Menú principal Enllaos patrocinats
Guitarras Cort   
www.unionmusical.es
Rebobinado de Motores Trifasicos   
castelomega.com

CERCAR


ENTRADA
correu-e
clau
  Registra't

TEMTICA

Actualitat
Animals
Antropologia
Art
Audiovisuals
Barcelona
Castells
Ciència
Cinema
Col·leccionisme
Còmic
Concurs
Creences
Cuina
Cultura
Dret
Economia
Entrevistes
Esports
Europa
Història
Humor
Infantil
Informàtica
Informatiu
Juvenil
Literatura
Llibres
M.Catalana
M.Dance
Magazzine
Masclisme
Medi ambient
Misteri
Motor
Multicultural
Música
Nàutica
No_catal*logat
Països Catalans
Pedagogía
Poesia
Política
Professionals
Psicologia
Ràdionovel·la
Religió
Rural
Safreig
Salut
Sardanes
Sexe
Solidaritat
Teatre
Tradició
Treball
Trucades
Universitat
Viatges
Xerrada


Esther Monleón : Informaci.Talls dels programes enregistrats

En els segents talls de veu apareix Esther Monleón.

Serendípia
audio Edició 18 de juliol (2)
CINEMA amb Alex Montoya Toni Garcia i Esther Monleon. Totes les notícies del món de Hollywood. EL CONCURS DE DIÀLEGS DE CINEMA: "Todos al suelo". ENTREVISTA: Àlex Montoya, director de curtmetratges. CARTELLERA D'ESTIU: les pel.lícules que no t'has de perdre aquestes vacances. .
Data : 2009-07-18
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 11 de juliol (2)
CINEMA amb Alex Montoya. Totes les notícies del món de Hollywood. ENTREVISTA: Anna Casas, protagonista de la pel.lícula "Paintball". CARTELLERA: analitzem el millor i el pitjor de les estrenes de la setmana. ASTROLOGIA APLICADA amb ESTHER MONLEÓN ens parla dels signes de l'estiu. .
Data : 2009-07-11
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 27 de juny (2)
CINEMA i ASTROLOGIA APLICADA amb Alex Montoya i Esther Monleon. Totes les notícies del món de Hollywood explicades a través d'un dels crítics més àcids i de la particular mirada de la nostra astròloga. ENTREVISTA a Mar Coll, directora de la pel.lícula "Tres dias con la familia". CARTELLERA: analitzem el millor i el pitjor de les estrenes de la setmana.
Data : 2009-06-27
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 13 de juny (2)
CINEMA i ASTROLOGIA APLICADA amb Esther Monleon. Totes les notícies del món de Hollywood explicades a través de la particular mirada de la nostra astròloga. ENTREVISTA: Daniela Fejerman, directora de la pel.lícula “7 minutos”. CARTELLERA: analitzem el millor i el pitjor de les estrenes de la setmana. .
Data : 2009-06-13
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 6 de juny (2)
CINEMA amb Alex Montoya. Ens explica totes les xafarderies del món de Hollywood i repassem la cartellera que contrastarà l'Esther MOnleón que ha anat a veure la pel.lícula Cocó. ASTROLOGIA APLICADA amb Esther Monleon. Fem la carta astral de la Susan Boyle i l'Esther ens explica si en una carta es poden observar èxits i fracassos d'una persona.
Data : 2009-06-06
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Dissabte 9 de maig de 10 a 11 del mati
10: 10 h CINEMA amb Alex Montoya. Repassarem la cartellera i les anècdotes més curioses de les estrelles de la gran pantalla. ENTREVISTA a Natalia Mateo, protagonista de "La verguenza". LA CONTRACARTELLERA: Esther Monleon ha anat a veure la pel.lícula "Nunca es demasiado tarde para enamorarse" donarà arguments a favor i en contra per anar-la a veure. ASTROLOGIA APLICADA amb Esther Monleón. Continuem revisant la carta astral del F.C Barcelona..
Data : 2009-05-09
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 2 de maig (2)
CINEMA amb Toni García. Repassarem la cartellera i les anècdotes més curioses de les estrelles de la gran pantalla. ENTREVISTA amb Juan Martinez Moreno i Emilio Gutierrez Caba, director i protagonista de la pel.lícula "Un buen hombre". ASTROLOGIA APLICADA amb Esther Monleón. Aquesta setmana ens explicarà com es fa la carta astral d'un Club de futbol posant l'exemple del F.C Barcelona..
Data : 2009-05-02
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 25 d'abril (2)
10: 10 h CINEMA amb Àlex Montoya. Repassarem la cartellera i les anècdotes més curioses de les estrelles de la gran pantalla. ENTREVISTA Francesc Garrido, director de 25 Kilates. ASTROLOGIA APLICADA amb Esther Monleón. Ens farà la carta astral de la família Urdangarin - Infanta Cristina i ens explicarà com es fa una carta astral d'un club de futbol amb l'exemple del F.C Barcelona 11:10 h MÚSICA amb JOAN ELOI VILA. Biografia musicada i les cançons de la vida de Guillermina Motta..
Data : 2009-04-25
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 11 d'abril (1)
REPÀS A L'ACTUALITAT AMB LA LECTURA DELS DIARIS. FEM POLÍTICA amb Albert García. L'Albert ens explica tots els intríngulis de la política catalana sense oblidar els polítics més mediàtics del món. MAN IN BLACK amb Joan Batllori. Com fan els àrbits en un camp de futbol repartim targetes mentre fem un repàs del què ha estat la setmana esportiva.  CINEMA amb Toni Garcia per repassar les estrenes de la setmana i acostar-nos a les notícies sobre les estrelles de la gran pantalla. ESTHER MONLEÓN ens presenta la CONTRA-CARTELLERA i la seva secció d'ASTROLOGIA APLICADA. Toni Garcia ens confessarà la seva pel·lícula inconfessable. .
Data : 2009-04-11
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 28 de març (2)
CINEMA amb Alex Montoya per repassar les estrenes de la setmana i acostar-nos a les notícies sobre les estrelles de la gran pantalla. ENTREVISTA: Alfonso Albacete i David Menkes, directors de “Mentiras y gordas”. ASTROLOGIA APLICADA amb ESTHER MONLEÓN. Repassem els signes que adoren les compres i fem la CARTA ASTRAL a Bruce Willis i Jennifer Aniston. .
Data : 2009-03-28
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Dissabte 14 de març. De 10 a 11 del matí.
CINEMA amb Alex Montoya per repassar les estrenes de la setmana i acostar-nos a les notícies sobre les estrelles de la gran pantalla. Esbrinem també quins són els hàbits de consum de cinema dels nostres oients. ASTROLOGIA APLICADA amb ESTHER MONLEÓN. Parlem de la influència de la lluna plena i descobrm la CARTA ASTRAL d’un famós. .
Data : 2009-03-14
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 28 de febrer (2)
CINEMA amb Alex Montoya per repassar les estrenes de la setmana i acostar-nos a les notícies sobre les estrelles de la gran pantalla. ESPECIAL OSCARS: Repassem la gala i els guanyadors. ENTREVISTA: Ignacio García de Linuesa, alcalde d’Alcobendas. ASTROLOGIA APLICADA amb ESTHER MONLEÓN. Llegirem la CARTA ASTRAL del nét de Diego Armando Maradona..
Data : 2009-02-28
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Dissabte 14 de febrer. De 10 a 11 del matí.
CINEMA amb Alex Montoya per repassar les estrenes de la setmana i acostar-nos a les notícies sobre les estrelles de la gran pantalla. ASTROLOGIA APLICADA amb ESTHER MONLEÓN. Farem una selecció dels signes més amorosos. Llegirem la CARTA ASTRAL d’ Isabel Pantoja. .
Data : 2009-02-14
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 31 de gener (2)
CINEMA amb Alex Montoya per repassar les estrenes de la setmana i acostar-nos a les notícies sobre les estrelles de la gran pantalla. ASTROLOGIA APLICADA amb ESTHER MONLEÓN. Especial Goya. Qué diu la carta astral de Kate Winslet?.
Data : 2009-01-31
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Tot és possible
audio Secció d'astrologia amb Esther Monleón (26/01/09)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2009-01-26
Tipus : directe
Durada : 00:20:45
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Dissabte 17 de gener. De 10 a 11 del matí.
CINEMA amb Alex Montoya per repassar les estrenes de la setmana i acostar-nos a les notícies sobre les estrelles de la gran pantalla. ENTREVISTA a Santiago Zannon, director de "El truco de el manco", nominat al Goya al millor director novell. ASTROLOGIA APLICADA amb ESTHER MONLEÓN. Qué diu la carta astral de Mickey Rourke i Hillary Clinton? .
Data : 2009-01-17
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 3 de gener (2)
CINEMA amb TONI GARCIA. Repassem les estrenes de la setmana, coneixerem les pel·lícules que triomfaran el 2009 i ens acostem a les notícies sobre les estrelles de la gran pantalla. ESTHER MONLEÓN ens descobreix quins seran els signes més afortunats aquest 2009. .
Data : 2009-01-03
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Dissabte 20 de desembre. De 10 a 11 del matí.
CINEMA amb Alex Montoya. L'Àlex Montoya ens ofereix una cartellera personalitzada per aquest Nadal. ASTROLOGIA APLICADA amb Esther Monleón. Ens explicarà els signes que odien i els que adoren el Nadal. .
Data : 2008-12-20
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Dissabte 6 de desembre. De 9 a 10 del matí.
9:10 h ACTUALITAT: L'explossió de gas a Gavà. Parlem amb Anna San Ambrosio, periodista de COMRàdio i amb Jaume Loscos, cap de l'Agrupació de Bombers de Barcelona. FEM POLÍTICA amb Albert García. L'Albert ens explica tots els intríngulis de la política catalana sense oblidar els polítics més mediàtics del món. Amb un "Especial Constitució" al cul·lebrot dels polítics. MAN IN BLACK amb Joan Batllori. Com fan els àrbits en un camp de futbol repartim targetes mentre fem un repàs del què ha estat la setmana esportiva.  10:10 h CINEMA amb Alex Montoya. L'Àlex Montoya ens fa cinc cèntims del què ha passat els darrers set dies en el món del cinema. ASTROLOGIA APLICADA amb l'Esther Monleón que farà la carta astral a Felipe Gonzalez i trobarem les similituts a les cartes d'Antonio Banderas i Salvador Dalí. .
Data : 2008-12-06
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Dissabte 6 de desembre. De 10 a 11 del matí.
10:10 h CINEMA amb Alex Montoya. L'Àlex Montoya ens fa cinc cèntims del què ha passat els darrers set dies en el món del cinema. ASTROLOGIA APLICADA amb l'Esther Monleón que farà la carta astral a Felipe Gonzalez i trobarem les similituts a les cartes d'Antonio Banderas i Salvador Dalí. .
Data : 2008-12-06
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 22 de novembre (2)
10: 10 h CINEMA amb Alex Montoya. L'Àlex Montoya ens fa cinc cèntims del què ha passat els darrers set dies en el món del cinema. ENTREVISTA a Gabriel Velázquez, director de la pel.lícula "Amateurs". A més a més, ens il.lustra sobre el millor i el pitjor de la cartellera cinematogràfica. ASTROLOGIA APLICADA amb Esther Monleón. La nostra astròloga particular ens explicarà coses sobre la carta astral d'en Pep Guardiola, entrenador del Barça; de Suri Cruise i del polèmic divorci entre Madonna i Guy Richie..
Data : 2008-11-22
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 25 d'octubre (2)
CINEMA amb Alex Montoya. Àlex Montoya repassa tota l'actualitat cinematogràfica de Hollywood i destaquen el millor i el pitjor de la cartellera. Entrevista a Felix Sabroso y Dunia Ayuso, directors de la pel.lícula "Clasificada S". ASTROLOGIA APLICADA amb Esther Monleón.
Data : 2008-10-25
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Tot és possible
audio Parelles impossibles del mateix signe? Secció d'astrologia amb Esther Monleón (15/10/08)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-10-15
Tipus : directe
Durada : 00:16:03
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 11 d'octubre (2)
10: 10 h CINEMA amb Alex Montoya. L'Àlex ens ho explica tot sobre el món del cinema. Les xafarderies de les Stars de Hollywood i l'actualitat del festival Internacinal de Cinema de Sitges. A més a més entrevistem Nicolás López, director de la pel.lícula SANTOS. ASTROLOGIA APLICADA amb Esther Monleón. La nostra astròloga ens introdueix en un nou capítol de la història de l'Astrologia.
Data : 2008-10-11
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 27 de setembre (2)
CINEMA amb Alex Montoya. L'Àlex acaba de tornar de San Sebastian i ens ho explicarà tot sobre aquesta cita cinematogràfica. Entrevista a Natalia Mateo, una de les protagonistes de la pel.lícula "El patio de mi carcel". El millor i el pitjor de LA CARTELLERA. ASTROAJUDA amb Esther Monleón. Comencem la primera classe pràctica d'astroajuda. Si penses que la teva vida és un desastre no et perdis els consells de l'Esther..
Data : 2008-09-27
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Tot és possible
audio Secció d'astrologia amb Esther Monleón (17/09/08)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-09-17
Tipus : directe
Durada : 00:18:24
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 6 de setembre (2)
Cinema amb Àlex Montoya. Notícies, estrenes de cinema i entrevista al director de la pel·lícula "La conjura del Escorial", Antonio del Real Astrologia aplicada amb Esther Monleon.
Data : 2008-09-06
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 26 de juliol (1)
Entrevista a Teresa de Haro, redactora de la revista Autopista i coautora de l'article "Los 54 tramos negros de la red secundaria a examen" Menjar Per Viure amb Pilar Sempau. "La panxa" El Repte D'en Santi amb Santi Teruel i la Unitat Mòbil a la platja de Castelldefeles buscant els vigilants de la platja. Secció De Cinema amb Àlex Montoya. Repassarem les pel•lícules de la setmana. Nascuts Sota El Mateix Sol amb Esther Monleon. La nostra astròloga parlarà del signe d'ÀRIES i sabrem quines diferencies semblances hi ha dos àries com la Duquesa de Alba i Warren Beaty Visca L'envelat! Conexierem els orígens del pasodoble. I amb l'Orquestra Selvatana sabrem quins son els tres pasdobles que tallen al bacallà a totes les festes majors. .
Data : 2008-07-26
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 12 de juliol (1)
Entrevista"Una cadira de rodes pels pobres". Amb Josep Mora, inventor d'una cadira que val 40 euros. Menjar per viure amb Pilar Sempau. "I tú, com alimentes la teva ment?" El repte d'en santi amb Santi Teruel i la Unitat Mòbil a la platja del Bogatell. Nascut sota un mateix sol amb Esther Monleón. Analitzarem les similituts i diferències entre Judit Mascó i Jean Claude Van Dame Secció de cinema amb Àlex Montoya. Repassarem les pel•lícules de la setmana. Visca l'envelat!: La Rumba. Entrevista a l'Orquestra Plateria. Unitat mòbil a la platja amb Santi Teruel. Entrevista a Miquel Mariano, autor del famós “Verigut.” .
Data : 2008-07-12
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Tot és possible
audio Els dubtes. Secció d'astrologia amb Esther Monleón
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-07-07
Tipus : directe
Durada : 00:21:00
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 5 de juliol (1)
Entrevista Una plaça de Fuenlabrada es dirà Plaza del Orgullo gay. Parlem amb Jorge Mejía, secretari d'organització de Joventudes de Fuenlabrada. Menjar Per Viure amb Pilar Sempau. "A l'estiu que és el que m'engreixa i que és el que m'aprima?" El Repte d'en Santi amb Santi Teruel, uUnitat Mòbil a la platja. Nascut sota un mateix Sol amb Esther Monleón. Analitzarem les similituds i diferències entre Lola Flores i el príncep Felip, que són acuari. Toni Garcia la millor i la pitjor pel•lícula de la setmana. Descobrim els ritmes de l'estiu: L'havanera. Entrevista al Grup Port BO. La cançó de l'estiu ha mort...O no amb Joan Eloi Vila. Entrevista a Miquel Mariano, autor del famós Verigut. .
Data : 2008-07-05
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 28 de juny (1)
9.10 h "Multa per fumigació" Joan Borràs, pendent de presó per fumigar els arbres del seu jardí. Man In Black amb Joan Batllori. Com fan els àrbitres en un camp de futbol repartim targetes mentre fem un repàs del què ha estat la setmana esportiva. 10.10 h Cinema amb Alex Montoya. Totes les notícies del món de Hollywood i les estrenes de la setmana. Entrevista a Nacho Vigalondo, director de la pel•lícula “Los cronocrímenes”. Astrologia Aplicada amb Esther Monleón. Parlem del signe de cranc. 11.10 h Música amb Joan Eloi Vila. Entrevista a Josep Maria Vall que ens presenta el seu disc VIDA. Farem la nostra versió del tema "Summertime"..
Data : 2008-06-28
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 14 de juny (1)
“La crisi econòmica i el petroli." Entrevista a Santiago Niño Becerra. Catedràtic d’Estructura Econòmica. Facultat d’Economia IQS. Universitat Ramon Llull. Man in Black amb Joan Batllori. Com fan els àrbits en un camp de futbol repartim targetes mentre fem un repàs del què ha estat la setmana esportiva. La crida de la Natura amb Joan de Falgars Cinema amb Alex Montoya. Totes les notícies del món de Hollywood i les estrenes de la setmana. Entrevista a Sílvia Munt directora de cinema. Astrologia Aplicada amb Esther Monleón: "Ets el meu heroi" Els signes del zodíac ens diuen com són els herois del cinema i perquè ens agraden. Música, amb Joan Eloi Vila. Entrevista a Imma Mayol, ex-segona tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona. .
Data : 2008-06-14
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Tot és possible
audio Secció d'astrologia amb Esther Monleón (10/06/08)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-06-09
Tipus : directe
Durada : 00:22:40
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 31 de maig (2)
Cinema amb Alex Montoya. Totes les notícies del món de Hollywood i les estrenes de la setmana. I les estrenes de la setmana. Astrologia Aplicada amb Esther Monleon. Parlem del signe de bessons. .
Data : 2008-05-31
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 17 de maig (2)
Cinema amb Alex Montoya. Totes les notícies del món de Hollywood i les estrenes de la setmana. Entrevista a Paz Padilla, protagonista de la pel•lícula Cobardes Astrologia aplicada amb Esther Monleon. Com descobrir els dons artístics en una carta astral .
Data : 2008-05-17
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 3 de maig (2)
Cinema amb Alex Montoya. Totes les notícies del món de Hollywood i les estrenes de la setmana. Astrologia aplicada amb Esther Monleón. Parlem del signe de Taure .
Data : 2008-05-03
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Tot és possible
audio Secció d'astrologia amb Esther Monleón (28/04/08)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-04-28
Tipus : directe
Durada : 00:21:41
Mida : --
Descarrega
Tot és possible
audio Astrologia i amor. Esther Monleón parla del seu llibre "Chico busca chica".
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2008-03-31
Tipus : directe
Durada : 00:22:33
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 22 de març (2)
Cinema, amb Toni Garcia. Repàs a les estrenes de la setmana i a les noticies més glamuroses de Hollywood. Astrologia aplicada amb Esther Monleón .
Data : 2008-03-22
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 8 de març (2)
Cinema, amb Alex Montoya, repàs a les estrenes de la setmana i entrevista a: Roser Aguilar, directora de la pel•lícula “Lo Mejor de mí” Astrologia Aplicada, amb Esther Monleón. Parlem del signe de peixos .
Data : 2008-03-08
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 23 de febrer (2)
Cinema, amb Alex Montoya. Entrevista a Lucas Domínguez, director de la pel•lícula “Oscar, una pasión surrealista”. També parlem de les estrenes de la setmana. Astrologia Aplicada amb Esther Monleón. Què diuen els astres sobre el matrimoni del Príncep Felip i Leticia? .
Data : 2008-02-23
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 29 de desembre (2)
Cinema amb Toni Garcia i Astrologia aplicada amb Esther Monleon.
Data : 2007-12-29
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 1 de desembre (2)
Cinema, amb Alex Montoya, entrevista a Paco Plaza i Jaume Balagaró, directors de la pel·lícula “Rec” Astrologia aplicada amb Esther Monleón, el signe sagitari .
Data : 2007-12-01
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 6 d'octubre (Dissabte). De 10 a 11 del matí.
Cinema amb Àlex Montoya. Notícies del món del cinema, la cartellera i entrevista a Juan Antonio Bayona, director de "El Orfanato". Astrologia aplicada amb Esther Monleon.
Data : 2007-10-06
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Tot és possible
audio Secció d'Astrologia amb Esther Monleón (01/10/07)
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2007-10-01
Tipus : directe
Durada : 00:25:07
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 22 de setembre (dissabte). De 10 a 11 del matí
Astrologia Aplicada amb Esther Monleón Cinema amb Àlex Montoya. Festival de Cinema de San Sebastian i de les novetats de la cartellera. Entrevista a Sergi Arola assessor de Catherine Z Johnes a la pel·lícula “Sin reserva” .
Data : 2007-09-22
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 8 de setembre. De 10 a 11 del matí.
Astrologia aplicada amb Esther Monleón. Cinema amb Àlex Montoya. Toni Garcia ens informa de La Mostra de Venecia..
Data : 2007-09-08
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 5 de maig (3)
Astrologia aplicada  amb Esther Monleón. Cinema amb Àlex Montoya:  entrevista a director de la pel·lícula "Hotel Tívoli".
Data : 2007-05-05
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
Serendípia
audio Edició 21 d'abril (3)
Astrologia aplicada amb Esther Monleón:  què agrada llegir als diferents signes del zodíac?
Data : 2007-04-21
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
Serendípia
audio Edició 7 d'abril (3)
Astrologia aplicada  amb Esther Monleón. Cinema  amb Àlex Montoya.
Data : 2007-04-07
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
Serendípia
audio Edició 24 de març (3)
Cinema amb Àlex Montoya:  entrevista a Kepa Soho, director de la pel·lícula "El síndrome de Svenson". Astrologia aplicada amb Esther Monleón:  la lluna.
Data : 2007-03-24
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
Tot és possible
audio Secció d'Astrologia amb Esther Monleón
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2007-03-12
Tipus : directe
Durada : 00:22:24
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 10 de març (3)
Cinema  amb Àlex Montoya. Astrologia aplicada  amb Esther Monleón.
Data : 2007-03-10
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
Serendípia
audio Els secrets dels Òscars
Cinema  amb Àlex Montoya. Astrologia aplicada amb Esther Monleón:  la carta astral d'alguns dels actors i actrius nominats als Oscar.
Data : 2007-02-24
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
Tot és possible
audio Secció d'Astrologia amb Esther Monleón
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2007-02-12
Tipus : directe
Durada : 00:22:07
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio L'amor i els signes del zodíac
Astrologia aplicada  amb Esther Monleón: parlem del planeta Venus i de com cada signe exterioritza l'amor. Cinema amb Àlex Montoya:  connexió en directe amb Toni Garcia que és a Berlín seguint la Berlinale.
Data : 2007-02-10
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
Tot és possible
audio Secció d'Astrologia amb Esther Monleón
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2007-01-29
Tipus : directe
Durada : 00:20:19
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 27 de gener (3)
Astrologia aplicada  amb Esther Monleón. Cinema amb  Alex Montoya.
Data : 2007-01-27
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
Tot és possible
audio Secció d'Astrologia amb Esther Monleón
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2007-01-15
Tipus : directe
Durada : 00:21:12
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Viatge per l'astrologia
Astrologia aplicada amb Esther Monleón:  ens proposa un viatge a través de la història de l'astrologia. Cinema  amb Alex Montoya.
Data : 2007-01-13
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
Serendípia
audio Què diuen els astres pel 2007?
Ens ho esxplica Esther Monleón a l'espai "Atrologia aplicada". Roser Teixidó,  responsable de la botiga Leboudoir, ens presenta les tendències en roba interior per la nit de cap d'any.
Data : 2006-12-31
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
Serendípia
audio Edició 2 de desembre (3)
Astrologia aplicada amb Esther Monleón:  La intel·lectualitat i Mercuri. Cinema  amb Àlex Montoya.
Data : 2006-12-02
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
Tot és possible
audio Secció d'Astrologia amb Esther Monleón
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2006-11-20
Tipus : directe
Durada : 00:19:21
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 18 de novembre (4)
Pep Poblet  El músic ens presenta el seu últim disc "3". Astrologia aplicada amb Esther Monleón:  l'era d'aquari.
Data : 2006-11-18
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
Tot és possible
audio Secció d'Astrologia amb Esther Monleón
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2006-11-06
Tipus : directe
Durada : 00:19:19
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio El govern de Catalunya a les estrelles
Entrevista a Elisenda Nadal, directora de la revista de cinema "Fotogramas" que compleix 60 anys. L'astròloga del programa, l'Esther Monleón, ens descobrirà si els pacte del futur govern de Catalunya s'amaga entre les estrelles.
Data : 2006-11-04
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
Tot és possible
audio Secció d'Astrologia amb Esther Monleón
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2006-10-23
Tipus : directe
Durada : 00:20:09
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio La carta astral dels polítics catalans
L'astròloga Esther Monleón ens desxifrarà els secrets que guarden les cartes astrals dels polítics catalans que opten a la presidència de la Generalitat de Catalunya. Coneixem l'Eloi Collell, un dels participants de la 8a edició dels Special Olympics de mans de la Vanesa Carrasquilla. I La Carme Parras ens parla de l'obra del coreògraf català Rafael Bonachela, Voices.
Data : 2006-10-14
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
©Copyright 2005 Bredax. Tots els drets reservats. Més opcions a www.laradioalacarta.com
0.1514909267425537