Menú principal Enllaços patrocinats
Soluciones Automatización Industrial   
www.bitmakers.com
Oleos Titan   
vpiera.com

CERCAR


ENTRADA
correu-e
clau
  Registra't

TEMÀTICA

Actualitat
Animals
Antropologia
Art
Audiovisuals
Barcelona
Castells
Ciència
Cinema
Col·leccionisme
Còmic
Concurs
Creences
Cuina
Cultura
Dret
Economia
Entrevistes
Esports
Europa
Història
Humor
Infantil
Informàtica
Informatiu
Juvenil
Literatura
Llibres
M.Catalana
M.Dance
Magazzine
Masclisme
Medi ambient
Misteri
Motor
Multicultural
Música
Nàutica
No_catal*logat
Països Catalans
Pedagogía
Poesia
Política
Professionals
Psicologia
Ràdionovel·la
Religió
Rural
Safreig
Salut
Sardanes
Sexe
Solidaritat
Teatre
Tradició
Treball
Trucades
Universitat
Viatges
Xerrada


Marc Villanueva : Informació.Talls dels programes enregistrats

En els següents talls de veu apareix Marc Villanueva.

La Divina Comèdia
audio Sant Valentí
Canteu amb nosaltres!!! ''Hoy es el día... de los enamorados...''...  I per celebrar el dia de Sant Valentí, us convidem a que ens truqueu i ens dieu un ‘’piropo’’! I us donarem un numeret perquè participeu en el nostre sorteig setmanal! Després de sortir al balcó, en Miquel donarà pas al tercer capítol del serial d'aquesta setmana ''El paleta que va venir del fred''! Vindrà en Marc Villanueva i ens obrirà les portes del seu ''Buffet Lliure''!
Data : 2007-02-14
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Les hipoteques
Ha tornat en Marc Villanueva!!!!  Esteu preparats per entrar al nostre ''Bufet Lliure''? Avui en Marc Villanueva ens parlarà de les hipoteques! No us ho perdeu! Després d'obrir el balcó, en Miquel us plantejarà la pregunta d'avui: què preferiu, un sopar romàntic o una mariscada per vosaltres sols? Esperem les vostres trucades! Escoltarem el quart capítol de ''Els Crims d'en Pompeu Fabra'' i parlarem amb en Sintu Millet, que avui ens farà una demostració de les seves habilitats amb els cavalls... I, abans de marxar, sortejarem el sopar amb blues de l'Hotel Havana! No farem trampes, perquè en Jaume Fíguls i en Francesc Murgadas seran les mans innocents! Visca la Comèdia!!!
Data : 2007-02-08
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Edició 4 de desembre
Guau! Guau! Guau! Tenim un gos a l'estudi!!!...  Però no és un gos qualsevol, és ''El chiuaua dels Baskerville''! I ens acompanyarà tota la setmana, perquè és el protagonista del serial d'aquesta setmana! En Miquel us plantejarà des del balcó la pregunta d'avui: quants cops al dia obriu la nevera? No és simple curiositat, és que en Jaume Fíguls i en Francesc Murgadas estan fent un estudi sociològic... Ens visitarà en Marc Villanueva, que ens obrirà les portes del seu ''Bufet Lliure''! I acabarem el programa amb en Sintu Millet, que ens parlarà sobre el seu mètode innovador per afaitar-se! Comencem la setmana amb força!
Data : 2006-12-04
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Edició 28 de novembre
Avui posarem a prova la vostra memòria...  Serieu capaços de reconèixer les sintonies de sèries i programes mítics? Esperem les vostres trucades! En Miquel sortirà al balcó i donarà pas al segon capítol de ''Els misteriosos crims de l'escuradents xinès''! Després vindrà en Marc Villanueva que obrirà les portes del seu ''Bufet Lliure''! En Sintu avui ens mostrarà un nou mètode per afaitar-se... ai, ai, ai... I no faltaran els nostres gogo's particulars, en Jaume Fíguls i en Francesc Murgadas! Visca la Comèdia!
Data : 2006-11-28
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
©Copyright 2005 Bredax. Tots els drets reservats. Més opcions a www.laradioalacarta.com
0.1361169815063477