Menú principal Enllaços patrocinats
fabbricante trampolini   
www.masgames.it
Oleos Titan   
vpiera.com

CERCAR


ENTRADA
correu-e
clau
  Registra't

TEMÀTICA

Actualitat
Animals
Antropologia
Art
Audiovisuals
Barcelona
Castells
Ciència
Cinema
Col·leccionisme
Còmic
Concurs
Creences
Cuina
Cultura
Dret
Economia
Entrevistes
Esports
Europa
Història
Humor
Infantil
Informàtica
Informatiu
Juvenil
Literatura
Llibres
M.Catalana
M.Dance
Magazzine
Masclisme
Medi ambient
Misteri
Motor
Multicultural
Música
Nàutica
No_catal*logat
Països Catalans
Pedagogía
Poesia
Política
Professionals
Psicologia
Ràdionovel·la
Religió
Rural
Safreig
Salut
Sardanes
Sexe
Solidaritat
Teatre
Tradició
Treball
Trucades
Universitat
Viatges
Xerrada


Pere Oriol Costa : Informació.Talls dels programes enregistrats

En els següents talls de veu apareix Pere Oriol Costa.

La nit
audio Edició 19 de juny
Aquesta nit comptem amb Pere Oriol Costa, catedràtic de Comunicació Política de la UAB; Jordi Comas, exalcalde de Matadepera i membre de reagrupament.cat; i Xavier Garcia Albiol, president del PPC a la Diputació de Barcelona .
Data : 2009-06-19
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
La nit
audio Edició 5 de maig
Avui Ramon Miravitllas entrevista a Patxi Zabaleta, coordinador general d'Aralar. A la tertúlia hi comptem amb Pere Oriol Costa, catedràtic de Comunicació Política de la UAB, Josep Curto, dirigent històric del PP que participa a títol personal i Miquel Sellarés, Secretari Gral de l'Opinió Catalana i President del Centre d'Estudis Estratègics de Catalunya .
Data : 2009-05-05
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
La nit
audio Edició 17 de març
Avui entrevistem a Maravillas Rojo, secretària d'Estat d'Ocupació. A la tertúlia comptem amb Pere Oriol Costa. Catedràtic de Comunicació Política de la UAB, Antonio Ainoza. Empresari i expresident provincial de Barcelona del PP i Xavier Bru de Sala. President del Consell Nacional de la Cultura i de les Arts que participa a títol personal. Periodista i columnista de 'La Vanguardia' .
Data : 2009-03-17
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
La nit
audio Edició 27 de gener
Intervenen Pere Oriol Costa, catedràtic de Comunicació Política de la UAB, Miquel Sellarés, secretari general de l'Opinió Catalana i president del Centre d'Estudis Estratègics de Catalunya i Manuel Milián Mestre, periodista i historiador.
Data : 2009-01-27
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
La nit
audio Edició 15 de desembre
Intervenen Pere Oriol Costa, Catedràtic de Comunicació Política a la UAB, Salvador Cot, director d'Edicions de l'AVUI i Reyes Montseny, exdiputada del PPC al Congrés. Entrevista amb Joan Carles Gallego, Secretari General de CCOO a Catalunya.
Data : 2008-12-15
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
La nit
audio Edició 2 de desembre
Participen a la tertúlia Xavier Bru de Sala, periodista i columnista de "La Vanguardia"; Pere Oriol Costa, catedràtic de Comunicació Política de la UAB i Francesc Marhuenda, director de "La Razón".
Data : 2008-12-02
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
La nit
audio Edició 5 de novembre
Participen Pere Oriol Costa, catedràtic de Comunicació Política de la UAB; Eva Peruga, cap d'Àrea d'Internacional de "El Periódico de Catalunya" i Alexandre Muns, Director d’Estudis de la Cambra de Comerç Americana .
Data : 2008-11-05
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
La nit
audio Edició 2 de juliol
Tertúlia política, amb Pere Oriol Costa, catedràtic de Comunicació Política de la UAB, Mònica Sabata, directora de Linguapax, àrea de diversitat lingüística del Centre UNESCO de Catalunya, i Francesc Marhuenda, director de 'La Razon' .
Data : 2008-07-02
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
La nit
audio Edició 13 de juny
Tertúlia política amb: Jesús Caldera, responsable d'idees i projectes del PSOE i exministre de Treball i Afers Socials. Pere Oriol Costa. Catedràtic de Comunicació Política de la UAB. Xavier Ginesta. Periodista. Professor del Departament de Periodisme de la UAB. Amb la participació d'estudiants de periodisme de la Facultat de Comunicació de la UAB.
Data : 2008-06-13
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
La nit
audio Edició 12 de maig
Tertúlia política, amb Pere Oriol Costa, catedràtic de Comunicació Política de la UAB i exmembre del Consell d'Administració de la CCRTV a proposta del PSC, Salvador Cot, director d'edicions del diari 'AVUI', Àlex Salmon, director d' 'El Mundo' de Catalunya, i Josep Curto, dirigent històric del PP que acudeix a aquest debat a títol personal..
Data : 2008-05-12
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
La nit
audio Edició 17 d'abril
Tertúlia  Convidats del programa: Manel Ibarz. Advocat, magistrat a l'Audiència de Girona Pere Oriol Costa. Catedràtic de Comunicació Política de la UAB Anna Sallés. Professora d'Història Contemporània de la UAB Jordi Cabré. Periodista i escriptor. Director d' Informatius de l’Agència Comunicàlia. .
Data : 2008-04-17
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
La nit
audio Edició 10 de març
Tertúlia política, amb Pere Oriol Costa, catedràtic de Comunicació Política de la UAB i ex membre del Consell d'Administració de la CCRTV a proposta del PSC, Daniel Arasa, periodista, col.laborador de 'La Vanguardia' i professor de Periodisme de la Universitat Pompeu Fabra i de la Universitat Abat Oliba, Hèctor López Bofill, professor de Dret Constitucional a la Universitat Pompeu Fabra. Vicepresident del Cercle d'Estudis Sobiranistes i Membre d'Esquerra Independentista i Àlex Salmon, director d' 'El Mundo' de Catalunya.
Data : 2008-03-10
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
La nit
audio Edició 4 de març
Tertúlia política, amb Pere Oriol Costa, catedràtic de Comunicació Política de la UAB i ex membre del Consell d'Administració de la CCRTV a proposta del PSC, Marta Lasalas, periodista del diari 'Avui', i Antoni Bosch. Notari i Professor de la Universitat Internacional de Catalunya.
Data : 2008-03-04
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
La nit
audio Edició 28 de gener
Tertúlia política, amb Pere Oriol Costa, catedràtic de Comunicació Política de la UAB i ex membre del Consell d'Administració de la CCRTV a proposta del PSC, Anna Sallés, professora d'Història Contemporània de la UAB, Àlex Salmon, director d' 'El Mundo' de Catalunya, i Lluís de Carreras, advocat i professor de Dret de la Informació a la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Ramon Llull i de la Universitat Oberta Catalunya.
Data : 2008-01-28
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
La nit
audio Edició 4 de gener
Tertúlia política, amb Pere Oriol Costa, catedràtic de Comunicació Política de la UAB, ex membre del Consell d'Administració de la CCRTV a proposta del PSC, Hèctor López Bofill, professor de Dret Constitucional a la Universitat Pompeu Fabra, vicepresident del Cercle d'Estudis Sobiranistes i Membre d'Esquerra Independentista, Inés Villanueva, advocada, i Miquel Porta Perales, periodista, assagista i escriptor.
Data : 2008-01-04
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
La nit
audio Edició 11 de desembre
Tertúlia política, amb Pere Oriol Costa, catedràtic de Comunicació Política de la UAB i ex-membre del Consell d'Administració de la CCRTV a proposta del PSC, Jordi Porta, president d'Omnium Cultural, i Miquel Porta Perales, periodista, assagista i escriptor.
Data : 2007-12-11
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
La nit
audio Edició 30 de novembre
Tertúlia política, amb Pere Oriol Costa, catedràtic de Comunicació Política de la UAB, ex membre del Consell d'Administració de la CCRTV a proposta del PSC, Inés Villanueva, advocada, Hèctor López Bofill, professor de Dret Constitucional a la Universitat Pompeu Fabra, vicepresident del Cercle d'Estudis Sobiranistes i Membre d'Esquerra Independentista, i Miquel Porta Perales, periodista, assagista i escriptor .
Data : 2007-11-30
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
La nit
audio Edició 11 de maig (1)
A la tertúlia d'avui:  Pere Oriol Costa, catedràtic de Comunicació Política de la UAB, Natàlia Molero, filòloga i Gestora Cultural, exdirectora de la Filmoteca Nacional de Catalunya, Agustí Colomines, director del Centre Unesco de Catalunya i Miquel Porta Perales, periodista, assagista i escriptor.
Data : 2007-05-11
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La nit
audio Edició 20 d'abril (1)
A la tertúlia d'avui:  Pere Oriol Costa exmembre del Consell d'Administració de la RTV pública catalana a proposta del PSC i catedràtic de Comunicació Política de la UAB, Natàlia Molero, filòloga i Gestora Cultural, exdirectora de la Filmoteca Nacional de Catalunya, Inés Villanueva, advocada i vocal del Comitè de Garanties de Ciutadans, Partit de la Ciutadania, Miquel Porta Perales, periodista, assagista, escriptor i col·laborador de diversos mitjans com l'ABC, Avui, El Punt i La Vanguardia.
Data : 2007-04-20
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La nit
audio Edició 14 de març (1)
A la tertúlia d'avui:  Josep Curto, dirigent històric del PP, participa al debat a títol personal, Joan Botella, catedràtic de Ciències Polítiques a la UAB, Daniel Arasa, periodista i professor de Periodisme a la UPF, Pere Oriol Costa, catedràtic de Comunicació de la UAB i exmembre del Consell d'Administració de la RTV pública catalana a proposta del PSC i Miquel Porta Perales, periodista, assagista i escriptor.
Data : 2007-03-14
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La nit
audio Edició 7 de febrer (1)
A la tertúlia d’avui:  Mercè Garcia Aran, catedràtica de Dret Penal de la UAB, Pere Oriol Costa, catedràtic de Comunicació de la UAB, Lluís Foix, periodista de La Vanguardia, exdirector de La Vanguardia Digital i Miquel Porta Perales, periodista, assagista i escriptor.
Data : 2007-02-07
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 20 d'octubre (2)
Parlem amb Emili Rousad, professor de Periodisme de la UPF i Pere Oriol Costa, expert en comunicació política.
Propostes amb Esther Minguell. Avui ens parla com aprendre a ballar claqué.
Data : 2006-10-20
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
El món a RAC1
audio Anàlisi dels cartells i els eslògans per a les properes eleccions al Parlament. Amb Pere Oriol Costa
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2006-10-16
Tipus : directe
Durada : 00:16:22
Mida : --
Descarrega
Catalunya Plural
audio Edició 9 de maig (2)
Taula d’actualitat política amb Manuel Milian Mestre, Consultor d’empreses i ex-diputat del PP al Congrés dels Diputats, Pere Oriol Costa, catedràtic de Comunicació Política de la UAB i Sonia Güell, Professora Associada de Dret Internacional Públic de la Universitat Pompeu Fabra.
Data : 2006-05-09
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
Catalunya Plural
audio Edició 23 de març (2)
VALORACIÓ POLITICA DE L'ALTO EL FOC ANUNCIAT PER ETA
Albert Sáez Director adjunt del diari Avui, Rafael Jorba, Periodista de La Vanguardia, Pere Oriol Costa Catedràtic de Comunicació Política de la UAB, Miquel Portaperales Periodista i assagista.
Data : 2006-03-23
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
Catalunya Plural
audio Edició 23 de gener (2)
Taula d'actualitat: "Pacte per a l'Estatut", amb Lluís Foix, periodista de La Vanguardia Digital, Pere Oriol Costa, Catedràtic de Comunicació Política de la UAB, Manel Cuyàs, director adjunt d'El Punt a Barcelona i Francisco Marhuenda, delegat a Catalunya de La Razón.
Data : 2006-01-23
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
©Copyright 2005 Bredax. Tots els drets reservats. Més opcions a www.laradioalacarta.com
0.1476061344146729