Menú principal Enllaos patrocinats
hotel laundry equipment   
www.primer.es
Eliminación Estática   
www.bitmakers.com

CERCAR


ENTRADA
correu-e
clau
  Registra't

TEMTICA

Actualitat
Animals
Antropologia
Art
Audiovisuals
Barcelona
Castells
Ciència
Cinema
Col·leccionisme
Còmic
Concurs
Creences
Cuina
Cultura
Dret
Economia
Entrevistes
Esports
Europa
Història
Humor
Infantil
Informàtica
Informatiu
Juvenil
Literatura
Llibres
M.Catalana
M.Dance
Magazzine
Masclisme
Medi ambient
Misteri
Motor
Multicultural
Música
Nàutica
No_catal*logat
Països Catalans
Pedagogía
Poesia
Política
Professionals
Psicologia
Ràdionovel·la
Religió
Rural
Safreig
Salut
Sardanes
Sexe
Solidaritat
Teatre
Tradició
Treball
Trucades
Universitat
Viatges
Xerrada


Miquel Giménez : Informaci.

Programes

Aquests sn els programes de les diferents emissores en els que Miquel Giménez apareix com a presentador o en l'equip.

  La Divina Comèdia
Miquel Giménez

La Divina Comèdia és un programa d'humor. Però d'humor diferent....

Programa en MP3, RealAudio, OGG Vorbis...Informació sobre el programa La Divina ComèdiaCorreu-e del programa
  Digues Com

Vols escoltar una ràdio diferent? Vols que la teva escola s'ompli de...

Programa en MP3, RealAudio, OGG Vorbis...Informació sobre el programa Digues ComCorreu-e del programa


Talls dels programes enregistrats

En els segents talls de veu apareix Miquel Giménez.

Digues Com
audio Edició 1 d'agost
Avui al Digues donem la benvinguda a l'agost amb un programa ben fresquet!! En Miquel Giménez, director del programa, donarà pas a diferents moments que hem viscut als estudis del Digues COM. Per exemple, escoltarem al mentalists Anthony Blake i al polític Xavier Trias que ens diran què pensen de la ràdio...Seguiu fent estiu amb nosaltres i es que el Digues COM no para ni a l'agost!!! Avui Digues COM!!.
Data : 2008-08-01
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 28 de juliol
Avui més Digues COM a la fresca! Al programa hem tingut moments musicals d'allò més emotius...aquest vespre, entre altres coses, sentirem les cançons que ens van interpretar els nois i noies de l'Institut d'Ensenyament Secundari Infanta Isabel d'Aragó, del barri de Sant Martí, de Barcelona. Escoltarem bona música d'aquest grupet de joves que tenen una orquestra que es diu "Rascar i tocar". Com sempre, en Miquel Giménez, conductor del programa, anirà donant pas a tots aquests instants que recordem amb gran nostàlgia!! També escoltarem l'actor i director teatral Pepe Rubianes que ens explica què pensa de la ràdio! Avui Digues COM!!!.
Data : 2008-07-28
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 18 de juliol
Avui l'últim programa de la temporada!! Així que farem una valoració de tot plegat amb uns convidats esplèndids: en Francesc Sarrias, mestre de l'Institut d'Ensenyament Secundari Infanta Isabel d'Aragó, del barri de Sant Martí, de Barcelona; na Rosa López, directora del Centre de Recursos Pedagògics Les Corts de la ciutat comtal; i en David Palacios, ex alumne de l'Institut d'Ensenyament Secundari Doctor Puigvert, de Barcelona. A més tindrem a l'estudi el nostre estimat Sintu Millet, el asombroso professor Murgadas, i com cada dia, en Miquel Giménez, director i presentador del Digues COM! Recordeu que el programa continua amb una edició estiuenca on sentirem els millors moments de tota la temporada. T'ho perdràs??? Avui i tot l'estiu Digues COM!! .
Data : 2008-07-18
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 14 de juliol
Avui al Digues COM ens vestim de lleure!! I és que si durant aquesta temporada hem estat portant coles al Digues COM, avui tindrem a persones vinculades amb el món de l'educació en el lleure! I és que són un munt els pollastres que un cop acabat el curs escolar, van a casals o colònies i disfruten moltíssim! Com sempre, en Sintu Millet dirà la seva des de Ràdio Berga, i el professor Murgadas acompanyarà al conductor del programa, en Miquel Giménez. Tots us esperen a la cita d'aquest vespre amb el Digues COM!!!.
Data : 2008-07-14
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 30 de juny
Avui ens visita la Institució Montserrat de Barcelona! Per començar bé la setmana, passarem una estona ben divertida amb els pollastres d'aquesta escola i amb el professor Nicolàs Torres. Com sempre, en Sintu Millet ens dirà la seva des de Ràdio Berga, explicarà acudits avui?!! El que també posarà veu al programa serà el professor Murgadas, i en Miquel Giménez, conductor del Digues COM! No us perdeu el programa d'avui amb una gent que tot i haver acabat les classes vénen a fer ràdio amb el Digues COM!!!.
Data : 2008-06-30
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 25 de juny
Avui tenim al Digues COM en Joaquim Mateu, psicopedagog i professor fins fa ben poquet de l'Escola Nostra Senyora del Pilar, de Cornellà del Llobregat. És un home preocupat per apropar la ràdio a les escoles, com fa tota aquesta feinada??? Avui ens ho explicarà! Com sempre, en Sintu Millet donarà el seu toc d'humor des de Ràdio Berga, i eL professor Murgadas farà la pinzellada científica acompanyant a en Miquel Giménez, conductor del programa! Digues COM!!!.
Data : 2008-06-25
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 16 de juny
Avui ens visita una jefa...si si...Mireia Navarro, directora de Ràdio Cornellà! I és que aquesta emissora ha treballat molt per portar la ràdio als coles de la vora i la Mireia té molt a explicar! Com sempre, tindrem a en Sintu Millet dient la seva des de Berga, i a l'asombroso professor Murgadas acompanyant al conductor del programa, Miquel Giménez. Per començar la setmana amb bon peu...no us perdeu avui Digues COM!!.
Data : 2008-06-16
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 11 de juny
El Centre N-1 de Pràctiques de Sants torna un cop més al Digues COM i ja ens agrada això! Tenen una colla de pollastres la mar d'espavilats! Com sempre, en Sintu Millet dirà la seva des de Ràdio Berga, i segur que s'enganxa amb l'asombroso professor Murgadas!! No us perdeu el programa presentat per en Miquel Giménez que us espera a tots fent ràdio amb el DIGUES COM!!!.
Data : 2008-06-11
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 22 de maig
Avui, apunt d'acabar la setmana tenim un preparat un programa amb mainada al Digues COM! Els alumnes i senyos del Centre d'Ensenyament Infantil i Primària Roser Capdevila, de Polinyà, visiten el programa disposats a parlar de la seva escola, de les seves activitats, aficions, preferències, i tantes altres coses! Com sempre, el programa presentat i dirigit per Miquel Giménez, comptarà amb "l'asombroso" professor Murgadas! i també com no, amb en Sintu Millet que dirà la seva des de Berga. Quantes coses ens esperen avui al programa! T'ho perdràs??Avui Digues COM!!.
Data : 2008-05-22
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 20 de maig
Avui al Digues COM es gira la truita!! Quin programa ens espera...Els nens i nenes de l'Escola Vedruna Àngels de Barcelona vindran al programa i entrevistaran al presentador Miquel Giménez i al professor Francesc Murgadas! Ai quina por les preguntes que poden fer aquest grupet que són d'allò més espavilats! No us perdeu aquest programa tan orginal, avui Digues COM!!.
Data : 2008-05-20
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 13 de maig
Avui tornem a anar de "bolo"!! L'Escola Vedruna de Tona ens espera amb ganes per a fer el programa des del seu centre, i nosaltres encantats de fer aquesta excursió! Com sempre, en Sintu Millet dirà la seva, com el professor Murgadas, més conegut ja com..."asombrosooo!!" El presentador Miquel Giménez ens farà passar una estona d'allò més divertida des de Tona! Avui afageix-te al bolo amb el Digues COM!!!.
Data : 2008-05-13
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 7 de maig
Avui el Digues COM tindrà la companyia de un centre que vénen des de terres una mica llunyanes...Ens visita l'Institut d'Ensenyament Secundari de l'Ebre, de Tortosa!! I és que això de fer ràdio atrau mainada d'arreu de Catalunya! Com sempre, el presentador Miquel Giménez intentarà esbrinar cosetes d'aquests nois i noies, i també, com no dels profes! Estant a l'equador de la setmana, quÈ millor que una bona embranzida escoltant Digues COM!!!.
Data : 2008-05-07
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 5 de maig
Avui al Digues COM tindrem uns jovenets i jovenetes de l'Institut d'Ensenyament Secundari Isaac Albéniz, de Badalona! Tenen ni més ni menys que un taller de ràdio i una revista al centre; això dels mitjans no els hi vendrà de nou! Com sempre, tindrem amb nosaltres al presentador Miquel Giménez que dirà la seva amb el professor Murgadas, i amb en Sintu Millet des de Ràdio Berga. Sabem que els dilluns són durs, avui pots canviar fent ràdio amb el Digues COM!!.
Data : 2008-05-05
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 2 de maig
Avui seguim amb la tònica d'ahir! I és que ens agrada això de reviure els millors moments que hem passat amb les diferents escoles d'arreu de Catalunya. El presentador i director del programa Miquel Giménez, tot i estar sol a l'estudi, omplirà el programa amb aquests millors moments farcint-los de màgia, diversió, i molt de carinyo! Per acabar la setmana, DIGUES COM!!.
Data : 2008-05-02
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 28 d'abril
Avui el dilluns, un dia tan poc estimat, es farà més amè amb el Digues COM!! Els alumnes i senyos del Centre d'Ensenyament Infantil i Primària Miquel Martí i Pol, de Sabadell, visita el programa disposat a parlar de la seva escola, de les seves activitats, aficions, preferències, i tantes altres coses! Com sempre, el programa presentat i dirigit per Miquel Giménez, comptarà amb "l'asombroso" professor Murgadas! i també com no, amb el Sintu Millet que dirà la seva des de Berga. Quantes coses ens esperen avui al programa! T'ho perdràs??Avui Digues COM!!.
Data : 2008-04-28
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 25 d'abril
Avui la troupe del Digues COM viatja fins a terres del Vallès Oriental...a Parets del Vallés! Allà ens esperen escoles de la zona i proximitats per fer del programa un raconet de comunicació i educació. Tindrem al Sintu Millet que dirà la seva (com no!), al professor Murgadas i al presentador i director del programa Miquel Giménez! Quina manera d'acabar la setmana e?! Doncs ja ho sabeu, avui us esperem des de Parets del Vallés al DIGUES COM!!.
Data : 2008-04-25
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 21 d'abril
Per començar la setmana amb trempera avui al DIGUES COM més coles, més senyus, més alumnes! L'Escola Vedruna Àngels de Barcelona ens visiten per explicar-nos les seves anècdotes, els seus gustos, com es "comuniquen"...i moltes coses més! Com sempre, el director i presentador del programa, Miquel Giménez, estarà acompanyat pel professor Murgadas i pel nostre estimat berguedà Sintu Millet!! Doneu la benvinguda a la setmana fent ràdio amb DIGUES COM!!!.
Data : 2008-04-21
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 15 d'abril
Avui seguim amb escoles, senyus, alumnes...aquest cop, tenim uns jovenets de l'Institut d'Ensenyament Secundari Les Marines, de Castelldefels. Vénen doncs, amb aires de platja...serà per omplir el programa d'avui de frescor i alegria! En Sintu Millet ho escoltarà tot des de Ràdio Berga i com sempre, dirà la seva! Com cada dia, el programa, presentat i dirigit per Miquel Giménez, també comptarà amb la presència del professor Murgadas, el científic del DIGUES COM!!! No us perdeu el programa d'avui que estarà ben farcit!!Ja ho sabeu, aquest vespre DIGUES COM!!! .
Data : 2008-04-15
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 14 d'abril
Avui al DIGUES COM tindrem amb nosaltres els nens i nenes del Centre d'Ensenyament Infantil i Primària Arc Iris de Sant Martí. Com sempre, també vindran els i les senyus d'aquesta escola que, a més d'acompanyar la mainada, ens explicaran allò més divertit i curiós de la professió de mestre. Per començar la setmana amb energia, no us perdeu el programa presentat i dirigit pel Miquel Giménez, que farà preguntes d'allò més interessants als alumnes del Centre. Així que ja ho saps, avui t'esperem al DIGUES COM..
Data : 2008-04-14
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 8 d'abril
Berga ens ha enamorat...l'equip del Digues Com no vol marxar! Avui també fem el programa des de la terra d'en Sintu Millet, ja en pot estar de content! Tornem a tenir a una pila d'escoles: de Berga, de Gironella, d'Avià... Tot plegat, presentat i dirigit pel Miquel Giménez, amb la companyia d'en professor Murgadas i com no...d'en Sintu Millet! Si ahir no vau poder sentir el programa des de Berga, no us podeu perdre avui DIGUES COM!! Berga ens ha enamorat...l'equip del Digues Com no vol marxar! Avui també fem el programa des de la terra d'en Sintu Millet, ja en pot estar de content! Tornem a tenir a una pila d'escoles: de Berga, de Gironella, d'Avià... Tot plegat, presentat i dirigit pel Miquel Giménez, amb la companyia d'en professor Murgadas i com no...d'en Sintu Millet! Si ahir no vau poder sentir el programa des de Berga, no us podeu perdre avui DIGUES COM!!.
Data : 2008-04-08
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 7 d'abril
Per començar la setmana amb trempera, farem el programa a la terra d'en Sintu Millet... Berga! Tenim preparades un munt d'escoles que hi participaran avui al Digues COM: de Berga, de Gironella, d'Avià... No s'acaben!!!... Tot plegat, presentat i dirigit pel Miquel Giménez i, més content que mai, amb l'ajut del Millet... No us perdeu aquest programa especial des de terres berguedanes... Avui dilluns, Digues COM al Berguedà!!.
Data : 2008-04-07
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 1 d'abril
Avui al vespre el DIGUES COM es farà una mica més curt per donar pas als companys d'esports, però això no és excusa per perdre't el programa amb un duo que et farà molt bona companyia, en Sintu Millet i el professor Murgadas, i com no... el presentador Miquel Giménez! Abans del partit fes ràdio amb el DIGUES COM!.
Data : 2008-04-01
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 31 de març
Avui el DiguesCOM s'omple d'art!!... Ens visita la gent del Centre d'Estudis de Primària, Secundària, i Artístics Oriol Martorell. Una escola on, a més de fer les classes ordinàries, en fan de dansa i música. Hi comptarem amb la presència de els profes i les senyus del cole per a explicar-nos tot el més interessant del seu centre, i, com sempre, també hi haurà el professor Francesc Murgadas i en Sintu Millet, des de Ràdio Berga... Tot plegat, dirigit i presentat per en Miquel Giménez... Si avui es dilluns, doncs Digues Com!!! .
Data : 2008-03-31
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 28 de març
Avui l'equip del Digues Com es desplaça fins a la Plaça Catalunya de Cornellà per a fer el programa on els "protes" són els nens i nens, nois i noies dels coles, tampoc ens oblidem de les i els "senyus"! Com sempre, ens acompanyaran en Professor Murgadas, en Sintu Millet i el presentador Miquel Giménez. Ens espera mooolta gent, un gran públic al que no pots fallar, així que avui... fes ràdio amb Digues Com!!!.
Data : 2008-03-28
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 26 de març
Avui a Digues Com seguim portant escoles de tot el Principat!Aquest vespre és el torn de l'escola Estel Can Bori de l'Hospitalet de Llobregat. Com sempre, els alumnes i professors ens portaran als estudis de la COM Ràdio diversió i un mar de anècdotes! També estaran amb nosaltres el professor Murgadas, en Sintu Millet i el presentador Miquel Giménez. Avui tothom a fer ràdio amb Digues Com!!! .
Data : 2008-03-26
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 25 de març
Avui les escoles tornen a obrir després d'una setmana de vacances i n'hi ha una que comença amb bon peu: visitant el Digues Com!! Els alumnes i professors de l'Institut d'Ensenyament Secundari Torres i Bages vénen disposats a fer-nos passar un bon vespre per carregar energies a la tornada de vacances! Com sempre, tindrem la companyia d'en Sintu Millet, del asombrosoo professor Murgadas, i del presentador Miquel Giménez! Avui, comença bé la setmana i fes ràdio amb Digues Com!.
Data : 2008-03-25
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 12 de març
Avui a DiguesCOM tindrem al CEIP (Centre de Primària), La Muntanya d'Aiguafreda. Els menuts d'aquesta casa ens explicaran com sempre les coses més interessants de la seva escola, escolta'ls que les seves veuetes de ben segur ens dibuixen un somriure! Com cada dia, el programa el presentarà en Miquel Giménez, el professor Murgadas farà els seus comentaris científics i en Sintu Millet dirà la seva...No ho oblidis, avui DIGUES COM!!!.
Data : 2008-03-12
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 10 de març
Per començar la setmana amb energia, a DIGUES COM tindrem a l'escola Estalella Graells! La troupe ve des de Vilafranca del Penedés amb il·lusió per dir la seva, no t'ho pots perdre! Com sempre, en Miquel Giménez farà xerrar als més menuts, amb la companyia d'en Sintu Millet des de Ràdio Berga i el professor Murgadas. Una bona manera de donar la benvinguda a la setmana, avui DIGUES COM!.
Data : 2008-03-10
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 18 de febrer
Avui, la troupe del DiguesCOM es trasllada a l'escola municipal de primaria Drassanes de Barcelona. Des del saló d'actes del centre farem ràdio en directe acompanyats de les noies i els nois de l'escola i també d'alguns professors. Com sempre el programa el presentarà en Miquel Giménez, el professor Murgadas farà els seus comentaris científics i en Sintu Millet dirà la seva... No deixeu d'escoltar i fer ràdio amb el DiguesCOM!!!!!.
Data : 2008-02-18
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 28 de gener
Avui al DIGUES COM tornen els nois i noies, ja que venen a visitar-nos els alumnes del Institut Marta Mata de Montornès del Vallès amb la seva professora Elena Garcia. I perquè no se sentin sols, en Sintu Millet els hi donarà la benvinguda des de ràdio Berga. I com cada dia, la secció científica del professor Murgadas i un servidor de vostès, en Miquel Giménez. Tot això, aquí, al DIGUES COM!.
Data : 2008-01-28
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 3 de setembre
Arriba... Digues COM!!!  Vols una emissora diferent, jove, amb il·lusió? Vols fer la teva pròpia ràdio? Al "Digues COM" volem apropar i donar a conèixer el món de la ràdio als nois i noies de les escoles catalanes. Per això comptem amb un trio de luxe: en Miquel Gimenez, el professor Murgadas i en Sintu Millet. En aquest primer programa tindrem com a convidats el director de la COM, Francesc Triola, i la directora de Ràdio Cornellà, Mireia Navarro. A més, el mític presentador Josep Maria Bachs ens explicarà què ha representat a la seva vida la ràdio. Estrenem... Digues COM!!! Tu tens la paraula!!!.
Data : 2007-09-03
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
La Divina Comèdia
audio Serial: L'ésser que remuga al bidet
El serial de La Divina Comèdia. "L'ésser que remuga al bidet". Convidat especial: Tonì Albà, acotr. Emès del 7 a l'11 de maig. La Divina Comèdia, amb Miquel Giménez.
Data : 2007-05-11
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Serial: Casino Flam Royal
El serial de La Divina Comèdia. "Casino Flam Royal". Convidat especial: Jordi Sacristan, periodista. Emès del 30 da'bril al 4 de maig. La Divina Comèdia, amb Miquel Giménez.
Data : 2007-05-04
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Serial: La Finestra Tafanera
El serial de La Divina Comèdia. "La finestra tafanera". Convidat especial: Arturo Fernández, actor. Emès del 23 al 27 d'abril. La Divina Comèdia, amb Miquel Giménez.
Data : 2007-04-27
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Serial: Els crims de la cullera de plata
El serial de La Divina Comèdia. "Els crims de la cullera de plata". Convidat especial: Daniel Sirera, portaveu adjunt del Partit Popular de Catalunya al Parlament. Emès del 26 al 30 de març. La Divina Comèdia, amb Miquel Giménez.
Data : 2007-03-30
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Els divendres faves tendres!
O lai lai, la masovera, la masovera... La nostra masovera, en Miquel Gimenez, no va al mercat. O sí? Vosaltres decidiu: truqueu-nos i demaneu què voleu que faci en Miquel. S'accepten tot tipus de propostes, aptes per a tots els públics... I escoltarem l'últim capítol del serial "Els crims del coixí", que té com a estrella convidada Joan Ridao, portaveu d'ERC... Tots i totes hi esteu convidats!!!
Data : 2007-03-23
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Serial: Els Espectres de la Mina
El serial de La Divina Comèdia. "Els Espectres de la Minat". Convidat especial: Felip Puig, portaveu de CiU al Parlament. Emès del 12 al 17 de març. La Divina Comèdia, amb Miquel Giménez.
Data : 2007-03-17
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Edició 9 de març
Carles Martí, al serial  Carles Martí, regidor de Cultura de l'Ajuntament de Barcelona, fa d'actor al nostre serial!!! Efectivament, el nostre serial "Han matat un mort" arriba avui al final amb el concurs del polític Carles Martí. Però, la comèdia no té aturador. Avui fem el nostre sorteig setmanal i ja sabeu que el Miquel Giménez serà a la vostra disposició perquè feu amb ell el que vulgueu, sempre que no vagi en contra de l'Estatut... Dissortadament, tambè vindrà Sintu Millet i la seva agenda. En fi, els divendres, la comèdia ve més de gust!!! 'Adelante el inventor'!!!
Data : 2007-03-09
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Sèrial: Han matat un mort
El serial de La Divina Comèdia. "Han matat un mort". Convidat especial: Carles Martí, regidor de Cultura de l'Ajuntament de Barcelona. Emès del 5 al 9 de març. La Divina Comèdia, amb Miquel Giménez.
Data : 2007-03-09
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Sèrial: El complot de Chacal
El serial de La Divina Comèdia. "El complot de Chacal". Convidada especial: Mercedes Abad, escriptora. Emès del 26 de febrer al 2 de març. La Divina Comèdia, amb Miquel Giménez.
Data : 2007-03-02
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Sèrial: El Berenar dels Acusats
El serial de La Divina Comèdia. "El Berenar dels Acusats". Convidat especial: Meritxell Borràs, diputada de CiU al Parlament i cap de llista a l'Ajuntament de l'Hospitalet. Emès del 19 de febrer al 23 de febrer. La Divina Comèdia, amb Miquel Giménez.
Data : 2007-02-23
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Sèrial: El paleta que va venir del fred
El serial de La Divina Comèdia. "El paleta que va venir del fred". Convidat especial: Juan Echanove, actor. Emès del 12 de febrer al 16 de febrer. La Divina Comèdia, amb Miquel Giménez.
Data : 2007-02-16
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Sèrial: Els Crims del Pompeu Fabra
El serial de La Divina Comèdia. "Els crims del Pompeu Fabra" Convidada especial: Maria Galiana, actriu. Emès del 5 de febrer al 9 de febrer. La Divina Comèdia, amb Miquel Giménez.
Data : 2007-02-09
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Serial: La rachola de Dorian Gray
El serial de La Divina Comèdia. "La rachola de Dorian Gray" Convidat especiat: Àlex Sàlmon, director del diari "El Mundo" a Catalunya. Emès del 29 de gener al 2 de febrer. La Divina Comèdia, amb Miquel Giménez.
Data : 2007-02-02
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Quin número de peu gasteu?
''La maledicció del museu de la plastilina'' arriba a ''La Divina Comèdia''...  Sí, comediants, el serial d'aquesta setmana us deixarà glaçats... No us el perdeu! Aprofitant el bon temps, sortirem al balcó i us plantejarem la pregunta d'avui: quin número de peu gasteu? Esperem les vostres trucades! Ens visitarà Dario Porras, que ens obrirà les portes de la seva ''Sala B''! La Divina Comèdia amb Miquel Giménez/i>.
Data : 2007-01-22
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Serial: La veu assassina
El serial de La Divina Comèdia. "La veu assassina". Convidat especiat: Ramón de España. Emès del 15 al 22 de gener. La Divina Comèdia, amb Miquel Giménez.
Data : 2007-01-19
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Ramon de España
Tenim un cameo de luxe que ens ajudarà a resoldre el misteri de ''La veu assassina''? En Ramon de España!!! No us el perdeu! Després en Sintu Millet ens posarà al dia de les activitats més esbojarrades amb la seva agenda, ''sintunitzeu-la''!!! La Divina Comèdia amb Miquel Giménez.
Data : 2007-01-19
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Quins culebrons recordeu?
''Mi vidaaaa eres tuuuuuuuu... y solamente tuuuu''...  Sí, comediants, és la sintonia de ''Cristal'', el rei dels ''culebrons''!!! Quins culebrons recordeu vosaltres? Sou fans d'algun en especial? Truqueu-nos! En Miquel sortirà al balcó fent un triple salt mortal i donarà pas al tercer capítol de ''La veu assassina''! Som-hi, comediants!!! La Dvina Comèdia amb Miquel Giménez.
Data : 2007-01-17
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Esports de risc
Escalada, alpinisme, salt base,... Tots aquests són esports d'aventura però... i anar de rebaixes??? No penseu que es podria considerar un esport de risc? Truqueu-nos i participeu en el nostre concurs, que tenim molts premis! En Miquel obrirà el balcó i donarà pas a un altre esgarrifós capítol de ''El chihuahua dels Baskerville'. La Divina Comèdia amb Miquel Giménez.
Data : 2007-01-10
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Edició 29 de desembre
Miquel Giménez a la carta al ''Vostè Mana''...  En Miquel ja no es sotmetrà a la prova del monòleg... a partir d'ara serà molt pitjor!!! ja ja ja!!! Què us agradaria que fes en Miquel? Voleu que faci un streeptease? Voleu que imiti al Chiwacca? O preferiu que canti ''El Cocherito Leré''? A partir d'ara, cada divendres al ''Vostè Mana'' tindreu al Miquel a la vostra disposició! Obrirem el balcó i us oferirem els millors moments de dos serials fantàstics: ''La Faraona Ra-Mohna'' i ''El segrest de les perruques del Rei''! Esteu molt atents/es, perquè també recordarem el cameo del Jordi Sierra i Fabra! Si ''sintunitzeu'' l'Agenda d'en Sintu, aconseguireu estar completament desinformats sobre les activitats culturals d'aquest cap de setmana! No faltarà en Jaume Fíguls, que serà la mà innocent per fer el sorteig setmanal! Visca la Comèdia!
Data : 2006-12-29
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Serial:El Chihuahua de Baskerville
El serial de La Divina Comèdia. "El Chihuahua de Baskerville". Convidat especiat: Jordi Petit, president d’honor de la Coordinadora de Gais i Lesbianes. Emès del 4 de desembre al 8 de desembre. La Divina Comèdia amb Miquel Giménez.
Data : 2006-12-08
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
©Copyright 2005 Bredax. Tots els drets reservats. Més opcions a www.laradioalacarta.com
0.1528680324554443