Menú principal Enllaços patrocinats
ofici de viure   
www.audioencatala.cat
Pintura porcelana   
www.vpiera.com

CERCAR


ENTRADA
correu-e
clau
  Registra't

TEMÀTICA

Actualitat
Animals
Antropologia
Art
Audiovisuals
Barcelona
Castells
Ciència
Cinema
Col·leccionisme
Còmic
Concurs
Creences
Cuina
Cultura
Dret
Economia
Entrevistes
Esports
Europa
Història
Humor
Infantil
Informàtica
Informatiu
Juvenil
Literatura
Llibres
M.Catalana
M.Dance
Magazzine
Masclisme
Medi ambient
Misteri
Motor
Multicultural
Música
Nàutica
No_catal*logat
Països Catalans
Pedagogía
Poesia
Política
Professionals
Psicologia
Ràdionovel·la
Religió
Rural
Safreig
Salut
Sardanes
Sexe
Solidaritat
Teatre
Tradició
Treball
Trucades
Universitat
Viatges
Xerrada


Sintu Millet : Informació.Talls dels programes enregistrats

En els següents talls de veu apareix Sintu Millet.

Digues Com
audio Edició 18 de juliol
Avui l'últim programa de la temporada!! Així que farem una valoració de tot plegat amb uns convidats esplèndids: en Francesc Sarrias, mestre de l'Institut d'Ensenyament Secundari Infanta Isabel d'Aragó, del barri de Sant Martí, de Barcelona; na Rosa López, directora del Centre de Recursos Pedagògics Les Corts de la ciutat comtal; i en David Palacios, ex alumne de l'Institut d'Ensenyament Secundari Doctor Puigvert, de Barcelona. A més tindrem a l'estudi el nostre estimat Sintu Millet, el asombroso professor Murgadas, i com cada dia, en Miquel Giménez, director i presentador del Digues COM! Recordeu que el programa continua amb una edició estiuenca on sentirem els millors moments de tota la temporada. T'ho perdràs??? Avui i tot l'estiu Digues COM!! .
Data : 2008-07-18
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 14 de juliol
Avui al Digues COM ens vestim de lleure!! I és que si durant aquesta temporada hem estat portant coles al Digues COM, avui tindrem a persones vinculades amb el món de l'educació en el lleure! I és que són un munt els pollastres que un cop acabat el curs escolar, van a casals o colònies i disfruten moltíssim! Com sempre, en Sintu Millet dirà la seva des de Ràdio Berga, i el professor Murgadas acompanyarà al conductor del programa, en Miquel Giménez. Tots us esperen a la cita d'aquest vespre amb el Digues COM!!!.
Data : 2008-07-14
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 30 de juny
Avui ens visita la Institució Montserrat de Barcelona! Per començar bé la setmana, passarem una estona ben divertida amb els pollastres d'aquesta escola i amb el professor Nicolàs Torres. Com sempre, en Sintu Millet ens dirà la seva des de Ràdio Berga, explicarà acudits avui?!! El que també posarà veu al programa serà el professor Murgadas, i en Miquel Giménez, conductor del Digues COM! No us perdeu el programa d'avui amb una gent que tot i haver acabat les classes vénen a fer ràdio amb el Digues COM!!!.
Data : 2008-06-30
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 25 de juny
Avui tenim al Digues COM en Joaquim Mateu, psicopedagog i professor fins fa ben poquet de l'Escola Nostra Senyora del Pilar, de Cornellà del Llobregat. És un home preocupat per apropar la ràdio a les escoles, com fa tota aquesta feinada??? Avui ens ho explicarà! Com sempre, en Sintu Millet donarà el seu toc d'humor des de Ràdio Berga, i eL professor Murgadas farà la pinzellada científica acompanyant a en Miquel Giménez, conductor del programa! Digues COM!!!.
Data : 2008-06-25
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 16 de juny
Avui ens visita una jefa...si si...Mireia Navarro, directora de Ràdio Cornellà! I és que aquesta emissora ha treballat molt per portar la ràdio als coles de la vora i la Mireia té molt a explicar! Com sempre, tindrem a en Sintu Millet dient la seva des de Berga, i a l'asombroso professor Murgadas acompanyant al conductor del programa, Miquel Giménez. Per començar la setmana amb bon peu...no us perdeu avui Digues COM!!.
Data : 2008-06-16
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 11 de juny
El Centre N-1 de Pràctiques de Sants torna un cop més al Digues COM i ja ens agrada això! Tenen una colla de pollastres la mar d'espavilats! Com sempre, en Sintu Millet dirà la seva des de Ràdio Berga, i segur que s'enganxa amb l'asombroso professor Murgadas!! No us perdeu el programa presentat per en Miquel Giménez que us espera a tots fent ràdio amb el DIGUES COM!!!.
Data : 2008-06-11
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 22 de maig
Avui, apunt d'acabar la setmana tenim un preparat un programa amb mainada al Digues COM! Els alumnes i senyos del Centre d'Ensenyament Infantil i Primària Roser Capdevila, de Polinyà, visiten el programa disposats a parlar de la seva escola, de les seves activitats, aficions, preferències, i tantes altres coses! Com sempre, el programa presentat i dirigit per Miquel Giménez, comptarà amb "l'asombroso" professor Murgadas! i també com no, amb en Sintu Millet que dirà la seva des de Berga. Quantes coses ens esperen avui al programa! T'ho perdràs??Avui Digues COM!!.
Data : 2008-05-22
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 15 de maig
Avui al Digues COM ens esperen una colleta de menuts i menudes del Centre d'Ensenyament Infantil i Primària Les Corts, sí sí d'aquí mateix! D'aquí...d'allà...pel Digues COM han passat escoles d'arreu de Catalunya! Com cada dia, tindrem la presència d'un professor "asombroso"...en Francesc Murgadas! Com sempre, en Sintu Millet també dirà la seva des de Ràdio Berga! Avui tots a fer ràdio amb el Digues COM!!!.
Data : 2008-05-15
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 13 de maig
Avui tornem a anar de "bolo"!! L'Escola Vedruna de Tona ens espera amb ganes per a fer el programa des del seu centre, i nosaltres encantats de fer aquesta excursió! Com sempre, en Sintu Millet dirà la seva, com el professor Murgadas, més conegut ja com..."asombrosooo!!" El presentador Miquel Giménez ens farà passar una estona d'allò més divertida des de Tona! Avui afageix-te al bolo amb el Digues COM!!!.
Data : 2008-05-13
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 5 de maig
Avui al Digues COM tindrem uns jovenets i jovenetes de l'Institut d'Ensenyament Secundari Isaac Albéniz, de Badalona! Tenen ni més ni menys que un taller de ràdio i una revista al centre; això dels mitjans no els hi vendrà de nou! Com sempre, tindrem amb nosaltres al presentador Miquel Giménez que dirà la seva amb el professor Murgadas, i amb en Sintu Millet des de Ràdio Berga. Sabem que els dilluns són durs, avui pots canviar fent ràdio amb el Digues COM!!.
Data : 2008-05-05
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 28 d'abril
Avui el dilluns, un dia tan poc estimat, es farà més amè amb el Digues COM!! Els alumnes i senyos del Centre d'Ensenyament Infantil i Primària Miquel Martí i Pol, de Sabadell, visita el programa disposat a parlar de la seva escola, de les seves activitats, aficions, preferències, i tantes altres coses! Com sempre, el programa presentat i dirigit per Miquel Giménez, comptarà amb "l'asombroso" professor Murgadas! i també com no, amb el Sintu Millet que dirà la seva des de Berga. Quantes coses ens esperen avui al programa! T'ho perdràs??Avui Digues COM!!.
Data : 2008-04-28
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 25 d'abril
Avui la troupe del Digues COM viatja fins a terres del Vallès Oriental...a Parets del Vallés! Allà ens esperen escoles de la zona i proximitats per fer del programa un raconet de comunicació i educació. Tindrem al Sintu Millet que dirà la seva (com no!), al professor Murgadas i al presentador i director del programa Miquel Giménez! Quina manera d'acabar la setmana e?! Doncs ja ho sabeu, avui us esperem des de Parets del Vallés al DIGUES COM!!.
Data : 2008-04-25
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 21 d'abril
Per començar la setmana amb trempera avui al DIGUES COM més coles, més senyus, més alumnes! L'Escola Vedruna Àngels de Barcelona ens visiten per explicar-nos les seves anècdotes, els seus gustos, com es "comuniquen"...i moltes coses més! Com sempre, el director i presentador del programa, Miquel Giménez, estarà acompanyat pel professor Murgadas i pel nostre estimat berguedà Sintu Millet!! Doneu la benvinguda a la setmana fent ràdio amb DIGUES COM!!!.
Data : 2008-04-21
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 15 d'abril
Avui seguim amb escoles, senyus, alumnes...aquest cop, tenim uns jovenets de l'Institut d'Ensenyament Secundari Les Marines, de Castelldefels. Vénen doncs, amb aires de platja...serà per omplir el programa d'avui de frescor i alegria! En Sintu Millet ho escoltarà tot des de Ràdio Berga i com sempre, dirà la seva! Com cada dia, el programa, presentat i dirigit per Miquel Giménez, també comptarà amb la presència del professor Murgadas, el científic del DIGUES COM!!! No us perdeu el programa d'avui que estarà ben farcit!!Ja ho sabeu, aquest vespre DIGUES COM!!! .
Data : 2008-04-15
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 8 d'abril
Berga ens ha enamorat...l'equip del Digues Com no vol marxar! Avui també fem el programa des de la terra d'en Sintu Millet, ja en pot estar de content! Tornem a tenir a una pila d'escoles: de Berga, de Gironella, d'Avià... Tot plegat, presentat i dirigit pel Miquel Giménez, amb la companyia d'en professor Murgadas i com no...d'en Sintu Millet! Si ahir no vau poder sentir el programa des de Berga, no us podeu perdre avui DIGUES COM!! Berga ens ha enamorat...l'equip del Digues Com no vol marxar! Avui també fem el programa des de la terra d'en Sintu Millet, ja en pot estar de content! Tornem a tenir a una pila d'escoles: de Berga, de Gironella, d'Avià... Tot plegat, presentat i dirigit pel Miquel Giménez, amb la companyia d'en professor Murgadas i com no...d'en Sintu Millet! Si ahir no vau poder sentir el programa des de Berga, no us podeu perdre avui DIGUES COM!!.
Data : 2008-04-08
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 7 d'abril
Per començar la setmana amb trempera, farem el programa a la terra d'en Sintu Millet... Berga! Tenim preparades un munt d'escoles que hi participaran avui al Digues COM: de Berga, de Gironella, d'Avià... No s'acaben!!!... Tot plegat, presentat i dirigit pel Miquel Giménez i, més content que mai, amb l'ajut del Millet... No us perdeu aquest programa especial des de terres berguedanes... Avui dilluns, Digues COM al Berguedà!!.
Data : 2008-04-07
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 1 d'abril
Avui al vespre el DIGUES COM es farà una mica més curt per donar pas als companys d'esports, però això no és excusa per perdre't el programa amb un duo que et farà molt bona companyia, en Sintu Millet i el professor Murgadas, i com no... el presentador Miquel Giménez! Abans del partit fes ràdio amb el DIGUES COM!.
Data : 2008-04-01
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 31 de març
Avui el DiguesCOM s'omple d'art!!... Ens visita la gent del Centre d'Estudis de Primària, Secundària, i Artístics Oriol Martorell. Una escola on, a més de fer les classes ordinàries, en fan de dansa i música. Hi comptarem amb la presència de els profes i les senyus del cole per a explicar-nos tot el més interessant del seu centre, i, com sempre, també hi haurà el professor Francesc Murgadas i en Sintu Millet, des de Ràdio Berga... Tot plegat, dirigit i presentat per en Miquel Giménez... Si avui es dilluns, doncs Digues Com!!! .
Data : 2008-03-31
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 28 de març
Avui l'equip del Digues Com es desplaça fins a la Plaça Catalunya de Cornellà per a fer el programa on els "protes" són els nens i nens, nois i noies dels coles, tampoc ens oblidem de les i els "senyus"! Com sempre, ens acompanyaran en Professor Murgadas, en Sintu Millet i el presentador Miquel Giménez. Ens espera mooolta gent, un gran públic al que no pots fallar, així que avui... fes ràdio amb Digues Com!!!.
Data : 2008-03-28
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 26 de març
Avui a Digues Com seguim portant escoles de tot el Principat!Aquest vespre és el torn de l'escola Estel Can Bori de l'Hospitalet de Llobregat. Com sempre, els alumnes i professors ens portaran als estudis de la COM Ràdio diversió i un mar de anècdotes! També estaran amb nosaltres el professor Murgadas, en Sintu Millet i el presentador Miquel Giménez. Avui tothom a fer ràdio amb Digues Com!!! .
Data : 2008-03-26
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 25 de març
Avui les escoles tornen a obrir després d'una setmana de vacances i n'hi ha una que comença amb bon peu: visitant el Digues Com!! Els alumnes i professors de l'Institut d'Ensenyament Secundari Torres i Bages vénen disposats a fer-nos passar un bon vespre per carregar energies a la tornada de vacances! Com sempre, tindrem la companyia d'en Sintu Millet, del asombrosoo professor Murgadas, i del presentador Miquel Giménez! Avui, comença bé la setmana i fes ràdio amb Digues Com!.
Data : 2008-03-25
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 20 de març
Avui al vespre el DIGUES COM s'escurça per deixar els micròfons als companys d'esports, però això no és excusa per perdre't el programa amb un duo que et farà molt bona companyia, en Sintu Millet i el professor Murgadas! Abans del partit DIGUES COM!.
Data : 2008-03-20
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 17 de març
Avui comencen les vacances, però els micròfons del Digues Com no deixen de treballar! Ens visitaràn els alumnes de l'Institut d'Ensenyament Secundari Municipal Bosc de Montjuïc. Els joves de 3r d'ESO ens explicaran les seves aficions i molt més acompanyats per dues professores del centre, Mónica González i Núria Llopis. Com sempre, en Sintu Millet participarà dient la seva des de Berga. Per començar bé les vacances de Setmana Santa, que millor que escoltar i fer ràdio amb "Digues COM"!!!.
Data : 2008-03-17
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 13 de març
Avui tindrem a algunes personetes que tenen ganes de repetir i dir la seva al DIGUES COM! I és que el DIGUES COM deixa als alumnes amb la mel als llavis...Un cop més, tindrem al centre de Primària Nacional 1 de Pràctiques del barri de Sants de Barcelona. I això no és tot! Com cada dijous, el professor Balsebre ens acompanya amb la secció: "Un so val més que mil imatges" per endinsar-nos en el món del sonor, no t'ho pots perdre! No fallaran tampoc els habituals de cada dia, el professor Murgadas i en Sintu Millet des de Berga. Avui doncs, tothom a DIGUES COM!!.
Data : 2008-03-13
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 12 de març
Avui a DiguesCOM tindrem al CEIP (Centre de Primària), La Muntanya d'Aiguafreda. Els menuts d'aquesta casa ens explicaran com sempre les coses més interessants de la seva escola, escolta'ls que les seves veuetes de ben segur ens dibuixen un somriure! Com cada dia, el programa el presentarà en Miquel Giménez, el professor Murgadas farà els seus comentaris científics i en Sintu Millet dirà la seva...No ho oblidis, avui DIGUES COM!!!.
Data : 2008-03-12
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 10 de març
Per començar la setmana amb energia, a DIGUES COM tindrem a l'escola Estalella Graells! La troupe ve des de Vilafranca del Penedés amb il·lusió per dir la seva, no t'ho pots perdre! Com sempre, en Miquel Giménez farà xerrar als més menuts, amb la companyia d'en Sintu Millet des de Ràdio Berga i el professor Murgadas. Una bona manera de donar la benvinguda a la setmana, avui DIGUES COM!.
Data : 2008-03-10
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 7 de març
Avui al Digues COM parlem dels joves!  Això ja comença a ser un costum, un bon costum, perquè al programa d'avui gaudirem de nou amb la conversa de na Luisa García Gumiel, Responsable del Servei de Promoció Educativa i Programa de Dinamització Cultural de l'Institut d'Educació de l'Ajuntament de Barcelona... no serà pas per manca de títols... No sabem que dirà en Sintu Millet davant tot aquest allau de propostes culturals a les escoles, però de ben segur que sempre serà divertit...Per acabar bé la setmana, Digues COM!!!....
Data : 2008-03-07
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 6 de març
Avui parlaran pels micròfons de DIGUES COM els alumnes de IES LES TERMES SABADELL. I encara hi ha més! Com cada dijous, tindrem el professor Balsebre amb la seva secció "Un so val més que mil imatges". També ens acompanyaran el professor Murgadas i en Sintu Millet. El programa va ben farcit, així que no tens excusa per perdre't DIGUES COM!!.
Data : 2008-03-06
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 5 de març
Avui a DIGUES COM ens visiten un cop més els alumnes de batxillerat de IES LES CORTS per enseyarnos les seves habilitats comunicatives!I com sempre, tindrem la companyia de Sintu Millet i el professor Murgadas. Us esperem doncs a DIGUES COM!.
Data : 2008-03-05
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 4 de març
Aquest vespre el DIGUES COM s'escurça per donar pas als companys d'esports, però això no és excusa per perdre't el programa amb un duo que et farà bona companyia, en Sintu Millet i el professor Murgadas! Abans del partit DIGUES COM!.
Data : 2008-03-04
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 3 de març
Avui tornem a voltar i marxem fins a Santa Maria de Palautordera, a l'Escolla Matagalls i farem el programa entre els nens i nenes de l'escola. En Sintu Millet ja ens ha dit que es posarà el seu vestit de gala i corren rumors que el professor Murgadas també es llevarà d'hora per acompanyar-nos. Ja ho saps, DIGUES COM!!.
Data : 2008-03-03
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 29 de febrer
Avui el DIGUES COM es desplaça fins al rovell de l'ou, a la Plaça de la Catedral, per gaudir del Saló del Llibre en català amb tots vosaltres. I si entre llibre i llibre, voleu veure d'aprop el professor Murgadas o sentir en directe les cabòries d'en Sintu Millet, ja ho sabeu, connecta amb el DIGUES COM!!.
Data : 2008-02-29
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 28 de febrer
Avui torna al DIGUES COM, i per la porta gran, l'Escola Andersen, que vindrà amb la guanyadora del concurs d'art BELLESA I DIFERÈNCIA d'enguany, que exposarà la seva obra a la Tate Modern de Londres. Impressionant eh?I per deixar-vos encara més bocabadats, tindrem el professor Balsebre amb la seva secció "Un so val més que mil imatges". I com sempre, també ens acompanyaran el professor Murgadas i en Sintu Millet. Prepareu-vos perquè els programa va ben farcit! ja ho saps, DIGUES COM!!.
Data : 2008-02-28
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 27 de febrer
Avui, la professora Maria Pilar Àlvarez ens presentarà els alumnes del IES Ausiàs March, que tenen moltes ganes de xerrar al DIGUES COM. Potser, fins i tot, ocupen el lloc del professor Murgadas o alguns es queden de còlonies a casa en Sintu Millet. Si vols esbrinar-ho, DIGUES COM!!.
Data : 2008-02-27
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 26 de febrer
Els nostres convidats d'avui venen de l'Institut d'Educació Secundària Les Marines, de Castelldefels, acompanyats de la mestra Isabel Garcia. Al DIGUES COM, intentarem acostar-los el verí de la ràdio i potser també de la ciència, amb el professor Murgadas. O qui sap si en lloc d'això, el que aprendran seran dites populars del Berguedà amb en Sintu Millet. En fi... amb tastet per sopar o no, DIGUES COM!!.
Data : 2008-02-26
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 25 de febrer
Avui ens visiten els amics del CEIP N-I, Barcelona! La professora Valeria de Pedro acompanyarà alguns alumnes del seu centre al programa perquè parlem amb ells, mentre en Sintu Millet fa de les seves i es pinta les ungles... No ho dubteu, si voleu tornar a la vostre joventut o no sortir mai d'ella, escolteu DiguesCOM!....
Data : 2008-02-25
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 22 de febrer
Entrant per la porta gran i amb moltes ganes arriba al DIGUES COM l'IES El Castell d'Esparreguera, amb la capitana del vaixell Judith Núñez. I als nois i noies de 12 a 18 anys que ens visitaran els hi presentarem els excel·lentíssims professor Murgadas i Sintu Millet. Esperem que no s'espantin!Vinga, va, DIGUES COM!!.
Data : 2008-02-22
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 21 de febrer
Els convidats del programa d'avui venen de Terrassa, del CEIP MONTSERRAT, enganyats per l'Anna Rialp que ha decidit acostar-los la ràdio tan sí com no. I de ben segur que el professor Balsebre els ajudarà, amb la seva secció "Un so val més que mil imatges". També hi haurà el professor Murgadas i en Sintu Millet que acabaran d'enganxar-los al verí de la ràdio. Només hi faltes tu, DIGUES COM!!.
Data : 2008-02-21
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 20 de febrer
Avui el DIGUES COM serà més curt, per donar pas als companys d'esports, però no per això menys avorrit, ja que tindrem, com sempre, el nostre duo sacapuntas, en Sintu Millet i el professor Murgadas. No te'l pots perdre, DIGUES COM!!!.
Data : 2008-02-20
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 19 de febrer
Avui al DIGUES COM tindrem el CEIP El Turó de Montcada i Reixach amb el seu professor Jon T. Antxustagi i tota la trouppe de nens i nenes de l'escola. I com no pot faltar, també ens acompanyaran en Sintu Millet des de Ràdio Berga i el professor Murgadas des de la Com Ràdio, diguéssim. En fi...DIGUES COM!!!.
Data : 2008-02-19
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 18 de febrer
Avui, la troupe del DiguesCOM es trasllada a l'escola municipal de primaria Drassanes de Barcelona. Des del saló d'actes del centre farem ràdio en directe acompanyats de les noies i els nois de l'escola i també d'alguns professors. Com sempre el programa el presentarà en Miquel Giménez, el professor Murgadas farà els seus comentaris científics i en Sintu Millet dirà la seva... No deixeu d'escoltar i fer ràdio amb el DiguesCOM!!!!!.
Data : 2008-02-18
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 15 de febrer
L'Institut d'Educació Secundària Carles Vallbona de Granollers serà el protagonista del DIGUES COM d'avui. El professor Xose Díez ens portarà uns quants alumnes de l'escola, que ja havien participat al programa des de Ràdio Granollers. I en Sintu Millet i el professor Murgadas posaran la cirereta al programa. Ja ho saps, DIGUES COM!!.
Data : 2008-02-15
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 14 de febrer
Avui al DIGUES COM estem literaris, i és que ens visita l'escriptor de novel·la negra i juvenil Andreu Martín, que ens presentarà el seu últim llibre "De tot cor", una novel·la policíaca basada en el món de la premsa del cor. A veure que hi diu en Sintu Millet a tot això...També hi haurà a l'estudi 1 de la Com el professor Murgadas i com cada dijous, el professor Balsebre amb la seva secció "Un so val més que mil imatges". Tot això al DIGUES COM!!!!.
Data : 2008-02-14
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 13 de febrer
Avui ens visita l'escola Anselm Clavé de la mà de la professora Joana Giménez. Aquests nens i nenes ens explicaran la seva experiencia a "El taller de ràdio" de Ràdio Cornellà on van enregistrar un programa magazine durant dues setmanes. Potser en Sintu Millet els fitxa per Ràdio Berga i tot!O qui sap si el professor Murgadas els hi farà de manager... En fi...DIGUES COM!.
Data : 2008-02-13
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 12 de febrer
Al DIGUES COM d'avui tornarem a rebre l'escola Can Parera de Montornès del Vallès, que ompliran l'estudi de nens i nenes que escoltaran les barbaritats del nostre estimat Sintu Millet i els savis consells del professor Murgadas. No t'ho pots perdre!DIGUES COM!!.
Data : 2008-02-12
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 11 de febrer
Avui, al DIGUES COM, ens venen a veure els nens i les nenes de l'Escola Virolai acompanyats del seu professor Cesar Martin. Si tot va be, en Miquel ja estara recuperat i en Murgadas ocupara el seu seient de sempre, acostant-nos a la ciencia i en Sintu Millet intervindra des de Radio Berga. Tot plegat, per portar-vos la radio a casa vostra!DIGUES COM!!.
Data : 2008-02-11
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 8 de febrer
Avui, els nois i noies de l'Escola pare Enric Ossó tornaran al nostre programa després d'unes setmanes d'haver-se estrenat. L'última vegada van venir com a guanyadors d'el premi al millor entrenador del Premi Nacional de Robòtica. A veure quines sorpreses ens portaran avui...Descobrint-les amb nosaltres, hi haurà en Sintu Millet, des de Ràdio Berga, i el professor Murgadas. Interessant eh?Doncs DIGUES COM!!.
Data : 2008-02-08
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 7 de febrer
Al DIGUES COM d'avui ens visitarà l'IES Ramón Torró de Malgrat, que vindrà amb molta energia, capitanejat per la professora Carme Torroelles. I com sempre, tindrem el nostre professor particular, el professor Murgadas que amb l'ajuda o no d'en Sintu Millet farà que el programa sigui rodó. I per si encara no en tenieu prou, us oferim la secció dels dijous del professor Balsebre, que ens ensenya que un so val més que mil imatges. Una dia més, DIGUES COM!.
Data : 2008-02-07
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 6 de febrer
Avui al DIGUES COM, ens acompanyarà en Josep Maria Surribes, de l'escola Parc del Guinardó, per explicar-nos què es cou a la seva escola. En Sintu Millet hi posarà cullerada, com sempre i el nostre home de la ciència, el professor Murgadas ens aproparà a aquest món desconegut de logaritmes, codis binaris i arrels quadrades. Per tot això i molt més, DIGUES COM!!.
Data : 2008-02-06
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 5 de febrer
Avui al DIGUES COM tindrem els nois i noies del CEIP Can Parera, de Montornès del Vallès amb la seva professora Marga Flores. I davant de tota la canalla hi haurà l'excelentíssim professor Murgadas, que ens deixarà bocabadats amb el seu domini de la ciència. També tindrem, com sempre, i des de Ràdio berga,en Sintu Millet, que fa que cada programa sigui imprevisible. Cada dia de 20 a 21 hores DIGUES COM!.
Data : 2008-02-05
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 4 de febrer
El DiguesCOM comença la setmana amb molta canya, avui ens visita el CEIP Teresa Miquel i Pàmies de Reus. Amb ells farem ràdio i la farem parlant de les coses que fant a la seva escola i de tot allò que els interessa. El Professor Murgadas donarà un apunt científic i en Sintu Millet parlarà amb tots nosaltres des de Ràdio Berga..
Data : 2008-02-04
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 1 de febrer
Com a final de setmana, tenim l'Escola Nostra Senyora del Pilar, de Cornellà, que ha decidit venir a donar-hi un tomb pel nostre programa...Nois, noies, profes, senyos, pares, mares, tietes, periquitos i ràdio, molta ràdio...Aquest és el nostre lema, que comparteixen els nostres benvolguts Francesc Murgadas i Sintu Millet...Roda el món i torna el DIGUES COM!!.
Data : 2008-02-01
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 31 de gener
Com avui és dijous i ja se sap que els dijous toca paella, hem volgut fer un extra convidant a la gent de l'Escola Andersen de Terrassa, capitanejats pel seu profe Ricard Sarabia...La botifarra d'ou la portarà en Sintu Millet des de Ràdio Berga i la coca de llardons va per compte del professor Murgadas...Tot això, complementat pels sons suggerents que cada dijous ens arriben de la mà del professor Armand Balsebre...Ja és carnestoltes al DIGUES COM!!!.
Data : 2008-01-31
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 28 de gener
Avui al DIGUES COM tornen els nois i noies, ja que venen a visitar-nos els alumnes del Institut Marta Mata de Montornès del Vallès amb la seva professora Elena Garcia. I perquè no se sentin sols, en Sintu Millet els hi donarà la benvinguda des de ràdio Berga. I com cada dia, la secció científica del professor Murgadas i un servidor de vostès, en Miquel Giménez. Tot això, aquí, al DIGUES COM!.
Data : 2008-01-28
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 25 de gener
Avui us oferim tot un reguitzell dels millors moments del programa, perquè hi han coses que paga la pena escoltar-les més d'una vegada: imitacions fetes per nens de Canet, nenes amb vocació de periodistes de Palafrugell, pares i mares de Polinyà amb una canya que no vegis i moltes coses més... Ah, i, per descomptat, els nostres incombustibles col.laboradors en Sintu Millet i el professor Murgades... Per acabar la setmana, avui un DiguesCOM nostàlgic!!!....
Data : 2008-01-25
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 23 de gener
Avui al DIGUES COM, ens visitaran nois i noies de l'Institut Les Corts, de Barcelona i ens explicaran les seves experiències en el món de la ràdio. El professor Murgadas avui fa festa, però a canvi, en Sintu Millet ens ha promès cantar una ranxera...Més que mai, DIGUES COM!.
Data : 2008-01-23
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 17 de gener
Avui ens visitarà l'Institut La Serreta de Rubí amb el professor Manuel Cortell. També vindrà al programa el professor Armand Balsebre amb la seva secció "una música val més que mil imatges". Des de Ràdio Berga, en Sintu Millet i les seves dèries. I el professor Murgadas intentarà acostar-nos la ciència. Com sempre, el que volem és que us enamoreu de la ràdio!.
Data : 2008-01-17
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 15 de gener
Avui al DiguesCOM hi participen un munt de nois i noies bergadencs de l’Institut Guillem de Berguedà. Gràcies a les noves tecnologies connectarem amb ells mitjançant Ràdio Berga, una emissora neta i polida com una patena. També hi comptarem amb el professor Francesc Murgadas, que encara que alguns ho dubten és catedràtic i ens explica de manera entenidora la part més científica de la ràdio i, com no pot ser d'altre manera, també hi serà l'incombustible Sintu Millet, més content que mai perque té l'emissora plena de gent... DiguesCOM més que mai al Berguedà!!!....
Data : 2008-01-15
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 14 de gener
Per a començar la setmana, tindrem rèpresentants de l'escola Costa i Llobera del barri barceloní de Sarrià. Un grup de joves vindràn a disfrutar una estona de la ràdio i els acompanyarà un dels responsables de l'escola, en Josep Bantulà. Encara no ens han confirmat l'assitència de pares, i mares!!... Esperem noticies via telegrama... També hi comptem amb en Sintu Millet, des de Ràdio Berga, que dirà el que vulgui, com sempre. No ho dubteu, per a foragitar freds i refredats, DiguesCOM!!!.... Per a començar la setmana, tindrem rèpresentants de l'escola Costa i Llobera del barri barceloní de Sarrià. Un grup de joves vindràn a disfrutar una estona de la ràdio i els acompanyarà un dels responsables de l'escola, en Josep Bantulà. Encara no ens han confirmat l'assitència de pares, i mares!!... Esperem noticies via telegrama... També hi comptem amb en Sintu Millet, des de Ràdio Berga, que dirà el que vulgui, com sempre. No ho dubteu, per a foragitar freds i refredats, DiguesCOM!!!.....
Data : 2008-01-14
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 11 de gener
Per a finalitzar la setmana, tindrem el Col.legi Sant Andreu, de Badalona, i ens han dit que vindràn ni més ni menys que trenta alumnes amb la seva profe, na Ma. Pilar Cabrerizo, i pares, i mares i fins i tot potser alguna tieta!!... No sabem si hi cabrem, però com que la ràdio és gran, ja se sap, ens apretarem i així estarem més escalfadets, que ara fa fred... També hi comptem amb en Sintu Millet, des de Ràdio Berga, que dirà el que vulgui, com sempre. No ho dubteu, per a foragitar freds i refredats, DiguesCOM!!!.....
Data : 2008-01-11
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 26 de desembre
Al DIGUES COM ens hem atipat de canelons de Sant Esteve. I us en portarem uns quants, perquè els tasteu, que ens han quedat ben bons. Aquesta degustació també la farem amb en Sintu Millet, el professor Murgadas i tot l'equip del DIGUES COM! Bon Sant Esteve!!!.
Data : 2007-12-26
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 24 de desembre
En Sintu Millet diu que ja té el Cagatió a punt, i en Murgadas diu que ja li ha donat de menjar. A més, avui, al DIGUES COM, el director de la revista "Sàpiens", Jordi Creus, ens explicarà què ha representat la ràdio a la seva vida. Nadal arriba al... DIGUES COM!!!.
Data : 2007-12-24
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 17 de desembre
Avui ens visita un grup molt radiofònic de l'IES Costa i Llobera, amb el professor Josep Bantulà al capdavant. Quina una en muntarem! A més, tindrem els nostres inseparables col·laboradors: en Sintu Millet i el professor Murgadas. DIGUES COM!!!.
Data : 2007-12-17
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 12 de desembre
Avui farem el programa una mica més curt per la retransmissió del futbol. Però no patiu, que hi haurà una mica de tot: l'alegria d'en Sintu Millet, la saviesa del professor Murgadas, i molta passió radiofònica. DIGUES COM!!!.
Data : 2007-12-12
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 11 de desembre
Al DIGUES COM avui ens visita l'IES Marianao de Sant Boi de Llobregat. Quina experiència radiofònica tenen? Avui ho coneixerem!! I també tindrem els minuts radiofònics del professor Murgadas i en Sintu Millet. Entre tots, cridarem DIGUES COM!!!.
Data : 2007-12-11
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 10 de desembre
Avui parlarem amb la gent de l'IES Nostra Senyora del Pilar, amb el psicopedagog Joaquim Mateu al capdavant. També tindrem en Sintu Millet, des de Ràdio Berga, i al professor Murgadas per començar la setmana ben radiofònicament. DIGUES COM!!!.
Data : 2007-12-10
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 7 de desembre
Ni ponts, ni aqüeductes... la ràdio no s'atura mai! I el DIGUES COM, tampoc!!! Avui tindrem en Sintu Millet, el professor Murgadas... i tota la màgia d'aquest mitjà. DIGUES COM!!!.
Data : 2007-12-07
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 6 de desembre
El DIGUES COM no fa festa!! Com cada dia, tindrem en Sintu Millet, amb la seva peculiar visió de la ràdio, i la saviesa científica del professor Murgadas. DIGUES COM!!!.
Data : 2007-12-06
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 4 de desembre
Avui ens visita l'IES Baix Montseny, amb la professora de música al capdavant, Teresa Borotau. Com cada dia, tindrem amb nosaltres en Sintu Millet i el professor Murgadas... I és que la ràdio és divertida!!! DIGUES COM!!!.
Data : 2007-12-04
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 30 de novembre
Avui coneixerem de prop el CEIP Esteve Barrachina de Sitges, amb la visita de professors i alumnes. També recordarem el contingut de la setmana i ens acompanyaran en Sintu Millet i el professor Murgadas. Entre tots, cridem... DIGUES COM!!!.
Data : 2007-11-30
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 29 de novembre
Avui ens visita l'IES Sant Andreu. I el catedràtic de ràdio Armand Balsebre. I en Sintu Millet, i el professor Murgadas... Quants més serem, més riurem! I més ràdio farem! DIGUES COM!!!.
Data : 2007-11-29
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 28 de novembre
Al DIGUES descobrirem nous móns, nous secrets d'aquest mitjà de comunicació. No hi falteu! Ens acompanyarà el director de Ràdio Ciutat de Badalona, Franc Famadas. I el nostre col·laborador més radiofònic, en Sintu Millet, més "radiofònic" que mai. DIGUES COM!!!.
Data : 2007-11-28
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 27 de novembre
Avui DIGUES COM versió reduïda, per exigències futbolístiques!! Però amb tota l'essència: en Sintu Millet, el professor Murgadas... i la passió per la ràdio! DIGUES COM!!!.
Data : 2007-11-27
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 26 de novembre
Nova setmana... i nova entrega del DIGUES COM!!! Avui parlem amb l'IES Carles Vallbona, de Granollers. I, com cada dia, ens acompanyaran el professor Murgadas i en Sintu Millet. I, entre tots, ens contagiarem d'aquest 'cuquet' de la ràdio. DIGUES COM!!!.
Data : 2007-11-26
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 9 de novembre
Avui ens visita la gent de Tordera, un poble radiofònic, un autèntic planter. A més, recordarem els continguts de la setmana i, com cada dia, obrirem els micros a en Sintu Millet i el professor Murgadas. I bon cap de setmana!!! DIGUES COM!!!.
Data : 2007-11-09
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 8 de novembre
Avui ens visita l'Institut d'Ensenyament Secundari Les Corts, de Barcelona, molt animat amb això de la ràdio!!! En Sintu Millet ens parlarà de la història de la ràdio italiana, el professor Murgadas donarà el toc científic, i el catedràtic de ràdio Armand Balsebre ens sorprendrà amb el poder dels efectes sonors. Sona bé, oi? DIGUES COM!!!.
Data : 2007-11-08
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 7 de novembre
Avui, versió original i reduida del DIGUES COM per exigències futbolístiques. Però amb tota l'essència! Sintu Millet, professor Murgadas... No us ho perdeu!!!.
Data : 2007-11-07
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 6 de novembre
DIGUES COM en directe des de Berga!!! Coneixerem la ràdio d'aquest municipi, i riurem en companyia d'en Sintu Millet, que ens farà d'amfitrió. Com es viu la ràdio a Berga? Com es viu el DIGUES COM al Berguedà? Avui ho sabrem!!!.
Data : 2007-11-06
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 5 de novembre
Avui ens visita la gent d'Esplugues de Llobregat, per transmetre'ns a tots el cuquet de la ràdio. Concretament els alumnes de 6è del CEIP Can Vidalet. I, com cada dia, ens acompanyaran en Sintu Millet i el professor Murgadas. DIGUES COM!!!.
Data : 2007-11-05
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 2 de novembre
Avui el DIGUES COM visita el Saló del Manga, que se celebra a L'Hospitalet de Llobregat. Esperem que en Sintu Millet no vingui disfressat de Son Goku! No us perdeu el DIGUES COM des del Saló del Manga!!!.
Data : 2007-11-02
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 1 de novembre
Castanyes, panallets... i DIGUES COM també per Tots Sants! Avui recordarem alguns dels millors moments del programa, revivint les rialles dels nostres convidats. I en Sintu Millet i el professor Murgadas també deixaran els panellets per compartir amb nosaltres la seva saviesa radiofònica. Tots Sants... DIGUES COM!!!.
Data : 2007-11-01
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 31 d'octubre
Avui al DIGUES COM ens visita l'orquestra escolar de l'Institut d'Ensenyament Secundari Infanta Isabel d'Aragó, del barri de Sant Martí de Barcelona. I, com cada dia, comptarem amb la presència d'en Sintu Millet i el professor Murgadas. A més, l'escriptor Daniel Arasa ens explicarà què ha representat la ràdio a la seva vida. Castanyes, panallets, ràdio... i música!!! Bon DIGUES COM!!!.
Data : 2007-10-31
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 29 d'octubre
Al DIGUES COM d'avui és el torn d'Esparreguera. Amb ells, i el director de l'emissora municipal, Gabriel Pérez, parlarem de ràdio i ensenyament. També ens acompanyaran en Sintu Millet i el professor Murgadas. El director i actor de teatre i televisió Joan Lluís Bozzo ens explicarà què ha representat la ràdio a la seva vida. I, com cada dia, no hi faltarà la participació de l'audiència! DIGUES COM!!!.
Data : 2007-10-29
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 26 d'octubre
Últim DIGUES COM de la setmana!! El professor Murgadas i en Sintu Millet compartiran amb nosaltres tot el que saben sobre la ràdio. A més, ens visitaran dos "profes" d'escoles de Barcelona: l'Enric Romero, de l'IES Sant Andreu, de Nou Barris, i en Francesc Sàrrias, de l'IES Infanta Isabel d'Aragó, del barri de Sant Martí. Últim dia de la setmana... i últim DIGUES COM de la setmana!!! Us esperem!!!.
Data : 2007-10-26
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 23 d'octubre
Els nostres col·laboradors habituals, en Sintu Millet i el professor Murgadas. Amb ells, farem un programa més reduït de l'habitual, per "exigències futbolístiques". I el secretari general de la UGT de Catalunya, Jseop Maria Alvarez, ens explicarà què ha representat la ràdio a la seva vida. Fem ràdio a l'escola? Fem DIGUES COM!!!.
Data : 2007-10-23
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 22 d'octubre
El DIGUES COM visita avui el centre Josep Barceló i Matas de Palafrugell, des d'on emetrem el programa. Tindrem públic, gent del poble, professors, la gent de la ràdio local... I en Sintu Millet, és clar! Tots preparats per anar d'excursió? DIGUES COM!!! DIGUES PALAFRUGELL!!!.
Data : 2007-10-22
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 19 d'octubre
Avui ens visita una colla de xicots i xicotes de l'Institut Pere Fontdevila, de Gironella! Uns "locus" de la ràdio!!! Com cada dia, tindrem en Sintu Millet, que ens explicarà les seves peripècies radiofòniques, i el professor Francesc Murgadas, que ens narrarà la història del transistor. I l'actor Àlex Casanovas ens explicarà què ha representat la ràdio a la seva vida. Ah, i recordeu: el 28 d'aquest mes s'acaba el termini per a poder inscriure la vostra escola al DIGUES COM... Al nostre web www.diguescom,cat podeu fer-ho, però ja mateix... Espavileu, família! DIGUES COM!!!....
Data : 2007-10-19
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 19 d'octubre
Avui ens visita una colla de xicots i xicotes de l'Institut Pere Fontdevila, de Gironella! Uns "locus" de la ràdio!!! Com cada dia, tindrem en Sintu Millet, que ens explicarà les seves peripècies radiofòniques, i el professor Francesc Murgadas, que ens narrarà la història del transistor. I l'actor Àlex Casanovas ens explicarà què ha representat la ràdio a la seva vida. Ah, i recordeu: el 28 d'aquest mes s'acaba el termini per a poder inscriure la vostra escola al DIGUES COM... Al nostre web www.diguescom,cat podeu fer-ho, però ja mateix... Espavileu, família! DIGUES COM!!!....
Data : 2007-10-19
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 18 d'octubre
Avui ens visita el director del Centre d'Educació Infantil i Primària Parc del Guinardó de Barcelona, Josep Maria Surribas. I també ho faran en Sintu Millet i el professor Murgadas. A més, tindrem la secció setmanal del catedràtic Armand Balsebre. I l'actor Joan Massotkleiner ens explicarà què ha representat la ràdio a la seva vida. DIGUES COM!!!.
Data : 2007-10-18
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 18 d'octubre
Avui ens visita el director del Centre d'Educació Infantil i Primària Parc del Guinardó de Barcelona, Josep Maria Surribas. I també ho faran en Sintu Millet i el professor Murgadas. A més, tindrem la secció setmanal del catedràtic Armand Balsebre. I l'actor Joan Massotkleiner ens explicarà què ha representat la ràdio a la seva vida. DIGUES COM!!!.
Data : 2007-10-18
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 17 d'octubre
Avui ens explicarà la seva experiència radiofònica un munt de gent de Ràdio Canet de Mar. I també tindrem els nostres col·laboradors habituals, en Sintu Millet i el professor Murgadas, que ens sorprendran amb els seus coneixments sobre el mitjà. Per acabar, el cantant Moncho ens explicarà què ha representat la ràdio a la seva vida. Va, va, que ja està tot a punt! Només hi faltes tu! DIGUES COM!!! .
Data : 2007-10-17
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 17 d'octubre
Avui ens explicarà la seva experiència radiofònica un munt de gent de Ràdio Canet de Mar. I també tindrem els nostres col·laboradors habituals, en Sintu Millet i el professor Murgadas, que ens sorprendran amb els seus coneixments sobre el mitjà. Per acabar, el cantant Moncho ens explicarà què ha representat la ràdio a la seva vida. Va, va, que ja està tot a punt! Només hi faltes tu! DIGUES COM!!!.
Data : 2007-10-17
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 16 d'octubre
Avui ens visita la gent de Malgrat de Mar. D'una banda, el director de l'emissora local, Josep Creus, de l'altra la Carme Torrelles, de l'Institut de Secundària Ramón Turró i dos alumnes del centre. També comptarem amb el professor Murgadas, que seguirà meravellant-nos amb el món de les antenes, i en Sintu Millet ens explicarà els avenços en la seva relació amb una productora. I el periodista Ramón Arangüena ens explicarà què ha representat la ràdio a la seva vida. Digues què? DIGUES COM!!!.
Data : 2007-10-16
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 15 d'octubre
Al programa d'avui ens visita l'Àlex Mir, director d'Ona Codinenca, de Sant Feliu de Codines. En Sintu Millet ens continuarà parlant de les radiofórmules, i el professor Murgadas ens descobrirà el món de les antenes de ràdio i televisió. I l'actriu Amparo Moreno ens explicarà què ha representat la ràdio a la seva vida. Nova setmana... i nou DIGUES COM!!!.
Data : 2007-10-15
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 12 d'octubre
Per tancar la setmana del DIGUES COM tindrem amb nosaltres el president del grup municipal CiU a l'Ajuntament de Barcelona, Xavier Trias, que ens explicarà què ha representat la ràdio a la seva vida. També vindran en Sintu Millet i el professor Murgadas. I repassarem els continguts de la setmana en el nostre resum. Divendres... faves tendres i... DIGUES COM!!!.
Data : 2007-10-12
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 11 d'octubre
Al DIGUES COM d'avui ens visita un munt de gent de l'IES Baix Montseny de Sant Celoni, amb la professora Teresa Borotau al capdavant, per parlar-nos de la seva experiència radiofònica, juntament amb el director de l'emissora local, Enric Molla. En Sintu Millet i el professor Murgadas ens acompanyaran un dia més. La consellera de justícia Montserrat Tura ens explicarà què ha representat la ràdio a la seva vida. I tindrem la visita setmanal del catedràtic de ràdio Armand Balsebre. Entre tots, ho farem!!! DIGUES COM!!!.
Data : 2007-10-11
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 10 d'octubre
Al programa d'avui portem un bocinet de Castelldefels. Perquè ens visitarà el cap de programes de l'emissora municipal, JORDI NOTÓ. I també tindrem un dels col·laboradors d'aquesta emissora, en FERNANDO LORZA, que, a més, és Coordinador territorial d’àudiovisuals del Baix Llobregat. També vindrà en Sintu Millet per parlar-nos de més "gafes" que passen a la ràdio, i el professor Francesc Murgadas ens sorprendrà amb la seva ciència radiofònica. 3, 2, 1... DIGUES COM!!!.
Data : 2007-10-10
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 9 d'octubre
Els metges recomanen una dosi diària de DIGUES COM! Perquè la ràdio ens dóna vida!! Avui comptarem amb els nostres col·laboradors habituals, en Sintu Millet i el professor Murgadas, que compartiran amb nosaltres la seva saviesa radiofònica. L'escriptora Alícia Giménez Bartlett ens explicarà què ha representat la ràdio a la seva vida. I Albert Alfonso, professor de l'Institut Superior Puig de la Creu de Castellar del Vallès, ens explicarà la seva experiència radiofònica a les aules. DIGUES COM... És bo per a la salut i per a les orelles... DIGUES COM!!.
Data : 2007-10-09
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 8 d'octubre
Al DIGUES COM d'avui comptarem amb l'escriptora Mercedes Abad, que ens explicarà què ha representat la ràdio a la seva vida. També tindrem els nostres col·laboradors habituals. En Sintu Millet, que ens continuarà parlant de la ràdio, i el professor Murgadas, que ens parlarà del díode. Sí, sona lleig... però és un dispositiu electrònic molt important a la ràdio. I visitarem Berga, per parlar amb la gent del centre La Salle. Apugeu el volum, que comença... DIGUES COM!!!.
Data : 2007-10-08
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 5 d'octubre
Al DIGUESCOM hi tenim de tot i força! Avui ens explicarà que ha estat la ràdio a la seva vida el gran Jordi Estadella, periodista i gastrònom. Els doctes Sintu Millet i el professor Murgades ens explicaràn coses molt interessants respecte a la ràdio... i divertides! I ens visitarà en Llorenç Piedrafita, professor del CEIP Tiana de la Riba, de Ripollet, que és el responsable d'audiovisuals d'aquest centre. A fer ràdio, família, al DIGUESCOM!.
Data : 2007-10-05
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 4 d'octubre
Avui ens acompanya la gent del barri de Bellvitge de l'Hospitalet, concretament del centre Joan XXIII. Professors, alumnes... una gentada en directe a l'estudi! A més, en Sintu Millet ens parlarà sobre la publicitat, i el professor Murgadas, amb la seva saviesa, ens explicarà què és un "diapasó". I el catedràtic de ràdio Armand Balsebre continuarà sorprenent-nos amb els efectes sonors. Tots plegats, fem... DIGUES COM!!!.
Data : 2007-10-04
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 3 d'octubre
Al DIGUES COM d'avui ens visita el centre educatiu Vedruna de Tona per donar-nos a conèixer una autèntica emissora de ràdio. Tal com ho sentiu! Ens en parlarà el director del centre, Pep Simón, i el responsable d'àudiovisuals, Joan Roca. A més, el professor Murgadas ens parlarà sobre les piles, i en Sintu Millet ens farà riure amb la llei de Murphy aplicada al món de la ràdio. I el portaveu del PSC, Miquel Iceta, ens explicarà la importància de la ràdio a la seva vida. No us ho perdeu... DIGUES COM!!!.
Data : 2007-10-03
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 2 d'octubre
Avui farem un "DIGUES COM" perquè hi ha futbol, però amb tota la nostra essència! Al programa d'aquest dimarts ens visitaran els nostres col·laboradors habituals, en Sintu Millet, i el professor Francesc Murgadas. El primer ens parlarà de l'afonia -tan temuda per la gent de la ràdio!- i el professor ens descobrirà què hi ha darrere les sigles AM i FM. Aclarim-nos la veu, perquè comença... DIGUES COM!!!.
Data : 2007-10-02
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 1 d'octubre
Ràdio + escola = èxit. A Santa Maria de Palautordera tenen molt clara aquesta fórmula. Per això al DIGUES COM d'avui tenim com a convidats el director de Ràdio Vitamènia, Àngel Salas, i la regidora de comunicació del poble, Teresa Solé. També comptarem amb els nostres col·laboradors habituals, en Sintu Millet i el professor Murgadas. I l'escriptor Màrius Serra ens explicarà què ha representat la ràdio a la seva vidal. Ràdio + escola = èxit. DIGUES COM!!!.
Data : 2007-10-01
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 28 de setembre
Què ha representat la ràdio a la vida de la presentadora Mari Pau Huguet? Avui ho sabrem. I també parlarem, a través de Ràdio Ser Vallès, amb un professor de l'escola municipal del Treball de Granollers, Josep Lluís Campoy, acompanyat per alguns dels seus alumnes. A més, el professor Murgadas ens explicarà què és una antena de ràdio, i en Sintu Millet compartirà amb nosaltres els seus coneixements radiofònics. Tots apunt? DIGUES COM!!!.
Data : 2007-09-28
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 27 de setembre
Avui connectarem amb Ràdio Berga per parlar amb un dels mestres de l'Institut Guillem de Berguedà, Ferran Badal. A més, l'actor Joan Pera ens explicarà la importància de la ràdio a la seva vida. Comptarem també amb els efectes sonors del catedràtic de ràdio Armand Balsebre. I, com cada dia, la saviesa radiofònica d'en Sintu Millet i el professor Murgadas. Cridem tots... DIGUES COM!!!.
Data : 2007-09-27
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 26 de setembre
Al programa d'avui comptarem amb el regidor d'educació, infància i joventut d'Arenys de Mar, Oriol Ferran, i exdirector de l'emissora municipal, perquè ens expliqui què li sembla aquesta moguda del DIGUES COM. A més, la periodista i escriptora Paloma Gómez Borrero ens explicarà què ha representat la ràdio a la seva vida. I, com cada dia, en Sintu Millet i el professor Murgadas compartiran amb nosaltres la seva experiència radiofònica, amb l'originalitat que tan els caracteritza. Ràdios a punt, que comença... DIGUES COM!!!.
Data : 2007-09-26
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 25 de setembre
Al DIGUES COM d'avui tenim com a convidada la periodista de Ràdio Pineda i presentadora de programes infantils Maria Josep Hernández. Ella té, a més, un grup d'animació infantil. De tot això, ens en parlarà al programa d'avui. A més, en Sintu Millet ens descriurà com és l'edifici d'una ràdio i el professor Murgadas ens descobrirà la "piezoelectricitat", una cosa amb un nom ben lleig. I per a rematar-ho, comptarem amb l'Antoni Miquel, en Leslie, dels mítics Sírex, que ens dirà que ha estat la ràdio per a ell. Preparats? DIGUES COM!!!.
Data : 2007-09-25
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 24 de setembre
DIGUES COM energètic!  Aquest cap de setmana hem carregat piles i venim amb moltes ganes de fer ràdio. Per això al DIGUES COM d'aquest dilluns hem convidat la responsable del Servei de Promoció Educativa i del Programa de Dinamització Cultural de l'Institut d'Educació de l'Ajuntament de Barcelona, la Lluïsa García. Ens acompanyaran en Sintu Millet i el professor Murgadas, que ens parlarà de l'encriptat de missatges durant diferents èpoques. A més, el presentador Jordi Sacristán ens explicarà què ha representat la ràdio a la seva vida, i ens recordarà els seus inicis en aquest mitjà. Au, va, DIGUES COM!!! .
Data : 2007-09-24
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 21 de setembre
Tanquem la setmana amb un programa de luxe!!!  Al DIGUES COM acabem la setmana amb la visita de l'Escola Claret de Barcelona. També ens acompanyarà l'actor Eduard Farelo, que ens explicarà què ha representat la ràdio a la seva vida. I, com cada dia, el professor Francesc Murgadas i en Sintu Millet també hi diran la seva! DIGUES COM!!!.
Data : 2007-09-21
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 20 de setembre
Fem ràdio a l'escola... i per internet!  Al DIGUES COM d'avui tenim com a convidada una escola on fan programes de ràdio i els pengen a internet, el CEIP Pau Casals de Sabadell. En parlarem amb el responsable d'àudiovisuals d'aquest centre, l'Eloy Garcia, i tres dels seus alumnes "radiofònics". A més, el professor Murgadas ens descobrirà com funciona una corda vocal. Raro? Sí, però interessant! I en Sintu Millet també hi dirà la seva. També ens visitarà el catedràtic Armand Balsebre, i el dibuixant Kim ens explicarà què ha representat la ràdio a la seva vida. Només falteu vosaltres! DIGUES COM!!!.
Data : 2007-09-20
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 19 de setembre
DIGUES COM... de petit format!!!  El futbol mana, per això el DIGUES COM d'avui durarà mitja hora. Però ja sabeu que al pot petit hi ha la bona confitura!!! Al programa d'avui el professor Murgadas s'esganyitarà per parlar-nos de les cordes vocals, i en Sintu Millet també hi ficarà cullerada. DIGUES COM... de petit format!!!.
Data : 2007-09-19
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 18 de setembre
1, 2, 3... Ràdio!!!  Al DIGUES COM d'avui ens colarem entre les bambolines del teatre perquè l'actor Ramon Madaula ens explicarà què ha representat la ràdio a la seva vida. I el director de Ràdio Arenys de Mar, Antoni Sintas, ens comentarà l'experiència d'aquesta emissora amb la gent jove. A la secció del professor Murgadas parlarem de la vibració i les ones, i en Sintu Millet ens visitarà en directe per explicar-nos el nou estudi radiofònic que s'ha muntat a casa. 1, 2, 3... Ràdio!!! DIGUES COM!!!.
Data : 2007-09-18
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 17 de setembre
Només hi faltes tu!!!: al programa d'avui parlarem amb la cap d'estudis del CEIP Matagalls de Santa Maria de Palautordera, Magda Faura, perquè ens expliqui l'experiència radiofònica d'aquesta escola. També tindrem la vicepresidenta del PSC, Manuela de Madre, que ens explicarà què ha representat la ràdio a la seva vida. I ens acompanyaran, un dia més, els nostres col·laboradors habituals: en Sintu Millet i el professor Murgadas. Ara només hi faltes tu... Participa amb nosaltres a través del telèfon 93 508 08 08 o al correu electrònic diguescom@comradio.com DIGUES COM!.
Data : 2007-09-17
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 14 de setembre
Quina gentada!!!  Al Digues COM avui tenim overbooking. Per començar, anirem fins a Flix per conèixer l'experiència de prop la iniciativa "Fem ràdio a l'escola". Per això parlarem amb el director del CEIP Enric Grau i Fontserè, Òscar Bosch, i amb la directora de Ràdio Flox, Montserrat Estela. A més, el conegut presentador Jose Manuel Parada ens explicarà què ha representat la ràdio a la seva vida. El professor Murgadas ens parlarà del codi Morse, i en Sintu Millet també hi dirà la seva. Overbookinggg!! DIGUES COM!.
Data : 2007-09-14
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 13 de setembre
La ràdio és jove!  La ràdio és jove! I el Digues COM també. Per això avui hem preparat una programa amb molt marxa. Per començar, comptarem amb el famós presentador de ràdio i televisió Fran Blanco, que ens explicarà què ha representat la ràdio a la seva vida. A més, la professora Anna Pérez, del CEIP Drassanes de Barcelona, ens explicarà l'experiència radiofònica d'aquest centre. També comptarem amb el catedràtic Armand Balsebre, coneixedor com ningú d'aquest mitjà. I en Sintu Millet i el professor Murgadas també hi diran la seva. Digues "jove"... Digues COM!!!.
Data : 2007-09-13
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 12 de setembre
Endolleu la ràdio!!!  El jovent fa ràdio. Sí, sí... I en Quim Espelt, col·laborador de Ràdio Berga, n'és un exemple: només té 16 anys i ja és tot un crack de les ones. Avui ens acompanyarà al programa, juntament amb el professor Murgadas i en Sintu Millet, que ens oferiran una autèntica master class. A més, el famós dibuixant Francisco Ibáñez ens explicarà què ha representat la ràdio a la seva vida. Endolleu la ràdio... DIGUES COM!!!.
Data : 2007-09-12
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 11 de setembre
Digues ràdio... Digues COM!!!  Al programa d'avui coneixerem el cas d'una escola on, durant tres anys, s'integrarà un projecte audiovisual a les seves assignatures. És a dir, integrar, també, la ràdio a l'escola. Xulo, oi? Ens en parlarà Dani Arizmendi, professor del centre Can Vidalet d'Esplugues i col·laborar de Ràdio Castelldefels. La secretària d'Estat per Iberoamèrica, Trinidad Jiménez, ens explicarà què ha representat la ràdio a la seva vida. I els nostres col·laboradors, el professor Murgadas i en Sintu Millet, aportaran, també, la seva saviesa radiofònica al programa. Digues ràdio... Digues COM!!!.
Data : 2007-09-11
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 10 de setembre
Amb les piles carregades!  Després del cap de setmana, el DIGUES COM torna amb les piles ben carregades! I ho demostraran els nostres habituals col·laboradors, a tope de marxa: en Sintu Millet, que ens parlarà de la feina dels redactors d'informatius, i el professor Murgadas, que, amb la seva ciència, ens ensenyarà la transmissió del so a través de sòlids, líquids i gasos. A més, l'actor Enric Majó ens explicarà què ha representat la ràdio a la seva vida. I entrevistarem el responsable de projectes educatius en xarxa de l'àrea de tecnologia i aprenentatge i coneixement del Departament d'Educació de la Generalitat. Tot això amb la vostra col·laboració i aportació, a través del telèfon 93 508 08 08 i del correu diguescom@comradio.com DIGUES... COM!!!.
Data : 2007-09-10
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 7 de setembre
Sintonitzem la ràdio!  Frrr frrr... sintonitzem bé la ràdio, que avui tenim un programa completet! El dibuixant Òscar Nebreda ens explicarà què ha representat a la seva vida la ràdio. I la Montse Soler compartirà amb nosaltres la seva experiència en programes amb jovent a Ona Valls. A més, el professor Murgadas i en Sintu Millet també ens aproparan el seu coneixement radiofònic. Frrr frrr... sintonitzem bé la ràdio, que comença... Digues COM!!!.
Data : 2007-09-07
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 6 de setembre
La ràdio vista per diferents ulls...  Cada persona veu la ràdio d'una manera diferent. Per això volem saber cadascú de vosaltres com la viu. Truqueu-nos al 93 508 08 08 o escriviu-nos un correu electrònic a diguescom@comradio.com Això mateix ho preguntarem als nostres convidats d'avui... Un home de ràdio, com el catedràtic Armand Balsebre, que ens portarà la seva secció setmanal. Un escriptor, l'Andreu Martín. I una mare molt radiofònica, Marina Carbonell, que ens explicarà la seva experiència a "Ona Codinenca". A més, tindrem els dos habituals del programa: en Sintu Millet i el professor Murgadas. Mil visions, mil ràdios diferents. Digues... COM!!!.
Data : 2007-09-06
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 5 de setembre
Fem ràdio!!!  Al programa d'avui tenim com a convidat el cap de programes de Ràdio Arenys de Munt, l'Ivan Nieto, que ens explicarà l'experiència d'aquesta emissora en programes fets per gent jove. També comptarem en Jaume Figueras, el comentarista i crític cinematogràfic, que ens explicarà què ha representat per a ell la ràdio. I el toc de color el posaran el professor Murgadas i en Sintu Millet amb els seus coneixements radiofònics plens de curiositat... Obrim els micròfons... i les orelles... perquè comença... Digues COM!!!.
Data : 2007-09-05
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 4 de setembre
Mamá, quiero ser artista!  "Mamá, quiero ser artista!". Com ho viu un pare o una mare quan els seus fills fan ràdio? Emoció, nervis...? Al Digues COM d'avui ens ho explicarà una mare que treballa a Ràdio Mataró i que, alhora, és membre de l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes del Col·legi d'Educació Infantil i Primària Angeleta Ferrer de Mataró. Al programa també tindrem en Sintu Millet i el professor Murgadas per dir-hi la seva. I l'escriptor Jordi Sierra i Fabra ens explicarà el protagonisme de la ràdio a la seva vida. Obrim els micròfons... Digues COM!!!.
Data : 2007-09-04
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 3 de setembre
Arriba... Digues COM!!!  Vols una emissora diferent, jove, amb il·lusió? Vols fer la teva pròpia ràdio? Al "Digues COM" volem apropar i donar a conèixer el món de la ràdio als nois i noies de les escoles catalanes. Per això comptem amb un trio de luxe: en Miquel Gimenez, el professor Murgadas i en Sintu Millet. En aquest primer programa tindrem com a convidats el director de la COM, Francesc Triola, i la directora de Ràdio Cornellà, Mireia Navarro. A més, el mític presentador Josep Maria Bachs ens explicarà què ha representat a la seva vida la ràdio. Estrenem... Digues COM!!! Tu tens la paraula!!!.
Data : 2007-09-03
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
La Divina Comèdia
audio Edició 16 de maig
En Miquel, en què és reciclable?  Reciclem!!! Cada contenidor és d'un color per poder reciclar... però el nostre dubte és si en Giménez és reciclable... Ho sabeu? Truqueu-nos al 93 508 08 08 i podreu guanyar un cap de setmana al Vilar Rural de Cardona. I emetrem un nou capítol del serial "Espies, magdalenes i tietes"... Tot això amb els irreciclables Sintu Millet, professor Murgadas i Jaume Fíguls. No us perdeu aquesta comèdia!!!
Data : 2007-05-16
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Edició 15 de maig
Ens estan espiant...  Ens estan espiant... No es perdi el segon capítol del serial "Espies, Magdalenes i Tietes"... misteri i espies... Perquè no tenim l'atractiu d'en James Bond, ni la gràcia de l'Austin Powers... però nosaltres li oferim, gratis!, en Sintu Millet, el professor Murgadas i en Jaume Fíguls. A més, us preguntarem quants bolígrafs teniu a casa... un dilema sense resoldre... Espies i comediants!!!
Data : 2007-05-15
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Edició 14 de maig
I love fuet  "I love fuet". Això és una declaració de principis, sí senyor! "La Divina Comèdia" ha descobert que la principal causa de divorci a Catalunya són divergències en la parella pel que fa al fuet... És a dir, a vostè com li agrada el fuet: tou o sec? Comparteixi amb nosaltres aquest gran dilema trucant al 93 508 08 08 i entrarà en el sorteig d'un cap de setmana al Vilar Rural de Cardona... I vigili, no sigui cas que el professor Murgadas, en Sintu Millet, en Jaume Fíguls i en Tom Roca el vulguin acompanyar!!! Fuet i comèdia!!!
Data : 2007-05-14
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Edició 10 de maig
Fora els veïns!!!  Si vostè pugués fer fora a un sol dels seus veïns de l'escala... a qui faria fora? Comparteixi amb en Sintu Millet, la carretilla i el professor Murgadas el seu secret, i potser guanya una estada al Vilar Rural de Cardona per alliberar-se del veí maleït... I un nou capítol del serial "L'ésser que remuga al bidet"!!! Comèdia "sense veïns plastes", comediants!!!
Data : 2007-05-10
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Edició 9 de maig
Uf... quin aire!  Cada dia al programa sortim al balcó... però, a casa seva, què hi ha? Balcó, finestra... viu en un soterrani...? Truqui'ns i pot guanyar una estada al Vila Rural de Cardona!!! Avui tindrem un nou capítol del serial "L'ésser que remuga al bidet", llegirem les cartes al director i el Professor Murgadas, en Sintu Millet i en Jaume Fíguls hi diran la seva... Comèdia "airejada", comediants!!!
Data : 2007-05-09
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Edició 7 de maig
Probando, probando, uno dos...  Estem fent proves d'imatge. Ens podria dir si ens veu bé a través del seu aparell de ràdio?... Truqui'ns al 93 508 08 08 que farem proves... uno dos uno dos... Els nostres tècnics, el professor Murgadas, en Tom Roca, en Jaume Fíguls i en Sintu Millet, són immillorables!!! No us perdeu el programa d'avui de... La Divina Comèdia!!!
Data : 2007-05-07
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Els pencaires
Avui és dia festiu... què farà vostè?  Volem demostrar que els dies de festa hi ha gent que penca més que la resta de la setmana. Què és el que farà vostè avui? Truqui'ns i expliqui'ns-ho. Segurament, que els no faran res, com sempre, són en Sintu Millet i la carretilla, un parell de badocs. Esperem que el professor Murgadas i en Jaume Fíguls els facin posar les piles!... Comèdia, comediants!!!
Data : 2007-05-01
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Edició 30 d'abril
Celebrem la Diada de la Mandra!!!...  Avui volem demanar-vos si us apunteu a la Diada de la Mandra, donat que demà és primer de Maig... Obrirem el nostre balcó, vindrà el gran Tom Roca per explicar-nos com veu la vida i, com no pot ser d'altre manera, comptarem amb Jaume Fíguls, Sintu Millet i el professor Murgades... Encara que sigui pont, la comèdia no fa festa!!!...
Data : 2007-04-30
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Edició 27 d'abril
Resolem el misteri de la Finestra Tafanera amb... Arturo Fernández!!!...  Avui, a l'últim capítol del nostre serial, comptem amb la col.laboració inestimable del gran actor i millor persona Arturo Fernández!!!... Txatxan!!!... També tindrem l'agenda d'en Sintu Millet, "Sintu-nitza'm", i en Jaume Fíguls passarà per aquí per dir-nos hola... Entre tots, com que és divendres, sortejarem un munt de regals!!!... No us perdeu la comèdia, que passarem llista!!!
Data : 2007-04-27
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Teniu pel·lícules porno?
Estem una mica marranos...  Avui tenim dubtes marranots... dispensi que li ho preguntem, però... A casa seva, en aquest moment, hi ha alguna pel·lícula porno? Si truca al 93 508 08 08 i ens aclareix el dubte, entrarà al sorteig d'un munt de premis, entre ells un cap de setmana al Vilar Rural de Cardona... i també ho preguntarem als nostres col·laboradors: Sintu Millet, Jaume Fíguls i professor Murgadas... a veure què descobrim... Gaudim de la comèdia!!!
Data : 2007-04-26
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Esntrevistem un xiclet
Nyam nyam nyam...  Nyam nyam... avui entrevistem un xiclet en exclusiva!!! Nyam nyam... esperem que en Sintu Millet no el rebenti quan faci una bombolla... nyam nyam... ni tampoc en Jaume Fíguls i el professor Murgadas... També escoltarem el segon capítol del serial "La finestra tafanera" i convidarem als oients a fer un glop del porró... Bona comèdia!!!
Data : 2007-04-25
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Edició 19 d'abril
Fora els "jefes"!!!  Despotriqui del seu "jefe" ara que no ens sent... Truqui'ns al 93 508 08 00 i potser té la sort de guanyar un cap de setmana al Vilar Rural de Cardona, amb un munt de premis més que avui sortejarem... I és que tirem la casa per la finestra!... I potser també llançarem per la finestra en Sintu Millet i la carretilla, a menys que el professor Murgadas i en Jaume Fíguls ho impedeixin... Que no pari la comèdia!
Data : 2007-04-19
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Edició 18 d'abril
Per què no es fan grapes de colors?  Sempre tenim preguntes existencials però, afortunadament, la nostra audiència ens dóna respostes glorioses.... Al programa d'avui tindrem sessió doble del serial "El complot del Xacal", que ara recuperem... I ens acompanyaran en Sintu Millet, el professor Murgadas i en Jaume Fíguls per fer una bona comèdia... Que s'aixequi el teló!
Data : 2007-04-18
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Quants paraigües teniu?
Quants paraigües té a casa seva?...  Avui a la Comèdia us fem una pregunta d'actualitat, donat que plou a bots i barrals: quants paraigües teniu a casa, eh?... Si voleu contestar-nos, truqueu al 93 508 08 00 i, si sortiu per antena, podreu participar en el nostre sorteig setmanal i guanyar un fantàstic cap de setmana al Vilar Rural de Cardona, entre d'altres premis... També us convidem a re escoltar un serial de "luju": "El complot del Xacal"... A més, vindrà en Tom Roca que ens farà reflexionar envers com veu la vida, que ja és dir per un dilluns, i també hi comptarem amb els imprescindibles Sintu Millet, Jaume Fíguls i el Professor Francesc Murgades... Tot un dilluns amb Comèdia!!!...
Data : 2007-04-16
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Edició 13 d'abril
Demani, demani, que és gratis!!  Demani el que vostè vulgui, que avui en Miquel està d'oferta i farà el que vostè vulgui! Tot, sota la supervisió d'en Jaume Fíguls, la carretilla i en Sintu Millet amb les seves recomanacions culturals... I el sorteig de la setmana!... Quina "despilfarro", comediants! Sort que la comèdia és gratis...
Data : 2007-04-13
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Edició 11 d'abril
Zzzz... zzz... estem dormint...  Avui tenim son... tenim ganes de fer la migdiada... Vostè la fa?... Segur que en Sintu Millet, en Jaume Fíguls, el professor Murgadas i la Marta Buchaca sí que la voldrien fer... Zzzz... z.... Però que no pari la Comèdia!
Data : 2007-04-11
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Edició 10 d'abril
Quin és l'esport que mai practicaria?  A "La Divina Comèdia", molt esportistes no som... I vosaltres? Quin és l'esport que mai practicaria? Truqui'ns i expliqui'ns-ho... També ho preguntarem al professor Murgadas, en Jaume Fíguls, la carretilla i en Sintu Millet... Entre tots "entrenarem" una bona comèdia... Endavant, comediants!
Data : 2007-04-10
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Edició 4 d'abril
Mamà, tinc porrr...!!  Què li fa més por: anar al dentista o haver d'anar a hisenda?... No tingui por i truquin's per compartir-ho amb nosaltres.... Els que sí que fan por són en Sintu Millet, en Jaume Fíguls i el professor Murgadas, que tenen un perill... I entrevistarem, en exclusiva, una Saeta... Bona comèdia!
Data : 2007-04-04
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Edició 3 d'abril
Ring... ring... Truquen!  A partir de quina edat ha de tenir un mòbil un nano?... Aquesta és la pregunta que fem avui als oients. Una pregunta que podríem fer extensiva als nostres companys Sintu Millet, Jaume Fíguls i professor Murgadas, que, a vegades, són com criatures... Us esperem, comediants!
Data : 2007-04-03
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Les rosses, són tontes?
Estimada audiència: les rosses, són tontes?... Creieu en aquest tòpic?... Truqueu al 93 508 08 08 i expliqueu-nos-ho. Us atendrem amb tota la joia del món en Sintu Millet, en Jaume Fíguls, el professor Murgades i el nostre col·laborador Tom Roca... Endavant la comèdia!
Data : 2007-04-02
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Edició 29 de març
... es la bananaaa!!" Si s'hagués de reencarnar en fruita, quina voldria ser? Un dilema complicat, que intentarem resoldre amb les vostres trucades, acompanyats per en Jaume Fíguls, el professor Murgadas, en Sintu Millet i la carretilla... Uns autèntics experts en la macedònia de la vida... Endavant la comèdia!
Data : 2007-03-29
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Edició 28 de març
A quin lloc li agradaria ser ara mateix?  Somniï, que és gratis, i truqui'ns per explicar-nos a quin lloc li agradaria ser ara mateix... Pot ser el seu somni és compartir el migdia amb en Sintu Millet, el professor Murgadas, en Jaume Fíguls... i la nostra col·laboradora Marta Buchaca!... Doncs no pateixi, que aquest somni es farà realitat... a La Divina Comèdia!
Data : 2007-03-28
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Edició 27 de març
Avui parlem de segells, sobres i sabors!!!...  Tenim un dubte vital: si existeixen preservatius amb gust a maduixa o maracuyà, perquè no fan que els sobres o els segells tinguin sabors a fruita i ens estalviem el sabor de pega que fa estremir?... Truqueu al 93 508 08 08, dieu la vostre i guanyeu un munt de premis!!!... A més, comptarem amb la presència del gran Jaume Fíguls, l'extraordinari Professor Murgadas i el nogensmenys increible Sintu Millet... També us oferirem el segon capítol de "Els crims de la cullereta de plata" i, si no fa vent, obrirem el balcó... No hi falteu, comediants!!!...
Data : 2007-03-27
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio La ressaca
Quina gentada!  Passeu, passeu, que la casa és gran!... Tenim overbooking a "La Divina Comèdia": en Sintu Millet i la carretilla, el professor Murgadas, en Jaume Fíguls, en Tom Roca... Amb tots ells la ressaca dels dilluns passarà bufant i fent ampolles!... A més, podrem gaudir del nou serial, "Els crims de la cullereta de plata". I de les vostres trucades!... Això sí que és comèdia, i de la bona!
Data : 2007-03-26
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Edició 22 de març
Anem d'excursió!  Aquesta nit no hem dormit de l'emoció, perquè anem d'excursió! Avui fem el programa en directe des d'El Triangle de Barcelona... Allà tindrem de convidada una institució de la ciutat: la senyora Font de Canaletes... I parlarem de Turisme, per això en Sintu Millet, que està fet un 'trotamundos', ens parlarà dels seus viatges, amb l'assessorament del professor Murgades... Oients, La Comèdia... en directe!!!
Data : 2007-03-22
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Edició 21 de març
A què fan olor els núvols?  Canviaríeu l'ambientador habitual de casa vostra per un ambientador que faci olor a carn d'olla? Podria ser un invent amb futur... Truqueu-nos i parlem de com ens repartim els beneficis de la patent, d'acord? Ah! I també els haurem de repartir amb en Jaume Fíguls, en Sintu Millet, el professor Murgades... i la Marta Buchaca!... Una colla de comediants arreplegats estupendus. I a què fa olor La Comèdia?... A rialla, comediants!!!
Data : 2007-03-21
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Tom Roca
Avui a la comèdia estem d'estrena! estem més contents que un nen amb sabates noves!... "La Divina Comèdia" estrena secció amb l'únic humà que porta el DNI penjat a l'orella, el gran Tom Roca!... Un observador indulgent, àdhuc irónic de la vida, que vindrà tots els dilluns a dir-hi la seva... I per treure'ns la son de les orelles, en Miquel obrirà el balcó acompanyat per en Sintu Millet, la carretilla, el professor Murgades i en Jaume Fíguls... També podrem gaudir d'un nou serial, "Els crims del coixí", i tots plegats ens confessarem per cridar al món si preferim calces i calçotets, o tanga... Endavant amb La Comèdia!!!...
Data : 2007-03-19
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Edició 15 de març
Be water, my friend  Vàter, WC, 'Can Roca', lavabo, urinari... De noms n'hi ha molts per definir l'habitació on hi ha la tassa del vàter. El que nosaltres volem saber és... quanta gent hi cap al seu vàter? Truqueu-nos per compartir-ho amb nosaltres! Però com que el nostre lavabo és massa petit, en Miquel haurà de sortir al balcó per fer petar la xerrada. I gaudirem amb un nou capítol d'"Els espectres de la mina", i les "Cartes al Director", acompanyats per en Jaume Fíguls, en Francesc Murgadas i en Sintu Millet. Quina comèdia!
Data : 2007-03-15
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Edició 13 de març
Dimarts i tretze a la Comèdia... ai, ai, ai...  Com que avui és un jorn pregonament temut per molta gent, hem decidit donar un pas al front i trencar un mirall... ens dóna permís?... A més, us oferirem el segon capítol del nostre serial "Els espectres de la mina", vindràn en Jaume Fíguls, el Professor Murgades i l'inevitable Sintu Millet... Ah, i potser ens visita un gat negre... mai se sap... Amb la Comèdia no cal portar ni la pota de conill ni la ferradura, família!!!...
Data : 2007-03-13
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Edició 12 de març
Comença un nou serial:  Comediants, avui us tenim preparat un serial on els espectres, les mines i l'ambient sinistre d'un petit poble miner a Gales pot fer-vos estremir... de riure!!!... Comptarem també amb els nostres impagables Jaume Fíguls i Francesc Murgades.... Arribarà en Sintu Millet i dirà la seva, tan si volem com si no... I encara ens restarà una estona per a demanar-vos que hi porteu a les vostres butxaques... Una manera com un altre perquè ens truqueu al 93 508 08 08 i guanyeu un munt de premis... Comencem amb Comèdia la setmana!!!...
Data : 2007-03-12
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Edició 9 de març
Carles Martí, al serial  Carles Martí, regidor de Cultura de l'Ajuntament de Barcelona, fa d'actor al nostre serial!!! Efectivament, el nostre serial "Han matat un mort" arriba avui al final amb el concurs del polític Carles Martí. Però, la comèdia no té aturador. Avui fem el nostre sorteig setmanal i ja sabeu que el Miquel Giménez serà a la vostra disposició perquè feu amb ell el que vulgueu, sempre que no vagi en contra de l'Estatut... Dissortadament, tambè vindrà Sintu Millet i la seva agenda. En fi, els divendres, la comèdia ve més de gust!!! 'Adelante el inventor'!!!
Data : 2007-03-09
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Edició 7 de març
On us agrada més llegir?...  En Jaume Fíguls i en Francesc Murgadas ens han confessat que ells són capaços de llegir-se 3 llibres i mig mentre intenten aparcar... I vosaltres? On us agrada llegir? Truqueu-nos i participeu en el nostre concurs setmanal! En Miquel sortirà al balcó per ballar ''El lago de los cisnes'' i donarà pas al segon capítol del serial ''Han matat un mort''! Desvetllarem uns quants ''Susesos Ferídicos'' i parlarem amb en Sintu Millet! Esteu preparats/des? Doncs... som-hi!!!
Data : 2007-03-07
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio 'Ding-dang-dong'
Us recomanem que no us perdeu l'entrevista d'avui...  Sí, comediants, perquè tindrem a l'estudi al ''ding-dang-dong'' de rodalies! Ens explicarà en primera persona què passa amb els retards! En Miquel sortirà al balcó i donarà pas al tercer capítol del serial d'aquesta setmana ''El complot de xacal''! En Jaume Fíguls i en Francesc Murgadas ens han confessat que ahir van estar plorant com dues magdalenes al veure ''Bambi''... I vosaltres, quan va ser l'última vegada que veu plorar amb una pel·lícula? Esperem les vostres trucades! Abans de marxar parlarem amb en Sintu Millet, que ens vol fer passar per la prova del polígraf! Ai, senyor... Va, que comencem!
Data : 2007-02-28
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Preparats per escoltar tota la veritat?
Doncs no us perdeu avui la nova entrega de ''Susesos Ferídicos''!!! En Miquel obrirà i tancarà el balcó i us plantejarà la pregunta del dia: quan aneu al supermercat, ho trobeu tot a la primera? En Sintu Millet, entès en aquest tema, aportarà els comentaris tècnics... Escoltarem el segon capítol de ''El complot de xacal'' i ballarem la conga amb en Jaume Fíguls i en Francesc Murgadas! Agafeu-vos ben fort de les mans i que comenci la Comèdia!!!
Data : 2007-02-27
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Arriba el ''El complot de xacal''
Sí, comediants, el serial d'aquesta setmana us deixarà sense paraules! No us perdeu ''El complot de xacal''! Després d'obrir el balcó, us demanarem que ens truqueu i que ens deixeu escoltar la vostra millor riallada! En Jaume Fíguls i en Francesc Murgadas es posaran l'smòking per rebre a la Marta Buchaca, que ens farà viatjar al fons del fetge! No faltarà en Sintu Millet, que diu que pateix una possessió infernal! A la de 3 comencem! 1... 2... i...
Data : 2007-02-26
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Dia de la protesta
Voleu assistir a un sopar inoblidable?...  El Gran Hotel Havana de Barcelona us ofereix l'oportunitat d'assistir a un sopar amb blues! Què heu de fer per aconseguir-ho? Doncs participar en la pregunta diària! Avui celebrem el dia de la protesta!!! Truqueu-nos i dieu ''NO''!!! ''No'' a la sopa de sobre! ''No'' als callos congelats! ''No'' a la roba interior que pica! Esperem les vostres trucades! En Miquel sortirà al balcó i donarà pas al quart capítol del ''El paleta que va venir del fred''! Gràcies al Jaume Fíguls i en Francesc Murgadas, tindrem l'honor d'entrevistar en viu i en directe a una orquestra simfònica! Ens haurem d’apilotar bé a l'estudi, perquè també vindrà en Sintu Millet! Som-hi, comediants!!!
Data : 2007-02-15
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Edició 12 de febrer
Estrenem un nou serial: ''El paleta que va venir del fred''!!!...  Si us agraden les històries de misteri, no us podeu perdre aquesta setmana ''El paleta que va venir del fred''! Després d'obrir i tancar el balcó, en Miquel us plantejarà la pregunta del dia: sou de lletres o de números? Entrarem a la ''Sala B'' de la mà d'en Darío Porras, que avui ens parlarà d'ocells! En Sintu Millet i el seu tiet Bonifaci ballaran la lambada al terrat de COMRàdio! I no faltaran en Jaume Fíguls i en Francesc Murgadas, que s'han fet la permanent! Comptem fins a 331 i comencem! 1... 2... 3... 4.... zzz...
Data : 2007-02-12
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Les hipoteques
Ha tornat en Marc Villanueva!!!!  Esteu preparats per entrar al nostre ''Bufet Lliure''? Avui en Marc Villanueva ens parlarà de les hipoteques! No us ho perdeu! Després d'obrir el balcó, en Miquel us plantejarà la pregunta d'avui: què preferiu, un sopar romàntic o una mariscada per vosaltres sols? Esperem les vostres trucades! Escoltarem el quart capítol de ''Els Crims d'en Pompeu Fabra'' i parlarem amb en Sintu Millet, que avui ens farà una demostració de les seves habilitats amb els cavalls... I, abans de marxar, sortejarem el sopar amb blues de l'Hotel Havana! No farem trampes, perquè en Jaume Fíguls i en Francesc Murgadas seran les mans innocents! Visca la Comèdia!!!
Data : 2007-02-08
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Edició 30 de gener
Tenim la bústia plena!!!...  Sí, comediants, no paren d'arribar ''Cartes al Director''!!! Hem hagut de llogar un tractor per transportar-les! Avui us en llegirem unes quantes! Ens abrigarem bé per sortir al balcó i us plantejarem la pregunta d'avui: com us agrada la roba, ajustada o ample? Escoltarem el segon capítol del nostre serial ''La Rachola d'en Dorian Gray'' i parlarem amb en Sintu Millet! No faltarà en Jaume Fíguls, que és l'única persona de l'equip que encara no s'ha refredat! Impressionant!!! Visca la Comèdia!!!
Data : 2007-01-30
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Rebaixes de les hipoteques?
Heu comprat moltes coses a les rebaixes?...  Cucs de seda, olles express, roba interior express,... Tot està rebaixat! Tot... menys els pisos!!! Creieu que s'haurien de fer rebaixes de les hipoteques, dels crèdits bancaris, etc? Esperem les vostres trucades! Mentre intentem obrir la porta del balcó fent palanca, escoltarem el tercer capítol de ''La maledicció de la plastilina''! No ens pregunteu per què, però en Jaume Fíguls i en Francesc Murgadas s'han disfressat de bústies per presentar la secció de ''Susesos Ferídicos''! I no podem acabar el programa sense escoltar un dels acudits d'en Sintu Millet! Visca la Comèdia!!!
Data : 2007-01-24
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Quin és el pitjor càstig?
Avui una entrevista d'actualitat...  Si voleu conèixer tota la veritat, no us perdeu l'entrevista d'avui... Parlarem en viu i en directe amb el mal temps!!! Sortirem al balcó per interpretar un solo d'acordió i donarem pas al segon capítol de ''La maledicció de la plastilina''! Parlarem amb en Sintu Millet i el seu tiet Bonifaci i us plantejarem la pregunta d'avui: per vosaltres quin és el pitjor càstig?
Data : 2007-01-23
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Ramon de España
Tenim un cameo de luxe que ens ajudarà a resoldre el misteri de ''La veu assassina''? En Ramon de España!!! No us el perdeu! Després en Sintu Millet ens posarà al dia de les activitats més esbojarrades amb la seva agenda, ''sintunitzeu-la''!!! La Divina Comèdia amb Miquel Giménez.
Data : 2007-01-19
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Sí fóssiu un objecte, què us agradaria ser?
Avui sortegem un sopar amb blues!!!...  Voleu passar una nit inoblidable al Gran Hotel Havana de Barcelona? Doncs participeu en el nostre concurs, podeu guanyar un sopar amb blues! Només heu de contestar aquesta pregunta: si fóssiu un objecte, què us agradaria ser? En Miquel obrirà el balcó i escoltarem el quart capítol de ''La veu assassina''! Abans de parlar amb en Sintu Millet, obrirem una carta urgent que ens ha arribat... Què serà?
Data : 2007-01-18
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Edició 16 de gener
Avui us oferirem una gran exclusiva...  Ni ''Dolce Vita'', ni ''¿Dónde estás corazón?'', ni ''El Tomate'',... Cap d'aquests programes ha pogut aconseguir aquesta entrevista exclusiva, només ''La Divina Comèdia'' ha estat capaç de tenir a l'estudi en directe al ''Caballo Blanco de Santiago''!!! En Miquel obrirà el balcó i aprofitarà per preguntar-vos quin és el màxim temps que heu passat fet una cua! Continuarem escoltant el serial d'aquesta setmana ''La veu assassina''! I, parlant de veus assassines, no faltarà en Sintu Millet! També vindran en Jaume Fíguls i en Francesc Murgadas, que s'han comprat a les rebaixes un calendari del 1992! Visca la Comèdia!
Data : 2007-01-16
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Edició 8 de gener
La maledicció del chihuahua dels Baskerville ha tornat!!!...  Sí, comediants, a petició popular, aquesta setmana tornarem a emetre el ‘‘Chihuahua dels Baskerville’’! No us el perdeu! Després de la ressaca nadalenca, hem de fer una pregunta obligada: us ha sobrat torró? Sortirem al balcó i deixarem entrar al Darío Porras , que obrirà la “Sala B” per parlar-nos d’espases famoses del cinema! Tindrem la presència agraïda d’en Jaume Fíguls, en Francesc Murgadas i en Sintu Millet, que comentarà coses que millor no avançar... La Comèdia és vostra!!!
Data : 2007-01-08
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Arriba el CSI...
El CSI arriba a ''La Divina Comèdia''!... Sí, Comediants, el nostre equip d'investigació ha tornat i, gràcies a ells, us oferirem uns quants ''Susesos Ferídicos''!!! Ja queda molt poc per la cavalcada dels Reis! Si poguéssiu participar, què us agradaria ser: camell o corona? Esperem les vostres trucades!!! Obrirem el balcó i recordarem els millors moments de ''Els misteriosos crims de l'escuradents xinès'' i de ''La desaparició de l'exclusiva''! Després vindrà en Sintu Millet, que ens farà una ''master class'' d'acudits dolents! No faltaran en Jaume Fíguls i en Francesc Murgadas, que seran els nous fitxatges de ''Mira Quién Baila''!!! Visca la Comèdia!!!
Data : 2007-01-04
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Avui celebrem el programa 303...
Sí, Comediants, ja hem fet 303 programes! I, per celebrar-ho, volem parlar amb gent que no tingui cap propòsit pel 2007! Truqueu-nos! En Miquel obrirà el balcó, que després de 303 programes ja necessita una mica de ''3 en 1''... Continuarem repassant els millors moments dels serials, avui us oferirem ''Assassinat a l'Orient Rodalies Express'' i ''El robatori dels llibres del Professors''! En Jaume Fíguls i en Francesc Murgadas han vingut carregats amb dues bosses del Pryca plenes de ''Cartes al Director''! I acabarem el programa fent aeròbic amb en Sintu Millet! Visca la Comèdia!!!
Data : 2007-01-02
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Edició 25 de desembre
Bon Nadal, Comediants!!!...  Avui tenim un programa molt especial! Us oferirem ''La Comèdia de Nadal'' amb tot el nostre quadre escènic!!! Què passaria si en Papà Noel decidís plegar? Com seria el Nadal sense ell? Què passaria si en Sintu Millet portés faldilles? I si la Divina es tenyís el cabell? I si al Giménez li surtís cabell? ''La Comèdia de Nadal'', un conte especialment recomanat per tots els comediants amb molts convidats! Preneu nota: Luisa Martín, Moncho, Mercè Arànega i Marina Rossell! No us ho perdeu!!! Bones festes!!!
Data : 2006-12-25
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Edició 12 de desembre
PESQUISITIN: Adjectiu desqualificatiu àdhuc intransigent. Mot emprat per...  El nostre diccionari ''Català - Divina Comèdia'' ja compta amb més de 50 ''divimots''!!! Però necessitem molts més, així que esperem les vostres trucades! Us oferirem el segon capítol de ''Els crims de Broadway'', una superproducció que marcarà un abans i un després en la història dels musicals! No us ho perdeu! En Sintu Millet ens ensenyarà un mètode revolucionari per afaitar-se! No faltaran en Jaume Fíguls i en Francesc Murgadas, que avui estrenen mitjons! Fem Comèdia!
Data : 2006-12-12
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Edició 11 de desembre
''Els crims de Broadway'' arriben a ''La Divina Comèdia''!!!  Sí, comediants.... Un nou serial de misteri us acompanyarà durant tota aquesta setmana... ''Els Crims de Broadway''!!! Aaaaaah!!!! La pregunta d'avui és de màxim interès periodístic: us emprenya que la gent arribi tard? Els que mai arriben tard, gràcies als seus uns rellotges de cucut portàtils, són en Jaume Fíguls i en Francesc Murgadas! En Sintu Millet ens explicarà les ''poblemàtiques'' que ha tingut el seu amic Sebastià a l'aeroport! I en Miquel ens ensenyarà a ballar claqué damunt la taula de l'estudi! Visca la Comèdia!!!
Data : 2006-12-11
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Edició 7 de desembre
''Plou i fa sol, les bruixes es pentinen...''  No, no ens hem tornat bojos! La pregunta d’avui està relacionada amb el temps! Quants paraigües teniu a casa vostra? I quants d’ells estan en perfectes condicions? Truqueu-nos i participeu en el nostre concurs! El menú de la Comèdia és el següent: com a primer plat, escoltarem el quart capítol de ''El chiuaua dels Baskerville''! De segon, en Sintu Millet ens oferirà unes quantes disenteries! I, per postres, tindrem en Jaume Fíguls i en Francesc Muragadas, que seran els encarregats d'amenitzar la vetllada! Bon profit, Comediants!
Data : 2006-12-07
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Edició 6 de desembre
Xilindri, currípia, xuf, esparfallogar,...  Amb quins ''divimots'' ens sorprendreu avui? Esperem les vostres trucades! Animeu-vos, perquè últimament estem regalant més coses que els Reis Mags!!! Escoltarem el tercer capítol de ''El chiuaua dels Baskerville''! Grrrr... Guau! Guau! En Sintu Millet tampoc fa festa i ha dit que vindrà a explicar-nos algun dels seus acudits! No faltaran en Jaume Fíguls i en Francesc Murgadas, que han vingut disfressats de torró de xocolata! 1 - 2 - 3... Maaaaaaaambo! Uh!
Data : 2006-12-06
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Edició 5 de desembre
Tenim molta gana!!!!...  És hora de fer l'aperitiu, no? Una miqueta de pernil... Uns ''ganchitos''... Una truita de patates... I a vosaltres què us ve de gust? Què us menjaríeu ara mateix? En Miquel passejarà el nostre gos mentre escoltem el segon capítol de ''El chiuaua dels Baskerville''! En Jaume Fíguls i en Francesc Murgadas han dit que avui repartiran petons a la sortida de COMRàdio! No us ho perdeu! I no faltaran en Sintu Millet i la mòmia del seu tiet Bonifaci! Visca la Comèdia!
Data : 2006-12-05
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Edició 4 de desembre
Guau! Guau! Guau! Tenim un gos a l'estudi!!!...  Però no és un gos qualsevol, és ''El chiuaua dels Baskerville''! I ens acompanyarà tota la setmana, perquè és el protagonista del serial d'aquesta setmana! En Miquel us plantejarà des del balcó la pregunta d'avui: quants cops al dia obriu la nevera? No és simple curiositat, és que en Jaume Fíguls i en Francesc Murgadas estan fent un estudi sociològic... Ens visitarà en Marc Villanueva, que ens obrirà les portes del seu ''Bufet Lliure''! I acabarem el programa amb en Sintu Millet, que ens parlarà sobre el seu mètode innovador per afaitar-se! Comencem la setmana amb força!
Data : 2006-12-04
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Edició 30 de novembre
Us proposem viatjar al fons del fetge...  Sí, Comediants! Ens visita la Marta Buchaca, que ens parlarà sobre ''Jocs i apostes''! No us ho perdeu! Avui posarem a prova la vostra memòria... Serieu capaços de reconèixer les sintonies de sèries i programes mítics? Esperem les vostres trucades! En Miquel sortirà al balcó i donarà pas al nostre serial oriental ''Els misteriosos crims de l'escuradents xinès''! En Sintu Millet no ens ha volgut dir el què farà avui en la seva secció... Però segur que és alguna cosa rrrrrrara, rrrrrrara, rrrrrara... perquè ha vingut disfressat de calamar! Els que no es disfressen són en Jaume Fíguls i en Francesc Murgadas, que vénen elegants i perfumats, com sempre! A la de 3 comencem: 1... 2...
Data : 2006-11-30
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Edició 29 de novembre
''CHILINDRI: Quan bufa la Tramontana, substantiu... ''  El nostre diccionari espera impacient els vostres ''divimots''!!! Truqueu-nos!!! Després d'obrir el balcó, escoltarem el tercer capítol de ''Els misteriosos crims de l'escuradents xinès''! Una setmana més, ens atrevim a oferir-vos una nova entrega dels increïbles ''Susesos Ferídicos''... Mentre en Sintu Millet i el seu tiet Bonifaci ens expliquen les 1000 i una, en Jaume Fíguls i en Francesc Murgadas ens faran una demostració sobre els seus coneixements sobre papiroflèxia! Fem Comèdia!
Data : 2006-11-29
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Edició 27 de novembre
Estrenem serial!!!  Sí, Comediants, aquesta setmana us oferirem un serial que us posarà els pèls de les cames de punta!!! ''Els misteriosos crims de l'escuradents xinès''!!! No us el perdeu!!! Sortirem al balcó i us plantejarem la pregunta d'avui, que ja està ambientada en el Nadal... Quina figura del pessebre us agradaria ser? En Jaume Fíguls i en Francesc Murgadas estan assajant per quan els nens enviïn les cartes als Reis Mags, i ens han portat un sac ple de ''Cartes al Director''! I no podem acabar sense parlar amb en Sintu Millet, que ens explicarà les seves aventures de cap de setmana! Comencem amb força!!!
Data : 2006-11-27
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Edició 23 de novembre
''Vostè mana...''  Sí senyors, avui avancem la secció del monòleg i el concurs, perquè demà estarem al ''2n Saló del Llibre de Barcelona''. Així que ja sabeu, avui ''Vostè Mana..''!!! Com cada dia, sortirem al balcó i escoltarem el quart capítol del misteriós serial ''La Desaparició de l'exclusiva''! No faltaran en Jaume Fíguls i en Francesc Murgadas, que ens ajudaran a obrir algunes de les curioses ''Cartes al director''que ens feu arribar! Igual de curiosos són en Sintu Millet i la mòmia del seu tiet Bonifaci, que avui ens explicaran una cosa que és millor no desvetllar... . Comediants, fem Comèdia!
Data : 2006-11-23
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Edició 22 de novembre
''XUF: Mot indefinit, ni chicha ni limoná...''  Com cada dimecres, us donarem les definicions adients pels vostres ''divimots''! Us esperem al diccionari ''Divina Comèdia - Català''! Després d'obrir el balcó, en Miquel donarà pas al tercer capítol del serial d'aquesta setmana ''La desaparició de l'exclusiva''! En Jaume Fíguls i en Francesc Murgadas ja han reservat la seva butaca per entrar a la ''Sala B'' d'en Dario Porras! No hi falteu! I acabarem el programa amb el nostre camàlic, en Sintu Millet, que ens ha portat unes Mirindes! Visca la Comèdia!!!
Data : 2006-11-22
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Edició 21 de novembre
Avui tenim una entrevista d' ''alt stànding''!!!...  Continuem oferint-vos entrevistes profundes, entrevistes de rigorosa actualitat,... Per això avui tindrem amb nosaltres a l'Hipòlito, un porc al què li acaben de tallar una pota per ficar-la en una panera de Nadal!!! En Jaume Fíguls i en Francesc Murgadas han confessat que no els cal anar a la perruqueria perquè la seva melena sempre està perfecta... Però vosaltres, cada quan aneu a la perruqueria? O us talleu el cabell vosaltres mateixos? En Miquel sortirà al balcó i donarà pas al segon capítol de ''La desaparició de l'exclusiva''!!! No faltaran en Sintu Millet i la mòmia del seu tiet Bonifaci, que vindran a explicar-nos quatre disenteries! Fem Comèdia!!!
Data : 2006-11-21
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Edició 20 de novembre
Estrenem serial!!! Aquesta setmana: ''La desaparició de l'exclusiva''...  Algú es dedica a robar les exclusives del famós setmanari ''Caça, Pesca i llobarros en bikini''... Ens voleu ajudar a descobrir el lladre? Doncs no us perdeu aquesta setmana ''La desaparició de l'exclusiva''!!! Continuem interessats en les vostres vides privades... No ho podem evitar, som tafaners! Per això avui us preguntarem si heu perdut últimament alguna cosa. En Miquel obrirà el balcó per deixar entrar a la Marta Buchaca, que ens parlarà sobre la vida al camp! En Sintu Millet ens explicarà les últimes novetats sobre la seva carretilla... Quina por! No faltaran en Jaume Fíguls i en Francesc Murgadas, que han vingut depilats! que comenci la Comèdia!!!!
Data : 2006-11-20
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Edició 17 de novembre
Francisco Ibáñez a ''La Divina Comèdia''!!!...  Sí, comediants, heu llegit bé! Avui en Francisco Ibáñez, creador dels mítics ''Mortadelo y Filemón'', farà un cameo a l'últim capítol del serial d'aquesta setmana ''L'inspector Gadget i la màquina climatològica''!!! No us el perdeu!!! Com cada divendres, ''Vostè Mana...'', en Miquel es sotmetrà a la dura prova del monòleg improvisat! Esperem les vostres trucades!!! En Sintu Millet ens farà mil i una propostes per fer aquest cap de setmana: ''L'agenda d’en Sintu. Sintunitza'm''!!! No faltarà en Jaume Fíguls, que ha decidit comprar-se uns ''gadgeto-patins'' per baixar cada dia des d'Avià! Visca la Comèdia!!!
Data : 2006-11-17
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Tenim visita!!!...
Avui tractarem un tema molt important: creuen que les pagues dels nostres fills haurien de tenir IRPF i SS perquè comencin a cotitzar des de ben petits? Truqueu-nos i parlem-ne! En Miquel obrirà el balcó i donarà pas al quart capítol de ''El cas de la Faraona Ra-Mohna''! En Jaume Fíguls i en Francesc Murgadas s'han posat el seu millor smòking per rebre a la Marta Buchaca, que un cop més ens farà viatjar al fons del fetge! No faltarà el nostre camàlic, en Sintu Millet! Visca la Comèdia!!!
Data : 2006-09-28
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
©Copyright 2005 Bredax. Tots els drets reservats. Més opcions a www.laradioalacarta.com
0.1732370853424072