Menú principal Enllaços patrocinats
comprar casitas de niños   
www.juegosalairelibre.com
Riboflavine   
www.proquimac.com

CERCAR


ENTRADA
correu-e
clau
  Registra't

TEMÀTICA

Actualitat
Animals
Antropologia
Art
Audiovisuals
Barcelona
Castells
Ciència
Cinema
Col·leccionisme
Còmic
Concurs
Creences
Cuina
Cultura
Dret
Economia
Entrevistes
Esports
Europa
Història
Humor
Infantil
Informàtica
Informatiu
Juvenil
Literatura
Llibres
M.Catalana
M.Dance
Magazzine
Masclisme
Medi ambient
Misteri
Motor
Multicultural
Música
Nàutica
No_catal*logat
Països Catalans
Pedagogía
Poesia
Política
Professionals
Psicologia
Ràdionovel·la
Religió
Rural
Safreig
Salut
Sardanes
Sexe
Solidaritat
Teatre
Tradició
Treball
Trucades
Universitat
Viatges
Xerrada


Pep Ribes : Informació.

Programes

Aquests són els programes de les diferents emissores en els que Pep Ribes apareix com a presentador o en l'equip.

  Va de castells

El resum de l'actualitat castellera del cap de setmana. El món dels...

Programa en MP3, RealAudio, OGG Vorbis...Informació sobre el programa Va de castellsCorreu-e del programa


Talls dels programes enregistrats

En els següents talls de veu apareix Pep Ribes.

Amunt i avall
audio Edició 27 de juliol
Fira de Sant Jaume a Reus. Entrevista a Martina Garcia, regidora de comerç i promoció de l'ajuntament de Reus ens parla dels actes previstos. Festa major d'Arbúcies 2008. La regidora de festes de l'ajuntament, Anna Tornés, ens informa de la programació I els col•laboradors habituals: Andreu García, vice-president de l'agrupament d'esbarts dansaires; castells amb Pep Ribes des de Ràdio Vilafranca, emissora consorciada a la COM; Aleix Poblet, responsable de mitjans de comunicació de l'agrupació de colles de geganters de Catalunya i Antoni Anguela de la federació sardanista de Catalunya .
Data : 2008-07-27
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Amunt i avall
audio Edició 26 de juliol
Reportatge des de Ràdio El Vendrell, emissora consorciada a la COM, amb motiu de la festa major d'aquesta localitat. Festa major de Lloret de Mar 2008. Reportatge d'Amaranta Gibert, des de Lloret de Mar Ràdio, emissora consorciada a la COM. I els col•laboradors habituals: Andreu García, vice-president de l'agrupament d'esbarts dansaires; castells amb Pep Ribes des de Ràdio Vilafranca, emissora consorciada a la COM; Aleix Poblet, responsable de mitjans de comunicació de l'agrupació de colles de geganters de Catalunya i Antoni Anguela de la federació sardanista de Catalunya .
Data : 2008-07-26
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Amunt i avall
audio Edició 19 de juliol
Entrevista a Olga Ridao, regidora de festes de l'ajuntament de Palafrugell. Amb motiu de la festivitat de Santa Margarida, la turística població celebra la seva festa major. Entrevista a Santiago Pons i Tous, alcalde de Prades, on se celebra la coneguda festa del cava. I els col•laboradors habituals: Andreu García, vice-president de l'agrupament d'esbarts dansaires; castells amb Pep Ribes des de Ràdio Vilafranca, emissora consorciada a la COM; Aleix Poblet, responsable de mitjans de comunicació de l'agrupació de colles de geganters de Catalunya i Antoni Anguela de la federació sardanista de Catalunya .
Data : 2008-07-19
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Amunt i avall
audio Edició 5 de juliol
Parlem amb Francesca Pociello,regidora de cultura de l'Ajuntament de la Pobla de Segur amb motiu de la 30èna edició de la diada dels raiers. I els col•laboradors habituals: Andreu García, vice-president de l'agrupament d'esbarts dansaires; castells amb Pep Ribes des de Ràdio Vilafranca, emissora consorciada a la COM; Aleix Poblet, responsable de mitjans de comunicació de l'agrupació de colles de geganters de Catalunya i Antoni Anguela de la federació sardanista de Catalunya .
Data : 2008-07-05
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Amunt i avall
audio Edició 28 de juny
Festa Major de Sant Pere Pescador, amb Jordi Martí, alcalde d’aquesta localitat de l'Alt Empordà. Festa Major de Sant Pere a Reus declarada d’Interès Nacional per la Generalitat, amb Lluís Miquel Pérez, alcalde de la capital del Baix Camp. I els col·laboradors habituals: Andreu Garcia, vicepresident de l’Agrupament d’Esbarts Dansaires. Aleix Poblet, responsable de mitjans de comunicació de l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya i Antoni Anguela, de la Federació Sardanista de Catalunya. Castells amb Pep Ribes, des de Ràdio Vilafranca, emissora consorciada a la COM..
Data : 2008-06-28
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Amunt i avall
audio Edició 21 de juny
8èna. Festa de la pela del suro a Llofriu. Amb Carme Bonal, regidora de patrimoni de l'Ajuntament de Palafrugell Primera edició de la festa major de la cultura tradicional a Catalunya que se celebra, al moll de la fusta de Barcelona. Amb Joan Hugué, president de la confederació d'agrupacions de cultura tradicional catalana, entitat organitzadora I els col•laboradors habituals: Andreu García, vice-president de l'agrupament d'esbarts dansaires; castells amb Pep Ribes des de Ràdio Vilafranca, emissora consorciada a la COM; Aleix Poblet, responsable de mitjans de comunicació de l'agrupació de colles de geganters de Catalunya i Antoni Anguela de la federació sardanista de Catalunya .
Data : 2008-06-21
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Amunt i avall
audio Edició 14 de juny
Festa de les falles i festa xica a Durro. amb Joan Prelada, president del Patronat comarcal de turisme de l'Alta Ribagorça Festa major de Sant Quirze i Santa Julita i Festa del renaixement a Calella. Amb Pilar Rocafort, regidora de cultura de l'ajuntament calellenc I els col•laboradors habituals: Andreu Garcia, vice-president de l'agrupament d'esbarts dansaires, Va de castells! amb Pep Ribes des de Ràdio Vilafranca, emissora municipal consorciada a la COM, Aleix Poblet, responsable de mitjans de comunicació de l'agrupació de colles de geganters de Catalunya i Antoni Anguela de la Federació sardanista de Catalunya .
Data : 2008-06-14
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Amunt i avall
audio Edició 7 de juny
S'inaugura el Museu Casa de la Festa a Tarragona. Amb Sandra Coloma, regidora de cultura de l'Ajuntament tarragoní. Festa del Timbaler del Bruc. Amb Mª Josep Aubarell, alcaldessa d'aquesta població de l'Anoia. Tot per la festa! amb Ramon Aymerich. Festa de la cirera a Torrelles de Llobregat i fira de la cirera a Llers. I els col•laboradors habituals: Andreu García, vice-president de l'Agrupament d'Esbarts Dansaires; va de castells! amb Pep Ribes des de Ràdio Vilafranca, emissora municipal consorciada a la COM; Aleix Poblet, responsable de mitjans de comunicació de l'Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya i Antoni Anguela de la Federació Sardanista de Catalunya. .
Data : 2008-06-07
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Amunt i avall
audio Edició 31 de maig
Fira del pa amb tomàquet a Santa Coloma de Farners. Amb Josep Lluís Pérez, regidor de fires i festes de l'ajuntament de la capital de La Selva Festa de la cirera a Santa Coloma de Cervelló. Amb Josep Mª Oró, regidor de cultura de l'ajuntament d'aquesta població del Baix Llobregat, la primera en celebrar la festa de la cirera. Tot per la festa! Amb Ramon Aymerich: rutes de transhumància I els col•laboradors habituals: Andreu García, vice-president de l'Agrupament d'Esbarts Dansaires; va de castells amb Pep Ribes des de Ràdio Vilafranca, emissora municipal consorciada a la COM; Aleix Poblet, responsable de mitjans de comunicació de l'Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya i Antoni Anguela de la Federació Sardanista de Catalunya .
Data : 2008-05-31
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Amunt i avall
audio Edició 24 de maig
La Patum de Berga i les seves músiques. Un llibre de Ramon Felipó i Sergi Cuenca. Comptarem amb els dos autors Enramades a Arbúcies i Sallent: declarades d'interès nacional per la Generalitat amb els alcaldes de les poblacions de la Selva i el Bages: Roger Zamorano i Jordi Moltó, respectivament Tot per la festa! amb Ramon Rymerich: festa de les trementinai res a Tuixén i la Vall de la vanda i tamborinada a Barcelona. I els col•laboradors habituals: Andreu García, vice-president de l'Agrupament d'Esbarts Dansaires; va de castells amb Pep Ribes des de Ràdio Vilafranca, emissora municipal consorciada a la COM; Aleix Poblet, responsable de mitjans de comunicació de l'Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya i Antoni Anguela de la Federació Sardanista de Catalunya .
Data : 2008-05-24
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Amunt i avall
audio Edició 15 de desembre
Fira de Nadal i del torró artesà de Cardedeu (Vallès Oriental), amb Merçè Jubany, presidenta de l'associació de veins "Centre vila" entitat organitzadora Concurs nacional de vestits de paper a Mollerussa. Amb Teresa Ginestar, alcaldessa d'aquesta població lleidatana 34èna. Fira avícola de la raça Prat en aquesta població del Baix Llobregat. Reportatge d'Oscar Sánchez des del Prat Ràdio, emissora consorciada a la COM A punt per la festa! Amb Ramon Aymerich  I els col•laboradors habituals: Andreu García, vice president de l'Agrupament d'Esbarts Dansaires, Va de castells! Amb Pep Ribes des de Ràdio Vilafranca, emissora consorciada a la COM; Amadeu Ribas, responsable de mitjans de comunicació de l'Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya i Antoni Anguela de la Federació Sardanista de Catalunya .
Data : 2007-12-15
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Amunt i avall
audio Edició 24 de novembre
Festa Major de Molló (Ripollès), amb Lluís Pairó, alcalde 12èna. Fira del Bosc i la Terra a Vallgorguina (Vallès Oriental), amb Cristina Folgueroles, membre de l'Associació d'intercanvis culturals, entitat organitzadora A punt per la festa! Amb Ramon Aymerich I els col·laboradors habituals: Andreu García, vice president de l'Agrupament d'Esbarts Dansaires, Va de castells! Amb Pep Ribes des de Ràdio Vilafranca, emissora consorciada a la COM; Amadeu Ribas, responsable de mitjans de comunicació de l'Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya i Antoni Anguela de la Federació Sardanista de Catalunya .
Data : 2007-11-24
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Amunt i avall
audio Edició 20 d'octubre
7èna. Festa del modernisme a la Colònia Güell de Santa Coloma de Cervelló, amb Montserrat Vilajoliu, presidenta de l'Associació la Colònia Modernista, entitat organitzadora Festa major de Banyoles amb motiu de la festivitat de Sant Martirià, patró de la ciutat. Amb Miquel Noguer, alcalde de la capital del Pla de l'Estany A punt per la festa! Amb Ramon Aymerich. Resum d'altres activitats del cap de setmana I els col•laboradors habituals: Andreu García, vice president de l'Agrupament d'Esbarts Dansaires, Va de castells! Amb Pep Ribes des de Ràdio Vilafranca, emissora consorciada a la COM, Amadeu Ribas, responsable de mitjans de comunicació de l'Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya, i Antoni Anguela de la Federació Sardanista de Catalunya .
Data : 2007-10-20
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Amunt i avall
audio Edició 13 d'octubre
3ª Fira de l'aigua de Caldes de Malavella (La Selva) 19èna. Fira del torró i la xocolata a La Pedra d'Agramunt (Urgell) A punt per la festa! amb Ramon Aymerich i els col·laboradors habituals: Andreu García, vicepresident de l'Agrupament d'Esbarts Dansaires; Va de castells! amb Pep Ribes des de Ràdio Vilafranca, emissora consorciada a la COM, Amadeu Ribas, responsable de mitjans de comunicació de l'Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya, i Antoni Anguela de la Federació Sardanista de Catalunya .
Data : 2007-10-13
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Amunt i avall
audio Edició 6 d'octubre
Festa major del barri barceloní de Les Corts, amb Montserrat Sánchez, regidora del districte Festa del cistell a Salt, amb Carles Borrell, regidor de cultura de l'Ajuntament gironí A punt per la festa amb Ramon Aymerich i els col•laboradors habituals: Andreu García, vicepresident de l'Agrupament d'Esbarts Dansaires, Amadeu Ribas, responsable de mitjans de comunicació de l'Agrupació de Colles de Geganter de Catalunya, Va de castells! amb Pep Ribes des de Ràdio Vilafranca, emissora consorciada a la COM, i Antoni Anguela de la Federació Sardanista de Catalunya .
Data : 2007-10-06
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Amunt i avall
audio Edició 8 de setembre
Festa major de Sabadell, amb Manuel Bustos, alcalde de la cocapital del Vallès Occidental. Festa de la Fil·loxera a Sant Sadurní d’Anoia (Alt Penedès) amb Ton Amat, president de l’Associació Festa de la Fil·loxera, entitat organitzadora. I els col·laboradors habituals: Andreu Garcia, vicepresident de l’Agrupament d’Esbarts Dansaires, Va de Castells! amb Pep Ribes des de Ràdio Vilafranca, emissora consorciada a la COM, Amadeu Ribas, responsable de mitjans de comunicació de l’agrupació de Colles de Geganters de Catalunya i Antoni Anguela de la Federació Sardanista de Catalunya..
Data : 2007-09-08
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Amunt i avall
audio Edició 26 d'agost (1)
Punt informatiu de l'Agrupament d'esbarts dansaires. Amb Andreu García, vicepresident Històries gegants! Amb Joan Miquel Merino. Gegants del Prat de Llobregat Va de castells! Amb Pep Ribes des de Ràdio Vilafranca, emissora consorciada a la com Festa major d'Igualada. Amb Jordi Aymamí, alcalde de la capital de l'Anoia Trobades geganteres. Amb Amadeu Ribas, responsable de mitjans de comunicació de l'Agrupació de colles de geganters de Catalunya Concurs coneixeu Catalunya? .
Data : 2007-08-26
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Amunt i avall
audio Edició 25 d'agost (1)
Punt informatiu de l’Agrupament d’esbarts dansaires, amb Andreu Garcia, vicepresident Cuina de festa major! Amb Francesc Murgades. Truita de riu a l'estil Puigcerdà Va de castells! Pep Ribes des de Ràdio Vilafranca, emissora consorciada a la COM Festa major de Torroella de Montgrí. Amb Joan Margall, alcalde d'aquesta població del Baix Empordà Trobades geganteres, amb Amadeu Ribas, responsable de mitjans de comunicació de l'Agrupació de colles de geganters de Catalunya Concurs coneixeu Catalunya? .
Data : 2007-08-25
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Amunt i avall
audio Edició 19 d'agost (1)
Programa realitzat en directe des de l'Ajuntament de Tarragona amb motiu de les festes de Sant Magí Punt informatiu de l'Agrupament d'esbarts dansaires. Amb Andreu Garcia, vicepresident Històries gegants! Amb Joan Miquel Merino. Gegants de Sitges Va de castells! Amb Pep Ribes des de Ràdio Vilafranca, emissora consorciada a la COM Portants de l'aigua de Sant Magí. Amb Vicens Gabriel, president Activitat sardanista. Amb Antoni Anguela de la Federació sardanista de Catalunya acompanyat pels presidents de les dues entitats de la ciutat Alfred Abad, president de Tarragona dansa i Jordi Grau, president del Casal Tarragoní .
Data : 2007-08-19
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Amunt i avall
audio Edició 18 d'agost (1)
Punt informatiu de l'Agrupament d'esbarts dansaires, amb Andreu Garcia, vicepresident Cuina de festa major! Amb Francesc Murgades, bacallà a la manresana Va de castells! Pep Ribes des de Ràdio Vilafranca, emissora consorciada a la COM Festa de Sant Magí a Cervera. Amb Josep Mas, secretari de l'associació Amics de Sant Magí Trobades geganteres, amb Amadeu Ribas, responsable de mitjans de comunicació de l'Agrupació de colles de geganters de Catalunya Concurs coneixeu Catalunya? .
Data : 2007-08-18
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
©Copyright 2005 Bredax. Tots els drets reservats. Més opcions a www.laradioalacarta.com
0.0882298946380615