Menú principal Enllaços patrocinats
Recursos para Escuelas   
www.jugueteseducativos.org
canastas regulables   
www.juegosalairelibre.com

CERCAR


ENTRADA
correu-e
clau
  Registra't

TEMÀTICA

Actualitat
Animals
Antropologia
Art
Audiovisuals
Barcelona
Castells
Ciència
Cinema
Col·leccionisme
Còmic
Concurs
Creences
Cuina
Cultura
Dret
Economia
Entrevistes
Esports
Europa
Història
Humor
Infantil
Informàtica
Informatiu
Juvenil
Literatura
Llibres
M.Catalana
M.Dance
Magazzine
Masclisme
Medi ambient
Misteri
Motor
Multicultural
Música
Nàutica
No_catal*logat
Països Catalans
Pedagogía
Poesia
Política
Professionals
Psicologia
Ràdionovel·la
Religió
Rural
Safreig
Salut
Sardanes
Sexe
Solidaritat
Teatre
Tradició
Treball
Trucades
Universitat
Viatges
Xerrada


Santiago Vidal : Informació.

Programes

Aquests són els programes de les diferents emissores en els que Santiago Vidal apareix com a presentador o en l'equip.

  El Cafè de la República

L'informatiu nocturn de Catalunya Ràdio que explica les notícies...

Programa en MP3, RealAudio, OGG Vorbis...Informació sobre el programa El Cafè de la República


Talls dels programes enregistrats

En els següents talls de veu apareix Santiago Vidal.

La tribu de Catalunya Ràdio
audio Els talls de l'APM? - 29/09/15
Repassem els articles més destacats de la futura Constitució de Catalunya amb el jutge Santiago Vidal, un dels seus redactors.. Tatiana Sisquella i tota la tribu descobriran, una temporada més, històries sorprenents i converses sense pressa amb persones, conegudes o anònimes, que val la pena conèixer.
Data : 2015-09-29
Tipus : --
Durada : 00:06:53
Mida : 18213300
Descarrega
La tribu de Catalunya Ràdio
audio Voleu saber com serà la futura Constitució catalana? - 28/09/15
Repassem els articles més destacats de la futura Constitució de Catalunya amb el jutge Santiago Vidal, un dels seus redactors.. Després de dinar, intentem entendre les notícies del dia, des dels grans temes de l'actualitat fins a les petites coses. Ens visiten cada tarda grans periodistes que comparteixen amb nosaltres la seva curiositat, com Albert Om, Anna Pérez Pagès}, Miquel Alzueta, Toni Soler, Manel Lucas, Cris Puig, Guillem Sans, Eloi Vila, Laura Borràs, Agustí Esteve, Glòria Galiano, Sílvia Soler, Toní Puntí, Txell Bonet i Núria Coll. Tot plegat amb la intervenció dels professionals dels serveis informatius de Catalunya Ràdio.
Data : 2015-09-28
Tipus : --
Durada : 00:08:31
Mida : 22535100
Descarrega
La tribu de Catalunya Ràdio
audio Santi Vidal: "Avui el conflicte entre Catalunya i Espanya ja és un conflicte de la Unió Europea" - 28/09/15
El jutge Santiago Vidal valora els resultats de les eleccions del 27S i parla de la futura Constitució catalana.. Després de dinar, intentem entendre les notícies del dia, des dels grans temes de l'actualitat fins a les petites coses. Ens visiten cada tarda grans periodistes que comparteixen amb nosaltres la seva curiositat, com Albert Om, Anna Pérez Pagès}, Miquel Alzueta, Toni Soler, Manel Lucas, Cris Puig, Guillem Sans, Eloi Vila, Laura Borràs, Agustí Esteve, Glòria Galiano, Sílvia Soler, Toní Puntí, Txell Bonet i Núria Coll. Tot plegat amb la intervenció dels professionals dels serveis informatius de Catalunya Ràdio.
Data : 2015-09-28
Tipus : --
Durada : 00:28:46
Mida : 76116600
Descarrega
La tribu de Catalunya Ràdio
audio La tribu de Catalunya Ràdio amb Xavi Rosiñol: Segona hora - 28/09/15
Hem començat aquesta hora amb l'APM?. Després, el jutge Santiago Vidal ens ha explicat com pot ser la futura Constitució de Catalunya: Si tindrem doble nacionalitat, si sortirem de l'euro, si tindrem exèrcit o quines seran les llengües oficials... Ho explica en un llibre "Una Constitució per a Catalunya" (Pagès Editors) que ha fet amb Marina Llansana. Explica com va treballar amb un grup de juristes per fer un esborrany de Constitució i quin procés seguirà per convertir-se en realitat.. Tatiana Sisquella i tota la tribu descobriran, una temporada més, històries sorprenents i converses sense pressa amb persones, conegudes o anònimes, que val la pena conèixer.
Data : 2015-09-28
Tipus : --
Durada : 00:51:56
Mida : 137415600
Descarrega
El Suplement
audio Santi Vidal: "Em veig com a magistrat del futur Tribunal Suprem de la república" - 07/02/15
El jutge Santiago Vidal s'estira al divan d'"El suplement" i reflexiona sobre la seva situació professional. Conscient que es pot trobar fora de la carrera judicial en uns dies, diu que si això passés estaríem tornant a les depuracions de càrrecs públics per motius ideològics. No vol pensar què farà mentre això no passi, però reconeix que l'han temptejat des de diversos àmbits i que se sentiria còmode amb qualsevol partit que defensi la independència de Catalunya; el seu somni, però, seria arribar a magistrat del futur Tribunal Suprem de la república. Però també ens mostra la seva cara més íntima, parla dels pares, la parella, dels fills i de la néta, dels records d'infantesa, ens explica que va patir un tumor cerebral fa cinc anys... I ens fa una revelació sorprenent: li hauria agradat ser Bruce Springsteen!. Sílvia Cóppulo conversa cada setmana de forma més íntima i personal amb un personatge destacat de la vida política, econòmica, cultural i social.
Data : 2015-02-07
Tipus : --
Durada : 00:44:41
Mida : 118232100
Descarrega
L'oracle
audio 'El moment oracle'. Salvador Cot: "El jutge Vidal no ha fet res a ningú" - 08/01/15
Els periodistes Salvador Cot i Rosa Massagué, i la politòloga Àstrid Barrio, debaten sobre la proposta del CGPJ de sancionar el jutge Santiago Vidal per haver participat en la redacció d'una constitució catalana. . "L'oracle" és el punt de trobada on Xavier Graset asseu un convidat a fer tertúlia sobre l'actualitat en general, i sobre política en especial.
Data : 2015-01-08
Tipus : --
Durada : 00:07:13
Mida : 19095300
Descarrega
La tribu de Catalunya Ràdio
audio Santiago Vidal: "La futura Constitució catalana té pares i mares". - 13/10/14
El jutg Santiago Vidal ha vingut a La Tribu el mateix dia que el Consell General del Poder Judicial ha anunciat que no el suspendrà cautelarment de les seves funcions per haver participat en l'elaboració d'esborrany d'una futura Constitució catalana. Ens ha explicat per què és l'únic membre visible de l'equip de juristes que treballa en la redacció de la futura Constitució i ens ha detallat alguns aspectes del text.. Tatiana Sisquella i tota la tribu descobriran, una temporada més, històries sorprenents i converses sense pressa amb persones, conegudes o anònimes, que val la pena conèixer.
Data : 2014-10-13
Tipus : --
Durada : 00:21:46
Mida : 57594600
Descarrega
El Suplement
audio Sergi Rubia: 23 dies empresonat a causa dels aldarulls de Can Vies. Per què? - 29/06/14
Sergi Rubia, va ser detingut el 28 de maig, durant els avalots de Can Vies i empresonat, sense fiança, durant 23 dies a Can Brians 1. El passat dia 20 de juny va ser posat en llibertat a l'espera del judici que se celebrarà al setembre. Per què en Sergi és l'únic detingut pels aldarulls de Can Vies a qui se li ha decretat aquesta mesura preventiva? Parlem d'aquest cas amb en Sergi; la seva mare; la seva advocada Naxheli Beas; el jutge Santiago Vidal i l'advocat José Ma Fuster Fabra.. No hi ha afirmació sense rèplica. Aquests són els nostres debats amb plus
Data : 2014-06-29
Tipus : --
Durada : 00:38:36
Mida : 102135600
Descarrega
L'informatiu del migdia
audio La portada - 29/04/14
Deu experts, entre jutges, advocats i professors universitaris de dret constitucional, que ho fan a iniciativa pròpia, estan treballant en un document dels drets i deures dels catalans en un nou sistema jurídic i polític. Santiago Vidal, jutge, n'és un dels impulsors.. La referència de l'actualitat política, social, econòmica i cultural esdevinguda durant tot el matí.
Data : 2014-04-29
Tipus : --
Durada : 00:04:04
Mida : 10760400
Descarrega
L'informatiu del migdia
audio Catalunya migdia - 29/04/14
Deu experts, entre jutges, advocats i professors universitaris de dret constitucional, que ho fan a iniciativa pròpia, estan treballant en un document dels drets i deures dels catalans en un nou sistema jurídic i polític. Santiago Vidal, jutge, n'és un dels impulsors.. La referència de l'actualitat política, social, econòmica i cultural esdevinguda durant tot el matí.
Data : 2014-04-29
Tipus : --
Durada : 00:59:57
Mida : 158627700
Descarrega
La tribu de Catalunya Ràdio
audio Santiago Vidal - 10/03/14
El jutge Santiago Vidal ha vingut a presentar-nos "Els set pecats de la justícia" (Ara Llibres), un llibre on diu que la justícia, si és lenta i arriba tard, ja no és justícia. Però la lentitud no és, ni molt menys, l'únic problema que tenen els professionals que hi treballen. També hi troben supérbia, peresa, ira, gula, enveja, cobdícia i luxúria.... Personatges singulars, la gent de la cultura, empresaris amb històries, activistes amb ganes de canviar el món...
Data : 2014-03-10
Tipus : --
Durada : 00:22:36
Mida : 59799600
Descarrega
La tribu de Catalunya Ràdio
audio La doctrina Parot i el sentit de la justícia - 23/10/13
L'eliminació de la doctrina Parot ens planteja un dilema moral: la presó ha de ser un centre de reeducació amb beneficis per als que tenen bon comportament o els presos han de complir íntegrament les condemnes. Parlem de la utilitat que ha de tenir la justícia i la presó amb Manuel Cruz, professor de Filosofia de la UB, i Santiago Vidal, jutge.. Després de dinar, intentem entendre les notícies del dia, des dels grans temes de l'actualitat fins a les petites coses. Ens visiten cada tarda grans periodistes que comparteixen amb nosaltres la seva curiositat, com Albert Om, Anna Pérez Pagès}, Miquel Alzueta, Toni Soler, Manel Lucas, Cris Puig, Guillem Sans, Eloi Vila, Laura Borràs, Agustí Esteve, Glòria Galiano, Sílvia Soler, Toní Puntí, Txell Bonet i Núria Coll. Tot plegat amb la intervenció dels professionals dels serveis informatius de Catalunya Ràdio.
Data : 2013-10-23
Tipus : --
Durada : 00:24:38
Mida : 65179800
Descarrega
El Suplement
audio Debats amb plus - 16/06/13
Manolo Milian Mestre, assessor d'empreses; Toni Bolaño, periodista; Santiago Vidal, magistrat de l'Audiència Provincial de Barcelona, José García Montalvo, catedràtic d'Economia de la Universitat Pompeu Fabra i Pau Montserrat, director editorial del portal d'estalvi i Ahorro.com i exempleat de banca.. No hi ha afirmació sense rèplica. Aquests són els nostres debats amb plus
Data : 2013-06-16
Tipus : --
Durada : 00:39:50
Mida : 105399000
Descarrega
El Suplement
audio Debats amb plus - 15/06/13
Manolo Milian Mestre, assessor d'empreses; Toni Bolaño, periodista; Santiago Vidal, magistrat de l'Audiència Provincial de Barcelona, José García Montalvo, catedràtic d'Economia de la Universitat Pompeu Fabra i Pau Montserrat, director editorial del portal d'estalvi i Ahorro.com i exempleat de banca.. No hi ha afirmació sense rèplica. Aquests són els nostres debats amb plus
Data : 2013-06-15
Tipus : --
Durada : 00:38:44
Mida : 102488400
Descarrega
El Suplement
audio Debats amb plus: La corrupció política. Com l'encaren la premsa i la justícia - 02/03/13
Amb Lluís Bassets, director adjunt del diari El País que acaba de publicar "El último que apague la luz" (Taurus); Marina Llansana, perioista i expolítica i Santiago Vidal, magistrat de l'Audiència de Barcelona. No hi ha afirmació sense rèplica. Aquests són els nostres debats amb plus
Data : 2013-03-02
Tipus : --
Durada : 00:24:34
Mida : 65003400
Descarrega
El Suplement
audio Debats amb plus: Els polítics tenen impunitat i la població no? - 03/02/13
Joan Josep Queralt, catedràtic de Dret Penal a la UB; Santiago Vidal, magistrat de l'AUdiència Provincial de BCN i Lluís Foix, periodista. No hi ha afirmació sense rèplica. Aquests són els nostres debats amb plus
Data : 2013-02-03
Tipus : --
Durada : 00:37:40
Mida : 99666000
Descarrega
El Cafè de la República
audio Alejandro Estruch, doctor en Ciències econòmiques i empresarials per la UB - 30/06/11
<b>Santiago Vidal</b>, jutge de la Sala Penal 10 de l'Audiència Provincial de Barcelona.. Entrevista amb Joan Barril i Joan Ollé
Data : 2011-06-30
Tipus : --
Durada : 00:25:25
Mida : 67230720
Descarrega
El Cafè de la República
audio Santiago Vidal, jutge - 29/06/11
<b>Santiago Vidal</b>, jutge de la Sala Penal 10 de l'Audiència Provincial de Barcelona.. Entrevista amb Joan Barril i Joan Ollé
Data : 2011-06-29
Tipus : --
Durada : 00:25:50
Mida : 68355072
Descarrega
Serendípia
audio Edició 19 de juliol (1)
REPÀS DELS CONTIGUTS DELS SUPLEMENTS DELS DIARIS. JUTJATS amb Santiago Vidal. ECONOMIA POÈTICA amb Paco castells: de la crisi al finançament i consells pràctics per sortir airós de la crisi econòmica. CIENCIA amb Francesc Murgadas: els estudis més absurds de la temporada. .
Data : 2009-07-19
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 28 de juny (1)
REPÀS DELS CONTIGUTS DELS SUPLEMENTS DELS DIARIS. ECONOMIA POÈTICA amb Paco Castells. Parlem del fons de rescat de bancs i caixes impulsat pel Govern de Zapatero; de l'increment de persones que demanen ajuda per poder subsistir i de la marxa enrera de la reforma de l'IRPF. EL PROTAGONISTA DE LA SETMANA: l'apagada analògica. Parlem amb Ramon Roqué, alcalde de Sant Joan de les Abadesses i Daniel Condemines, tècnic de la Secretaria de Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya. ECONOMIA POÈTICA amb Paco Castells. Parlem de: JUTJATS amb Santiago Vidal. Parlem de l'anul.lació del judici per la mort de dos policies a L'hospitalet. .
Data : 2009-06-28
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 14 de juny (1)
REPÀS DELS CONTIGUTS DELS SUPLEMENTS DELS DIARIS. ECONOMIA POÈTICA amb Paco Castells. I JUTJATS amb Santiago Vidal.
Data : 2009-06-14
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
El galliner
audio Edició 31 de maig
REPÀS DELS CONTIGUTS DELS SUPLEMENTS DELS DIARIS. ECONOMIA POÈTICA amb Paco Castells. Parlem de la caiguda de l'IPC el mes de maig que fa que la taxa anual es situi en el -0,8%; de la venda de bonus per part del FMI (Fons Monetari internacional) per primera vegada a la història; del dèficit de l'estat que se situa en els 6.553 milions. JUTJATS amb Santiago Vidal. Parlem de: les declaracions del bisbe Cañizares sobre l'avortament; la petició de l'alcalde de Barcelona Jordi Hereu d'endurir les penes per als que causen aldarulls en tot tipus de celebració al carrer; de la dimissió del jutge degà de Barcelona i de la querella contra el jutge Garzón.
Data : 2009-05-31
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 31 de maig (1)
REPÀS DELS CONTIGUTS DELS SUPLEMENTS DELS DIARIS. ECONOMIA POÈTICA amb Paco Castells. Parlem de la caiguda de l'IPC el mes de maig que fa que la taxa anual es situi en el -0,8%; de la venda de bonus per part del FMI (Fons Monetari internacional) per primera vegada a la història; del dèficit de l'estat que se situa en els 6.553 milions. JUTJATS amb Santiago Vidal. Parlem de: les declaracions del bisbe Cañizares sobre l'avortament; la petició de l'alcalde de Barcelona Jordi Hereu d'endurir les penes per als que causen aldarulls en tot tipus de celebració al carrer; de la dimissió del jutge degà de Barcelona i de la querella contra el jutge Garzón.
Data : 2009-05-31
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 17 de maig (1)
ECONOMIA POÈTICA amb Paco Castells. Parlem de: la caiguda del PIB en un 2,9% durant el primer trimestre del 2009; de la nacionalització del Banc de Santander per part de Chávez i de les peticions del secretari general de la UGT, Cándido Méndez, per finançar el sistema de pensions espanyol. JUTJATS amb el magistrat de l'audiència de Barcelona Santiago Vidal. Parlem de: la imputació de Francisco Camps, president de la Comunitat Valenciana; de la detenció del segon violador de l'Eixample; de l'avantprojecte de llei de Salut sexual i reproductiva i interrupció voluntaria de l'embràs i de la llei italiana que està a punt d'aprovar-se i que castiga la immmigració clandestina i els que la consenteixen. .
Data : 2009-05-17
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Diumenge 3 de maig de 9 a 10 del mati
ECONOMIA POÈTICA amb Paco Castells. Parlem del PIB, el pitjor dels últims anys; del descens de les hipoteques, del darrer informe del CIS que apunta que l'atur és la principal preocupació dels espanyols i de la llista dels més rics del món que cada vegada és més curta. JUTJATS amb Santiago Vidal. Parlem de la nova creuada del jutge Baltasar Garzón disposat a investigar les tortures de Guantánamo i de la falsa clínica dental descoberta a Badalona..
Data : 2009-05-03
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 19 d'abril (1)
ECONOMIA POÈTICA amb Paco Castells. Parlem de l’actual sistema de pensions, del ministre Chaves i el nou finançament, i de l’IPC. JUTJATS amb Santiago Vidal. Parlem de la sortida de to del Fiscal General de l’Estat, de la resolució de “Cas Treball” i dels judicis del YAK 42 i de les dones mortes a Ciudad Juarez..
Data : 2009-04-19
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Diumenge 5 d'abril. De 9 a 10 del matí.
ECONOMIA POÈTICA amb Paco Castells. JUTJATS amb Santiago Vidal.  TELE amb Santi Teruel i sometem a un famós de la tele al nostre TELETEST. .
Data : 2009-04-05
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
El galliner
audio Edició 22 de març
ECONOMIA POÈTICA amb Paco Castells. Parlarem del referèndum dels treballadors de SEAT, de les primes milionaries de l’AIG i de la Cimera del G-20. JUTJATS amb Santiago Vidal. Parlem del cas Marta del Castillo, de la sentència de Josef Fritzl, de la condemna dels mossos d’esquadra i del cas de l’agressor dels ferrocarrils catalans. .
Data : 2009-03-22
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 22 de març (1)
ECONOMIA POÈTICA amb Paco Castells. Parlarem del referèndum dels treballadors de SEAT, de les primes milionaries de l’AIG i de la Cimera del G-20. JUTJATS amb Santiago Vidal. Parlem del cas Marta del Castillo, de la sentència de Josef Fritzl, de la condemna dels mossos d’esquadra i del cas de l’agressor dels ferrocarrils catalans. .
Data : 2009-03-22
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 8 de març (1)
ECONOMIA POÈTICA amb Paco Castells. Parlarem dels moviments de la borsa immersa en plena crisi econòmica i de l' apropament històric entre la Xina i Taiwan. JUTJATS amb Santiago Vidal. Parlem del judici amb jurat popular a Galicia, dels supòsits de la nova llei de l'abortament i del judici al capellà de la presó Model. .
Data : 2009-03-08
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Dissabte 22 de febrer. De 9 a 10 del matí.
ECONOMIA POÈTICA amb Paco Castells. Parlarem de l'anunci del Fons monetari internacional d'un possible segon crack internacional i el fons de pensions del Santader-Banif. JUTJATS amb Santiago Vidal. Parlem de vaga de jutges, del cas de la nena Marta del Castillo, de la corrupció al PP i del judici a l'agressor dels Ferrocarrils Catalans..
Data : 2009-02-22
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
El galliner
audio Edició 8 de febrer
ECONOMIA POÈTICA amb Paco Castells. Repassarem les conseqüències de la crisi econòmica. JUTJATS amb Santiago Vidal. Parlem de la vaga de jutges, del cas de l’Eluana Englado i la sentència del motí de Quatre Camins. .
Data : 2009-02-08
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 8 de febrer (1)
ECONOMIA POÈTICA amb Paco Castells. Repassarem les conseqüències de la crisi econòmica. JUTJATS amb Santiago Vidal. Parlem de la vaga de jutges, del cas de l’Eluana Englado i la sentència del motí de Quatre Camins. .
Data : 2009-02-08
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
El Cafè de la República
audio Santiago Vidal - 03/02/09
L'entrevista. Entrevista amb Joan Barril i Joan Ollé
Data : 2009-02-03
Tipus : --
Durada : 00:35:42
Mida : 94461696
Descarrega
Serendípia
audio Diumenge 25 de gener. De 9 a 10 del matí.
ECONOMIA POÈTICA amb Paco Castells. Analitzem com reacciona el món econòmic davant el nou president d’Estats Units. JUTJATS amb SANTIAGO VIDAL: la vaga dels jutges, l’espionatge a la Comunitat de Madrid i el tancament de Guantànamo. .
Data : 2009-01-25
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Diumenge 11 de gener. De 9 a 10 del matí.
ECONOMIA POÈTICA amb Paco Castells. Comentem les dades de l'atur, la compravenda dels pisos que cau gairebé un 30% i les previsions de les rebaixes d'enguany. JUTJATS amb Santiago Vidal. Parlem del judici al lehendakari Ibarretxe, del nou objectiu de Baltasar Garzón i la condemna per mobbing a una escola de Madrid. .
Data : 2009-01-11
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Diumenge 14 de desembre. De 9 a 10 del matí.
ECONOMIA POÈTICA amb Paco Castells. Parlem de: la cimera dels líders europeus o la caiguda del petit comerç. JUTJATS amb Santiago Vidal. Parlem del cas de l'Alba. .
Data : 2008-12-14
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Diumenge 30 de novembre. De 9 a 10 del matí.
ECONOMIA POÈTICA amb Paco Castells. Parlem de: La reunió de Zapatero amb el sector de l'automòbil, de les noves mesures econòmiques de Barak Obama i el Pla Europeu Anticrisi. JUTJATS amb Santiago Vidal. Parlem de: les noves lleis en el terreny de la violència de gènere, la sentència per tortures contra els Mossos d'Esquadra i la polèmica sentència d'un jutjat de Valladolid que vol retirar els símbols religiosos de les escoles. .
Data : 2008-11-30
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 16 de novembre (1)
9:10 H ECONOMIA POÈTICA amb Paco Castells. Parlem dels pressupostos de l'Estat i dels ERES de diferents empreses catalanes. JUTJATS amb Santiago Vidal. Parlem del judici per la mort de Rosario Endrinal cremada en un caixer; De les televisions que donen veu a famosos que han estat a la presó a canvi de molts diners..
Data : 2008-11-16
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 2 de novembre (1)
9:10 H ECONOMIA POÈTICA amb Paco Castells. Parlem de: l'abaixada de la inflació; dels suports al govern espanyol per poder participar a la cinema de Washington i de l'absentisme laboral al Congrés dels Diputats. JUTJATS amb Santiago Vidal. Parlem d'una sol.licitud per a designar una junta mèdica que declari incapaç mental Hugo Chávez; de l'absolució dels 16 acusats de cremar fotografies dels reis d'Espanya; i de la venda del ninot vudú amb la cara del president Sarkozy tot i la denúncia interposada per ell mateix..
Data : 2008-11-02
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 19 d'octubre (1)
9:10 H ECONOMIA POÈTICA amb Paco Castells. Parlem de la participació d'Espanya en els acords europeus per solucionar la crisi econòmica; del pla de pre-jubilacions de Telefònica i de la caiguda del preu mitjà de la vivenda per primera vegada en l'última dècada. JUTJATS amb Santiago Vidal parlem de la nova operació contra el terrorisme islamista a Catalunya i de les novetats del cas Spainair..
Data : 2008-10-19
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 5 d'octubre (1)
9:10 H ECONOMIA POÈTICA amb Paco Castells. Parlem de l'acceptactació del pla de rescat de l'economia americana proposat per Bush; de la caiguda de la venda de pisos i cotxes i de l'augment de l'atur. JUTJATS amb Santiago Vidal parlem de: l'obertura de l'Any judicial; de l'assassí del metro i els vídeos que s'han difós per televisió i dels incidents a l'Estadi Olimpic de Montjui el passat cap de setmana amb motiu del derbi Espanyol- Barça..
Data : 2008-10-05
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 7 de setembre (1)
Entrevista al regidor de Relacions Ciutadanes de l'Ajuntament de Tarragona, Manel López Economia Poètica amb Paco Castells: els 800 euristes i les iniciatives del Govern Zapatero davant la crisi Jutjats amb Santiago Vidal. Parlarà de la iniciativa del jutge Garzón de fer una llista dels desapareguts durant la guerra civil i la dictadura franquista; del sinistre de l'avió a Barajas i del cas "Mariluz".
Data : 2008-09-07
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 29 de juny (1)
9.10 h "Futbol a cegues". Entrevista a la Federació Espanyola de Futbol Sala per a cecs. Economia Poètica amb Paco Castells. Parlem de les previsions de pujada de l'euribor i de la crisi econòmica. Jutjats amb Santiago Vidal. Parlem dels casos que seran considerats mediàtics a partir del setembre: el cas de la indigent cremada viva en un caixer, el cas del diari Egunkaria, el cas Yak 42 i el judici dels presos de Guantànamo. 10.10 h Carretera i llibres: Llibreria "El racó dels contes" de L'Escala. Club de lectura. Amb els nostres oients i els autors Alejandro Palomas, autor del llibre "Tanta Vida" i Emma Reverter, autora del llibre "Cites a Manhattan".  11.10 h Tele amb Santi Teruel i la cuina dels famosos amb Isma Prados, presentador del programa de TV3 "Cuina bé amb l'Isma"..
Data : 2008-06-29
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 15 de juny (1)
Entrevista "Al món hi ha més obesos que desnutrits". Pilar Sempau, metge especialista en dietètica. Economia Poètica amb Paco Castells. Parlem de la pujada de l'IPC i de les conseqüències de la vaga de transportistes. Jutjats amb Santiago Vidal. Parlem del cas de corrupció a Coslada, de la sentencia al segon violador de l'Eixample i del cas de l'agressor dels Ferrocarrils Catalans. Carretera I Llibres: Llibreria La Central de Barcelona. Anònim. Entrevista a Xavier Guix, psicòleg especialitzat en comunicació i Programació Neurolingüística. Ens presenta el llibre "El sentit de la vida o la vida sentida" (Editorial Granica) La Brúixola Interior amb Àlex Rovira. Tele amb Santi Teruel La Cuina Dels Famosos amb Josema Yuste, ex component de Martes y Trece. .
Data : 2008-06-15
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 1 de juny (1)
Entrevista a Juan Antonio Caparrós, portaveu de la Cofradia de Pescadors de Barcelona. Pescadors i transportistes en peu de guerra. Economia Poètica amb Paco Castells. Parlem de la màxima de l'IPC en els últims 11 anys: d'un informe que preveu que sobraran un milió de pisos a Espanya i de la caiguda d'un 40% de les hipoteques Jutjats amb Santiago Vidal. Parlem de la trista mort d'una dona que vivia connectada a una màquina després d'una apagada i de la curiosa demanda de Barbie a Bratz .
Data : 2008-06-01
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 18 de maig (1)
Entrevista La crisi del PP, amb Josep Curto, ex-diputat del PP. Economia Poètica amb Paco Castells. Parlem de la proposta que ha fet la Comissió d'energia per pujar un 11% la factura de la llum; la moderació del consum responsable de la reducció del creixement i la baixada de la inflació al 4,2% després de 7 mesos de pujades consecutives. Jutjats amb Santiago Vidal. Tot sobre la demanda de Telma Ortiz per preservar la seva intimitat .
Data : 2008-05-18
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 4 de maig (1)
Economia poètica amb Paco Castells. Parlem de la caiguda dels pisos i de les darreres dades de l'atur. Jutjats amb Santiago Vidal. Parlem de Josef Fritzl el "Monstre d'Amstetten" .
Data : 2008-05-04
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 6 d'abril (1)
Entrevista: Lluis Postigo, diputat d’ICV al Parlament de Catalunya i Montserrat Nebrera, diputada del PP al Parlament de Catalunya. proclamats Mister i Miss Parlament respectivament. Economia Poètica amb Paco Castells. Parlem de les noves mesures econòmiques anunciades per Zapatero i de la morositat dels espanyols. Jutjats amb Santiago Vidal. Parlem del cas Mari Luz i les seves implicacions en el món de la justicia.
Data : 2008-04-06
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 23 de març (1)
Entrevista Mar i muntanya. Parlem dels destins de setmana santa amb Marta Viver, cap de premsa de l'estació d'esquí de La Molina i amb Octavi Bono, gerent del Patronat de turisme Costa Daurada Economia poètica amb Paco Castells. Tot el què hem de saber per arribar a finals de mes i no morir en l'intent. Jutjats, amb Santiago Vidal. Repassem algunes de les anècdotes més sonades de la judicatura. .
Data : 2008-03-23
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 9 de març (1)
Especial Eleccions, entrevista a Marc Pérez, especialista en campanyes polítiques. Parlem de les campanyes que han fet els partits polítics espanyols. Connexions amb els nostres corresponsals a Madrid i també connexions des de la delegació del govern i diferents col•legis electorals. Economia Poètica amb Paco Castells. Parlem de l'euro qué continua a l'alça, de la gent que es declaren insolvents per no poder pagar l'hipoteca i de molts temes més. Jutjats, amb Santiago Vidal. Parlem de l'absolució del pare que va dur el seu fill menor d'edat als San Fermines, dels jutges d'Espanya que són els més mal pagats de la Unió Europea, de la sentència favorable a l'objecció per no cursar l'assignatura d'Educació per la ciutadania i de moltes coses més .
Data : 2008-03-09
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 24 de febrer (1)
Entrevista a Jordi Escarrá Borràs, director de les destil•leries MG de l'Habana - Cuba. Amb ell parlarem de la dimissió de Fidel Castro. Economia Poètica amb Paco Castells. Parlem del Cara a Cara Solbes - Pizarro. Qui ha fet millors propostes econòmiques? Jutjats amb el jutge Santiago Vidal. Parlem del judici per l'assassinat d'Anna Permanyer. De la xarxa de narcotràfic desarticulada a Barcelona, de la voluntat de Garzón de jutjar Fidel Castro després de la seva dimissió i de l'ordre d'allunyament d'un menor vers el seu professor que s'aplica per primera vegada a l'Estat. .
Data : 2008-02-24
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 10 de febrer (1)
Entrevista a David Pedro Romero Cano, propietari de l’Administració guanyadora de l’euromillón a Montefrío Economia poètica, amb Paco Castells, parlem de les propostes econòmiques de Mariano Rajoy Jutjats, amb el jutge Santiago Vidal. Parlem del cas Jutge de Murcia Fernando Ferrin Calamita i de les darreres detencions de Batasuna .
Data : 2008-02-10
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Versió RAC1
audio Entrevista al jutge Santiago Vidal, per parlar sobre la legalitat de declarar en català a l'audiencia nacional
Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net .
Data : 2007-11-21
Tipus : directe
Durada : 00:07:34
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 30 de setembre (1)
Entrevista a Àngela Fàbregues, l'única dona espanyola becada per Google Roda de Magazines Economia poètica amb Paco Castells Jutjats amb Santiago Vidal .
Data : 2007-09-30
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 16 de setembre (diumenge). De 9 a 10 del matí.
Entrevista a Jaume Cambra, professor de botànica de la UB i apicultor Roda de Magazines Jutjats amb Santiago Vidal. Parlem del cas "Madelaine" i del "violador de la Vall d'Hebron" .
Data : 2007-09-16
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 15 d'abril (2)
Manipulació a Telemadrid?  Entrevista a Teresa Garcia, membre de la secció sindical de Comissions Obreres al comitè d’empresa de Telemadrid. El reportatge:  "Mitja i ganxet, molt més que una afició de iaies". Jutjats  amb Santiago Vidal.
Data : 2007-04-15
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 10 d'abril (1)
Santiago Vidal,  jutge.
Tecnologia amb Joan Carles Gómez
Data : 2007-04-10
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
Serendípia
audio Edició 1 d'abril (2)
Que la sort ens acompanyi.  Entrevistes a Juan Carlos Gonzalez, guanyador de l'Euromillón de Guijuelo, i José Moreno, constructor de pisos econòmics a Fuenlabrada.  El reportatge:  "Silenci si us plau", de Vanesa Carrasquilla. Jutjats  amb Santiago Vidal.
Data : 2007-04-01
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
Serendípia
audio Edició 18 de març (2)
Es venen anticiclons.  Entrevista a Eliseu Vilaclara, cap de l'Àrea de previsió del Servei Meterològic de Catalunya. Petits addictes als mòbils.  Entrevista a Susanna Jiménez, coordinadora de la Unitat de Joc patològic de l’Hospital de Bellvitge. Jutjats  amb Santiago Vidal. El reportatge:  "Es busca dependent" de Carme Parras.
Data : 2007-03-18
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
Serendípia
audio Barcelona, ciutat de bombes
Boicot a la telefonia mòbil:  entrevista a Rubén Sánchez, portaveu de la Federació de Consumidors en Acció. Jutjats  amb Santiago Vidal. El reportatge:  Barcelona, ciutat de bombes de Vanesa Carrasquilla.
Data : 2007-03-04
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
Serendípia
audio Es busquen enterramorts
El macrojudici de l'11-M. En parlem, entre d'altres, amb el magistrat Santiago Vidal. Es busquen enterramonts.  El reportatge de Sandra Gómez.
Data : 2007-02-18
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
Serendípia
audio Teràpies amb animals
Els diaris;  que podem llegir als rotatius i suplements dominicals. Entevista a Neus Català, escollida catalana de l'any,  elegit per el diari "El Periódico". El reportatge:  "Teràpies amb animals". Jutjats  amb Santiago Vidal. La Festa de la Candelera de Molins de Rei. Reportatge de Ràdio Molins de Rei.
Data : 2007-02-04
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
Serendípia
audio 2007: vida en forma
Els videojocs;  analitzem quins apareixen a la llista negra. El reportatge:  "2007: vida en forma". Jutjats  amb Santiago Vidal.
Data : 2007-01-21
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
Serendípia
audio El reportatge: Erasmus a Barcelona
Avui sabem per què els estudiants estrangers trien Barcelona per acabar els seus estudis gràcies al reportatge de la setmana. El nostre jutge particular, en Santiago Vidal, ens comenta les últimes notícies del món judicial.
Data : 2006-10-29
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
Serendípia
audio El reportatge: les dones invisibles
Coneixem la feina invisible d'una família que té al seu càrrec una persona dependent. El jutge del programa, en Santiago Vidal, ens explica de manera didàctica les demandes i les sentències més destacades de les últimes dues setmanes.
Data : 2006-10-01
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
Serendípia
audio El pes de la passarel·la Cibeles
Parlem amb la directora de la passarel·la Cibeles de Madrid, Leonor Pérez Pita. Fem un viatge pels desastres ambientals de la mà de la Sandra Gòmez. El magistrat de l'Audiència de Barcelona, Santiago Vidal, ens explica, de manera didàctica, les demandes i les sentències més destacades dels últims dies.
Data : 2006-09-17
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
Catalunya Plural
audio Edició 22 de març (3)
ESPECIAL: ALT EL FOC PERMANENT D'ETA
Josep Maria Ainaud de Lasarte Historiador;Santiago Vidal Magistrat de la secció desena criminal de l’Audiència de Barcelona; Agustí Colomines Director d’UNESCOCAT. Doctor en Història, professor del departament d’Història Contemporània i Nacionalismes de la UB; Francisco Marhuenda Delegat de La Razón a Catalunya i Carmen Gurruchaga Periodista i escriptora amenaçada per ETA.
Data : 2006-03-22
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
©Copyright 2005 Bredax. Tots els drets reservats. Més opcions a www.laradioalacarta.com
0.1519329547882080