Menú principal EnllaÁos patrocinats
graco   
www.acatec.net
Ascensores   
www.ascensorsbaro.com

CERCAR


ENTRADA
correu-e
clau
  Registra't

TEMņTICA

Actualitat
Animals
Antropologia
Art
Audiovisuals
Barcelona
Castells
Ciència
Cinema
Col·leccionisme
Còmic
Concurs
Creences
Cuina
Cultura
Dret
Economia
Entrevistes
Esports
Europa
Història
Humor
Infantil
Informàtica
Informatiu
Juvenil
Literatura
Llibres
M.Catalana
M.Dance
Magazzine
Masclisme
Medi ambient
Misteri
Motor
Multicultural
M√ļsica
Nàutica
No_catal*logat
Pa√Įsos Catalans
Pedagogía
Poesia
Política
Professionals
Psicologia
Ràdionovel·la
Religió
Rural
Safreig
Salut
Sardanes
Sexe
Solidaritat
Teatre
Tradició
Treball
Trucades
Universitat
Viatges
Xerrada


Francesc Murgadas : Informaciů.Talls dels programes enregistrats

En els segŁents talls de veu apareix Francesc Murgadas.

La tribu de Catalunya Ràdio
audio Per què rebutgem la idea de menjar insectes? - 14/05/13
Parlem del prejudicis culturals sobre els aliments amb Francesc Murgadas, bi√≤leg i periodista gastron√≤mic.. Despr√©s de dinar, intentem entendre les not√≠cies del dia, des dels grans temes de l'actualitat fins a les petites coses. Ens visiten cada tarda grans periodistes que comparteixen amb nosaltres la seva curiositat, com Albert Om, Anna P√©rez Pag√®s}, Miquel Alzueta, Toni Soler, Manel Lucas, Cris Puig, Guillem Sans, Eloi Vila, Laura Borr√†s, Agust√≠ Esteve, Gl√≤ria Galiano, S√≠lvia Soler, Ton√≠ Punt√≠, Txell Bonet i N√ļria Coll. Tot plegat amb la intervenci√≥ dels professionals dels serveis informatius de Catalunya R√†dio.
Data : 2013-05-14
Tipus : --
Durada : 00:12:37
Mida : 33383700
Descarrega
Digues Com
audio Edició 19 de setembre (2)
Analitzem la professi√≥ de mestre amb en Francesc Murgadas i en Constant√≠ Sotelo, professors jubilats; i amb la Carlota Muntaner i Marta Ar√ļs, alumnes que enguany comencen Magisteri en Educaci√≥ Prim√†ria..
Data : 2009-09-19
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 19 de juliol (1)
REP√ÄS DELS CONTIGUTS DELS SUPLEMENTS DELS DIARIS. JUTJATS amb Santiago Vidal. ECONOMIA PO√ąTICA amb Paco castells: de la crisi al finan√ßament i consells pr√†ctics per sortir air√≥s de la crisi econ√≤mica. CIENCIA amb Francesc Murgadas: els estudis m√©s absurds de la temporada. .
Data : 2009-07-19
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 21 de juny (1)
REP√ÄS DELS CONTIGUTS DELS SUPLEMENTS DELS DIARIS. ECONOMIA PO√ąTICA amb Paco Castells. Parlem de la nova terminal T1 de El Prat, de la proposta que ha fet Brittish Airways als seus treballadors de treballar sense cobrar entre una setmana i un mes; de la reforma financera que ha impulsat Obama i que donar√† m√©s poder a la Reserva federal per regular les firmes financeres m√©s importants i de la crisi hotelera que preveu una caiguda dels llocs de treball del 4%. CI√ąNCIA amb Francesc Murgadas. Parlem del premi Nobel d'investigaci√≥ cient√≠fica per l'inventor del tel√®fon m√≤bil i de l'@; del projecte d'avi√≥ sense finestres de la Universitat Polit√®cnica de Val√®ncia. .
Data : 2009-06-21
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 7 de juny (1)
REP√ÄS DELS CONTIGUTS DELS SUPLEMENTS DELS DIARIS. ECONOMIA PO√ąTICA amb Paco Castells. Parlem de la caiguda del preu dels pisos en un 10% l'any 2009; de la suspensi√≥ de pagaments de General Motors i del possible tancament de la central nuclear de Garo√Īa. CIENCIA amb Francesc Murgadas. Parlem de la desaparici√≥ de l'avi√≥ d'Air France a l'Atl√†ntic. El professor ens explica si un avi√≥ es pot desintegrar sense deixar rastre i tamb√© d'ues bambes que emeten feromones..
Data : 2009-06-07
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 24 de maig (1)
REP√ÄS DELS CONTIGUTS DELS SUPLEMENTS DELS DIARIS. ECONOMIA PO√ąTICA amb Paco Castells. Parlem de les darreres dades econ√≤miques europees que confirmen la caiguda de l'economia d'Alemanya, Fran√ßa i Italia; de la contracci√≥ del PIB espanyol i de l'increment de la morositat banc√†ria que ja arriba al 4,7%, la m√©s alta des de l'any 1996. CI√ąNCIA amb Francesc Murgadas. Parlem d'un estudi que alerta de la relaci√≥ que hi ha entre el conusm de begudes amb cola i l'atr√≤fia muscular; de les conclusions d'un estudi brit√†nic amb c√®l.lules mare modificades gen√®ticament que combaten els tumors cancer√≠gens i de la relaci√≥ entre el facebook i els mals resultats dels alumnes.
Data : 2009-05-24
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 10 de maig (1)
ECONOMIA PO√ąTICA amb Paco Castells. CIENCIA amb Francesc Murgadas. Parlem d'un estudi recent que explica com la Salmonel.la sobreviu en el medi ambient; i d'un altre estudi que diu que un plat amb aliments variats sembla menys ple..
Data : 2009-05-10
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Diumengne 26 d'abril de 9 a 10 del mati
ECONOMIA PO√ąTICA amb Paco Castells. Parlem del nefast informe de l'FMI sobre l'economia espanyola i de la fabricaci√≥ del Q3 a Seat-Martorell, tamb√© ens informa del que est√† passant a la Xina i a l'√ćndia. CI√ąNCIA amb Francesc Murgadas. Parlem de dos estudis curiosos: el que diu que els nens que masteguen xiclet s√≥n millors en matem√†tiques i el que diu que els polls s√≥n efica√ßos contra l'asma.
Data : 2009-04-26
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 23 de novembre (Diumenge). De 9 a 10 del matí
9:10 H ECONOMIA PO√ąTICA amb Paco Castells. Parlem de: L'oferta de la petrolera russa Lukoil per comprar el 29% de Repsol; de la frenada del consum a Espa√Īa i de les recomanacions de l'OCDE a Espanya per la recuperaci√≥ econ√≤mica cap al 2010. CIENCIA amb Francesc Murgadas. Parlem d'un estudi que explica que les formigues de terra prefereixen el salat al dol√ß; de la identificaci√≥ personal per l'olor i del descombriment del "metr√≤nom" intern dels ocells..
Data : 2008-11-23
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 26 d'octubre (1)
ECONOMIA PO√ąTICA amb Paco Castells. Parlem de: les mesures d'Argentina per acabar amb les pensions privades; i de l'informe de l'ONU en el qual alerta de l'augment de difer√®ncies entre rics i pobres. CI√ąNCIA amb Francesc Murgadas. Parlem del "nen medicina" i el qu√® representa per al m√≥n de la ci√®ncia..
Data : 2008-10-26
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 12 d'octubre (1)
9:10 H ECONOMIA PO√ąTICA amb Paco Castells. Parlem de: l'abaixada dels tipus d'inter√®s del Banc Central Europeu; el Fons Monetari Internacional pronostica que Espanya entrar√† en recessi√≥ l'any vinent i del tancament de Lois. CIENCIA amb Francesc Murgadas. Parlem dels Nobels de f√≠sica i Qu√≠mica, dels Anti-nobels i d'unes lents de contacte capaces de mesurar la pressi√≥ interocular i medicar l'ull. .
Data : 2008-10-12
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 28 de setembre (Diumenge). De 9 a 10 del matí
ECONOMIA PO√ąTICA amb Paco Castells. Parlem del pla de rescat financer que ha llan√ßat George Bush per salvar l'economia americana i de la visita de Jos√© Luis Rodriguez Zapatero als EUA i de com fer-se ric amb la crisi. CIENCIA amb Francesc Murgadas. Parlem de la visita d'Stephen Hawking a Santiago de Compostela i del met√† que emergeix de l'√†rtic i que provoca efecte hivernacle..
Data : 2008-09-28
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 22 de juny (1)
Entrevista a Joan de Falgars, el nostre home natural Economia Po√®tica amb Paco Castells. Parlem del "no" irland√®s i de l'al√ßa de preus; de la caiguda del sector de la construcci√≥ a Espa√Īa en un 21,8% que es posicions en el primer lloc en el ranking de la Uni√≥ Europea i de la iniciativa de Bush per extreure petroli d'Alaska. Ci√®ncia amb Francesc Murgadas. Parlem d'un ambici√≥s programa que lluita contra l'obesitat al Jap√≥; d'una cadira que persegueix el seu amo perqu√® sempre tingui lloc per seure; i del xef virtual creat per Nintendo .
Data : 2008-06-22
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 8 de juny (1)
Entrevista: Taxis tur√≠stic Expo Saragossa. Luis Miguel de Torres, taxista Economia Po√©tica amb Paco Castells. Parlem de la vaga dels transportistes, taxistes i pescadors per l'increment del preu dels carburants; de la cimera de la FAO a Roma i de l'apujada de les tarifes de la llum. Ci√®ncia amb Francesc Murgadas. Parlem d'un nou joc d'ordinador per deixar de fumar i d'un sistema japon√®s que mesura la qualitat de l'aire amb el m√≤bil..
Data : 2008-06-08
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 25 de maig (1)
Entrevista. Guerra a l'alta cuina. Entrevista a Abel Marin√©, catedr√†tic de bromatologia de la Universitat de Barcelona. Economia Po√©tica amb Paco Castells. Parlem del preu del barril de petroli; de la caiguda de la construcci√≥ de vivendes per primera vegada en sis anys; de la frenada del consum a les llars espanyoles i de l'Eur√≠bor a una mil.l√®ssima del 5%. Ci√®ncia amb Francesc Murgadas. Parlem dels experiments russos a l'espai amb paneroles i d'ASIMO, un robot que per primera vegada ha dirigit una orquestra..
Data : 2008-05-25
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 20 de maig
Avui al Digues COM es gira la truita!! Quin programa ens espera...Els nens i nenes de l'Escola Vedruna Àngels de Barcelona vindran al programa i entrevistaran al presentador Miquel Giménez i al professor Francesc Murgadas! Ai quina por les preguntes que poden fer aquest grupet que són d'allò més espavilats! No us perdeu aquest programa tan orginal, avui Digues COM!!.
Data : 2008-05-20
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 15 de maig
Avui al Digues COM ens esperen una colleta de menuts i menudes del Centre d'Ensenyament Infantil i Primària Les Corts, sí sí d'aquí mateix! D'aquí...d'allà...pel Digues COM han passat escoles d'arreu de Catalunya! Com cada dia, tindrem la presència d'un professor "asombroso"...en Francesc Murgadas! Com sempre, en Sintu Millet també dirà la seva des de Ràdio Berga! Avui tots a fer ràdio amb el Digues COM!!!.
Data : 2008-05-15
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 11 de maig (1)
Entrevista sobre l‚Äôincrement de les malalties tropicals, amb el . Dr. Joaquim Gascon, cap de secci√≥ de Medicina Tropical de l'Hospital Cl√≠nic Economia Po√®tica amb Paco Castells. Parlem de les √ļltimes dades de l'atur. L'√ļltim atum dels ministres d'Economia europeus per saber els danys causats per les hipoteques subpime. L'increment de tancaments d'empreses durant el primer trimestre. Dels expedients de regulaci√≥ en el sector de ls construcci√≥ i de la gran inversi√≥ que far√† Nestl√© a la f√†brica de Girona.  Ciencia amb Francesc Murgadas. Parlem d'un estudi que diu que el soroll de la terra podria atraure alien√≠genes; d'un nou sistema per predir fractures en est√†tues i d'un sistema d'ultrasons per salar pernils..
Data : 2008-05-11
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 27 d'abril (1)
Viure prop d'una central nuclear. Entrevista a Rafael Vidal, alcalde d’Ascó Economia Poètica amb Paco Castells. Parlem del rècord històric assolit per l'euro, de l'Euríbor i dels anys que hem d'invertir a pagar un pis. Ciència amb Francesc Murgadas. Parlem de com afecta la testosterona a la borsa, de per què els nens prefereixen els cotxes i les nenes les nines i d'un estudi que relaciona el menjar amb el sexe dels nadons. .
Data : 2008-04-27
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 13 d'abril (1)
Entrevista a Ruben S√°nchez, portaveu de la Federaci√≥ de Consumidors en Acci√≥ Economia Po√®tica amb Paco Castells. Parlem de les noves mesures econ√≤miques anunciades per Zapatero en els debats d'investidura. Ci√®ncia amb Francesc Murgadas.  Carretera i llibres Reportatge sobre la Llibreria El setci√®ncies d'Arenys de Mar. An√≤nims. Entrevista a Laura Manzanera, periodista. Ens presenta el llibre ‚ÄúMujeres esp√≠as‚ÄĚ. Teatre. La Carme Parras ens parla de l'espectacle "La sonrisa et√≠ope" de Pepe Rubianes La Cuina Dels Famosos amb Enrique Perez, ‚ÄúFlipy‚ÄĚ, el cient√≠fic boig de El Hormiguero. .
Data : 2008-04-13
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 31 de març
Avui el DiguesCOM s'omple d'art!!... Ens visita la gent del Centre d'Estudis de Prim√†ria, Secund√†ria, i Art√≠stics Oriol Martorell. Una escola on, a m√©s de fer les classes ordin√†ries, en fan de dansa i m√ļsica. Hi comptarem amb la pres√®ncia de els profes i les senyus del cole per a explicar-nos tot el m√©s interessant del seu centre, i, com sempre, tamb√© hi haur√† el professor Francesc Murgadas i en Sintu Millet, des de R√†dio Berga... Tot plegat, dirigit i presentat per en Miquel Gim√©nez... Si avui es dilluns, doncs Digues Com!!! .
Data : 2008-03-31
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 16 de març (1)
Economia Po√®tica amb Paco Castells. Parlem dels 400 euros que ha prom√®s el govern de Zapatero i del preu del gasoil que per primera vegada en la hist√≤ria supera el de la gasolina. Ci√®ncia amb Francesc Murgadas. Parlem de les √ļltimes novetats en cotxes un cotxe submar√≠ i un cotxe biodegradable. I ens descobrir√† les dades d'una enquesta que diu que els homes que renten els plats tenen una millor vida sexual .
Data : 2008-03-16
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 2 de març (1)
Entrevista a Montserrat Comas, magistrada vocal del Consejo General del Poder Judicial i presidenta del Observatorio de la Violencia de género Economia Poètica amb Paco Castells. Parlem de la baixada de l'Euribor i de la desacceleració que ha anunciat el Banc d'Espanya. Ciència amb Francesc Murgadas. Parlem dels beneficis de fer dieta i fer exercici. D'un nou sistema informàtic capaç de reconèixer 6 tipus d'expressions del rostre a través d'una web-cam. I de la invenció d'una màquina que permet desxifrar els riures. .
Data : 2008-03-02
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 17 de febrer (1)
Entrevista a Alex Mora, responsable de comunicaci√≥ d'S3 del Grup TAU Economia Po√®tica amb Paco Castells. Parlarem de les propostes econ√≤miques de Jos√© Luis Rodriguez Zapatero. Tamb√© parlem de les darreres dades de l'economia dom√®stica espanyola: quan triguem a pagar un cotxe i quin √©s el sou d'un llicenciat universitari? Ci√®ncia, amb Francesc Murgadas. Parlem d'una nova tecnologia per a visualitzar els olors que circulen per l'aire; d'un artilugi que es col‚ÄĘloca al genoll per produir electricitat i de la capacitat antibi√≤tica del "nailon".  La cuina dels famosos amb Juan Carlos Cerezo, presentador de Cine de Barrio.
Data : 2008-02-17
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 3 de febrer (1)
Economia Poètica, amb Paco Castells. Parlem de les promeses econòmiques dels polítics, si són viables o no, també de la inflació del mes de gener, de la caiguda de la contractació d’hipoteques a Catalunya i de l’anunci de crisi de l’FMI. Ciència, amb Francesc Murgadas. Darrera gran fita científica: la creació del genoma sintètic d’una bacteria obre el camí cap a la creació d’organismes a la carta. .
Data : 2008-02-03
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 1 de febrer
Com a final de setmana, tenim l'Escola Nostra Senyora del Pilar, de Cornellà, que ha decidit venir a donar-hi un tomb pel nostre programa...Nois, noies, profes, senyos, pares, mares, tietes, periquitos i ràdio, molta ràdio...Aquest és el nostre lema, que comparteixen els nostres benvolguts Francesc Murgadas i Sintu Millet...Roda el món i torna el DIGUES COM!!.
Data : 2008-02-01
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 15 de gener
Avui al DiguesCOM hi participen un munt de nois i noies bergadencs de l’Institut Guillem de Berguedà. Gràcies a les noves tecnologies connectarem amb ells mitjançant Ràdio Berga, una emissora neta i polida com una patena. També hi comptarem amb el professor Francesc Murgadas, que encara que alguns ho dubten és catedràtic i ens explica de manera entenidora la part més científica de la ràdio i, com no pot ser d'altre manera, també hi serà l'incombustible Sintu Millet, més content que mai perque té l'emissora plena de gent... DiguesCOM més que mai al Berguedà!!!....
Data : 2008-01-15
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 30 de desembre (Diumenge). De 10 a 11 del matí
Carretera i llibres Llibreria Karma de Barcelona Anònim: Jaume Sanllorente, fundador de l'ONG Sonrisas de Bombay i Ciència amb Francesc Murgadas .
Data : 2007-12-30
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 21 d'octubre (Diumenge). De 9 a 10 del matí.
Entrevista: Josep Maria Blanco, degà de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB. Roda de Magazines Economia Poètica, amb Paco Castells. Ciència, amb Francesc Murgadas. .
Data : 2007-10-21
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 19 d'octubre
Avui ens visita una colla de xicots i xicotes de l'Institut Pere Fontdevila, de Gironella! Uns "locus" de la ràdio!!! Com cada dia, tindrem en Sintu Millet, que ens explicarà les seves peripècies radiofòniques, i el professor Francesc Murgadas, que ens narrarà la història del transistor. I l'actor Àlex Casanovas ens explicarà què ha representat la ràdio a la seva vida. Ah, i recordeu: el 28 d'aquest mes s'acaba el termini per a poder inscriure la vostra escola al DIGUES COM... Al nostre web www.diguescom,cat podeu fer-ho, però ja mateix... Espavileu, família! DIGUES COM!!!....
Data : 2007-10-19
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 19 d'octubre
Avui ens visita una colla de xicots i xicotes de l'Institut Pere Fontdevila, de Gironella! Uns "locus" de la ràdio!!! Com cada dia, tindrem en Sintu Millet, que ens explicarà les seves peripècies radiofòniques, i el professor Francesc Murgadas, que ens narrarà la història del transistor. I l'actor Àlex Casanovas ens explicarà què ha representat la ràdio a la seva vida. Ah, i recordeu: el 28 d'aquest mes s'acaba el termini per a poder inscriure la vostra escola al DIGUES COM... Al nostre web www.diguescom,cat podeu fer-ho, però ja mateix... Espavileu, família! DIGUES COM!!!....
Data : 2007-10-19
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 10 d'octubre
Al programa d'avui portem un bocinet de Castelldefels. Perqu√® ens visitar√† el cap de programes de l'emissora municipal, JORDI NOT√ď. I tamb√© tindrem un dels col¬∑laboradors d'aquesta emissora, en FERNANDO LORZA, que, a m√©s, √©s Coordinador territorial d‚Äô√†udiovisuals del Baix Llobregat. Tamb√© vindr√† en Sintu Millet per parlar-nos de m√©s "gafes" que passen a la r√†dio, i el professor Francesc Murgadas ens sorprendr√† amb la seva ci√®ncia radiof√≤nica. 3, 2, 1... DIGUES COM!!!.
Data : 2007-10-10
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 7 d'octubre (Diumenge). De 9 a 10 del matí
Entrevista a Joaquim Coll, degà Facultat medicina UAB Economia poètica amb Paco Castells i Ciència amb Francesc Murgadas.
Data : 2007-10-07
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 2 d'octubre
Avui farem un "DIGUES COM" perquè hi ha futbol, però amb tota la nostra essència! Al programa d'aquest dimarts ens visitaran els nostres col·laboradors habituals, en Sintu Millet, i el professor Francesc Murgadas. El primer ens parlarà de l'afonia -tan temuda per la gent de la ràdio!- i el professor ens descobrirà què hi ha darrere les sigles AM i FM. Aclarim-nos la veu, perquè comença... DIGUES COM!!!.
Data : 2007-10-02
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 21 de setembre
Tanquem la setmana amb un programa de luxe!!!  Al DIGUES COM acabem la setmana amb la visita de l'Escola Claret de Barcelona. Tamb√© ens acompanyar√† l'actor Eduard Farelo, que ens explicar√† qu√® ha representat la r√†dio a la seva vida. I, com cada dia, el professor Francesc Murgadas i en Sintu Millet tamb√© hi diran la seva! DIGUES COM!!!.
Data : 2007-09-21
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 9 de setembre. De 9 a 10 del matí.
Luis de Sebastian, catedràtic d'Economia d'ESADE Roda de Magazines Economia poètica amb Paco Castells Ciència amb Francesc Murgadas .
Data : 2007-09-09
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 8 d'abril (2)
Internet.  M√†laga, ciutat Wi-fi amb Benjam√≠ Villoslada, inform√†tic, i el primer taxi de Barcelona amb Internet amb Ruben Petilo, taxista. El reportatge:  "el futur de l'aeroport de El Prat" d'Albert Garcia.  Ci√®ncia  √†mb Francesc Murgadas.
Data : 2007-04-08
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
Serendípia
audio Edició 25 de març (2)
Opositor a l'hospital.  Entrevista a Sixto Garc√≠a, membre del tribunal de la Universitat Polit√®cnica de Madrid que ha examinat a Carmen Ch√≠a Salido a l'Hospital de La Paz de Madrid. El reportatge:  Pares separats de Sandra G√≥mez. Ci√®ncia  amb Francesc Murgadas.
Data : 2007-03-25
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Edició 15 de març
Be water, my friend  V√†ter, WC, 'Can Roca', lavabo, urinari... De noms n'hi ha molts per definir l'habitaci√≥ on hi ha la tassa del v√†ter. El que nosaltres volem saber √©s... quanta gent hi cap al seu v√†ter? Truqueu-nos per compartir-ho amb nosaltres! Per√≤ com que el nostre lavabo √©s massa petit, en Miquel haur√† de sortir al balc√≥ per fer petar la xerrada. I gaudirem amb un nou cap√≠tol d'"Els espectres de la mina", i les "Cartes al Director", acompanyats per en Jaume F√≠guls, en Francesc Murgadas i en Sintu Millet. Quina com√®dia!
Data : 2007-03-15
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
Serendípia
audio La rebel·lió de les talles
Som més grans que els nostres avantpassats? Entrevista a Rosa Carrió, catedràtica d'Antopologia biològica de la UAB. Ciència  amb Francesc Murgadas. El reportatge:  "Dones i treballadores: la discriminació continua" d'Albert Garcia.
Data : 2007-03-11
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Edició 8 de març
Estem fent dissabte!...  Niano nianooo... Niano nianooo... S√≠, comediants, estem fent neteja! Vosaltres quan traieu la pols? Una miqueta cada dia o ho deixeu tot pel dissabte? Truqueu-nos per compartir la vostra experi√®ncia amb nosaltres! En Miquel sortir√† al balc√≥ i donar√† pas al tercer cap√≠tol de ''Han matat un mort''! No us el perdeu! En Sintu, disfressat de gallina Caponata, ens portar√† unes quantes ''Cartes al Director''! No faltaran en Jaume F√≠guls i en Francesc Murgadas, que fa m√©s de mitja hora que intenten colar una pinya! Visca la Com√®dia!!!
Data : 2007-03-08
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Edició 7 de març
On us agrada m√©s llegir?...  En Jaume F√≠guls i en Francesc Murgadas ens han confessat que ells s√≥n capa√ßos de llegir-se 3 llibres i mig mentre intenten aparcar... I vosaltres? On us agrada llegir? Truqueu-nos i participeu en el nostre concurs setmanal! En Miquel sortir√† al balc√≥ per ballar ''El lago de los cisnes'' i donar√† pas al segon cap√≠tol del serial ''Han matat un mort''! Desvetllarem uns quants ''Susesos Fer√≠dicos'' i parlarem amb en Sintu Millet! Esteu preparats/des? Doncs... som-hi!!!
Data : 2007-03-07
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio 'Ding-dang-dong'
Us recomanem que no us perdeu l'entrevista d'avui...¬†¬†S√≠, comediants, perqu√® tindrem a l'estudi al ''ding-dang-dong'' de rodalies! Ens explicar√† en primera persona qu√® passa amb els retards! En Miquel sortir√† al balc√≥ i donar√† pas al tercer cap√≠tol del serial d'aquesta setmana ''El complot de xacal''! En Jaume F√≠guls i en Francesc Murgadas ens han confessat que ahir van estar plorant com dues magdalenes al veure ''Bambi''... I vosaltres, quan va ser l'√ļltima vegada que veu plorar amb una pel¬∑l√≠cula? Esperem les vostres trucades! Abans de marxar parlarem amb en Sintu Millet, que ens vol fer passar per la prova del pol√≠graf! Ai, senyor... Va, que comencem!
Data : 2007-02-28
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Preparats per escoltar tota la veritat?
Doncs no us perdeu avui la nova entrega de ''Susesos Ferídicos''!!! En Miquel obrirà i tancarà el balcó i us plantejarà la pregunta del dia: quan aneu al supermercat, ho trobeu tot a la primera? En Sintu Millet, entès en aquest tema, aportarà els comentaris tècnics... Escoltarem el segon capítol de ''El complot de xacal'' i ballarem la conga amb en Jaume Fíguls i en Francesc Murgadas! Agafeu-vos ben fort de les mans i que comenci la Comèdia!!!
Data : 2007-02-27
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Arriba el ''El complot de xacal''
Sí, comediants, el serial d'aquesta setmana us deixarà sense paraules! No us perdeu ''El complot de xacal''! Després d'obrir el balcó, us demanarem que ens truqueu i que ens deixeu escoltar la vostra millor riallada! En Jaume Fíguls i en Francesc Murgadas es posaran l'smòking per rebre a la Marta Buchaca, que ens farà viatjar al fons del fetge! No faltarà en Sintu Millet, que diu que pateix una possessió infernal! A la de 3 comencem! 1... 2... i...
Data : 2007-02-26
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Edició 20 de febrer
Un cop m√©s, necessitem la vostra ajuda...  S√≠, comediants, ens heu d'ajudar. Estem preparant les vacances de Setmana Santa i no sabem on anar... Ens podeu proposar viatges? Qu√® fareu vosaltres? On anireu? Ens deixeu anar amb vosaltres? Esperem les vostres trucades! En Miquel sortir√† al balc√≥ i donar√† pas al segon cap√≠tol del serial d'aquesta setmana ''El berenar dels acusats''! Despr√©s obrirem unes quantes ''Cartes al Director'' i parlarem amb en Sintu, que ens vol ensenyar una andr√≤mina que s'ha comprat... No faltaran en Jaume F√≠guls i en Francesc Murgadas, que estan prenent el sol al balc√≥! Va, que comencem!
Data : 2007-02-20
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Dia de la protesta
Voleu assistir a un sopar inoblidable?...  El Gran Hotel Havana de Barcelona us ofereix l'oportunitat d'assistir a un sopar amb blues! Què heu de fer per aconseguir-ho? Doncs participar en la pregunta diària! Avui celebrem el dia de la protesta!!! Truqueu-nos i dieu ''NO''!!! ''No'' a la sopa de sobre! ''No'' als callos congelats! ''No'' a la roba interior que pica! Esperem les vostres trucades! En Miquel sortirà al balcó i donarà pas al quart capítol del ''El paleta que va venir del fred''! Gràcies al Jaume Fíguls i en Francesc Murgadas, tindrem l'honor d'entrevistar en viu i en directe a una orquestra simfònica! Ens haurem d’apilotar bé a l'estudi, perquè també vindrà en Sintu Millet! Som-hi, comediants!!!
Data : 2007-02-15
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Edició 12 de febrer
Estrenem un nou serial: ''El paleta que va venir del fred''!!!...  Si us agraden les hist√≤ries de misteri, no us podeu perdre aquesta setmana ''El paleta que va venir del fred''! Despr√©s d'obrir i tancar el balc√≥, en Miquel us plantejar√† la pregunta del dia: sou de lletres o de n√ļmeros? Entrarem a la ''Sala B'' de la m√† d'en Dar√≠o Porras, que avui ens parlar√† d'ocells! En Sintu Millet i el seu tiet Bonifaci ballaran la lambada al terrat de COMR√†dio! I no faltaran en Jaume F√≠guls i en Francesc Murgadas, que s'han fet la permanent! Comptem fins a 331 i comencem! 1... 2... 3... 4.... zzz...
Data : 2007-02-12
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Les hipoteques
Ha tornat en Marc Villanueva!!!!  Esteu preparats per entrar al nostre ''Bufet Lliure''? Avui en Marc Villanueva ens parlarà de les hipoteques! No us ho perdeu! Després d'obrir el balcó, en Miquel us plantejarà la pregunta d'avui: què preferiu, un sopar romàntic o una mariscada per vosaltres sols? Esperem les vostres trucades! Escoltarem el quart capítol de ''Els Crims d'en Pompeu Fabra'' i parlarem amb en Sintu Millet, que avui ens farà una demostració de les seves habilitats amb els cavalls... I, abans de marxar, sortejarem el sopar amb blues de l'Hotel Havana! No farem trampes, perquè en Jaume Fíguls i en Francesc Murgadas seran les mans innocents! Visca la Comèdia!!!
Data : 2007-02-08
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Quina és la fruita més eròtica?
Tenim un dubte...  Comediants, només vosaltres ens podeu ajudar a resoldre aquest dubte transcendental que tenim... Quina és la fruita més eròtica? En Jaume Fíguls i en Francesc Murgadas diuen que són els lichys... En Miquel sortirà al balcó i donarà pas al tercer capítol de l'emocionant serial d'aquesta setmana, ''Els Crims d'en Pompeu Fabra''!
Data : 2007-02-07
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Fiar o no fiar
Ha vingut en Dario Porras!!!...¬†¬†S√≠, comediants, avui tornem a obrir la ''Sala B'' de la m√† d'en Dario Porras! Ens parlar√† d'herois, no us ho perdeu! En Miquel s'abrigar√† per sortir al balc√≥ i donar√† pas al segon cap√≠tol de ''Els Crims d'en Pompeu Fabra''! Amb l'ajuda d'en Jaume F√≠guls i en Francesc Murgadas, plantejarem la pregunta d'avui: si tingu√©ssiu una botiga, fiar√≠eu? Fiar o no fiar, aquesta √©s la q√ľesti√≥...
Data : 2007-02-06
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Tota la veritat
Sobre dues realitats que ens envolten... No us perdeu els ''Susesos Ferídicos''!!! En Francesc Murgadas es vestirà de ''Barbie Esquiadora'' per sortir al balcó i, des d'allà, donarà pas al tercer capítol de ''La Rachola de Dorian Gray''! La pregunta d'avui està inspirada en un somni que ha tingut en Jaume Fíguls: si us quedéssiu tancats en un centre comercial, a quina botiga entraríeu primer?
Data : 2007-01-31
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Com preferiu ballar, separats o ben arrambats?
Comencem nou serial. Un serial de misteri, intriga i roba estesa us espera aquesta setmana a ''La Divina Com√®dia''! No intenteu descobrir el final abans d‚Äôhora, perqu√® no podreu... ''La rachola d'en Dorian Gray''! Obrirem el balc√≥ i us platejarem la pregunta d'avui: com preferiu ballar, separats o ben arrambats? Tindrem una entrevista de rigorosa actualitat: un pollastre. Per√≤ no un pollastre qualsevol, eh? √Čs un dels supervivents dels crits del nen xin√®s! En Sintu ens explicar√† unes quantes disenteries de les seves... I no faltaran en Jaume F√≠guls i en Francesc Murgadas, que han aconseguit aparcar en temps r√®cord! La Com√®dia resisteix al fred!!!
Data : 2007-01-29
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Rebaixes de les hipoteques?
Heu comprat moltes coses a les rebaixes?...¬†¬†Cucs de seda, olles express, roba interior express,... Tot est√† rebaixat! Tot... menys els pisos!!! Creieu que s'haurien de fer rebaixes de les hipoteques, dels cr√®dits bancaris, etc? Esperem les vostres trucades! Mentre intentem obrir la porta del balc√≥ fent palanca, escoltarem el tercer cap√≠tol de ''La maledicci√≥ de la plastilina''! No ens pregunteu per qu√®, per√≤ en Jaume F√≠guls i en Francesc Murgadas s'han disfressat de b√ļsties per presentar la secci√≥ de ''Susesos Fer√≠dicos''! I no podem acabar el programa sense escoltar un dels acudits d'en Sintu Millet! Visca la Com√®dia!!!
Data : 2007-01-24
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Edició 16 de gener
Avui us oferirem una gran exclusiva...  Ni ''Dolce Vita'', ni ''¬ŅD√≥nde est√°s coraz√≥n?'', ni ''El Tomate'',... Cap d'aquests programes ha pogut aconseguir aquesta entrevista exclusiva, nom√©s ''La Divina Com√®dia'' ha estat capa√ß de tenir a l'estudi en directe al ''Caballo Blanco de Santiago''!!! En Miquel obrir√† el balc√≥ i aprofitar√† per preguntar-vos quin √©s el m√†xim temps que heu passat fet una cua! Continuarem escoltant el serial d'aquesta setmana ''La veu assassina''! I, parlant de veus assassines, no faltar√† en Sintu Millet! Tamb√© vindran en Jaume F√≠guls i en Francesc Murgadas, que s'han comprat a les rebaixes un calendari del 1992! Visca la Com√®dia!
Data : 2007-01-16
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
Serendípia
audio El reportatge: nous treballadors immigrants
Kate Midelton la nova Lady Di?¬†¬†Ens ho explica la Tha√Įs Trujillo, la corresponsal de COMR√†dio a Londres.¬†Torna el xarampi√≥.¬†¬†Entrevista a la doctora Magda Campins, metge l'Hospital de la Vall d‚ÄôHebron de Barcelona.¬†¬†Ci√®ncia¬†¬†amb Francesc Murgadas.
Data : 2007-01-14
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Edició 8 de gener
La maledicci√≥ del chihuahua dels Baskerville ha tornat!!!...  S√≠, comediants, a petici√≥ popular, aquesta setmana tornarem a emetre el ‚Äė‚ÄėChihuahua dels Baskerville‚Äô‚Äô! No us el perdeu! Despr√©s de la ressaca nadalenca, hem de fer una pregunta obligada: us ha sobrat torr√≥? Sortirem al balc√≥ i deixarem entrar al Dar√≠o Porras , que obrir√† la ‚ÄúSala B‚ÄĚ per parlar-nos d‚Äôespases famoses del cinema! Tindrem la pres√®ncia agra√Įda d‚Äôen Jaume F√≠guls, en Francesc Murgadas i en Sintu Millet, que comentar√† coses que millor no avan√ßar... La Com√®dia √©s vostra!!!
Data : 2007-01-08
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Arriba el CSI...
El CSI arriba a ''La Divina Comèdia''!... Sí, Comediants, el nostre equip d'investigació ha tornat i, gràcies a ells, us oferirem uns quants ''Susesos Ferídicos''!!! Ja queda molt poc per la cavalcada dels Reis! Si poguéssiu participar, què us agradaria ser: camell o corona? Esperem les vostres trucades!!! Obrirem el balcó i recordarem els millors moments de ''Els misteriosos crims de l'escuradents xinès'' i de ''La desaparició de l'exclusiva''! Després vindrà en Sintu Millet, que ens farà una ''master class'' d'acudits dolents! No faltaran en Jaume Fíguls i en Francesc Murgadas, que seran els nous fitxatges de ''Mira Quién Baila''!!! Visca la Comèdia!!!
Data : 2007-01-04
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Avui celebrem el programa 303...
Sí, Comediants, ja hem fet 303 programes! I, per celebrar-ho, volem parlar amb gent que no tingui cap propòsit pel 2007! Truqueu-nos! En Miquel obrirà el balcó, que després de 303 programes ja necessita una mica de ''3 en 1''... Continuarem repassant els millors moments dels serials, avui us oferirem ''Assassinat a l'Orient Rodalies Express'' i ''El robatori dels llibres del Professors''! En Jaume Fíguls i en Francesc Murgadas han vingut carregats amb dues bosses del Pryca plenes de ''Cartes al Director''! I acabarem el programa fent aeròbic amb en Sintu Millet! Visca la Comèdia!!!
Data : 2007-01-02
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
Serendípia
audio Desitjos serendípics pel 2007
Els protagonistes de l'actualitat del 2006 ens desitgen un bon any nou. Ciència  amb Francesc Murgadas.
Data : 2006-12-31
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Edició 12 de desembre
PESQUISITIN: Adjectiu desqualificatiu √†dhuc intransigent. Mot emprat per...  El nostre diccionari ''Catal√† - Divina Com√®dia'' ja compta amb m√©s de 50 ''divimots''!!! Per√≤ necessitem molts m√©s, aix√≠ que esperem les vostres trucades! Us oferirem el segon cap√≠tol de ''Els crims de Broadway'', una superproducci√≥ que marcar√† un abans i un despr√©s en la hist√≤ria dels musicals! No us ho perdeu! En Sintu Millet ens ensenyar√† un m√®tode revolucionari per afaitar-se! No faltaran en Jaume F√≠guls i en Francesc Murgadas, que avui estrenen mitjons! Fem Com√®dia!
Data : 2006-12-12
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Edició 11 de desembre
''Els crims de Broadway'' arriben a ''La Divina Com√®dia''!!!  S√≠, comediants.... Un nou serial de misteri us acompanyar√† durant tota aquesta setmana... ''Els Crims de Broadway''!!! Aaaaaah!!!! La pregunta d'avui √©s de m√†xim inter√®s period√≠stic: us emprenya que la gent arribi tard? Els que mai arriben tard, gr√†cies als seus uns rellotges de cucut port√†tils, s√≥n en Jaume F√≠guls i en Francesc Murgadas! En Sintu Millet ens explicar√† les ''poblem√†tiques'' que ha tingut el seu amic Sebasti√† a l'aeroport! I en Miquel ens ensenyar√† a ballar claqu√© damunt la taula de l'estudi! Visca la Com√®dia!!!
Data : 2006-12-11
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Edició 6 de desembre
Xilindri, curr√≠pia, xuf, esparfallogar,...  Amb quins ''divimots'' ens sorprendreu avui? Esperem les vostres trucades! Animeu-vos, perqu√® √ļltimament estem regalant m√©s coses que els Reis Mags!!! Escoltarem el tercer cap√≠tol de ''El chiuaua dels Baskerville''! Grrrr... Guau! Guau! En Sintu Millet tampoc fa festa i ha dit que vindr√† a explicar-nos algun dels seus acudits! No faltaran en Jaume F√≠guls i en Francesc Murgadas, que han vingut disfressats de torr√≥ de xocolata! 1 - 2 - 3... Maaaaaaaambo! Uh!
Data : 2006-12-06
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Edició 5 de desembre
Tenim molta gana!!!!...  √Čs hora de fer l'aperitiu, no? Una miqueta de pernil... Uns ''ganchitos''... Una truita de patates... I a vosaltres qu√® us ve de gust? Qu√® us menjar√≠eu ara mateix? En Miquel passejar√† el nostre gos mentre escoltem el segon cap√≠tol de ''El chiuaua dels Baskerville''! En Jaume F√≠guls i en Francesc Murgadas han dit que avui repartiran petons a la sortida de COMR√†dio! No us ho perdeu! I no faltaran en Sintu Millet i la m√≤mia del seu tiet Bonifaci! Visca la Com√®dia!
Data : 2006-12-05
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Edició 4 de desembre
Guau! Guau! Guau! Tenim un gos a l'estudi!!!...  Per√≤ no √©s un gos qualsevol, √©s ''El chiuaua dels Baskerville''! I ens acompanyar√† tota la setmana, perqu√® √©s el protagonista del serial d'aquesta setmana! En Miquel us plantejar√† des del balc√≥ la pregunta d'avui: quants cops al dia obriu la nevera? No √©s simple curiositat, √©s que en Jaume F√≠guls i en Francesc Murgadas estan fent un estudi sociol√≤gic... Ens visitar√† en Marc Villanueva, que ens obrir√† les portes del seu ''Bufet Lliure''! I acabarem el programa amb en Sintu Millet, que ens parlar√† sobre el seu m√®tode innovador per afaitar-se! Comencem la setmana amb for√ßa!
Data : 2006-12-04
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Edició 30 de novembre
Us proposem viatjar al fons del fetge...  S√≠, Comediants! Ens visita la Marta Buchaca, que ens parlar√† sobre ''Jocs i apostes''! No us ho perdeu! Avui posarem a prova la vostra mem√≤ria... Serieu capa√ßos de recon√®ixer les sintonies de s√®ries i programes m√≠tics? Esperem les vostres trucades! En Miquel sortir√† al balc√≥ i donar√† pas al nostre serial oriental ''Els misteriosos crims de l'escuradents xin√®s''! En Sintu Millet no ens ha volgut dir el qu√® far√† avui en la seva secci√≥... Per√≤ segur que √©s alguna cosa rrrrrrara, rrrrrrara, rrrrrara... perqu√® ha vingut disfressat de calamar! Els que no es disfressen s√≥n en Jaume F√≠guls i en Francesc Murgadas, que v√©nen elegants i perfumats, com sempre! A la de 3 comencem: 1... 2...
Data : 2006-11-30
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Edició 29 de novembre
''CHILINDRI: Quan bufa la Tramontana, substantiu... ''  El nostre diccionari espera impacient els vostres ''divimots''!!! Truqueu-nos!!! Despr√©s d'obrir el balc√≥, escoltarem el tercer cap√≠tol de ''Els misteriosos crims de l'escuradents xin√®s''! Una setmana m√©s, ens atrevim a oferir-vos una nova entrega dels incre√Įbles ''Susesos Fer√≠dicos''... Mentre en Sintu Millet i el seu tiet Bonifaci ens expliquen les 1000 i una, en Jaume F√≠guls i en Francesc Murgadas ens faran una demostraci√≥ sobre els seus coneixements sobre papirofl√®xia! Fem Com√®dia!
Data : 2006-11-29
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Edició 28 de novembre
Avui posarem a prova la vostra mem√≤ria...  Serieu capa√ßos de recon√®ixer les sintonies de s√®ries i programes m√≠tics? Esperem les vostres trucades! En Miquel sortir√† al balc√≥ i donar√† pas al segon cap√≠tol de ''Els misteriosos crims de l'escuradents xin√®s''! Despr√©s vindr√† en Marc Villanueva que obrir√† les portes del seu ''Bufet Lliure''! En Sintu avui ens mostrar√† un nou m√®tode per afaitar-se... ai, ai, ai... I no faltaran els nostres gogo's particulars, en Jaume F√≠guls i en Francesc Murgadas! Visca la Com√®dia!
Data : 2006-11-28
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Edició 27 de novembre
Estrenem serial!!!  S√≠, Comediants, aquesta setmana us oferirem un serial que us posar√† els p√®ls de les cames de punta!!! ''Els misteriosos crims de l'escuradents xin√®s''!!! No us el perdeu!!! Sortirem al balc√≥ i us plantejarem la pregunta d'avui, que ja est√† ambientada en el Nadal... Quina figura del pessebre us agradaria ser? En Jaume F√≠guls i en Francesc Murgadas estan assajant per quan els nens envi√Įn les cartes als Reis Mags, i ens han portat un sac ple de ''Cartes al Director''! I no podem acabar sense parlar amb en Sintu Millet, que ens explicar√† les seves aventures de cap de setmana! Comencem amb for√ßa!!!
Data : 2006-11-27
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Edició 23 de novembre
''Vost√® mana...''  S√≠ senyors, avui avancem la secci√≥ del mon√≤leg i el concurs, perqu√® dem√† estarem al ''2n Sal√≥ del Llibre de Barcelona''. Aix√≠ que ja sabeu, avui ''Vost√® Mana..''!!! Com cada dia, sortirem al balc√≥ i escoltarem el quart cap√≠tol del misteri√≥s serial ''La Desaparici√≥ de l'exclusiva''! No faltaran en Jaume F√≠guls i en Francesc Murgadas, que ens ajudaran a obrir algunes de les curioses ''Cartes al director''que ens feu arribar! Igual de curiosos s√≥n en Sintu Millet i la m√≤mia del seu tiet Bonifaci, que avui ens explicaran una cosa que √©s millor no desvetllar... . Comediants, fem Com√®dia!
Data : 2006-11-23
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Edició 22 de novembre
''XUF: Mot indefinit, ni chicha ni limon√°...''  Com cada dimecres, us donarem les definicions adients pels vostres ''divimots''! Us esperem al diccionari ''Divina Com√®dia - Catal√†''! Despr√©s d'obrir el balc√≥, en Miquel donar√† pas al tercer cap√≠tol del serial d'aquesta setmana ''La desaparici√≥ de l'exclusiva''! En Jaume F√≠guls i en Francesc Murgadas ja han reservat la seva butaca per entrar a la ''Sala B'' d'en Dario Porras! No hi falteu! I acabarem el programa amb el nostre cam√†lic, en Sintu Millet, que ens ha portat unes Mirindes! Visca la Com√®dia!!!
Data : 2006-11-22
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Edició 21 de novembre
Avui tenim una entrevista d' ''alt st√†nding''!!!...  Continuem oferint-vos entrevistes profundes, entrevistes de rigorosa actualitat,... Per aix√≤ avui tindrem amb nosaltres a l'Hip√≤lito, un porc al qu√® li acaben de tallar una pota per ficar-la en una panera de Nadal!!! En Jaume F√≠guls i en Francesc Murgadas han confessat que no els cal anar a la perruqueria perqu√® la seva melena sempre est√† perfecta... Per√≤ vosaltres, cada quan aneu a la perruqueria? O us talleu el cabell vosaltres mateixos? En Miquel sortir√† al balc√≥ i donar√† pas al segon cap√≠tol de ''La desaparici√≥ de l'exclusiva''!!! No faltaran en Sintu Millet i la m√≤mia del seu tiet Bonifaci, que vindran a explicar-nos quatre disenteries! Fem Com√®dia!!!
Data : 2006-11-21
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Edició 20 de novembre
Estrenem serial!!! Aquesta setmana: ''La desaparici√≥ de l'exclusiva''...  Alg√ļ es dedica a robar les exclusives del fam√≥s setmanari ''Ca√ßa, Pesca i llobarros en bikini''... Ens voleu ajudar a descobrir el lladre? Doncs no us perdeu aquesta setmana ''La desaparici√≥ de l'exclusiva''!!! Continuem interessats en les vostres vides privades... No ho podem evitar, som tafaners! Per aix√≤ avui us preguntarem si heu perdut √ļltimament alguna cosa. En Miquel obrir√† el balc√≥ per deixar entrar a la Marta Buchaca, que ens parlar√† sobre la vida al camp! En Sintu Millet ens explicar√† les √ļltimes novetats sobre la seva carretilla... Quina por! No faltaran en Jaume F√≠guls i en Francesc Murgadas, que han vingut depilats! que comenci la Com√®dia!!!!
Data : 2006-11-20
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Tenim visita!!!...
Avui tractarem un tema molt important: creuen que les pagues dels nostres fills haurien de tenir IRPF i SS perquè comencin a cotitzar des de ben petits? Truqueu-nos i parlem-ne! En Miquel obrirà el balcó i donarà pas al quart capítol de ''El cas de la Faraona Ra-Mohna''! En Jaume Fíguls i en Francesc Murgadas s'han posat el seu millor smòking per rebre a la Marta Buchaca, que un cop més ens farà viatjar al fons del fetge! No faltarà el nostre camàlic, en Sintu Millet! Visca la Comèdia!!!
Data : 2006-09-28
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Ràpid, ràpid!!!
En Jaume F√≠guls i en Francesc Murgadas estan fent la migdiada. Algun cop heu aconseguit fer la migdiada sense que ning√ļ us molesti? Est√† cl√≠nicament demostrat que √©s impossible.
Data : 2006-09-21
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
©Copyright 2005 Bredax. Tots els drets reservats. Més opcions a www.laradioalacarta.com
0.1555471420288086