Menú principal Enllaços patrocinats
Candurin   
www.proquimac.com
Boquillas trombón   
www.lallardelmusic.com

CERCAR


ENTRADA
correu-e
clau
  Registra't

TEMÀTICA

Actualitat
Animals
Antropologia
Art
Audiovisuals
Barcelona
Castells
Ciència
Cinema
Col·leccionisme
Còmic
Concurs
Creences
Cuina
Cultura
Dret
Economia
Entrevistes
Esports
Europa
Història
Humor
Infantil
Informàtica
Informatiu
Juvenil
Literatura
Llibres
M.Catalana
M.Dance
Magazzine
Masclisme
Medi ambient
Misteri
Motor
Multicultural
Música
Nàutica
No_catal*logat
Països Catalans
Pedagogía
Poesia
Política
Professionals
Psicologia
Ràdionovel·la
Religió
Rural
Safreig
Salut
Sardanes
Sexe
Solidaritat
Teatre
Tradició
Treball
Trucades
Universitat
Viatges
Xerrada


Francesc Triola : Informació.

Programes

Aquests són els programes de les diferents emissores en els que Francesc Triola apareix com a presentador o en l'equip.

  Tots per tots
Francesc Triola

Programa dedicat a la solidaritat. Tots x tots neix de la sensibilització i...

Programa en MP3, RealAudio, OGG Vorbis...Informació sobre el programa Tots per totsCorreu-e del programa


Talls dels programes enregistrats

En els següents talls de veu apareix Francesc Triola.

Extraradi
audio Les emissores municipals ratifiquen el suport a COMRàdio
Arran de la petició de l'Associació catalana de ràdios privades demanant la supressió del consorci de comunicació local, la COM està rebent mostres de suport des de diferents sectors. Un dels col·lectius que ha donat el seu suport a la COM és el Col·legi de periodistes de Catalunya, i justament, a la seu del Col·legi és on avui, 14 d'abril, hi ha hagut una trobada amb les emissores municipals per ratificar el manifest de suport. N'hem parlat amb el director general de COMRàdio, Francesc Triola..
Data : 2011-04-14
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Extraradi
audio Comràdio i la BBC
La BBC vol conèixer de primera mà el funcionament de la Sindicada de COMRàdio. Per aquest motiu, una delegació de COMRàdio i de la Xarxa Audiovisual Local s'ha reunit avui amb representants de la BBC, a Londres per conèixer el servei d'intercanvi de continguts radiofònics i audiovisuals de totes dues empreses amb els mitjans locals. Francesc Triola, director general de COMRàdio, ens explica com ha anat la reunió.
Data : 2011-04-12
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Extraradi
audio Infolocal
En Franc s'ha volgut escapolir a la quarta edició de l'Infolocal, una trobada d'informadors de la xarxa d'emissores municipals. En Francesc Triola, director general de ComRàdio ens ha explicat què s'hi fa en aquesta trobada. Escolteu-ho!.
Data : 2011-03-25
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 14 de novembre (1)
Especial des del Moll de la Fusta. Regata de la Primera Copa Catalunya COMRàdio de Vela escolar. Francesc Triola, director general de COMRàdio, amb Marc Melillas, director genral de la Xarxa de Televisions Locala, amb Gerard Esteva, president de la Federació Catalana de Vela, i Eduard Kircher, director de l'Escola Municiapal de Vela de Barcelona..
Data : 2009-11-14
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 3 de setembre
Arriba... Digues COM!!!  Vols una emissora diferent, jove, amb il·lusió? Vols fer la teva pròpia ràdio? Al "Digues COM" volem apropar i donar a conèixer el món de la ràdio als nois i noies de les escoles catalanes. Per això comptem amb un trio de luxe: en Miquel Gimenez, el professor Murgadas i en Sintu Millet. En aquest primer programa tindrem com a convidats el director de la COM, Francesc Triola, i la directora de Ràdio Cornellà, Mireia Navarro. A més, el mític presentador Josep Maria Bachs ens explicarà què ha representat a la seva vida la ràdio. Estrenem... Digues COM!!! Tu tens la paraula!!!.
Data : 2007-09-03
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
audio Edició 26 de gener
Tots x tots, presentat i dirigit per Francesc Triola. Edició íntegra. La injustícia de la setmana, amb Enric Sopena. Premis Josep Maria Piñol, amb Francesc Domingo, vicepresident del Patronat de la Fundació Acció Solidària contra l’Atur, Teresa Rodríguez, presidenta de la Fundació ARED, i Joan Barrera, gerent del projecte “El Punt Just”, de la Fundació Futur. El Glop d’Ignasi Riera. Què està passant a Somàlia?, amb Alejandro Pozo, responsable del Centre d’Estudis per a la Pau Josep Maria Delàs, de Justícia i Pau, que ha treballat com a cooperant a Somàlia. L’última paraula amb Arcadi Oliveres.
Data : 2007-01-26
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 19 de gener
Tots x tots, presentat i dirigit per Francesc Triola. Edició íntegra. La injustícia de la setmana  amb Enric Sopena. El Pal de la Pau. La solidaritat de la Universitat Oberta de Catalunya, amb Eduard Vinyamata, director del Campus per la Pau i la Solidaritat de la Universitat Oberta de Catalunya. El Glop d’Ignasi Riera. Pere Casaldàliga, una veu compromesa, amb Glòria Casaldàliga, neboda del bisbe Pere Casaldàliga i de l’associació d’Amics de Pere Casaldàliga. L’última paraula amb Arcadi Oliveres.
Data : 2007-01-19
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 12 de gener
Tots x tots, presentat i dirigit per Francesc Triola. Edició íntegra. La injustícia de la setmana amb Enric Sopena. 2007 Any del Fòrum de les Cultures a Monterrey, amb Mireia Belil, directora de la Fundació Fòrum. Daniel Ortega, investit president de Nicaragua, amb Teo Romero, president del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament. El Glop d’Ignasi Riera. Associació Agora, Premi Solidaritat 2006 de l’Institut de Drets Humans de Catalunya, amb Adelaida Mortes, presidenta de l’Associació. L’última paraula amb Arcadi Oliveres.
Data : 2007-01-12
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 1 de desembre
Tots x tots, presentat i dirigit per Francesc Triola. Edició íntegra. La injustícia de la setmana: amb Enric Sopena. Eleccions presidencials a l'Equador amb Marcelo Bonilla, de l'ONG Llactakaru. El glop d’Ignasi Riera. Dia Mundial de la Sida, amb Bonaventura Clotet, Albert Toldrà i Gemma Guillén de la Fundació de Lluita contra la Sida. L’última paraula amb Arcadi Oliveres.
Data : 2006-12-01
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 17 de novembre
Tots x tots, presentat i dirigit per Francesc Triola. Edició íntegra. La injustícia de la setmana  amb Enric Sopena. Dones afganeses a Barcelona. Vilafranca Solidària: Setmana de l’aigua i la Governabilitat, amb el portaveu d’Enginyeria sense Fronteres, i Adriana Marquiso, secretària de l’Aigua de la Federació de Funcionaris d’Obres Sanitàries de l’Uruguai. El glop d’Ignasi Riera. Agermanament entre Esparreguera i Bot Malak (Camerun), amb Toni Caré, d’Agermanament sense Fronteres i Gwet Hiob Eli, alcalde de Bot Malak. L'última paraula, amb Arcadi Oliveres.
Data : 2006-11-17
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 27 d'octubre
Tots x tots, presentat i dirigit per Francesc Triola. Edició íntegra. La injustícia de la setmana, amb Enric Sopena. Ripollet mira a Llatinoamèrica: El Salvador, amb José Manlio Argueta i Tirso Canales, membres de la "Generación Comprometida" i Alberto Castro, regidor de Cultura, Relacions Institucionals i Comunicació de l'Ajuntament de Ripollet. Campament per la Pau a Montevideo, amb Eric Hauck, organitzador del Campament per la Pau a Montevideo. Vilafranca Solidària. Campanya pels Objectius del Mil·leni en el camp de la salut. Actes a Sitges. El glop d’Ignasi Riera. XI Mostra de Cinema Africà, amb Maria Elena Valpuesta, organitzadora de la Mostra. L’última paraula amb Arcadi Oliveres.
Data : 2006-10-27
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 29 de setembre
Tots x tots, presentat i dirigit per Francesc Triola. Edició íntegra. La injustícia de la setmana: Enric Sopena parla de l’oposició suïssa a l’arribada de nous immigrants. Arcadi Oliveres, president de Justícia i Pau, parla del seu llibre “Un altre món”. TV per Internet per la Societat Civil, amb Lluís Miret, portaveu del Fòrum UBUNTU, i Xavier Olgan de la Campanya pels Objectius del Mil·leni. Vilafranca Solidària. Captació de fons per les ONGDs amb David Camps, responsable de Captació de Fons i Imatge d’Intermón Oxfam. L’última paraula, amb Arcadi Oliveres.
Data : 2006-09-29
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 22 de setembre
Tots x tots, presentat i dirigit per Francesc Triola. Edició íntegra. La injustícia de la setmana amb Enric Sopena. 50 Anys d’Intermón Oxfam amb Ariane Arpa, directora de l’ONG. Sid Moskítia a Hondures amb Josep Aguilà, responsable de Sid Moskítia. El Glop de l’Ignasi Riera. Premis Conètica i màster en RSC amb Sílvia Urarte, directora general de Conètica. L’última paraula amb Arcadi Oliveres.
Data : 2006-09-22
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 8 de setembre
Tots x tots, presentat i dirigit per Francesc Triola. Edició íntegra. La injustícia de la setmana: amb Enric Sopena. Les ONG catalanes davant el nou curs, amb Eduard Soler, president de la Federació Catalana d’ONGDs i vocal de projectes i Ajut Humanitari de Farmaceutics Mundi. El Glop, d'Ignasi Riera. El nou curs solidari vist des de la Generalitat, amb Àlex Masllorens, director de l’Àgència Catalana de Cooperació al Desenvolupament. Casa Amèrica es renova, amb Antoni Traveria, director de Casa Amèrica Catalunya. L'Última paraula, amb Arcadi Oliveras.
Data : 2006-09-08
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio "Educació pel desenvolupament humà i sostenible"
Francesc Triola entrevista a Agustí Pérez Foguet, Cap d'estudis i responsable del programa "Educació pel desenvolupament de l'Escola Superior d'Enginyers de la UPC.
Data : 2006-07-07
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 30 de juny
Tots x tots, presentat i dirigit per Francesc Triola. Edició íntegra. La Injustícia de la Setmana amb Enric Sopena. Turisme solidari i sostenible, amb Francisco Mena, coordinador de projectes de Cooperació Internacional de la Xarxa Europea de Diàleg Social (REDS). Raimon Masllorens, director de la pel·lícula “Sin ti”. L’Altraveu “Salut i Comunitat” i la Sida. El Glop, de l’Ignasi Riera. L'Agenda de Siscu Baiges. L’Última Paraula, amb Arcadi Oliveres.
Data : 2006-06-30
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 23 de juny
Tots x tots, presentat i dirigit per Francesc Triola. Edició íntegra. La injustícia de la setmana, amb Enric Sopena. Àlex Masllorens, director de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament. 10 Anys de la Fundació Noma, amb Pep Campaner, president de la Fundació. Vilafranca Solidària. El Glop de l'Ignasi Riera. L’UGT de l’Hospitalet envia una ambulància a Cuba amb José Antonio Franch, coordinador de la UGT de l’Hospitalet. L'Agenda del Siscu Baiges. L’Última Paraula amb Arcadi Oliveres.
Data : 2006-06-23
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio El cor del Raval
Francesc Triola entrevista a Concha Medel, professora de Biologia de l'Institut Milà i Fontanals, i a les alumnes que han participat en el llibre “El cor del Raval”.
Data : 2006-06-16
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Alimentos globalizados
Francesc Triola conversa amb Xavier Montagut, economista i escriptor del llibre "Alimentos globalizados".
Data : 2006-06-16
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 9 de juny
Tots x tots, presentat i dirigit per Francesc Triola. Edició íntegra. La injustícia de la setmana, amb Enric Sopena. Eleccions al Perú, amb Rafael Drinod, periodista; José Ángel Carey, vicepresident d’ACIC Associació de Persones Cegues; i Pepa Guardiola, autora del llibre “Un hogar en el mundo”. El Glop de l’Ignasi Riera. L'Agenda, amb Siscu Baiges. L’Última Paraula, amb Arcadi Oliveres.
Data : 2006-06-09
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 28 d'abril
Tots x tots, presentat i dirigit per Francesc Triola. Edició íntegra. La injustícia de la setmana: amb Enric Sopena. Bernardo Gutiérrez, periodista colombià de “Medios para la paz”. Setmana Intercultural de Sitges amb Abraham Verdejo, regidor de Política d’Immigració de l’Ajuntament de Sitges. L’altraveu, espai realitzat per estudiants de la Universitat Ramon Llull. El Glop de l’Ignasi Riera. L'Agenda de Siscu Baiges. L’Última Paraula amb Arcadi Oliveres.
Data : 2006-04-28
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Des del Palau de la Virreina
Tots x tots, presentat i dirigit per Francesc Triola. Edició íntegra, des del palau de la Virreina.
Data : 2006-04-23
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 7 d'abril
Tots x tots, presentat i dirigit per Francesc Triola. Edició íntegra. La injustícia de la setmana, amb Enric Sopena. Alfons López, president en funcions d’Amnistia Internacional. Chus Blanco, d’ACSUR - Las Segovias, parla dels documentals Noticiari Internacional dels Barris. Tots positius amb Esther Marquina. El Glop de l’Ignasi Riera. L'Agenda de Siscu Baiges. L’Última Paraula amb Arcadi Oliveres.
Data : 2006-04-07
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 31 de març
Tots x tots, presentat i dirigit per Francesc Triola. Edició íntegra. La injustícia de la setmana, amb Enric Sopena. Pla anual de Cooperació de la Generalitat, amb David Minoves, director de l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament. El Glop de l’Ignasi Riera. Vecinos Alejados, amb Ignacio Cembrero, periodista i corresponsal d’El País al Marroc. L'Agenda de Siscu Baiges. L’Última Paraula amb Arcadi Oliveres.
Data : 2006-03-31
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 17 de març
Tots x tots, presentat i dirigit per Francesc Triola. Edició íntegra. La injustícia de la setmana, amb Enric Sopena. Tres anys de l'inici de la guerra a l'Iraq, amb Toni Baquero, redactor de "El Periódico". Premis Solidaritat de l'Institut de Drets Humans, amb Mercè Vilalta, portaveu de Pallassos sense Fronteres. El Glop de l’Ignasi Riera. L’Agenda, del Siscu Baiges. L’última paraula amb Arcadi Oliveres
Data : 2006-03-17
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 10 de març
Tots x tots, presentat i dirigit per Francesc Triola. Edició íntegra. La injustícia de la setmana, amb Enric Sopena. Jaume Saura, president de l'Institut de Drets Humans. Xavier Pedrós, president de la Fundació Marianao. Francesc Dalmases, director de la revista ONGC. L'Agenda del Siscu Baiges. L’última paraula, d’Arcadi Oliveras.
Data : 2006-03-10
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 3 de març
Tots x tots, presentat i dirigit per Francesc Triola. Edició íntegra. La injustícia de la setmana, amb Enric Sopena. Anna Maria Briongos, escriptora, autora del llibre "Oh, Calcuta!" Cooperació espanyola a Algèria, amb Jesús Maestro, coordinador general de la Cooperació Internacional Espanyola a Algèria. "Tots positiu" amb Esther Marquina. L'Agenda del Siscu Baiges. L’última paraula, d’Arcadi Oliveras.
Data : 2006-03-03
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 17 de febrer
Tots x tots, presentat i dirigit per Francesc Triola. Edició íntegra. La injustícia de la setmana, amb Enric Sopena. Virtu Morón, periodista i autora del llibre "La nena del carrer". Rosa Parés, cooperant catalana a Haití, parla de la situació en aquest país. Edgar Costa, director de Solidaribaix, nou programa de solidaritat a la Televisió d'Esplugues i la Xarxa de Televisions Locals. El glop, d’Ignasi Riera. L’última paraula, d’Arcadi Oliveras.
Data : 2006-02-17
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 10 de febrer
Tots x tots, presentat i dirigit per Francesc Triola. Edició íntegra. La injustícia de la setmana, amb Enric Sopena. La guerra de les caricatures, amb Maria Dolors Massana, president de Reporters sense Fronteres – Espanya. Missioner de Mans Unides, portaveu de la campanya "Un altre món és possible", amb Pepe Ferrer, superior provincial de la Societat per les Missions Africanes. El glop, d’Ignasi Riera. Vilafranca Solidaria: Exposició de Kim Manresa a Sabadell sobre els nens al món. Tots Positiu, amb Esther Marquina. Jornades "El Moviment per la pau a Catalunya" amb Xavier Badia, coordinador general del Programa per la Creació de l'Institut Internacional per la Pau. L’última paraula, d’Ignasi Riera.
Data : 2006-02-10
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 27 de gener
Tots x tots, presentat i dirigit per Francesc Triola. Edició íntegra. Fòrum Social Mundial a Caracas, amb Dolors Camats, portaveu d’IC-Verds. Fòrum Social Mundial de Bamako, amb Edmundo Sepa, director de “Àfrica Negra a l’Ensenyament”. Vilafranca Solidaria: Premi dels Amics de l’ONU a Daniel Barenbhoim. David Duster, periodista, presenta el seu llibre “Esclavos modernos”. L’Agenda del Siscu Baiges i l’Última Paraula d’Arcadi Oliveres.
Data : 2006-01-27
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 20 de gener
Tots x tots, presentat i dirigit per Francesc Triola. Edició íntegra. Solidaritat i relacions Nord-Sud: Carles Campuzano, diputat de CiU al Congrés i portaveu a la Comissió de Cooperació Internacional, Àlex Masllorens, diputat del PSC-CpC al Parlament de Catalunya i membre de la Comissió de Cooperació Internacional. Michelle Bachelet, futura presidenta de Xile, amb Alejandro Erazo, president de l’Associació de Suport a les Organitzacions Populars Xilenes i Antoni Traveria, director de l’Institut Català de Cooperació Iberoamericana. L’Agenda, del Siscu Baiges. La injustícia de la setmana: Militars colpistes, amb Enric Sopena.
Data : 2006-01-20
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 13 de gener
Tots x tots, presentat i dirigit per Francesc Triola. Edició íntegra. Seminari sobre Comerç Responsable, amb Eduard Ibáñez, director de l’entitat. Arquitectura de les paraules, amb Jesús Barcos, portaveu d'“Arquitectes sense Fronteres”. Balanç Llibertat d’Expressió 2005, amb Maria Dolors Massana, presidenta de Reporters sense Fronteres.
Data : 2006-01-13
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 23 de desembre
Tots x tots, presentat i dirigit per Francesc Triola. Edició íntegra. La injustícia de la setmana: Enric Sopena. El Fons Català de Cooperació i la solidaritat amb les víctimes del tsunami: Miquel Àngel Prieto, responsable de l’àrea asiàtica del Fons Català de Cooperació al desenvolupament. Vilafranca Solidària. Premis Conètica a la Responsabilitat Social Corporativa: Sílvia Uriarte, directora general de Conètica, Maria Mateu, responsable de comunicació de DKV Seguros, Xavier Martínez, director general de TQ Tecnol. El Glop de l’Ignasi Riera. Farafina, una botiga “made in Àfrica”- Paula Adam, Martina Adam i Youssouf Siby, responsables de la botiga Farafina. L’Agenda del Siscu Baiges. L’Última Paraula, d’Arcadi Oliveres.
Data : 2005-12-23
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 16 de desembre
Tots x tots, presentat i dirigit per Francesc Triola. Edició íntegra. La injustícia de la setmana: Enric Sopena. Comerç Just i cimera de l’OMC: Yolanda Fresnillo, de l’Observatori del Deute en la Globalització, i Gemma Dabán, responsable de l’àrea de formació i estudis de SETEM. El Glop de l’Ignasi Riera. Paquistan, després del terratrèmol: Maria Jesús Vega, portaveu d’ACNUR. Vilafranca Solidària: Festa infantil per fer un centre cívic a Madagascar. Amics de la Gent Gran: Mònica Palacín, portaveu d’Amics de la Gent Gran. L’Agenda del Siscu Baiges. L’Última Paraula, d’Arcadi Oliveres.
Data : 2005-12-16
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 2 de desembre
Tots x tots, presentat i dirigit per Francesc Triola. Edició íntegra. La injustícia de la setmana: amb Enric Sopena. Bòsnia, 10 anys després dels acords de Dayton: Jesús Maestro, exregidor de Cooperació Internacional de l’Ajuntament de Barcelona, Pedro Riera, autor del llibre “Un alto en el campo de los mirlos” i David Vilalta, president de “Mestres per Bòsnia”. El Glop de l’Ignasi Riera. Premis Josep Maria Piñol: Ismael Palacín, director tècnic del Casal del Raval; Juli Silvestre, cap del departament d’Inserció de “Un Sol Món”. Vilafranca Solidària. L’Agenda del Siscu Baiges i L’Última Paraula, d’Arcadi Oliveres.
Data : 2005-12-02
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 25 de novembre
Tots x tots, presentat i dirigit per Francesc Triola. Edició íntegra. La injustícia de la setmana, amb Enric Sopena. “Palestina, simfonia solidària”: Anna Tortajada, escriptora. Tots Positiu: Esther Marquina. El Glop de l’Ignasi Riera. Vilafranca Solidària. Premis Josep Maria Piñol: Antoni Reverter, director de la Fundació Ave Maria; Miquel Coll, secretari del Patronat d’Acció Solidària contra l’Atur. L’Agenda del Siscu Baiges. L’Última Paraula, d’Arcadi Oliveres.
Data : 2005-11-25
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 18 de novembre
Tots x tots, presentat i dirigit per Francesc Triola. Edició íntegra. La injustícia de la setmana: Enric Sopena. Caravana Solidària: Carme Segura, organitzadora. “Vidas cruzadas”: Mercè Rivas, periodista. El Glop de l’Ignasi Riera. Vilafranca Solidària. Premis de l’ONCE: José Luis Pinto, subdelegat territorial ONCE a Catalunya. L’Agenda de Siscu Baiges. L’Última Paraula, d’Arcadi Oliveres.
Data : 2005-11-18
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 11 de novembre
Tots x tots, presentat i dirigit per Francesc Triola. Edició íntegra. La injustícia de la setmana: amb Enric Sopena. Periodisme Social: Alicia Cytrinblum. “Contra la tercera edad”: Josep Maria Riera, sociòleg. El Glop de l’Ignasi Riera. Vilafranca Solidària. Equipara: Lluís Torra, Director de Màrketing i Relacions Institucionals de Mútua Intercomarcal. L’Agenda de Siscu Baiges i L’Última Paraula, d’Arcadi Oliveres.
Data : 2005-11-11
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio El Latino i Daniel Barenboim
Tots x tots, presentat i dirigit per Francesc Triola. Edició íntegra. Solidaritat Catalunya – Colòmbia, amb David Minoves, director de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament. “El Latino”, nou diari llatinoamericà a Catalunya, amb Marc Basté, director de “El Latino” i Zulema Sierra, redactora de “El Latino”. L’Associació de les Nacions Unides a Espanya premia Daniel Barenboim, amb Marina Bru, presidenta de l’Associació de les Nacions Unides a Espanya (ANUE). El Glop de l’Ignasi Riera.
Data : 2005-11-04
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 14 octubre
Tots x tots, presentat i dirigit per Francesc Triola. Edició íntegra. Inundacions a Guatemala, amb Katia Orantes, periodista. Senegal i el Fons: Papa Sow, tècnic del Fons de Català de Cooperació al Desenvolupament i Timera Touré, consultor del FRAO. Senegal i l’ONGD Tale Tálamo, amb Jade Illescas, presidenta i Pilar Marquès, coordinadora.
Data : 2005-10-14
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 7 d'octubre
Tots x tots, presentat i dirigit per Francesc Triola. Edició íntegra. La injustícia de la setmana: amb Enric Sopena. Institut per la Pau: Joan Saura, conseller en cap. El Glop de l’Ignasi Riera. Mes de la Gent Gran. Problemàtica de l’envelliment: amb Josep Solans, director de la Fundació Viure i Conviure, de Caixa Catalunya. Vilafranca Solidària: Setmana Solidària a Vilafranca. Setmana Europea contra el Càncer: Doctor Josep Morell, president de la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer. L’Agenda del Siscu Baiges. L’última paraula: Arcadi Oliveres.
Data : 2005-10-07
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 16 de setembre
Tots x tots, presentat i dirigit per Francesc Triola. Entrevista Tono Albareda, president de la Federació Catalana d’ONGD. Caminada Solidària: Antoni Agelet, president de l’Associació de Famílies de Nens i Nenes d’Etiòpia (AFNE). Vilafranca Solidària. AESO i vivendes solidàries Bach de Roda: Francesc-Xavier Vila, de Desos Acció Solidària; Alelí Rodríguez i Josep Antoni García Sánchez, de la Cooperativa Bach de Roda.
Data : 2005-09-16
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio AESO i vivendes solidàries Bach de Roda
Francesc Triola entrevista a Francesc-Xavier Vila, de Desos Acció Solidària, i Alelí Rodríguez i Josep Antoni García Sánchez, de la Cooperativa Bach de Roda.
Data : 2005-09-16
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
©Copyright 2005 Bredax. Tots els drets reservats. Més opcions a www.laradioalacarta.com
0.1744558811187744