Menú principal Enllaços patrocinats
Ultramarine Blue   
www.proquimac.com
Papel Archés   
vpiera.com

CERCAR


ENTRADA
correu-e
clau
  Registra't

TEMÀTICA

Actualitat
Animals
Antropologia
Art
Audiovisuals
Barcelona
Castells
Ciència
Cinema
Col·leccionisme
Còmic
Concurs
Creences
Cuina
Cultura
Dret
Economia
Entrevistes
Esports
Europa
Història
Humor
Infantil
Informàtica
Informatiu
Juvenil
Literatura
Llibres
M.Catalana
M.Dance
Magazzine
Masclisme
Medi ambient
Misteri
Motor
Multicultural
Música
Nàutica
No_catal*logat
Països Catalans
Pedagogía
Poesia
Política
Professionals
Psicologia
Ràdionovel·la
Religió
Rural
Safreig
Salut
Sardanes
Sexe
Solidaritat
Teatre
Tradició
Treball
Trucades
Universitat
Viatges
Xerrada


Nando Caballero : Informació.

Programes

Aquests són els programes de les diferents emissores en els que Nando Caballero apareix com a presentador o en l'equip.

  L'altra cara de la lluna

El magazine de la música alternativa.

Informació sobre el programa L'altra cara de la llunaCorreu-e del programa

  L'altra cara de la lluna
L`altra cara de la lluna

L'altra cara de la lluna és un programa dedicat a la música...

Programa en MP3, RealAudio, OGG Vorbis...Informació sobre el programa L'altra cara de la llunaCorreu-e del programa
  Deixa-la que soni

Música, música i més música, però no qualsevol música.

Informació sobre el programa Deixa-la que soniCorreu-e del programaTalls dels programes enregistrats

En els següents talls de veu apareix Nando Caballero.

Extraradi
audio Minifestival de la Produktiva Rècords
Els amics de la Produktiva Rècords preparen un MiniFestival al Centre de Cultura Collblanc Torrassa. N'hem parlat amb un bon amic, company de COMRàdio i responsable de la Produktiva Rècords, Nando Caballero..
Data : 2012-02-10
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Extraradi
audio Nando Caballero de ruta per Sabadell
Nando Caballero és el presentador de l'Altra cara de la lluna, és músic i compositor, és l'autor de Dolors i Maldecaps... i és el nostre guia d'excepció per l'Extraradi tèxtil de Sabadell. Bé, ell i la seva filla, la Iris!.
Data : 2011-11-10
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Extraradi
audio Nando Caballero estrena nou disc
L'àlbum "Vuit dissabtes d'hivern" és el nou disc del cantautor Nando Caballero. Minuts abans de la seva presentació a l'FNAC de Plaça Catalunya, avui, 11 d'octubre, hem xerrat amb ell i ens ha tocat un tema del seu nou disc. No us ho perdeu!.
Data : 2010-10-11
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Extraradi
audio A quins concerts del Primavera Sound aniras?
El director del programa musical "L'altra cara de la lluna" de COM Ràdio, en Nando Caballero, fa d'explorador esporàdic de l'Extraradi i ens repassa les actuacions més destacades del festival musical Primavera Sound que a partir de dijous es farà al Fòrum com ara la dels Pavements, Superchunck o Tortoise, el dijous, i divendres, Coco Rosie, Marc Almond, Standstill, Mujeres o Pixies. I dissabte, els concerts de Pet Shop Boys, Orbital, Gentle Music Man i del saragossà Bigott..
Data : 2010-05-25
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Extraradi
audio Edició 21 de juny (1)
Llibres Musicals, amb Nando Caballero, músic i director del programa “L’altre cara de la lluna” de COM Ràdio. Ens presentarà diverses novetats editorials: Les biografies que acaben de sortir d’artistes com Nick Drake i Bob Dylan i també un llibre sobre els fans catalans de Bruce Springsteen i també una història de la música rock.  Entrevista Musical, amb el grup Català Albaialeix. Presentació del primer disc d’aquest duet barceloní, que forma part del col•lectiu la Colazione, i que acaba de debutar amb un disc que porta per títol el mateix nom que la banda i els seus dos membres: els joveníssims Alba i Aleix. Món Digital, amb David Giribet, especialista en gadgets digitals i dissenyador gràfic especialitzat en grafisme televisiu, és el responsable del grafisme de diversos programes de Televisió de Catalunya. El nou model d’I-phone d’Apple que s’acaba de presentar a San Francisco i que aviat es comercialitzarà al nostre país. .
Data : 2008-06-21
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Extraradi
audio Edició 31 de maig (1)
Llibres Musicals, amb Nando Caballero, director del programa musical "L'altra cara de la lluna". Nova col•lecció personal de llibres que giren entorn del món de la música. Entrevista Musical al grup català “Reig Bord”. Amb nom de bolet es presenta la banda d'Arenys de Mar, que diu que fa folk-tripi-rigui. Ho comprovarem escoltant el seu disc de debut, "Bones festes", i parlant-ne amb el grup. Sexe amb Gemma Codina, responsable del multiestabliment eròtic “Desig”. Reflexió entorn del món del sexe i la seva pràctica. .
Data : 2008-05-31
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Extraradi
audio Edició 29 de març (1)
Libres biogràfics musicals Presentarem el llibre "guía universal del rock" del periodista musical del Periódico i Rockdelux, Jordi Bianciotto, que també ens acompanyarà. Nando Caballero, Responsable del programa “L’altre cara de la lluna” de COM Ràdio Entrevista musical grup català Sònia Carmona, presentació del disc debut d’aquesta cantant vallesana “El bes a Klimt”: www.elbesoaklimt.blogspot.com / www.myspace.com/soniacarmona Sexe, amb Jordi Marimon, responsable del multiestabliment eròtic "Desig" de Barcelona (botiga, galeria, espai per cursos i tallers...). Parlem de la fotografia eròtica amb el fotògraf Tentesión, que aquest divendres inaugura una exposició al “Desig”. .
Data : 2008-03-29
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Extraradi
audio Edició 1 de març (1)
Llibres Musicals amb Nando Caballero, realitzador del programa musical "L'altra cara de la lluna" Entrevista a Anouk, excantant de Color Humano, és la vocalista d'aquest quintet barceloní anomenat Fufü-Ai. Vindrà a parlar-nos del nou disc del grup, "For ever". .
Data : 2008-03-01
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Extraradi
audio Edició 9 de febrer (1)
Llibres Biogràfics Musicals amb Nando Caballero, responsable del programa “L’altre cara de la lluna” de COMRàdio. Ens comenta algunes novetats dins del món de les biografies musicals, com les que s’acaben de publicar sobre dues bandes mítiques: The Who i The Ramones. Grup català, Üma. Presentació del disc debut d’aquest duet barceloní format per Pau Vallbé i Maria Coma www.myspace.com/umabcn Disseny gràfic, amb Enric Godes, membre del estudi de disseny gràfic Vasava, un dels estudis més reconeguts del sud d’Europa, que té la seva pròpia gal•leria d’art, la Vallery Galery. Parlem de les tendències dins del disseny gràfic Europeu. .
Data : 2008-02-09
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Extraradi
audio Edició 22 de desembre (1)
Llibres Musicals, Nando Caballero ens porta una edició especial on repassa tots els llibres sobre The Police Entrevista musical L'osonenc Dani Rifà és Tremendamente un grup amb disc de debut. Món Digital. En José Luis ens fa un repàs del que ha donat de si l'any 2007 pel que fa al món de la tecnologia digital .
Data : 2007-12-22
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
©Copyright 2005 Bredax. Tots els drets reservats. Més opcions a www.laradioalacarta.com
0.1487619876861572