Menú principal Enllaços patrocinats
tractor John Deere infantil   
www.juegosalairelibre.com
Oferta Guitarra Acústica   
www.outletmusical.net

CERCAR


ENTRADA
correu-e
clau
  Registra't

TEMÀTICA

Actualitat
Animals
Antropologia
Art
Audiovisuals
Barcelona
Castells
Ciència
Cinema
Col·leccionisme
Còmic
Concurs
Creences
Cuina
Cultura
Dret
Economia
Entrevistes
Esports
Europa
Història
Humor
Infantil
Informàtica
Informatiu
Juvenil
Literatura
Llibres
M.Catalana
M.Dance
Magazzine
Masclisme
Medi ambient
Misteri
Motor
Multicultural
Música
Nàutica
No_catal*logat
Països Catalans
Pedagogía
Poesia
Política
Professionals
Psicologia
Ràdionovel·la
Religió
Rural
Safreig
Salut
Sardanes
Sexe
Solidaritat
Teatre
Tradició
Treball
Trucades
Universitat
Viatges
Xerrada


Francesc Murgadas : Informació.Talls dels programes enregistrats

En els següents talls de veu apareix Francesc Murgadas.

La tribu de Catalunya Ràdio
audio Per què rebutgem la idea de menjar insectes? - 14/05/13
Parlem del prejudicis culturals sobre els aliments amb Francesc Murgadas, biòleg i periodista gastronòmic.. Després de dinar, intentem entendre les notícies del dia, des dels grans temes de l'actualitat fins a les petites coses. Ens visiten cada tarda grans periodistes que comparteixen amb nosaltres la seva curiositat, com Albert Om, Anna Pérez Pagès}, Miquel Alzueta, Toni Soler, Manel Lucas, Cris Puig, Guillem Sans, Eloi Vila, Laura Borràs, Agustí Esteve, Glòria Galiano, Sílvia Soler, Toní Puntí, Txell Bonet i Núria Coll. Tot plegat amb la intervenció dels professionals dels serveis informatius de Catalunya Ràdio.
Data : 2013-05-14
Tipus : --
Durada : 00:12:37
Mida : 33383700
Descarrega
Digues Com
audio Edició 19 de setembre (2)
Analitzem la professió de mestre amb en Francesc Murgadas i en Constantí Sotelo, professors jubilats; i amb la Carlota Muntaner i Marta Arús, alumnes que enguany comencen Magisteri en Educació Primària..
Data : 2009-09-19
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 19 de juliol (1)
REPÀS DELS CONTIGUTS DELS SUPLEMENTS DELS DIARIS. JUTJATS amb Santiago Vidal. ECONOMIA POÈTICA amb Paco castells: de la crisi al finançament i consells pràctics per sortir airós de la crisi econòmica. CIENCIA amb Francesc Murgadas: els estudis més absurds de la temporada. .
Data : 2009-07-19
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 21 de juny (1)
REPÀS DELS CONTIGUTS DELS SUPLEMENTS DELS DIARIS. ECONOMIA POÈTICA amb Paco Castells. Parlem de la nova terminal T1 de El Prat, de la proposta que ha fet Brittish Airways als seus treballadors de treballar sense cobrar entre una setmana i un mes; de la reforma financera que ha impulsat Obama i que donarà més poder a la Reserva federal per regular les firmes financeres més importants i de la crisi hotelera que preveu una caiguda dels llocs de treball del 4%. CIÈNCIA amb Francesc Murgadas. Parlem del premi Nobel d'investigació científica per l'inventor del telèfon mòbil i de l'@; del projecte d'avió sense finestres de la Universitat Politècnica de València. .
Data : 2009-06-21
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 7 de juny (1)
REPÀS DELS CONTIGUTS DELS SUPLEMENTS DELS DIARIS. ECONOMIA POÈTICA amb Paco Castells. Parlem de la caiguda del preu dels pisos en un 10% l'any 2009; de la suspensió de pagaments de General Motors i del possible tancament de la central nuclear de Garoña. CIENCIA amb Francesc Murgadas. Parlem de la desaparició de l'avió d'Air France a l'Atlàntic. El professor ens explica si un avió es pot desintegrar sense deixar rastre i també d'ues bambes que emeten feromones..
Data : 2009-06-07
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 24 de maig (1)
REPÀS DELS CONTIGUTS DELS SUPLEMENTS DELS DIARIS. ECONOMIA POÈTICA amb Paco Castells. Parlem de les darreres dades econòmiques europees que confirmen la caiguda de l'economia d'Alemanya, França i Italia; de la contracció del PIB espanyol i de l'increment de la morositat bancària que ja arriba al 4,7%, la més alta des de l'any 1996. CIÈNCIA amb Francesc Murgadas. Parlem d'un estudi que alerta de la relació que hi ha entre el conusm de begudes amb cola i l'atròfia muscular; de les conclusions d'un estudi britànic amb cèl.lules mare modificades genèticament que combaten els tumors cancerígens i de la relació entre el facebook i els mals resultats dels alumnes.
Data : 2009-05-24
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 10 de maig (1)
ECONOMIA POÈTICA amb Paco Castells. CIENCIA amb Francesc Murgadas. Parlem d'un estudi recent que explica com la Salmonel.la sobreviu en el medi ambient; i d'un altre estudi que diu que un plat amb aliments variats sembla menys ple..
Data : 2009-05-10
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Diumengne 26 d'abril de 9 a 10 del mati
ECONOMIA POÈTICA amb Paco Castells. Parlem del nefast informe de l'FMI sobre l'economia espanyola i de la fabricació del Q3 a Seat-Martorell, també ens informa del que està passant a la Xina i a l'Índia. CIÈNCIA amb Francesc Murgadas. Parlem de dos estudis curiosos: el que diu que els nens que masteguen xiclet són millors en matemàtiques i el que diu que els polls són eficaços contra l'asma.
Data : 2009-04-26
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 23 de novembre (Diumenge). De 9 a 10 del matí
9:10 H ECONOMIA POÈTICA amb Paco Castells. Parlem de: L'oferta de la petrolera russa Lukoil per comprar el 29% de Repsol; de la frenada del consum a España i de les recomanacions de l'OCDE a Espanya per la recuperació econòmica cap al 2010. CIENCIA amb Francesc Murgadas. Parlem d'un estudi que explica que les formigues de terra prefereixen el salat al dolç; de la identificació personal per l'olor i del descombriment del "metrònom" intern dels ocells..
Data : 2008-11-23
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 26 d'octubre (1)
ECONOMIA POÈTICA amb Paco Castells. Parlem de: les mesures d'Argentina per acabar amb les pensions privades; i de l'informe de l'ONU en el qual alerta de l'augment de diferències entre rics i pobres. CIÈNCIA amb Francesc Murgadas. Parlem del "nen medicina" i el què representa per al món de la ciència..
Data : 2008-10-26
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 12 d'octubre (1)
9:10 H ECONOMIA POÈTICA amb Paco Castells. Parlem de: l'abaixada dels tipus d'interès del Banc Central Europeu; el Fons Monetari Internacional pronostica que Espanya entrarà en recessió l'any vinent i del tancament de Lois. CIENCIA amb Francesc Murgadas. Parlem dels Nobels de física i Química, dels Anti-nobels i d'unes lents de contacte capaces de mesurar la pressió interocular i medicar l'ull. .
Data : 2008-10-12
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 28 de setembre (Diumenge). De 9 a 10 del matí
ECONOMIA POÈTICA amb Paco Castells. Parlem del pla de rescat financer que ha llançat George Bush per salvar l'economia americana i de la visita de José Luis Rodriguez Zapatero als EUA i de com fer-se ric amb la crisi. CIENCIA amb Francesc Murgadas. Parlem de la visita d'Stephen Hawking a Santiago de Compostela i del metà que emergeix de l'àrtic i que provoca efecte hivernacle..
Data : 2008-09-28
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 22 de juny (1)
Entrevista a Joan de Falgars, el nostre home natural Economia Poètica amb Paco Castells. Parlem del "no" irlandès i de l'alça de preus; de la caiguda del sector de la construcció a España en un 21,8% que es posicions en el primer lloc en el ranking de la Unió Europea i de la iniciativa de Bush per extreure petroli d'Alaska. Ciència amb Francesc Murgadas. Parlem d'un ambiciós programa que lluita contra l'obesitat al Japó; d'una cadira que persegueix el seu amo perquè sempre tingui lloc per seure; i del xef virtual creat per Nintendo .
Data : 2008-06-22
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 8 de juny (1)
Entrevista: Taxis turístic Expo Saragossa. Luis Miguel de Torres, taxista Economia Poética amb Paco Castells. Parlem de la vaga dels transportistes, taxistes i pescadors per l'increment del preu dels carburants; de la cimera de la FAO a Roma i de l'apujada de les tarifes de la llum. Ciència amb Francesc Murgadas. Parlem d'un nou joc d'ordinador per deixar de fumar i d'un sistema japonès que mesura la qualitat de l'aire amb el mòbil..
Data : 2008-06-08
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 25 de maig (1)
Entrevista. Guerra a l'alta cuina. Entrevista a Abel Mariné, catedràtic de bromatologia de la Universitat de Barcelona. Economia Poética amb Paco Castells. Parlem del preu del barril de petroli; de la caiguda de la construcció de vivendes per primera vegada en sis anys; de la frenada del consum a les llars espanyoles i de l'Euríbor a una mil.lèssima del 5%. Ciència amb Francesc Murgadas. Parlem dels experiments russos a l'espai amb paneroles i d'ASIMO, un robot que per primera vegada ha dirigit una orquestra..
Data : 2008-05-25
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 20 de maig
Avui al Digues COM es gira la truita!! Quin programa ens espera...Els nens i nenes de l'Escola Vedruna Àngels de Barcelona vindran al programa i entrevistaran al presentador Miquel Giménez i al professor Francesc Murgadas! Ai quina por les preguntes que poden fer aquest grupet que són d'allò més espavilats! No us perdeu aquest programa tan orginal, avui Digues COM!!.
Data : 2008-05-20
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 15 de maig
Avui al Digues COM ens esperen una colleta de menuts i menudes del Centre d'Ensenyament Infantil i Primària Les Corts, sí sí d'aquí mateix! D'aquí...d'allà...pel Digues COM han passat escoles d'arreu de Catalunya! Com cada dia, tindrem la presència d'un professor "asombroso"...en Francesc Murgadas! Com sempre, en Sintu Millet també dirà la seva des de Ràdio Berga! Avui tots a fer ràdio amb el Digues COM!!!.
Data : 2008-05-15
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 11 de maig (1)
Entrevista sobre l’increment de les malalties tropicals, amb el . Dr. Joaquim Gascon, cap de secció de Medicina Tropical de l'Hospital Clínic Economia Poètica amb Paco Castells. Parlem de les últimes dades de l'atur. L'últim atum dels ministres d'Economia europeus per saber els danys causats per les hipoteques subpime. L'increment de tancaments d'empreses durant el primer trimestre. Dels expedients de regulació en el sector de ls construcció i de la gran inversió que farà Nestlé a la fàbrica de Girona.  Ciencia amb Francesc Murgadas. Parlem d'un estudi que diu que el soroll de la terra podria atraure alienígenes; d'un nou sistema per predir fractures en estàtues i d'un sistema d'ultrasons per salar pernils..
Data : 2008-05-11
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 27 d'abril (1)
Viure prop d'una central nuclear. Entrevista a Rafael Vidal, alcalde d’Ascó Economia Poètica amb Paco Castells. Parlem del rècord històric assolit per l'euro, de l'Euríbor i dels anys que hem d'invertir a pagar un pis. Ciència amb Francesc Murgadas. Parlem de com afecta la testosterona a la borsa, de per què els nens prefereixen els cotxes i les nenes les nines i d'un estudi que relaciona el menjar amb el sexe dels nadons. .
Data : 2008-04-27
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 13 d'abril (1)
Entrevista a Ruben Sánchez, portaveu de la Federació de Consumidors en Acció Economia Poètica amb Paco Castells. Parlem de les noves mesures econòmiques anunciades per Zapatero en els debats d'investidura. Ciència amb Francesc Murgadas.  Carretera i llibres Reportatge sobre la Llibreria El setciències d'Arenys de Mar. Anònims. Entrevista a Laura Manzanera, periodista. Ens presenta el llibre “Mujeres espías”. Teatre. La Carme Parras ens parla de l'espectacle "La sonrisa etíope" de Pepe Rubianes La Cuina Dels Famosos amb Enrique Perez, “Flipy”, el científic boig de El Hormiguero. .
Data : 2008-04-13
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 31 de març
Avui el DiguesCOM s'omple d'art!!... Ens visita la gent del Centre d'Estudis de Primària, Secundària, i Artístics Oriol Martorell. Una escola on, a més de fer les classes ordinàries, en fan de dansa i música. Hi comptarem amb la presència de els profes i les senyus del cole per a explicar-nos tot el més interessant del seu centre, i, com sempre, també hi haurà el professor Francesc Murgadas i en Sintu Millet, des de Ràdio Berga... Tot plegat, dirigit i presentat per en Miquel Giménez... Si avui es dilluns, doncs Digues Com!!! .
Data : 2008-03-31
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 16 de març (1)
Economia Poètica amb Paco Castells. Parlem dels 400 euros que ha promès el govern de Zapatero i del preu del gasoil que per primera vegada en la història supera el de la gasolina. Ciència amb Francesc Murgadas. Parlem de les últimes novetats en cotxes un cotxe submarí i un cotxe biodegradable. I ens descobrirà les dades d'una enquesta que diu que els homes que renten els plats tenen una millor vida sexual .
Data : 2008-03-16
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 2 de març (1)
Entrevista a Montserrat Comas, magistrada vocal del Consejo General del Poder Judicial i presidenta del Observatorio de la Violencia de género Economia Poètica amb Paco Castells. Parlem de la baixada de l'Euribor i de la desacceleració que ha anunciat el Banc d'Espanya. Ciència amb Francesc Murgadas. Parlem dels beneficis de fer dieta i fer exercici. D'un nou sistema informàtic capaç de reconèixer 6 tipus d'expressions del rostre a través d'una web-cam. I de la invenció d'una màquina que permet desxifrar els riures. .
Data : 2008-03-02
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 17 de febrer (1)
Entrevista a Alex Mora, responsable de comunicació d'S3 del Grup TAU Economia Poètica amb Paco Castells. Parlarem de les propostes econòmiques de José Luis Rodriguez Zapatero. També parlem de les darreres dades de l'economia domèstica espanyola: quan triguem a pagar un cotxe i quin és el sou d'un llicenciat universitari? Ciència, amb Francesc Murgadas. Parlem d'una nova tecnologia per a visualitzar els olors que circulen per l'aire; d'un artilugi que es col•loca al genoll per produir electricitat i de la capacitat antibiòtica del "nailon".  La cuina dels famosos amb Juan Carlos Cerezo, presentador de Cine de Barrio.
Data : 2008-02-17
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 3 de febrer (1)
Economia Poètica, amb Paco Castells. Parlem de les promeses econòmiques dels polítics, si són viables o no, també de la inflació del mes de gener, de la caiguda de la contractació d’hipoteques a Catalunya i de l’anunci de crisi de l’FMI. Ciència, amb Francesc Murgadas. Darrera gran fita científica: la creació del genoma sintètic d’una bacteria obre el camí cap a la creació d’organismes a la carta. .
Data : 2008-02-03
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 1 de febrer
Com a final de setmana, tenim l'Escola Nostra Senyora del Pilar, de Cornellà, que ha decidit venir a donar-hi un tomb pel nostre programa...Nois, noies, profes, senyos, pares, mares, tietes, periquitos i ràdio, molta ràdio...Aquest és el nostre lema, que comparteixen els nostres benvolguts Francesc Murgadas i Sintu Millet...Roda el món i torna el DIGUES COM!!.
Data : 2008-02-01
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 15 de gener
Avui al DiguesCOM hi participen un munt de nois i noies bergadencs de l’Institut Guillem de Berguedà. Gràcies a les noves tecnologies connectarem amb ells mitjançant Ràdio Berga, una emissora neta i polida com una patena. També hi comptarem amb el professor Francesc Murgadas, que encara que alguns ho dubten és catedràtic i ens explica de manera entenidora la part més científica de la ràdio i, com no pot ser d'altre manera, també hi serà l'incombustible Sintu Millet, més content que mai perque té l'emissora plena de gent... DiguesCOM més que mai al Berguedà!!!....
Data : 2008-01-15
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 30 de desembre (Diumenge). De 10 a 11 del matí
Carretera i llibres Llibreria Karma de Barcelona Anònim: Jaume Sanllorente, fundador de l'ONG Sonrisas de Bombay i Ciència amb Francesc Murgadas .
Data : 2007-12-30
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 21 d'octubre (Diumenge). De 9 a 10 del matí.
Entrevista: Josep Maria Blanco, degà de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB. Roda de Magazines Economia Poètica, amb Paco Castells. Ciència, amb Francesc Murgadas. .
Data : 2007-10-21
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 19 d'octubre
Avui ens visita una colla de xicots i xicotes de l'Institut Pere Fontdevila, de Gironella! Uns "locus" de la ràdio!!! Com cada dia, tindrem en Sintu Millet, que ens explicarà les seves peripècies radiofòniques, i el professor Francesc Murgadas, que ens narrarà la història del transistor. I l'actor Àlex Casanovas ens explicarà què ha representat la ràdio a la seva vida. Ah, i recordeu: el 28 d'aquest mes s'acaba el termini per a poder inscriure la vostra escola al DIGUES COM... Al nostre web www.diguescom,cat podeu fer-ho, però ja mateix... Espavileu, família! DIGUES COM!!!....
Data : 2007-10-19
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 19 d'octubre
Avui ens visita una colla de xicots i xicotes de l'Institut Pere Fontdevila, de Gironella! Uns "locus" de la ràdio!!! Com cada dia, tindrem en Sintu Millet, que ens explicarà les seves peripècies radiofòniques, i el professor Francesc Murgadas, que ens narrarà la història del transistor. I l'actor Àlex Casanovas ens explicarà què ha representat la ràdio a la seva vida. Ah, i recordeu: el 28 d'aquest mes s'acaba el termini per a poder inscriure la vostra escola al DIGUES COM... Al nostre web www.diguescom,cat podeu fer-ho, però ja mateix... Espavileu, família! DIGUES COM!!!....
Data : 2007-10-19
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 10 d'octubre
Al programa d'avui portem un bocinet de Castelldefels. Perquè ens visitarà el cap de programes de l'emissora municipal, JORDI NOTÓ. I també tindrem un dels col·laboradors d'aquesta emissora, en FERNANDO LORZA, que, a més, és Coordinador territorial d’àudiovisuals del Baix Llobregat. També vindrà en Sintu Millet per parlar-nos de més "gafes" que passen a la ràdio, i el professor Francesc Murgadas ens sorprendrà amb la seva ciència radiofònica. 3, 2, 1... DIGUES COM!!!.
Data : 2007-10-10
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 7 d'octubre (Diumenge). De 9 a 10 del matí
Entrevista a Joaquim Coll, degà Facultat medicina UAB Economia poètica amb Paco Castells i Ciència amb Francesc Murgadas.
Data : 2007-10-07
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 2 d'octubre
Avui farem un "DIGUES COM" perquè hi ha futbol, però amb tota la nostra essència! Al programa d'aquest dimarts ens visitaran els nostres col·laboradors habituals, en Sintu Millet, i el professor Francesc Murgadas. El primer ens parlarà de l'afonia -tan temuda per la gent de la ràdio!- i el professor ens descobrirà què hi ha darrere les sigles AM i FM. Aclarim-nos la veu, perquè comença... DIGUES COM!!!.
Data : 2007-10-02
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Digues Com
audio Edició 21 de setembre
Tanquem la setmana amb un programa de luxe!!!  Al DIGUES COM acabem la setmana amb la visita de l'Escola Claret de Barcelona. També ens acompanyarà l'actor Eduard Farelo, que ens explicarà què ha representat la ràdio a la seva vida. I, com cada dia, el professor Francesc Murgadas i en Sintu Millet també hi diran la seva! DIGUES COM!!!.
Data : 2007-09-21
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 9 de setembre. De 9 a 10 del matí.
Luis de Sebastian, catedràtic d'Economia d'ESADE Roda de Magazines Economia poètica amb Paco Castells Ciència amb Francesc Murgadas .
Data : 2007-09-09
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Serendípia
audio Edició 8 d'abril (2)
Internet.  Màlaga, ciutat Wi-fi amb Benjamí Villoslada, informàtic, i el primer taxi de Barcelona amb Internet amb Ruben Petilo, taxista. El reportatge:  "el futur de l'aeroport de El Prat" d'Albert Garcia.  Ciència  àmb Francesc Murgadas.
Data : 2007-04-08
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
Serendípia
audio Edició 25 de març (2)
Opositor a l'hospital.  Entrevista a Sixto García, membre del tribunal de la Universitat Politècnica de Madrid que ha examinat a Carmen Chía Salido a l'Hospital de La Paz de Madrid. El reportatge:  Pares separats de Sandra Gómez. Ciència  amb Francesc Murgadas.
Data : 2007-03-25
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Edició 15 de març
Be water, my friend  Vàter, WC, 'Can Roca', lavabo, urinari... De noms n'hi ha molts per definir l'habitació on hi ha la tassa del vàter. El que nosaltres volem saber és... quanta gent hi cap al seu vàter? Truqueu-nos per compartir-ho amb nosaltres! Però com que el nostre lavabo és massa petit, en Miquel haurà de sortir al balcó per fer petar la xerrada. I gaudirem amb un nou capítol d'"Els espectres de la mina", i les "Cartes al Director", acompanyats per en Jaume Fíguls, en Francesc Murgadas i en Sintu Millet. Quina comèdia!
Data : 2007-03-15
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
Serendípia
audio La rebel·lió de les talles
Som més grans que els nostres avantpassats? Entrevista a Rosa Carrió, catedràtica d'Antopologia biològica de la UAB. Ciència  amb Francesc Murgadas. El reportatge:  "Dones i treballadores: la discriminació continua" d'Albert Garcia.
Data : 2007-03-11
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Edició 8 de març
Estem fent dissabte!...  Niano nianooo... Niano nianooo... Sí, comediants, estem fent neteja! Vosaltres quan traieu la pols? Una miqueta cada dia o ho deixeu tot pel dissabte? Truqueu-nos per compartir la vostra experiència amb nosaltres! En Miquel sortirà al balcó i donarà pas al tercer capítol de ''Han matat un mort''! No us el perdeu! En Sintu, disfressat de gallina Caponata, ens portarà unes quantes ''Cartes al Director''! No faltaran en Jaume Fíguls i en Francesc Murgadas, que fa més de mitja hora que intenten colar una pinya! Visca la Comèdia!!!
Data : 2007-03-08
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Edició 7 de març
On us agrada més llegir?...  En Jaume Fíguls i en Francesc Murgadas ens han confessat que ells són capaços de llegir-se 3 llibres i mig mentre intenten aparcar... I vosaltres? On us agrada llegir? Truqueu-nos i participeu en el nostre concurs setmanal! En Miquel sortirà al balcó per ballar ''El lago de los cisnes'' i donarà pas al segon capítol del serial ''Han matat un mort''! Desvetllarem uns quants ''Susesos Ferídicos'' i parlarem amb en Sintu Millet! Esteu preparats/des? Doncs... som-hi!!!
Data : 2007-03-07
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio 'Ding-dang-dong'
Us recomanem que no us perdeu l'entrevista d'avui...  Sí, comediants, perquè tindrem a l'estudi al ''ding-dang-dong'' de rodalies! Ens explicarà en primera persona què passa amb els retards! En Miquel sortirà al balcó i donarà pas al tercer capítol del serial d'aquesta setmana ''El complot de xacal''! En Jaume Fíguls i en Francesc Murgadas ens han confessat que ahir van estar plorant com dues magdalenes al veure ''Bambi''... I vosaltres, quan va ser l'última vegada que veu plorar amb una pel·lícula? Esperem les vostres trucades! Abans de marxar parlarem amb en Sintu Millet, que ens vol fer passar per la prova del polígraf! Ai, senyor... Va, que comencem!
Data : 2007-02-28
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Preparats per escoltar tota la veritat?
Doncs no us perdeu avui la nova entrega de ''Susesos Ferídicos''!!! En Miquel obrirà i tancarà el balcó i us plantejarà la pregunta del dia: quan aneu al supermercat, ho trobeu tot a la primera? En Sintu Millet, entès en aquest tema, aportarà els comentaris tècnics... Escoltarem el segon capítol de ''El complot de xacal'' i ballarem la conga amb en Jaume Fíguls i en Francesc Murgadas! Agafeu-vos ben fort de les mans i que comenci la Comèdia!!!
Data : 2007-02-27
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Arriba el ''El complot de xacal''
Sí, comediants, el serial d'aquesta setmana us deixarà sense paraules! No us perdeu ''El complot de xacal''! Després d'obrir el balcó, us demanarem que ens truqueu i que ens deixeu escoltar la vostra millor riallada! En Jaume Fíguls i en Francesc Murgadas es posaran l'smòking per rebre a la Marta Buchaca, que ens farà viatjar al fons del fetge! No faltarà en Sintu Millet, que diu que pateix una possessió infernal! A la de 3 comencem! 1... 2... i...
Data : 2007-02-26
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Edició 20 de febrer
Un cop més, necessitem la vostra ajuda...  Sí, comediants, ens heu d'ajudar. Estem preparant les vacances de Setmana Santa i no sabem on anar... Ens podeu proposar viatges? Què fareu vosaltres? On anireu? Ens deixeu anar amb vosaltres? Esperem les vostres trucades! En Miquel sortirà al balcó i donarà pas al segon capítol del serial d'aquesta setmana ''El berenar dels acusats''! Després obrirem unes quantes ''Cartes al Director'' i parlarem amb en Sintu, que ens vol ensenyar una andròmina que s'ha comprat... No faltaran en Jaume Fíguls i en Francesc Murgadas, que estan prenent el sol al balcó! Va, que comencem!
Data : 2007-02-20
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Dia de la protesta
Voleu assistir a un sopar inoblidable?...  El Gran Hotel Havana de Barcelona us ofereix l'oportunitat d'assistir a un sopar amb blues! Què heu de fer per aconseguir-ho? Doncs participar en la pregunta diària! Avui celebrem el dia de la protesta!!! Truqueu-nos i dieu ''NO''!!! ''No'' a la sopa de sobre! ''No'' als callos congelats! ''No'' a la roba interior que pica! Esperem les vostres trucades! En Miquel sortirà al balcó i donarà pas al quart capítol del ''El paleta que va venir del fred''! Gràcies al Jaume Fíguls i en Francesc Murgadas, tindrem l'honor d'entrevistar en viu i en directe a una orquestra simfònica! Ens haurem d’apilotar bé a l'estudi, perquè també vindrà en Sintu Millet! Som-hi, comediants!!!
Data : 2007-02-15
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Edició 12 de febrer
Estrenem un nou serial: ''El paleta que va venir del fred''!!!...  Si us agraden les històries de misteri, no us podeu perdre aquesta setmana ''El paleta que va venir del fred''! Després d'obrir i tancar el balcó, en Miquel us plantejarà la pregunta del dia: sou de lletres o de números? Entrarem a la ''Sala B'' de la mà d'en Darío Porras, que avui ens parlarà d'ocells! En Sintu Millet i el seu tiet Bonifaci ballaran la lambada al terrat de COMRàdio! I no faltaran en Jaume Fíguls i en Francesc Murgadas, que s'han fet la permanent! Comptem fins a 331 i comencem! 1... 2... 3... 4.... zzz...
Data : 2007-02-12
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Les hipoteques
Ha tornat en Marc Villanueva!!!!  Esteu preparats per entrar al nostre ''Bufet Lliure''? Avui en Marc Villanueva ens parlarà de les hipoteques! No us ho perdeu! Després d'obrir el balcó, en Miquel us plantejarà la pregunta d'avui: què preferiu, un sopar romàntic o una mariscada per vosaltres sols? Esperem les vostres trucades! Escoltarem el quart capítol de ''Els Crims d'en Pompeu Fabra'' i parlarem amb en Sintu Millet, que avui ens farà una demostració de les seves habilitats amb els cavalls... I, abans de marxar, sortejarem el sopar amb blues de l'Hotel Havana! No farem trampes, perquè en Jaume Fíguls i en Francesc Murgadas seran les mans innocents! Visca la Comèdia!!!
Data : 2007-02-08
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Quina és la fruita més eròtica?
Tenim un dubte...  Comediants, només vosaltres ens podeu ajudar a resoldre aquest dubte transcendental que tenim... Quina és la fruita més eròtica? En Jaume Fíguls i en Francesc Murgadas diuen que són els lichys... En Miquel sortirà al balcó i donarà pas al tercer capítol de l'emocionant serial d'aquesta setmana, ''Els Crims d'en Pompeu Fabra''!
Data : 2007-02-07
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Fiar o no fiar
Ha vingut en Dario Porras!!!...  Sí, comediants, avui tornem a obrir la ''Sala B'' de la mà d'en Dario Porras! Ens parlarà d'herois, no us ho perdeu! En Miquel s'abrigarà per sortir al balcó i donarà pas al segon capítol de ''Els Crims d'en Pompeu Fabra''! Amb l'ajuda d'en Jaume Fíguls i en Francesc Murgadas, plantejarem la pregunta d'avui: si tinguéssiu una botiga, fiaríeu? Fiar o no fiar, aquesta és la qüestió...
Data : 2007-02-06
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Tota la veritat
Sobre dues realitats que ens envolten... No us perdeu els ''Susesos Ferídicos''!!! En Francesc Murgadas es vestirà de ''Barbie Esquiadora'' per sortir al balcó i, des d'allà, donarà pas al tercer capítol de ''La Rachola de Dorian Gray''! La pregunta d'avui està inspirada en un somni que ha tingut en Jaume Fíguls: si us quedéssiu tancats en un centre comercial, a quina botiga entraríeu primer?
Data : 2007-01-31
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Com preferiu ballar, separats o ben arrambats?
Comencem nou serial. Un serial de misteri, intriga i roba estesa us espera aquesta setmana a ''La Divina Comèdia''! No intenteu descobrir el final abans d’hora, perquè no podreu... ''La rachola d'en Dorian Gray''! Obrirem el balcó i us platejarem la pregunta d'avui: com preferiu ballar, separats o ben arrambats? Tindrem una entrevista de rigorosa actualitat: un pollastre. Però no un pollastre qualsevol, eh? És un dels supervivents dels crits del nen xinès! En Sintu ens explicarà unes quantes disenteries de les seves... I no faltaran en Jaume Fíguls i en Francesc Murgadas, que han aconseguit aparcar en temps rècord! La Comèdia resisteix al fred!!!
Data : 2007-01-29
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Rebaixes de les hipoteques?
Heu comprat moltes coses a les rebaixes?...  Cucs de seda, olles express, roba interior express,... Tot està rebaixat! Tot... menys els pisos!!! Creieu que s'haurien de fer rebaixes de les hipoteques, dels crèdits bancaris, etc? Esperem les vostres trucades! Mentre intentem obrir la porta del balcó fent palanca, escoltarem el tercer capítol de ''La maledicció de la plastilina''! No ens pregunteu per què, però en Jaume Fíguls i en Francesc Murgadas s'han disfressat de bústies per presentar la secció de ''Susesos Ferídicos''! I no podem acabar el programa sense escoltar un dels acudits d'en Sintu Millet! Visca la Comèdia!!!
Data : 2007-01-24
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Edició 16 de gener
Avui us oferirem una gran exclusiva...  Ni ''Dolce Vita'', ni ''¿Dónde estás corazón?'', ni ''El Tomate'',... Cap d'aquests programes ha pogut aconseguir aquesta entrevista exclusiva, només ''La Divina Comèdia'' ha estat capaç de tenir a l'estudi en directe al ''Caballo Blanco de Santiago''!!! En Miquel obrirà el balcó i aprofitarà per preguntar-vos quin és el màxim temps que heu passat fet una cua! Continuarem escoltant el serial d'aquesta setmana ''La veu assassina''! I, parlant de veus assassines, no faltarà en Sintu Millet! També vindran en Jaume Fíguls i en Francesc Murgadas, que s'han comprat a les rebaixes un calendari del 1992! Visca la Comèdia!
Data : 2007-01-16
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
Serendípia
audio El reportatge: nous treballadors immigrants
Kate Midelton la nova Lady Di?  Ens ho explica la Thaïs Trujillo, la corresponsal de COMRàdio a Londres. Torna el xarampió.  Entrevista a la doctora Magda Campins, metge l'Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona.  Ciència  amb Francesc Murgadas.
Data : 2007-01-14
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Edició 8 de gener
La maledicció del chihuahua dels Baskerville ha tornat!!!...  Sí, comediants, a petició popular, aquesta setmana tornarem a emetre el ‘‘Chihuahua dels Baskerville’’! No us el perdeu! Després de la ressaca nadalenca, hem de fer una pregunta obligada: us ha sobrat torró? Sortirem al balcó i deixarem entrar al Darío Porras , que obrirà la “Sala B” per parlar-nos d’espases famoses del cinema! Tindrem la presència agraïda d’en Jaume Fíguls, en Francesc Murgadas i en Sintu Millet, que comentarà coses que millor no avançar... La Comèdia és vostra!!!
Data : 2007-01-08
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Arriba el CSI...
El CSI arriba a ''La Divina Comèdia''!... Sí, Comediants, el nostre equip d'investigació ha tornat i, gràcies a ells, us oferirem uns quants ''Susesos Ferídicos''!!! Ja queda molt poc per la cavalcada dels Reis! Si poguéssiu participar, què us agradaria ser: camell o corona? Esperem les vostres trucades!!! Obrirem el balcó i recordarem els millors moments de ''Els misteriosos crims de l'escuradents xinès'' i de ''La desaparició de l'exclusiva''! Després vindrà en Sintu Millet, que ens farà una ''master class'' d'acudits dolents! No faltaran en Jaume Fíguls i en Francesc Murgadas, que seran els nous fitxatges de ''Mira Quién Baila''!!! Visca la Comèdia!!!
Data : 2007-01-04
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Avui celebrem el programa 303...
Sí, Comediants, ja hem fet 303 programes! I, per celebrar-ho, volem parlar amb gent que no tingui cap propòsit pel 2007! Truqueu-nos! En Miquel obrirà el balcó, que després de 303 programes ja necessita una mica de ''3 en 1''... Continuarem repassant els millors moments dels serials, avui us oferirem ''Assassinat a l'Orient Rodalies Express'' i ''El robatori dels llibres del Professors''! En Jaume Fíguls i en Francesc Murgadas han vingut carregats amb dues bosses del Pryca plenes de ''Cartes al Director''! I acabarem el programa fent aeròbic amb en Sintu Millet! Visca la Comèdia!!!
Data : 2007-01-02
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
Serendípia
audio Desitjos serendípics pel 2007
Els protagonistes de l'actualitat del 2006 ens desitgen un bon any nou. Ciència  amb Francesc Murgadas.
Data : 2006-12-31
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Edició 12 de desembre
PESQUISITIN: Adjectiu desqualificatiu àdhuc intransigent. Mot emprat per...  El nostre diccionari ''Català - Divina Comèdia'' ja compta amb més de 50 ''divimots''!!! Però necessitem molts més, així que esperem les vostres trucades! Us oferirem el segon capítol de ''Els crims de Broadway'', una superproducció que marcarà un abans i un després en la història dels musicals! No us ho perdeu! En Sintu Millet ens ensenyarà un mètode revolucionari per afaitar-se! No faltaran en Jaume Fíguls i en Francesc Murgadas, que avui estrenen mitjons! Fem Comèdia!
Data : 2006-12-12
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Edició 11 de desembre
''Els crims de Broadway'' arriben a ''La Divina Comèdia''!!!  Sí, comediants.... Un nou serial de misteri us acompanyarà durant tota aquesta setmana... ''Els Crims de Broadway''!!! Aaaaaah!!!! La pregunta d'avui és de màxim interès periodístic: us emprenya que la gent arribi tard? Els que mai arriben tard, gràcies als seus uns rellotges de cucut portàtils, són en Jaume Fíguls i en Francesc Murgadas! En Sintu Millet ens explicarà les ''poblemàtiques'' que ha tingut el seu amic Sebastià a l'aeroport! I en Miquel ens ensenyarà a ballar claqué damunt la taula de l'estudi! Visca la Comèdia!!!
Data : 2006-12-11
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Edició 6 de desembre
Xilindri, currípia, xuf, esparfallogar,...  Amb quins ''divimots'' ens sorprendreu avui? Esperem les vostres trucades! Animeu-vos, perquè últimament estem regalant més coses que els Reis Mags!!! Escoltarem el tercer capítol de ''El chiuaua dels Baskerville''! Grrrr... Guau! Guau! En Sintu Millet tampoc fa festa i ha dit que vindrà a explicar-nos algun dels seus acudits! No faltaran en Jaume Fíguls i en Francesc Murgadas, que han vingut disfressats de torró de xocolata! 1 - 2 - 3... Maaaaaaaambo! Uh!
Data : 2006-12-06
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Edició 5 de desembre
Tenim molta gana!!!!...  És hora de fer l'aperitiu, no? Una miqueta de pernil... Uns ''ganchitos''... Una truita de patates... I a vosaltres què us ve de gust? Què us menjaríeu ara mateix? En Miquel passejarà el nostre gos mentre escoltem el segon capítol de ''El chiuaua dels Baskerville''! En Jaume Fíguls i en Francesc Murgadas han dit que avui repartiran petons a la sortida de COMRàdio! No us ho perdeu! I no faltaran en Sintu Millet i la mòmia del seu tiet Bonifaci! Visca la Comèdia!
Data : 2006-12-05
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Edició 4 de desembre
Guau! Guau! Guau! Tenim un gos a l'estudi!!!...  Però no és un gos qualsevol, és ''El chiuaua dels Baskerville''! I ens acompanyarà tota la setmana, perquè és el protagonista del serial d'aquesta setmana! En Miquel us plantejarà des del balcó la pregunta d'avui: quants cops al dia obriu la nevera? No és simple curiositat, és que en Jaume Fíguls i en Francesc Murgadas estan fent un estudi sociològic... Ens visitarà en Marc Villanueva, que ens obrirà les portes del seu ''Bufet Lliure''! I acabarem el programa amb en Sintu Millet, que ens parlarà sobre el seu mètode innovador per afaitar-se! Comencem la setmana amb força!
Data : 2006-12-04
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Edició 30 de novembre
Us proposem viatjar al fons del fetge...  Sí, Comediants! Ens visita la Marta Buchaca, que ens parlarà sobre ''Jocs i apostes''! No us ho perdeu! Avui posarem a prova la vostra memòria... Serieu capaços de reconèixer les sintonies de sèries i programes mítics? Esperem les vostres trucades! En Miquel sortirà al balcó i donarà pas al nostre serial oriental ''Els misteriosos crims de l'escuradents xinès''! En Sintu Millet no ens ha volgut dir el què farà avui en la seva secció... Però segur que és alguna cosa rrrrrrara, rrrrrrara, rrrrrara... perquè ha vingut disfressat de calamar! Els que no es disfressen són en Jaume Fíguls i en Francesc Murgadas, que vénen elegants i perfumats, com sempre! A la de 3 comencem: 1... 2...
Data : 2006-11-30
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Edició 29 de novembre
''CHILINDRI: Quan bufa la Tramontana, substantiu... ''  El nostre diccionari espera impacient els vostres ''divimots''!!! Truqueu-nos!!! Després d'obrir el balcó, escoltarem el tercer capítol de ''Els misteriosos crims de l'escuradents xinès''! Una setmana més, ens atrevim a oferir-vos una nova entrega dels increïbles ''Susesos Ferídicos''... Mentre en Sintu Millet i el seu tiet Bonifaci ens expliquen les 1000 i una, en Jaume Fíguls i en Francesc Murgadas ens faran una demostració sobre els seus coneixements sobre papiroflèxia! Fem Comèdia!
Data : 2006-11-29
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Edició 28 de novembre
Avui posarem a prova la vostra memòria...  Serieu capaços de reconèixer les sintonies de sèries i programes mítics? Esperem les vostres trucades! En Miquel sortirà al balcó i donarà pas al segon capítol de ''Els misteriosos crims de l'escuradents xinès''! Després vindrà en Marc Villanueva que obrirà les portes del seu ''Bufet Lliure''! En Sintu avui ens mostrarà un nou mètode per afaitar-se... ai, ai, ai... I no faltaran els nostres gogo's particulars, en Jaume Fíguls i en Francesc Murgadas! Visca la Comèdia!
Data : 2006-11-28
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Edició 27 de novembre
Estrenem serial!!!  Sí, Comediants, aquesta setmana us oferirem un serial que us posarà els pèls de les cames de punta!!! ''Els misteriosos crims de l'escuradents xinès''!!! No us el perdeu!!! Sortirem al balcó i us plantejarem la pregunta d'avui, que ja està ambientada en el Nadal... Quina figura del pessebre us agradaria ser? En Jaume Fíguls i en Francesc Murgadas estan assajant per quan els nens enviïn les cartes als Reis Mags, i ens han portat un sac ple de ''Cartes al Director''! I no podem acabar sense parlar amb en Sintu Millet, que ens explicarà les seves aventures de cap de setmana! Comencem amb força!!!
Data : 2006-11-27
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Edició 23 de novembre
''Vostè mana...''  Sí senyors, avui avancem la secció del monòleg i el concurs, perquè demà estarem al ''2n Saló del Llibre de Barcelona''. Així que ja sabeu, avui ''Vostè Mana..''!!! Com cada dia, sortirem al balcó i escoltarem el quart capítol del misteriós serial ''La Desaparició de l'exclusiva''! No faltaran en Jaume Fíguls i en Francesc Murgadas, que ens ajudaran a obrir algunes de les curioses ''Cartes al director''que ens feu arribar! Igual de curiosos són en Sintu Millet i la mòmia del seu tiet Bonifaci, que avui ens explicaran una cosa que és millor no desvetllar... . Comediants, fem Comèdia!
Data : 2006-11-23
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Edició 22 de novembre
''XUF: Mot indefinit, ni chicha ni limoná...''  Com cada dimecres, us donarem les definicions adients pels vostres ''divimots''! Us esperem al diccionari ''Divina Comèdia - Català''! Després d'obrir el balcó, en Miquel donarà pas al tercer capítol del serial d'aquesta setmana ''La desaparició de l'exclusiva''! En Jaume Fíguls i en Francesc Murgadas ja han reservat la seva butaca per entrar a la ''Sala B'' d'en Dario Porras! No hi falteu! I acabarem el programa amb el nostre camàlic, en Sintu Millet, que ens ha portat unes Mirindes! Visca la Comèdia!!!
Data : 2006-11-22
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Edició 21 de novembre
Avui tenim una entrevista d' ''alt stànding''!!!...  Continuem oferint-vos entrevistes profundes, entrevistes de rigorosa actualitat,... Per això avui tindrem amb nosaltres a l'Hipòlito, un porc al què li acaben de tallar una pota per ficar-la en una panera de Nadal!!! En Jaume Fíguls i en Francesc Murgadas han confessat que no els cal anar a la perruqueria perquè la seva melena sempre està perfecta... Però vosaltres, cada quan aneu a la perruqueria? O us talleu el cabell vosaltres mateixos? En Miquel sortirà al balcó i donarà pas al segon capítol de ''La desaparició de l'exclusiva''!!! No faltaran en Sintu Millet i la mòmia del seu tiet Bonifaci, que vindran a explicar-nos quatre disenteries! Fem Comèdia!!!
Data : 2006-11-21
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Edició 20 de novembre
Estrenem serial!!! Aquesta setmana: ''La desaparició de l'exclusiva''...  Algú es dedica a robar les exclusives del famós setmanari ''Caça, Pesca i llobarros en bikini''... Ens voleu ajudar a descobrir el lladre? Doncs no us perdeu aquesta setmana ''La desaparició de l'exclusiva''!!! Continuem interessats en les vostres vides privades... No ho podem evitar, som tafaners! Per això avui us preguntarem si heu perdut últimament alguna cosa. En Miquel obrirà el balcó per deixar entrar a la Marta Buchaca, que ens parlarà sobre la vida al camp! En Sintu Millet ens explicarà les últimes novetats sobre la seva carretilla... Quina por! No faltaran en Jaume Fíguls i en Francesc Murgadas, que han vingut depilats! que comenci la Comèdia!!!!
Data : 2006-11-20
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Tenim visita!!!...
Avui tractarem un tema molt important: creuen que les pagues dels nostres fills haurien de tenir IRPF i SS perquè comencin a cotitzar des de ben petits? Truqueu-nos i parlem-ne! En Miquel obrirà el balcó i donarà pas al quart capítol de ''El cas de la Faraona Ra-Mohna''! En Jaume Fíguls i en Francesc Murgadas s'han posat el seu millor smòking per rebre a la Marta Buchaca, que un cop més ens farà viatjar al fons del fetge! No faltarà el nostre camàlic, en Sintu Millet! Visca la Comèdia!!!
Data : 2006-09-28
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
La Divina Comèdia
audio Ràpid, ràpid!!!
En Jaume Fíguls i en Francesc Murgadas estan fent la migdiada. Algun cop heu aconseguit fer la migdiada sense que ningú us molesti? Està clínicament demostrat que és impossible.
Data : 2006-09-21
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
©Copyright 2005 Bredax. Tots els drets reservats. Més opcions a www.laradioalacarta.com
0.1123831272125244