Menú principal Enllašos patrocinats
Comprar Micrˇfonos   
www.unionmusical.es
pi de la serra   
www.audioencatala.cat

CERCAR


ENTRADA
correu-e
clau
  Registra't

TEM└TICA

Actualitat
Animals
Antropologia
Art
Audiovisuals
Barcelona
Castells
CiŔncia
Cinema
ColĚleccionisme
C˛mic
Concurs
Creences
Cuina
Cultura
Dret
Economia
Entrevistes
Esports
Europa
Hist˛ria
Humor
Infantil
InformÓtica
Informatiu
Juvenil
Literatura
Llibres
M.Catalana
M.Dance
Magazzine
Masclisme
Medi ambient
Misteri
Motor
Multicultural
M˙sica
NÓutica
No_catal*logat
Pa´sos Catalans
PedagogÝa
Poesia
PolÝtica
Professionals
Psicologia
RÓdionovelĚla
Religiˇ
Rural
Safreig
Salut
Sardanes
Sexe
Solidaritat
Teatre
Tradiciˇ
Treball
Trucades
Universitat
Viatges
Xerrada


Marc Villanueva : Informaciˇ.Talls dels programes enregistrats

En els segŘents talls de veu apareix Marc Villanueva.

La Divina ComŔdia
audio Sant ValentÝ
Canteu amb nosaltres!!! ''Hoy es el dÝa... de los enamorados...''...ááI per celebrar el dia de Sant ValentÝ, us convidem a que ens truqueu i ens dieu un Ĺĺpiropoĺĺ! I us donarem un numeret perquŔ participeu en el nostre sorteig setmanal! DesprÚs de sortir al balcˇ, en Miquel donarÓ pas al tercer capÝtol del serial d'aquesta setmana ''El paleta que va venir del fred''! VindrÓ en Marc Villanueva i ens obrirÓ les portes del seu ''Buffet Lliure''!
Data : 2007-02-14
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina ComŔdia
audio Les hipoteques
Ha tornat en Marc Villanueva!!!!ááEsteu preparats per entrar al nostre ''Bufet Lliure''? Avui en Marc Villanueva ens parlarÓ de les hipoteques! No us ho perdeu! DesprÚs d'obrir el balcˇ, en Miquel us plantejarÓ la pregunta d'avui: quŔ preferiu, un sopar romÓntic o una mariscada per vosaltres sols? Esperem les vostres trucades! Escoltarem el quart capÝtol de ''Els Crims d'en Pompeu Fabra'' i parlarem amb en Sintu Millet, que avui ens farÓ una demostraciˇ de les seves habilitats amb els cavalls... I, abans de marxar, sortejarem el sopar amb blues de l'Hotel Havana! No farem trampes, perquŔ en Jaume FÝguls i en Francesc Murgadas seran les mans innocents! Visca la ComŔdia!!!
Data : 2007-02-08
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina ComŔdia
audio Ediciˇ 4 de desembre
Guau! Guau! Guau! Tenim un gos a l'estudi!!!...  Per˛ no Ús un gos qualsevol, Ús ''El chiuaua dels Baskerville''! I ens acompanyarÓ tota la setmana, perquŔ Ús el protagonista del serial d'aquesta setmana! En Miquel us plantejarÓ des del balcˇ la pregunta d'avui: quants cops al dia obriu la nevera? No Ús simple curiositat, Ús que en Jaume FÝguls i en Francesc Murgadas estan fent un estudi sociol˛gic... Ens visitarÓ en Marc Villanueva, que ens obrirÓ les portes del seu ''Bufet Lliure''! I acabarem el programa amb en Sintu Millet, que ens parlarÓ sobre el seu mŔtode innovador per afaitar-se! Comencem la setmana amb forša!
Data : 2006-12-04
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina ComŔdia
audio Ediciˇ 28 de novembre
Avui posarem a prova la vostra mem˛ria...  Serieu capašos de reconŔixer les sintonies de sŔries i programes mÝtics? Esperem les vostres trucades! En Miquel sortirÓ al balcˇ i donarÓ pas al segon capÝtol de ''Els misteriosos crims de l'escuradents xinŔs''! DesprÚs vindrÓ en Marc Villanueva que obrirÓ les portes del seu ''Bufet Lliure''! En Sintu avui ens mostrarÓ un nou mŔtode per afaitar-se... ai, ai, ai... I no faltaran els nostres gogo's particulars, en Jaume FÝguls i en Francesc Murgadas! Visca la ComŔdia!
Data : 2006-11-28
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
©Copyright 2005 Bredax. Tots els drets reservats. Més opcions a www.laradioalacarta.com
0.0868279933929443