Menú principal Enllaos patrocinats
Competidores por Internet   
es.bredax.com
COGEIM blades   
www.acroperda.com

CERCAR


ENTRADA
correu-e
clau
  Registra't

TEMTICA

Actualitat
Animals
Antropologia
Art
Audiovisuals
Barcelona
Castells
Ciència
Cinema
Col·leccionisme
Còmic
Concurs
Creences
Cuina
Cultura
Dret
Economia
Entrevistes
Esports
Europa
Història
Humor
Infantil
Informàtica
Informatiu
Juvenil
Literatura
Llibres
M.Catalana
M.Dance
Magazzine
Masclisme
Medi ambient
Misteri
Motor
Multicultural
Música
Nàutica
No_catal*logat
Països Catalans
Pedagogía
Poesia
Política
Professionals
Psicologia
Ràdionovel·la
Religió
Rural
Safreig
Salut
Sardanes
Sexe
Solidaritat
Teatre
Tradició
Treball
Trucades
Universitat
Viatges
Xerrada


Àlex Masllorens : Informaci.Talls dels programes enregistrats

En els segents talls de veu apareix Àlex Masllorens.

La nit
audio Edició 25 de juny
Aquesta nit comptem amb Àlex Masllorens, periodista i exdiputat del PSC-CpC; Jordi Cabré, escriptor, periodista i advocat; i David Rovira, advocat.
Data : 2009-06-25
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
La nit
audio Edició 21 de maig
Aquesta nit comptem amb Montserrat Nebrera, diputada al parlament del PPC, Carme Laura Gil, exdiputada de CiU al Parlament i exconsellera d'Ensenyament, Esperança Garcia, Advocada. Ha estat candidata a l'alcaldia de Barcelona per Ciutadans i nº 2 al Congrés i Àlex Masllorens, periodista i exdiputat al parlament del PSC-CpC * Àlex Masllorens. Periodista i exdiputat al Parlament pel PSC-CpC .
Data : 2009-05-21
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
La nit
audio Edició 17 d'abril
Aquesta nit comptem amb Àlex Masllorens, periodista i exdiputat al parlament del PSC-CpC, Natàlia Molero, filòloga i gestora cultural. Exdirectora de la Filmoteca de Catalunya, Josep Curto, dirigent històric del PP que participa a títol personal i Jordi Comas, arquitecte. Exalcalde de Matadepera (ERC) .
Data : 2009-04-17
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
La nit
audio Edició 3 de març
Amb la participació d'Àlex Masllorens, periodista i exdiputat del PSC-CpC, Natàlia Molero, filòloga i gestora Cultural. Exdirectora de la Filmoteca de Catalunya i Joan López, secretari general de joves empresaris de Catalunya.
Data : 2009-03-03
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
La nit
audio Edició 18 de novembre
Entrevista a Victòria Camps, presidenta del Comitè de Bioètica de Catalunya, i tertúlia amb Àlex Masllorens, Lluís de Carreras..
Data : 2008-11-18
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
La nit
audio Edició 30 de setembre
Participen Àlex Masllorens, periodista i exdiputat al parlament del PSC-CpC; Lluís de Carreras, advocat, professor de Dret de la Informació de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la URL i de la UOC i Joan López, coordinador de l'Institut Catalunya Futur-FAES i secretari general de Joves Empresaris de Catalunya.
Data : 2008-09-30
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
La nit
audio Edició 11 de juny
Tertúlia política amb: Agustí Colomines. Director de la Fundació Catalanista i Demòcrata Trias Fargas i Professor del Departament d'Història Contemporània i Nacionalismes de la UB. Àlex Salmon. Director d' 'El Mundo' de Catalunya. Àlex Masllorens. Periodista i exdiputat al Parlament del PSC- CpC.
Data : 2008-06-11
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
La nit
audio Edició 16 d'abril
Tertúlia política, amb Manuel Milian Mestre, periodista i historiador, professor de la Universitat Francisco de Vitoria de Madrid, Natàlia Molero, filòloga i Gestora Cultural, exdirectora de la Filmoteca Nacional de Catalunya, i Àlex Masllorens, periodista i ex diputat al Parlament del PSC- CpC .
Data : 2008-04-16
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
La nit
audio Edició 14 de març
Tertúlia política, amb Àlex Masllorens, periodista i ex diputat al Parlament del PSC- CpC, Antoni Bosch, notari i professor de la Universitat Internacional de Catalunya, i Jordi Graupera, escriptor i Columnista del Diari Avui.
Data : 2008-03-14
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
La nit
audio Edició 20 de febrer
Tertúlia política, amb Àlex Masllorens, periodista i ex diputat al Parlament del PSC- CpC, Jordi Graupera, escriptor i columnista del diari 'Avui', i Àlex Salmon, director d' 'El Mundo' de Catalunya.
Data : 2008-02-20
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
La nit
audio Edició 16 de gener
Tertúlia política, amb Àlex Masllorens, periodista i ex diputat al Parlament del PSC- CpC, Andreu Mayayo, catedràtic d'Història Contemporània de la UB i col•laborador habitual d' 'El Periódico', Jordi Graupera, escriptor i Columnista del Diari 'Avui', i Francesc Marhuenda, director de la Delegació del diari 'La Razon' a Catalunya i professor de Dret Constitucional a la UAB.
Data : 2008-01-16
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
La nit
audio Edició 28 de desembre
Tertúlia política amb Manuel Ibarz, advocat i exdiputat al parlament del PPC, Jordi Graupera, escriptor i columnista del diari Avui, Àlex Masllorens, periodista i exdiputat al Parlament del PSC- CpC i Miquel Sellarés, secretari general de l'Opinió Catalana i president del Centre d'Estudis Estratègics de Catalunya..
Data : 2007-12-28
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
La nit
audio Edició 5 de desembre
Tertúlia política amb Àlex Masllorens, periodista i ex diputat al Parlament del PSC- CpC, Jordi Graupera, escriptor i columnista del Diari Avui, i Francesc Marhuenda, director de la Delegació del diari 'La Razon' a Catalunya, professor de Dret Constitucional a la UAB.
Data : 2007-12-05
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
La nit
audio Edició 26 d'octubre
Tertúlia política, amb Francesc Marhuenda, director de la delegació del diari 'La Razon' a Catalunya i professor de Dret Constitucional a la UAB, Àlex Masllorens, periodista i ex diputat al Parlament pel PSC, Hèctor López Bofill, professor de Dret Constitucional a la Universitat Pompeu Fabra, poeta i escriptor, i Inés Villanueva, advocada .
Data : 2007-10-26
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
La nit
audio Edició 17 de setembre
Tertúlia política amb Àlex Salmon, director d' 'El Mundo' de Catalunya, Àlex Masllorens, periodista i ex diputat al parlament pel PSC-CpC, i Anna Sallés, professora d'Història Contemporània de la UAB .
Data : 2007-09-17
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
La nit
audio Edició 3 de setembre
Tertúlia política amb Joan López, secretari General de Joves Empresaris de Catalunya i exdiputat al Parlament pel PPC, Àlex Masllorens, periodista i exdiputat al Parlament pel PSC i CpC i Agustí Colomines, director del Centre Unesco de Catalunya i professor del Departament d'Història Contemporània i Nacionalismes de la UB..
Data : 2007-09-03
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
La nit
audio Edició 29 de març (1)
A la tertúlia d'avui:  Roberto Daus, periodista i escriptor, Àlex Masllorens, periodista i exdiputat al Parlament pel PSC-CpC, Josep Curto, dirigent històric del PP que acudeix a aquest debat a títol personal i Francisco Marhuenda, director de La Razón a Catalunya i professor de Dret Constitucional a la UAB.
Data : 2007-03-29
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 24 de novembre
La injustícia de la setmana  amb Enric Sopena.
Àlex Masllorens, director de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament.
El glop d’Ignasi Riera.
Iniciatives per a la igualtat en el nord i el sud amb Maria Cristina Tenezaca, secretària de la Corporació de Desenvolupament Productiu de les Comunitats de l’Austro, Ruth Marlene Almeida, coordinadora de l’Àrea de Desenvolupament Territorial de la Fundació Prodeció a favor dels Drets Ciutadans (Equador) i Josep Giralt, portaveu d’Ajuda en Acció.
L'última paraula amb Arcadi Oliveres.
Data : 2006-11-24
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 8 de setembre
Tots x tots, presentat i dirigit per Francesc Triola. Edició íntegra. La injustícia de la setmana: amb Enric Sopena. Les ONG catalanes davant el nou curs, amb Eduard Soler, president de la Federació Catalana d’ONGDs i vocal de projectes i Ajut Humanitari de Farmaceutics Mundi. El Glop, d'Ignasi Riera. El nou curs solidari vist des de la Generalitat, amb Àlex Masllorens, director de l’Àgència Catalana de Cooperació al Desenvolupament. Casa Amèrica es renova, amb Antoni Traveria, director de Casa Amèrica Catalunya. L'Última paraula, amb Arcadi Oliveras.
Data : 2006-09-08
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 23 de juny
Tots x tots, presentat i dirigit per Francesc Triola. Edició íntegra. La injustícia de la setmana, amb Enric Sopena. Àlex Masllorens, director de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament. 10 Anys de la Fundació Noma, amb Pep Campaner, president de la Fundació. Vilafranca Solidària. El Glop de l'Ignasi Riera. L’UGT de l’Hospitalet envia una ambulància a Cuba amb José Antonio Franch, coordinador de la UGT de l’Hospitalet. L'Agenda del Siscu Baiges. L’Última Paraula amb Arcadi Oliveres.
Data : 2006-06-23
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 20 de gener
Tots x tots, presentat i dirigit per Francesc Triola. Edició íntegra. Solidaritat i relacions Nord-Sud: Carles Campuzano, diputat de CiU al Congrés i portaveu a la Comissió de Cooperació Internacional, Àlex Masllorens, diputat del PSC-CpC al Parlament de Catalunya i membre de la Comissió de Cooperació Internacional. Michelle Bachelet, futura presidenta de Xile, amb Alejandro Erazo, president de l’Associació de Suport a les Organitzacions Populars Xilenes i Antoni Traveria, director de l’Institut Català de Cooperació Iberoamericana. L’Agenda, del Siscu Baiges. La injustícia de la setmana: Militars colpistes, amb Enric Sopena.
Data : 2006-01-20
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
©Copyright 2005 Bredax. Tots els drets reservats. Més opcions a www.laradioalacarta.com
0.1327269077301025