Menú principal Enllašos patrocinats
Recursos per a Professors   
www.joguineseducatives.cat
Copic Rotuladores   
www.vpiera.com

CERCAR


ENTRADA
correu-e
clau
  Registra't

TEM└TICA

Actualitat
Animals
Antropologia
Art
Audiovisuals
Barcelona
Castells
CiŔncia
Cinema
ColĚleccionisme
C˛mic
Concurs
Creences
Cuina
Cultura
Dret
Economia
Entrevistes
Esports
Europa
Hist˛ria
Humor
Infantil
InformÓtica
Informatiu
Juvenil
Literatura
Llibres
M.Catalana
M.Dance
Magazzine
Masclisme
Medi ambient
Misteri
Motor
Multicultural
M˙sica
NÓutica
No_catal*logat
Pa´sos Catalans
PedagogÝa
Poesia
PolÝtica
Professionals
Psicologia
RÓdionovelĚla
Religiˇ
Rural
Safreig
Salut
Sardanes
Sexe
Solidaritat
Teatre
Tradiciˇ
Treball
Trucades
Universitat
Viatges
Xerrada


 

Fitxa del programa Bulevard:

Bulevard


Bulevard

Ona Mallorca

Temàtica:
Magazzine

Presentador:
Marga Noguera

Equip:
Marga Noguera

Correu electrònic:
contacta@onamallorca.com

Pagina web:

http://www.onamallo...
Vols afegir-lo a la teva pÓgina principal de la RÓdio a la Carta?
Un magazin de dues hores de rÓdio, en directe ,de dilluns a divendres ens serveixen per fer un programa de tots i per a tots. Un programa amb tots el protagonistes de la informaciˇ de la nostra comunitat , del estat i de la resta del mˇn vista des de la perspectiva de la nostra insularitat.

Cada dia Bulevard analitza l'actualitat amb els lÝders de l'opiniˇ. MÚs de 50 colĚlaboradors i especialistes fan , de Bulevard , el magazÝn matinal mÚs ampli de la rÓdio a Mallorca.

Els Continguts del Bulevard


Dilluns

1¬ hora EstŔtica i Cirurgia amb.- Dra. Francisca Garzˇn. //Psicologia Gabinet Psicosistem // Salut FÝsica amb - Tomeu MarÝ iTeo Cabanes. Serveis socials i Esportius CIM. // Victor Jofre .Detectiu privat.
2¬ hora - Temps per a lla gent gran amb Paco Ferrer i Manuel Gonzalez (Federaciˇ Pensionistas i Jubilats de la CAIB. // Fora Vila un programa per conŔixer la pagesia amb Miquel Artigues. //Temps per a las plantas amb Joan Aguilˇ de Semillas C'an Joanito// Illa de Llibres amb Albert Herranz // ConŔixer les discapacitats amb Manuela de la Vega.


l'imatge
Dimarts

1¬ hora - Ona Jove amb I˝aki Mu˝oz (Reporter jove) .El mˇn del dret a Ona Mallorca amb Toni Verd (advocat).// Clase d'Astronomia amb Miquel Fullana// Els drets dels consumidors amb Claudia de Haro (Nuredduna) // Visitam els nostres barris amb diferents Associacions de ve´ns.
2¬ hora - CiŔncia i espai amb Roberto Jaime Gourlay. // Koldo Royo (Cuina).// Cuidar el nostre vehicle amb Julio Gonzalez President de ABERAM. // Tert˙lia amb ciutadans del mˇn amb Pep Ballester Vicepres. Circulo Europa.

els advocats
Dimecres

1¬ hora Entrevista.- El Reporter dins la Xarxa amb Jaume Noguera.// La salut dels mes petits amb Pedro Moreo, Pediatra.// Iluminado Largo. Vicepres. FederaciÚ de Cases i Centres Regionals. // Medi ambient amb Tomeu Calafell Dir. insular de Medi ambient.
2¬ hora -Clases d'informÓtica amb Javier Jofre (informÓtic). La cuina amb Tonina Serrano. Escriptora i Cuinera.// Psicologia amb Javier Delgado. // Astrologia amb Diana San MartÝn. // Arts Marcials amb David Gui.


Tonina Serrano Receptes de Cuina
Dijous

1¬ hora - Salut dental amb Pere Riutort dentista. // La casa Sana amb Manel Romero (Bioconstructor). // Teatre amb Manel Barcelˇ (actor). // Novetats musicals des de Xocolat. // NotÝcies del Centre de informaciˇ del medicament. //
2¬ hora- Salut Mental a la rÓdio amb Teresa Calderay Pres. d'ADIPE. // Els ciutadans opinen (Tert˙lia amb Assoc. de ve´ns). // El metge de famÝlia a Bulevar amb Dr. Joan Pou. // Cr˛nica del Cor amb Lluis Fe. // Salut dels nostres animals amb Carles Porres Menescal.

El Teatre


Divendres

1¬ hora Seguretat Ciutadana amb Salvador Galindo crimin˛leg // Vida sana amb Mario Gestoso Dir. metge de Fundaciˇ Kovacs. // Classes de ball amb Merche Sotelo. // Cultura amb Fundaciˇ Cabana.//
2¬ hora Voluntaris per Mallorca amb Aina Colom ConŔixer els nostres drets amb Ausbanc. // Visita del sex˛leg Manel Rastoll.// Primers auxilis de la mÓ de Creu Roja. // Cinema amb Toni Camps
Programes enregistrats

audio  Programes enregistrats en brut
VÚs al directori d'enregistraments


Atenciˇ:
La programació normal de l'emissora és alterada regularment per la retransmissió d'esdeveniments esportius i per d'altres qüestions d'actualitat.


©Copyright 2005 Bredax. Tots els drets reservats. Més opcions a www.laradioalacarta.com
0.0643448829650879