englado i la sent√®ncia del mot√≠ de Quatre Camins. .
Data : 2009-02-08
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
El Caf√® de la Rep√ļblica
audio Santiago Vidal - 03/02/09
L'entrevista. Entrevista amb Joan Barril i Joan Ollé
Data : 2009-02-03
Tipus : --
Durada : 00:35:42
Mida : 94461696
Descarrega
Serendípia
audio Diumenge 25 de gener. De 9 a 10 del matí.
ECONOMIA PO√ąTICA amb Paco Castells. Analitzem com reacciona el m√≥n econ√≤mic davant el nou president d‚ÄôEstats Units. JUTJATS amb SANTIAGO VIDAL: la vaga dels jutges, l‚Äôespionatge a la Comunitat de Madrid i el tancament de Guant√†namo. .
Data : 2009-01-25
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Diumenge 11 de gener. De 9 a 10 del matí.
ECONOMIA PO√ąTICA amb Paco Castells. Comentem les dades de l'atur, la compravenda dels pisos que cau gaireb√© un 30% i les previsions de les rebaixes d'enguany. JUTJATS amb Santiago Vidal. Parlem del judici al lehendakari Ibarretxe, del nou objectiu de Baltasar Garz√≥n i la condemna per mobbing a una escola de Madrid. .
Data : 2009-01-11
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Diumenge 14 de desembre. De 9 a 10 del matí.
ECONOMIA PO√ąTICA amb Paco Castells. Parlem de: la cimera dels l√≠ders europeus o la caiguda del petit comer√ß. JUTJATS amb Santiago Vidal. Parlem del cas de l'Alba. .
Data : 2008-12-14
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Diumenge 30 de novembre. De 9 a 10 del matí.
ECONOMIA PO√ąTICA amb Paco Castells. Parlem de: La reuni√≥ de Zapatero amb el sector de l'autom√≤bil, de les noves mesures econ√≤miques de Barak Obama i el Pla Europeu Anticrisi. JUTJATS amb Santiago Vidal. Parlem de: les noves lleis en el terreny de la viol√®ncia de g√®nere, la sent√®ncia per tortures contra els Mossos d'Esquadra i la pol√®mica sent√®ncia d'un jutjat de Valladolid que vol retirar els s√≠mbols religiosos de les escoles. .
Data : 2008-11-30
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 16 de novembre (1)
9:10 H ECONOMIA PO√ąTICA amb Paco Castells. Parlem dels pressupostos de l'Estat i dels ERES de diferents empreses catalanes. JUTJATS amb Santiago Vidal. Parlem del judici per la mort de Rosario Endrinal cremada en un caixer; De les televisions que donen veu a famosos que han estat a la pres√≥ a canvi de molts diners..
Data : 2008-11-16
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 2 de novembre (1)
9:10 H ECONOMIA PO√ąTICA amb Paco Castells. Parlem de: l'abaixada de la inflaci√≥; dels suports al govern espanyol per poder participar a la cinema de Washington i de l'absentisme laboral al Congr√©s dels Diputats. JUTJATS amb Santiago Vidal. Parlem d'una sol.licitud per a designar una junta m√®dica que declari incapa√ß mental Hugo Ch√°vez; de l'absoluci√≥ dels 16 acusats de cremar fotografies dels reis d'Espanya; i de la venda del ninot vud√ļ amb la cara del president Sarkozy tot i la den√ļncia interposada per ell mateix..
Data : 2008-11-02
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 19 d'octubre (1)
9:10 H ECONOMIA PO√ąTICA amb Paco Castells. Parlem de la participaci√≥ d'Espanya en els acords europeus per solucionar la crisi econ√≤mica; del pla de pre-jubilacions de Telef√≤nica i de la caiguda del preu mitj√† de la vivenda per primera vegada en l'√ļltima d√®cada. JUTJATS amb Santiago Vidal parlem de la nova operaci√≥ contra el terrorisme islamista a Catalunya i de les novetats del cas Spainair..
Data : 2008-10-19
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 5 d'octubre (1)
9:10 H ECONOMIA PO√ąTICA amb Paco Castells. Parlem de l'acceptactaci√≥ del pla de rescat de l'economia americana proposat per Bush; de la caiguda de la venda de pisos i cotxes i de l'augment de l'atur. JUTJATS amb Santiago Vidal parlem de: l'obertura de l'Any judicial; de l'assass√≠ del metro i els v√≠deos que s'han dif√≥s per televisi√≥ i dels incidents a l'Estadi Olimpic de Montjui el passat cap de setmana amb motiu del derbi Espanyol- Bar√ßa..
Data : 2008-10-05
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 7 de setembre (1)
Entrevista al regidor de Relacions Ciutadanes de l'Ajuntament de Tarragona, Manel L√≥pez Economia Po√®tica amb Paco Castells: els 800 euristes i les iniciatives del Govern Zapatero davant la crisi Jutjats amb Santiago Vidal. Parlar√† de la iniciativa del jutge Garz√≥n de fer una llista dels desapareguts durant la guerra civil i la dictadura franquista; del sinistre de l'avi√≥ a Barajas i del cas "Mariluz".
Data : 2008-09-07
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 29 de juny (1)
9.10 h "Futbol a cegues". Entrevista a la Federaci√≥ Espanyola de Futbol Sala per a cecs. Economia Po√®tica amb Paco Castells. Parlem de les previsions de pujada de l'euribor i de la crisi econ√≤mica. Jutjats amb Santiago Vidal. Parlem dels casos que seran considerats medi√†tics a partir del setembre: el cas de la indigent cremada viva en un caixer, el cas del diari Egunkaria, el cas Yak 42 i el judici dels presos de Guant√†namo. 10.10 h Carretera i llibres: Llibreria "El rac√≥ dels contes" de L'Escala. Club de lectura. Amb els nostres oients i els autors Alejandro Palomas, autor del llibre "Tanta Vida" i Emma Reverter, autora del llibre "Cites a Manhattan".  11.10 h Tele amb Santi Teruel i la cuina dels famosos amb Isma Prados, presentador del programa de TV3 "Cuina b√© amb l'Isma"..
Data : 2008-06-29
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 15 de juny (1)
Entrevista "Al m√≥n hi ha m√©s obesos que desnutrits". Pilar Sempau, metge especialista en diet√®tica. Economia Po√®tica amb Paco Castells. Parlem de la pujada de l'IPC i de les conseq√ľ√®ncies de la vaga de transportistes. Jutjats amb Santiago Vidal. Parlem del cas de corrupci√≥ a Coslada, de la sentencia al segon violador de l'Eixample i del cas de l'agressor dels Ferrocarrils Catalans. Carretera I Llibres: Llibreria La Central de Barcelona. An√≤nim. Entrevista a Xavier Guix, psic√≤leg especialitzat en comunicaci√≥ i Programaci√≥ Neuroling√ľ√≠stica. Ens presenta el llibre "El sentit de la vida o la vida sentida" (Editorial Granica) La Br√ļixola Interior amb √Älex Rovira. Tele amb Santi Teruel La Cuina Dels Famosos amb Josema Yuste, ex component de Martes y Trece. .
Data : 2008-06-15
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 1 de juny (1)
Entrevista a Juan Antonio Caparr√≥s, portaveu de la Cofradia de Pescadors de Barcelona. Pescadors i transportistes en peu de guerra. Economia Po√®tica amb Paco Castells. Parlem de la m√†xima de l'IPC en els √ļltims 11 anys: d'un informe que preveu que sobraran un mili√≥ de pisos a Espanya i de la caiguda d'un 40% de les hipoteques Jutjats amb Santiago Vidal. Parlem de la trista mort d'una dona que vivia connectada a una m√†quina despr√©s d'una apagada i de la curiosa demanda de Barbie a Bratz .
Data : 2008-06-01
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 18 de maig (1)
Entrevista La crisi del PP, amb Josep Curto, ex-diputat del PP. Economia Poètica amb Paco Castells. Parlem de la proposta que ha fet la Comissió d'energia per pujar un 11% la factura de la llum; la moderació del consum responsable de la reducció del creixement i la baixada de la inflació al 4,2% després de 7 mesos de pujades consecutives. Jutjats amb Santiago Vidal. Tot sobre la demanda de Telma Ortiz per preservar la seva intimitat .
Data : 2008-05-18
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 4 de maig (1)
Economia poètica amb Paco Castells. Parlem de la caiguda dels pisos i de les darreres dades de l'atur. Jutjats amb Santiago Vidal. Parlem de Josef Fritzl el "Monstre d'Amstetten" .
Data : 2008-05-04
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 6 d'abril (1)
Entrevista: Lluis Postigo, diputat d’ICV al Parlament de Catalunya i Montserrat Nebrera, diputada del PP al Parlament de Catalunya. proclamats Mister i Miss Parlament respectivament. Economia Poètica amb Paco Castells. Parlem de les noves mesures econòmiques anunciades per Zapatero i de la morositat dels espanyols. Jutjats amb Santiago Vidal. Parlem del cas Mari Luz i les seves implicacions en el món de la justicia.
Data : 2008-04-06
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 23 de març (1)
Entrevista Mar i muntanya. Parlem dels destins de setmana santa amb Marta Viver, cap de premsa de l'estació d'esquí de La Molina i amb Octavi Bono, gerent del Patronat de turisme Costa Daurada Economia poètica amb Paco Castells. Tot el què hem de saber per arribar a finals de mes i no morir en l'intent. Jutjats, amb Santiago Vidal. Repassem algunes de les anècdotes més sonades de la judicatura. .
Data : 2008-03-23
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 9 de març (1)
Especial Eleccions, entrevista a Marc P√©rez, especialista en campanyes pol√≠tiques. Parlem de les campanyes que han fet els partits pol√≠tics espanyols. Connexions amb els nostres corresponsals a Madrid i tamb√© connexions des de la delegaci√≥ del govern i diferents col‚ÄĘlegis electorals. Economia Po√®tica amb Paco Castells. Parlem de l'euro qu√© continua a l'al√ßa, de la gent que es declaren insolvents per no poder pagar l'hipoteca i de molts temes m√©s. Jutjats, amb Santiago Vidal. Parlem de l'absoluci√≥ del pare que va dur el seu fill menor d'edat als San Fermines, dels jutges d'Espanya que s√≥n els m√©s mal pagats de la Uni√≥ Europea, de la sent√®ncia favorable a l'objecci√≥ per no cursar l'assignatura d'Educaci√≥ per la ciutadania i de moltes coses m√©s .
Data : 2008-03-09
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 24 de febrer (1)
Entrevista a Jordi Escarr√° Borr√†s, director de les destil‚ÄĘleries MG de l'Habana - Cuba. Amb ell parlarem de la dimissi√≥ de Fidel Castro. Economia Po√®tica amb Paco Castells. Parlem del Cara a Cara Solbes - Pizarro. Qui ha fet millors propostes econ√≤miques? Jutjats amb el jutge Santiago Vidal. Parlem del judici per l'assassinat d'Anna Permanyer. De la xarxa de narcotr√†fic desarticulada a Barcelona, de la voluntat de Garz√≥n de jutjar Fidel Castro despr√©s de la seva dimissi√≥ i de l'ordre d'allunyament d'un menor vers el seu professor que s'aplica per primera vegada a l'Estat. .
Data : 2008-02-24
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 10 de febrer (1)
Entrevista a David Pedro Romero Cano, propietari de l’Administració guanyadora de l’euromillón a Montefrío Economia poètica, amb Paco Castells, parlem de les propostes econòmiques de Mariano Rajoy Jutjats, amb el jutge Santiago Vidal. Parlem del cas Jutge de Murcia Fernando Ferrin Calamita i de les darreres detencions de Batasuna .
Data : 2008-02-10
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Versió RAC1
audio Entrevista al jutge Santiago Vidal, per parlar sobre la legalitat de declarar en català a l'audiencia nacional
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2007-11-21
Tipus : directe
Durada : 00:07:34
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 30 de setembre (1)
Entrevista a √Ängela F√†bregues, l'√ļnica dona espanyola becada per Google Roda de Magazines Economia po√®tica amb Paco Castells Jutjats amb Santiago Vidal .
Data : 2007-09-30
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 16 de setembre (diumenge). De 9 a 10 del matí.
Entrevista a Jaume Cambra, professor de botànica de la UB i apicultor Roda de Magazines Jutjats amb Santiago Vidal. Parlem del cas "Madelaine" i del "violador de la Vall d'Hebron" .
Data : 2007-09-16
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 15 d'abril (2)
Manipulaci√≥ a Telemadrid?  Entrevista a Teresa Garcia, membre de la secci√≥ sindical de Comissions Obreres al comit√® d‚Äôempresa de Telemadrid. El reportatge:  "Mitja i ganxet, molt m√©s que una afici√≥ de iaies". Jutjats  amb Santiago Vidal.
Data : 2007-04-15
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 10 d'abril (1)
Santiago Vidal,  jutge.
Tecnologia amb Joan Carles Gómez
Data : 2007-04-10
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
Serendípia
audio Edició 1 d'abril (2)
Que la sort ens acompanyi.  Entrevistes a Juan Carlos Gonzalez, guanyador de l'Euromill√≥n de Guijuelo, i Jos√© Moreno, constructor de pisos econ√≤mics a Fuenlabrada.  El reportatge:  "Silenci si us plau", de Vanesa Carrasquilla. Jutjats  amb Santiago Vidal.
Data : 2007-04-01
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
Serendípia
audio Edició 18 de març (2)
Es venen anticiclons.  Entrevista a Eliseu Vilaclara, cap de l'√Ärea de previsi√≥ del Servei Meterol√≤gic de Catalunya. Petits addictes als m√≤bils.  Entrevista a Susanna Jim√©nez, coordinadora de la Unitat de Joc patol√≤gic de l‚ÄôHospital de Bellvitge. Jutjats  amb Santiago Vidal. El reportatge:  "Es busca dependent" de Carme Parras.
Data : 2007-03-18
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
Serendípia
audio Barcelona, ciutat de bombes
Boicot a la telefonia mòbil:  entrevista a Rubén Sánchez, portaveu de la Federació de Consumidors en Acció. Jutjats  amb Santiago Vidal. El reportatge:  Barcelona, ciutat de bombes de Vanesa Carrasquilla.
Data : 2007-03-04
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
Serendípia
audio Es busquen enterramorts
El macrojudici de l'11-M. En parlem, entre d'altres, amb el magistrat Santiago Vidal. Es busquen enterramonts.  El reportatge de Sandra Gómez.
Data : 2007-02-18
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
Serendípia
audio Teràpies amb animals
Els diaris;  que podem llegir als rotatius i suplements dominicals. Entevista a Neus Català, escollida catalana de l'any,  elegit per el diari "El Periódico". El reportatge:  "Teràpies amb animals". Jutjats  amb Santiago Vidal. La Festa de la Candelera de Molins de Rei. Reportatge de Ràdio Molins de Rei.
Data : 2007-02-04
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
Serendípia
audio 2007: vida en forma
Els videojocs;  analitzem quins apareixen a la llista negra. El reportatge:  "2007: vida en forma". Jutjats  amb Santiago Vidal.
Data : 2007-01-21
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
Serendípia
audio El reportatge: Erasmus a Barcelona
Avui sabem per qu√® els estudiants estrangers trien Barcelona per acabar els seus estudis gr√†cies al reportatge de la setmana. El nostre jutge particular, en Santiago Vidal, ens comenta les √ļltimes not√≠cies del m√≥n judicial.
Data : 2006-10-29
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
Serendípia
audio El reportatge: les dones invisibles
Coneixem la feina invisible d'una fam√≠lia que t√© al seu c√†rrec una persona dependent. El jutge del programa, en Santiago Vidal, ens explica de manera did√†ctica les demandes i les sent√®ncies m√©s destacades de les √ļltimes dues setmanes.
Data : 2006-10-01
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
Serendípia
audio El pes de la passarel·la Cibeles
Parlem amb la directora de la passarel¬∑la Cibeles de Madrid, Leonor P√©rez Pita. Fem un viatge pels desastres ambientals de la m√† de la Sandra G√≤mez. El magistrat de l'Audi√®ncia de Barcelona, Santiago Vidal, ens explica, de manera did√†ctica, les demandes i les sent√®ncies m√©s destacades dels √ļltims dies.
Data : 2006-09-17
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
Catalunya Plural
audio Edició 22 de març (3)
ESPECIAL: ALT EL FOC PERMANENT D'ETA
Josep Maria Ainaud de Lasarte Historiador;Santiago Vidal Magistrat de la secció desena criminal de l’Audiència de Barcelona; Agustí Colomines Director d’UNESCOCAT. Doctor en Història, professor del departament d’Història Contemporània i Nacionalismes de la UB; Francisco Marhuenda Delegat de La Razón a Catalunya i Carmen Gurruchaga Periodista i escriptora amenaçada per ETA.
Data : 2006-03-22
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
©Copyright 2005 Bredax. Tots els drets reservats. Més opcions a www.laradioalacarta.com
0.1680870056152344