Menú principal Enllaços patrocinats
linux a Catalunya   
linux.bredax.com
Comprar Corcho   
www.barnacork.com

CERCAR


ENTRADA
correu-e
clau
  Registra't

TEMÀTICA

Actualitat
Animals
Antropologia
Art
Audiovisuals
Barcelona
Castells
Ciència
Cinema
Col·leccionisme
Còmic
Concurs
Creences
Cuina
Cultura
Dret
Economia
Entrevistes
Esports
Europa
Història
Humor
Infantil
Informàtica
Informatiu
Juvenil
Literatura
Llibres
M.Catalana
M.Dance
Magazzine
Masclisme
Medi ambient
Misteri
Motor
Multicultural
Música
Nàutica
No_catal*logat
Països Catalans
Pedagogía
Poesia
Política
Professionals
Psicologia
Ràdionovel·la
Religió
Rural
Safreig
Salut
Sardanes
Sexe
Solidaritat
Teatre
Tradició
Treball
Trucades
Universitat
Viatges
Xerrada


Amadeu Ribas : Informació.Talls dels programes enregistrats

En els següents talls de veu apareix Amadeu Ribas.

Amunt i avall
audio Edició 17 de maig
Fires i festes de maig o dels enamorats a Vilafranca del Penedès, reportatge de Josep Mª Soler des de Ràdio Vilafranca, emissora consorciada a la COM Festa major de maig a Tàrrega amb la fira del cóc. Amb Joan Amézaga, alcalde de la capital de l'Urgell Tot per la festa! Amb Ramon Aymerich, festa de corpus a La Garriga; festival Tàrraco viva a Tarragona i temps de flors a Giro na I els col•laboradors habituals: Andreu García, vice president de l'Agrupament d'Esbarts Dansaires, Amadeu Ribas, responsable de mitjans de comunicació de l'Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya i Antoni Anguela de la Federació Sardanista de Catalunya .
Data : 2008-05-17
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Amunt i avall
audio Edició 10 de maig
Festes de primavera i exposició nacional de roses a Sant Feliu de Llobregat. Reportatge des de Ràdio Sant Feliu, emissora municipal consorciada a la COM Festa Major de maig que inclou les festes de moros i cristians a Lleida. Amb Albert Guerrero, corresponsal de la com a la capital del Segrià. Una altra festa que té Sant Anastasi com a patró: festes de maig a Badalona. Reportatge des de Ràdio ciutat de Badalona, emissora municipal consorciada a la COM I els col•laboradors habituals: Andreu García, vice president de l'Agrupament d'Esbarts Dansaires, Amadeu Ribas, responsable de mitjans de comunicació de l'Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya i Antoni Anguela de la Federació Sardanista de Catalunya .
Data : 2008-05-10
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Amunt i avall
audio Edició 3 de maig
Festa major del roser de maig Cerdanyola (Vallès Occidental). Reportatge de Jordi Jorba des de Cerdanyola Ràdio 105.3 FM, emissora consorciada a la COM Fires i festes de l'ascensió 2008 a Granollers. Amb Josep Mayoral, alcalde de la capital del Vallès Oriental Ball del Sant Crist a Salomó declarat d'interès nacional per la Generalitat. Amb Joan Boronat, president del patronat del ball i alcalde d'aquesta població del tarragonès. I els col•laboradors habituals: Andreu García, vice president de l'Agrupament d'Esbarts Dansaires, Amadeu Ribas, responsable de mitjans de comunicació de l'Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya i Antoni Anguela de la Federació Sardanista de Catalunya .
Data : 2008-05-03
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Amunt i avall
audio Edició 19 d'abril
Setmana medieval de la llegenda de Sant Jordi a Montblanc (Conca de Barberà). Amb Joan López, membre de l'associació medieval de la llegenda de Sant Jordi Última festa dels 3 tombs del calendari i fira medieval d'Anglesola (Urgell). Amb Domingo Macià, president de la societat Sant Antoni Abat, entitat organitzadora Tot per la festa! Amb Ramon Aymerich I els col•laboradors habituals: Andreu García, vice president de l'Agrupament d'Esbarts Dansaires, Amadeu Ribas, responsable de mitjans de comunicació de l'Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya i Antoni Anguela de la Federació Sardanista de Catalunya .
Data : 2008-04-19
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Amunt i avall
audio Edició 12 d'abril
Firabril "fira de la mel i l'oli" al Perelló. Amb Genoveva Margalef, alcaldessa d'aquesta població del Baix Ebre Festa de l'ordi. Amb Maria Crehuet, alcaldessa de la població d'Ordis (Alt Empordà) Tot per la festa! Amb Ramon Aymerich I els col•laboradors habituals: Andreu García, vice president de l'Agrupament d'Esbarts Dansaires, Amadeu Ribas, responsable de mitjans de comunicació de l'Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya i Antoni Anguela de la Federació Sardanista de Catalunya .
Data : 2008-04-12
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Amunt i avall
audio Edició 29 de març
Festa major de Sant Josep Oriol 2008 a Barcelona. Amb Josep Lluis Esteras, president de l'associació d'amics dels gegants del pi, entitat organitzadora Comencen les representacions de "La sacra passió del Natzaré" A Molins de Rei (Baix Llobregat) amb Miquel Olivé i Ayala, president de l'associació cultural "Impuls", entitat organitzadora Tot a punt! Amb Ramon Aymerich I els col•laboradors habituals: Andreu García, vice president de l'Agrupament d'Esbarts Dansaires, Amadeu Ribas, responsable de mitjans de comunicació de l'Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya i Antoni Anguela de la Federació Sardanista de Catalunya .
Data : 2008-03-29
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Amunt i avall
audio Edició 15 de març
La passió d'Ulldecona. A la capital del Montsià, les representacions varen començar diumenge passat i alternen textos en català i castellà. Amb Ramon Àngel Arnau, president del Patronat de la passió d'Ulldecona Mercat del ram de Vic. Fira multisectorial amb nombroses activitats complementàries. Amb Sandra Jordà, directora de l'Institut Municipal de Promoció i Eeconomia de Vic, entitat organitzadora del mercat que inclou la processó dels armats de la que en parlarem amb Josep Martínez, secretari de la venerable congregació dels dolors  Tot per la festa! Amb Ramon Aymerich I els col•laboradors habituals: Andreu García, vice president de l'Agrupament d'Esbarts Dansaires, Amadeu Ribas, responsable de mitjans de comunicació de l'Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya i Antoni Anguela de la Federació Sardanista de Catalunya.
Data : 2008-03-15
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Amunt i avall
audio Edició 8 de març
27èna. diada gastronòmica de la truita amb suc a Ulldemolins, (Priorat) que se celebra demà diumenge. Amb Misericòrdia Montlleó, alcaldessa d'aquesta població Diumenge van començar les representacions de la passió d'Olesa de Montserrat declarada d'interès nacional per la Generalitat. Reportatge d'Anna Casado des d'Olesa Ràdio 90.1 fm. emissora municipal consorciada a la COM Tot per la festa! amb Ramon Aymerich I els col•laboradors habituals: Andreu García, vice president de l'Agrupament d'Esbarts Dansaires, Amadeu Ribas, responsable de mitjans de comunicació de l'Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya i Antoni Anguela de la Federació Sardanista de Catalunya .
Data : 2008-03-08
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Amunt i avall
audio Edició 1 de març
Comencen les representacions de la passió d'Esparreguera, declarada d'interès nacional per la Generalitat. Reportatge de Gabriel Pérez des de Ràdio Esparreguera, emissora municipal consorciada a la COM Dilluns se celebra la festa de Sant Medir. Dolça i gran festa a San Cugat del Vallès i al barri barceloní de Gràcia Tot per la festa! Amb Ramon Aymerich I els col·laboradors habituals: Andreu García, vice president de l'Agrupament d'Esbarts Dansaires, Amadeu Ribas, responsable de mitjans de comunicació de l'Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya i Antoni Anguela de la Federació Sardanista de Catalunya .
Data : 2008-03-01
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Amunt i avall
audio Edició 23 de febrer
Festa i jornades gastronòmiques de la carxofa a Amposta. Amb Teresa Reiche, regidora de promoció econòmica de l'ajuntament de la capital del Montsià. 13èna. Festa del trinxat a Puigcerdà. Amb Mª Jesús Vacas, regidora de turisme i festes de l'ajuntament de la capital de la Cerdanya 29èna. Fira de la mel a Crespià. Amb Francesc Xavier Quer, alcalde d'aquesta població del pla de l'estany. I els col•laboradors: Andreu García, vice president de l'Agrupament d'Esbarts Dansaires, Amadeu Ribas, responsable de mitjans de comunicació de l'Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya i Antoni Anguela de la Federació Sardanista de Catalunya .
Data : 2008-02-23
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Amunt i avall
audio Edició 9 de febrer
Festa de l'arròs a Bagà (Berguedà).- Amb Pilar Perdigó, responsable de l'oficina de turisme de Bagà Festes de Santa Eulàlia a Barcelona.- Amb Arantxa García, tècnic de festes de l'Institut de Cultura de Barcelona Tot per la festa! Amb Anna Canyigueral I els col•laboradors: Andreu García, vice president de l'Agrupament d'Esbarts Dansaires, Amadeu Ribas, responsable de mitjans de comunicació de l'Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya i Antoni Anguela de la Federació Sardanista de Catalunya .
Data : 2008-02-09
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Amunt i avall
audio Edició 2 de febrer
Carnaval de Solsona, caracteritzat per la utilització de bates de colors per distingir les comparses. Amb Joan Codina, president de l'associació de festes del carnaval de Solsona El primer cap de setmana de febrer, la cita és obligada: Fira de la Candelera a Molins de Rei declarada d'interès nacional per la generalitat. Amb Joan Ramon Casals, regidor de fira A punt per la festa! Amb Ramon Aymerich I els col•laboradors: Andreu García, vice president de l'Agrupament d'Esbarts Dansaires, Amadeu Ribas, responsable de mitjans de comunicació de l'Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya i Antoni Anguela de la Federació Sardanista de Catalunya .
Data : 2008-02-02
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Amunt i avall
audio Edició 26 de gener
Comença el carnaval! Carnaval del Llobregós: festa del Brut i la Bruta "La Llordera" a Torà (Segarra) amb Agustí Coscullola, president de l’Associació cultural del Brut i la Bruta, entitat organitzadora Festa dels Traginers a Balsareny, declarada d'interès nacional per la Generalitat. Amb Jaume Raveya, alcalde d'aquesta població del Bages. A punt per la festa! Amb Ramon Aymerich I els col•laboradors: Andreu García, vice president de l'Agrupament d'Esbarts Dansaires, Amadeu Ribas, responsable de mitjans de comunicació de l'Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya i Antoni Anguela de la Federació Sardanista de Catalunya .
Data : 2008-01-26
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Amunt i avall
audio Edició 5 de gener
Festa major d'hivern de Verges, amb Marta Payeró, alcaldessa d'aquesta població del Baix Empordà Cavalcada i fira de Reis a Igualada (Anoia). Reportatge de Jordi Col i Jordi Quintana des de ràdio igualada, emissora municipal consorciada a la COM A punt per la festa! Amb Ramon Aymerich I els col•laboradors: Andreu García, vice president de l'Agrupament d'Esbarts Dansaires, Amadeu Ribas, responsable de mitjans de comunicació de l'Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya i Antoni Anguela de la Federació Sardanista de Catalunya .
Data : 2008-01-05
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Amunt i avall
audio Edició 22 de desembre
Els pastorets de l'Ametlla de Merola amb el seu relacions públiques Mateu Fité Primer pessebre vivent de Catalunya a Corbera de Llobregat, reportatge de Jordi Martínez des de Ràdio Corbera, emissora municipal consorciada a la COM A punt per la festa! amb Ramon Aymerich, ens acompanya Amadeu Ribas, responsable de mitjans de comunicació de l'agrupació de colles de geganters de Catalunya, presentem un CD. Amb músiques de gegants anomenat "com ballen" I els col•laboradors: Andreu García, vice president de l'Agrupament d'Esbarts Dansaires i Antoni Anguela de la Federació Sardanista de Catalunya .
Data : 2007-12-22
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Amunt i avall
audio Edició 15 de desembre
Fira de Nadal i del torró artesà de Cardedeu (Vallès Oriental), amb Merçè Jubany, presidenta de l'associació de veins "Centre vila" entitat organitzadora Concurs nacional de vestits de paper a Mollerussa. Amb Teresa Ginestar, alcaldessa d'aquesta població lleidatana 34èna. Fira avícola de la raça Prat en aquesta població del Baix Llobregat. Reportatge d'Oscar Sánchez des del Prat Ràdio, emissora consorciada a la COM A punt per la festa! Amb Ramon Aymerich  I els col•laboradors habituals: Andreu García, vice president de l'Agrupament d'Esbarts Dansaires, Va de castells! Amb Pep Ribes des de Ràdio Vilafranca, emissora consorciada a la COM; Amadeu Ribas, responsable de mitjans de comunicació de l'Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya i Antoni Anguela de la Federació Sardanista de Catalunya .
Data : 2007-12-15
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Amunt i avall
audio Edició 24 de novembre
Festa Major de Molló (Ripollès), amb Lluís Pairó, alcalde 12èna. Fira del Bosc i la Terra a Vallgorguina (Vallès Oriental), amb Cristina Folgueroles, membre de l'Associació d'intercanvis culturals, entitat organitzadora A punt per la festa! Amb Ramon Aymerich I els col·laboradors habituals: Andreu García, vice president de l'Agrupament d'Esbarts Dansaires, Va de castells! Amb Pep Ribes des de Ràdio Vilafranca, emissora consorciada a la COM; Amadeu Ribas, responsable de mitjans de comunicació de l'Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya i Antoni Anguela de la Federació Sardanista de Catalunya .
Data : 2007-11-24
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Amunt i avall
audio Edició 20 d'octubre
7èna. Festa del modernisme a la Colònia Güell de Santa Coloma de Cervelló, amb Montserrat Vilajoliu, presidenta de l'Associació la Colònia Modernista, entitat organitzadora Festa major de Banyoles amb motiu de la festivitat de Sant Martirià, patró de la ciutat. Amb Miquel Noguer, alcalde de la capital del Pla de l'Estany A punt per la festa! Amb Ramon Aymerich. Resum d'altres activitats del cap de setmana I els col•laboradors habituals: Andreu García, vice president de l'Agrupament d'Esbarts Dansaires, Va de castells! Amb Pep Ribes des de Ràdio Vilafranca, emissora consorciada a la COM, Amadeu Ribas, responsable de mitjans de comunicació de l'Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya, i Antoni Anguela de la Federació Sardanista de Catalunya .
Data : 2007-10-20
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Amunt i avall
audio Edició 13 d'octubre
3ª Fira de l'aigua de Caldes de Malavella (La Selva) 19èna. Fira del torró i la xocolata a La Pedra d'Agramunt (Urgell) A punt per la festa! amb Ramon Aymerich i els col·laboradors habituals: Andreu García, vicepresident de l'Agrupament d'Esbarts Dansaires; Va de castells! amb Pep Ribes des de Ràdio Vilafranca, emissora consorciada a la COM, Amadeu Ribas, responsable de mitjans de comunicació de l'Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya, i Antoni Anguela de la Federació Sardanista de Catalunya .
Data : 2007-10-13
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Amunt i avall
audio Edició 6 d'octubre
Festa major del barri barceloní de Les Corts, amb Montserrat Sánchez, regidora del districte Festa del cistell a Salt, amb Carles Borrell, regidor de cultura de l'Ajuntament gironí A punt per la festa amb Ramon Aymerich i els col•laboradors habituals: Andreu García, vicepresident de l'Agrupament d'Esbarts Dansaires, Amadeu Ribas, responsable de mitjans de comunicació de l'Agrupació de Colles de Geganter de Catalunya, Va de castells! amb Pep Ribes des de Ràdio Vilafranca, emissora consorciada a la COM, i Antoni Anguela de la Federació Sardanista de Catalunya .
Data : 2007-10-06
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Amunt i avall
audio Edició 8 de setembre
Festa major de Sabadell, amb Manuel Bustos, alcalde de la cocapital del Vallès Occidental. Festa de la Fil·loxera a Sant Sadurní d’Anoia (Alt Penedès) amb Ton Amat, president de l’Associació Festa de la Fil·loxera, entitat organitzadora. I els col·laboradors habituals: Andreu Garcia, vicepresident de l’Agrupament d’Esbarts Dansaires, Va de Castells! amb Pep Ribes des de Ràdio Vilafranca, emissora consorciada a la COM, Amadeu Ribas, responsable de mitjans de comunicació de l’agrupació de Colles de Geganters de Catalunya i Antoni Anguela de la Federació Sardanista de Catalunya..
Data : 2007-09-08
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Amunt i avall
audio Edició 26 d'agost (1)
Punt informatiu de l'Agrupament d'esbarts dansaires. Amb Andreu García, vicepresident Històries gegants! Amb Joan Miquel Merino. Gegants del Prat de Llobregat Va de castells! Amb Pep Ribes des de Ràdio Vilafranca, emissora consorciada a la com Festa major d'Igualada. Amb Jordi Aymamí, alcalde de la capital de l'Anoia Trobades geganteres. Amb Amadeu Ribas, responsable de mitjans de comunicació de l'Agrupació de colles de geganters de Catalunya Concurs coneixeu Catalunya? .
Data : 2007-08-26
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Amunt i avall
audio Edició 25 d'agost (1)
Punt informatiu de l’Agrupament d’esbarts dansaires, amb Andreu Garcia, vicepresident Cuina de festa major! Amb Francesc Murgades. Truita de riu a l'estil Puigcerdà Va de castells! Pep Ribes des de Ràdio Vilafranca, emissora consorciada a la COM Festa major de Torroella de Montgrí. Amb Joan Margall, alcalde d'aquesta població del Baix Empordà Trobades geganteres, amb Amadeu Ribas, responsable de mitjans de comunicació de l'Agrupació de colles de geganters de Catalunya Concurs coneixeu Catalunya? .
Data : 2007-08-25
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Amunt i avall
audio Edició 19 d'agost (2)
Trobades geganteres. Amb Amadeu Ribas, responsable de mitjans de comunicació de l'Agrupació de colles de geganters de Catalunya "Papa noes" banda tarragonina presenta el seu darrer CD. Des de la seva ciutat Ens acompanyen Josep Felix Ballesteros, alcalde de Tarragona i Sandra Coloma, regidora de cultura .
Data : 2007-08-19
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Amunt i avall
audio Edició 18 d'agost (1)
Punt informatiu de l'Agrupament d'esbarts dansaires, amb Andreu Garcia, vicepresident Cuina de festa major! Amb Francesc Murgades, bacallà a la manresana Va de castells! Pep Ribes des de Ràdio Vilafranca, emissora consorciada a la COM Festa de Sant Magí a Cervera. Amb Josep Mas, secretari de l'associació Amics de Sant Magí Trobades geganteres, amb Amadeu Ribas, responsable de mitjans de comunicació de l'Agrupació de colles de geganters de Catalunya Concurs coneixeu Catalunya? .
Data : 2007-08-18
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Amunt i avall
audio Edició 5 de maig
Josep Maria Lletí  , alcalde de Freginals. Representacions del ball del Sant Crist  a Salomó declara des d'interès nacional per la Generalitat amb Joan Boronat, president del patronat del bal i alcalde de la població.
Festes de Maig a Badalona. Reportatge de Gina de Tera des de Ràdio Ciutat de Badalona 94.4 FM, emissora consorciada a la COM.
Els col·laboradors habituals Andreu García, vicepresident de l'Agrupament d'Esbarts Dansaires, Amadeu Ribas, responsable de mitjans de comunicació de l'Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya i Antoni Anguela de la Federació Sardanista de Catalunya.
Data : 2007-05-05
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
Amunt i avall
audio Edició 28 d'abril
Festa del Roser de Maig  a Cerdanyola del Vallès. Reportatge de Jordi Jorba des de Ràdio Cerdanyola 105.3 FM, emissora consorciada a COMRàdio.
Fires i festes de la Santa Creu a Figueres, amb Joan Armanguè, alcalde de la capital de l'Alt Empordà.
Els col·laboradors habituals: Andreu García, vicepresident de l'Agrupament d'Esbarts Dansaires, Amadeu Ribas, responsable de mitjans de comunicació de l'Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya i Antoni Anguela, de la Federació Sardanista de Catalunya.
Data : 2007-04-28
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
Amunt i avall
audio Edició 21 d'abril
Festa dels Tres Tombs,  Fira Medieval i Trobada dels Tres Tombs de Catalunya a Anglesola amb Domingo Macià, president de la societat Sant Antoni Abat d'Anglesola, entitat organitzadora.
Setmana Medieval de la llegenda de Sant Jordi a Montblanc amb Núria Sabaté, membre de l'associació medieval de la llegenda de Sant Jordi.
Santa Coloma de Gramanet pren avui el relleu d'Esparreguera com a Ciutat Pubilla de la Sardana, amb el regidor de cultura de l'ajuntament colomenc.
I els col·laboradors habituals Andreu García, vicepresident de l'Agrupament d'Esbarts Dansaires, Amadeu Ribas, responsable de mitjans de comunicació de l'Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya i Antoni Anguela de la Federació Sardanista de Catalunya.
Data : 2007-04-21
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
Amunt i avall
audio Edició 14 d'abril
Fira Comarcal de Primavera  a Campllong, amb Lluís Freixes, alcalde d’aquesta població del Gironès.
Festa de l’ordi<7b< 2007 a Ordis amb Maria Crehuet, alcaldessa d’aquesta població de l'Alt Empordà.
Els col·laboradors habituals Andreu García, vicepresident de l'Agrupament d'Esbarts Dansaires, Amadeu RibasAntoni Anguela, de la Federació Sardanista de Catalunya.
Data : 2007-04-14
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
Amunt i avall
audio Edició 7 d'abril
Festa Eixantera a Rubí  (Vallès Occidental) amb Joan Miquel Merino, secretari de la colla de geganters de Rubí.
Caramelles de Pasqua a Súria (Bages) amb Encara Mata, regidora de Cultura.
Els col·laboradors habituals Andreu García, president de l'Agrupament d'Esbarts Dansaires, Amadeu Ribas, de l'Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya i Antoni Anguela, de la Federació Sardanista de Catalunya.
Data : 2007-04-07
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
Amunt i avall
audio Edició 31 de març
"La Sacra Passió del Natzarè"  la Passió de Molins de Rei, amb Miquel Olivé i Ayala, president de l’Associació cultural "Impuls" entitat organitzadora d’aquestes representacions al Baix Llobregat.
Tradicional Mercat del Ram a Vic, amb Sandra Jordà, cap de promoció de l'Impevic (Institut Municipal de Promoció i Economia de Vic). Dins del programa d’actes del mercat s’inscriu la processó dels Armats. D’aquesta en parla Xavier Cervera, processoner de la venerable Congregació dels Dolors.
I els col·laboradors Andreu Garcia, president de l'Agrupament d'Esbarts Dansaires, Amadeu Ribas, de l'Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya i Antoni Anguela de la Federació Sardanista de Catalunya.
Data : 2007-03-31
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
Amunt i avall
audio Edició 24 de març
Festes de Sant Josep Oriol  2007 a Barcelona, amb Josep Lluís Esteras, president de l’Associació d’Amics dels Gegants del Pi, entitat organitzadora.
Representacions de la Passió d'Ulldecona (Montsià), amb Ramon Àngel Arnau, president del Patronat de la Passió.
Mercat dels Tortells a Bàscara, que se celebra diumenge en aquesta petita població de l'Alt Empordà, amb Lluís Lloret, alcalde de la vila.
I els col·laboradors Andreu Garcia, president de l'Agrupament d'Esbarts Dansaires, Amadeu Ribas, de l'Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya i Antoni Anguela de la Federació Sardanista de Catalunya.
Data : 2007-03-24
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
Amunt i avall
audio Edició 17 de març
La Passió de Cervera  amb Xavier Joan, el Jesús de l’espectacle en aquesta població de la Segarra.
Festa de Serralavella a Ullastrell amb Claudi Puig, alcalde d’aquesta població del Vallès Occidental.
I els col·laboradors Andreu Garcia, president de l'Agrupament d'Esbarts Dansaires, Amadeu Ribas, de l'Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya i Antoni Anguela de la Federació Sardanista de Catalunya.
Data : 2007-03-17
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
Amunt i avall
audio Edició 10 de març
Diada gastronòmica  de la Truita amb Suc a Ulldemolins amb Misericòrdia Montlleó, alcaldessa d’aquesta població del Priorat. Festa de la Matança del Porc a la Cellera de Ter (la Selva) amb Lluís Llagostera, membre de la junta del Centre Cultural de la Cellera, entitat organitzadora.
La Passió d'Olesa de Montserrat, declarada d’Interès Nacional per la Generalitat. Reportatge des d'Olesa Ràdio 90.1 FM emissora consorciada a la COM.
I els col·laboradors habituals Andreu Garcia, president de l'Agrupament d'Esbarts Dansaires, Amadeu Ribas, de l'Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya i Antoni Anguela de la Federació Sardanista de Catalunya.
Data : 2007-03-10
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
Amunt i avall
audio Edició 3 de març
Festa de Sant Medir  "Dolça festa" al barri barceloní de Gràcia i a la població de Sant Cugat del Vallès. Amb Isabel Sanagustí, presidenta de la Federació de Colles de Sant Medir.
Demà comencen les representacions de la Passió a les viles catalanes amb la tradició més arrelada. El programa engega una ruta que comença amb la d'Esparreguera (Baix Llobregat), amb un reportatge de des de Ràdio Esparreguera, emissora consorciada a la COM.
I els col·laboradors habituals Andreu GarciaAmadeu RibasAntoni Anguela, de la Federació Sardanista de Catalunya.
Data : 2007-03-03
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
Amunt i avall
audio Edició 24 de febrer
Festa de la Carxofa a Amposta  amb Joan M. Roig, alcalde de la capital del Montsià.
Festes de la Llum a Manresa a les que, aquest cap de setmana, se li afegeix la Fira de l'Aixada, amb l’alcalde de la capital del Bages, Josep Camprubí.
I els col·laboradors habituals Andreu Garcia, president de l'Agrupament d'Esbarts Dansaires, Amadeu Ribas, de l'Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya i Antoni Anguela de la Federació Sardanista de Catalunya.
Data : 2007-02-24
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
Amunt i avall
audio Edició 17 de febrer
Carnaval de Ponts  amb el tradicional ranxo, amb Tereesa Blanch<>/b>ent d’alcalde i regidora de Cultura de l'Ajuntament de Ponts.
naval de Vilanova i la Geltrú (Garraf) declarat Festa Tradicional d'Interès Nacional per la Generalitat, amb Eulàlia Soria, presidenta de la FAC (Federació d'Associacions pel Carnaval).
I els col·laboradors habituals Andreu García, president de l'Agrupament d'Esbarts Dansaires, Amadeu Ribas, de l'Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya i Antoni Anguela de la Federació Sardanista de Catalunya.
Data : 2007-02-17
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
Amunt i avall
audio Edició 10 de febrer
Festes de Santa Eulàlia 2007  a Barcelona, amb Francesc Fabregat, director de Festes de l’Institut de Cultura de Barcelona, organitzador de la Laia.
Festa dels Traginers a Balsareny, declarada Festa Tradicional d’Interès Nacional per la Generalitat, amb Abel Artigas, president de la Comissió de la Festa.
I els col·laboradors habituals Andreu García, president de l'Agrupament d'Esbarts Dansaires, Amadeu Ribas, de l'Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya i Antoni Anguela, de la Federació Sardanista de Catalunya.
Data : 2007-02-10
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
Amunt i avall
audio Edició 3 de febrer
Festa Major de la Candelera 2007  a l’Ametlla de Mar. Amb Andreu Martí, alcalde d’aquesta població del Baix Ebre.
Fira de la Candelera a Molins de Rei (Baix Llobregat) reportatge de Sílvia Artés des de Ràdio Molins de Rei, emissora consorciada a la COM.
I els col•laboradors habituals: Andreu García, president de l'Agrupament d'Esbarts Dansaires, Amadeu Ribas, de l'Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya i Antoni Anguela de la Federació Sardanista de Catalunya.
Data : 2007-02-03
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
Amunt i avall
audio Edició 27 de gener
Festa de la calçotada a Valls.  Reportatge de Raquel Sans des d'Ona Valls FM emissora consorciada a la COM.
Festa de Santa Àgueda o de les dones a Riba-roja d’Ebre, amb Dolors Aguilar, presidenta de la Coordinadora de Dones, entitat organitzadora.
I els col·laboradors habituals: Andreu Garcia, president de l'Agrupament d'Esbarts Dansaires, Amadeu Ribas, de l'Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya i Antoni Anguela, de la Federació Sardanista de Catalunya.
Data : 2007-01-27
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
Amunt i avall
audio Edició 13 de gener
5ena. Trobada de Cantadors i Fira de l'Oli i l'Olivera  amb Gustinet, president de l'Associació Cultural La Fraternal, entitat organitzadora d’ambdues manifestacions.
Festes dels Tonis 2007 a Manlleu. Reportatge des de Ràdio Manlleu 107 FM emissora consorciada a la COM.
Festa Major del barri barceloní de Sant Antoni amb la tradicional Cavalcada dels Tres Tombs, amb Toni Sánchez, vicepresident de l’Associació de Veïns i responsable de la comissió organitzadora de la festa.
I els col·laboradors habituals: Andreu García, president de l'Agrupament d'Esbarts Dansaires, Amadeu Ribas, de l'Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya i Antoni Anguela de la Federació Sardanista de Catalunya.
Data : 2007-01-13
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
Amunt i avall
audio Edició 30 de desembre
Els col·laboradors habituals:  Andreu Garcia, president de l’Agrupament d’Esbarts Dansaires; Amadeu Ribas, responsable de mitjans de comunicació de l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya i Antoni Anguela de la Federació Sardanista de Catalunya.
Data : 2006-12-30
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
Amunt i avall
audio Edició 23 de desembre
Els Pastorets de Calaf  (Anoia) amb el director de la companyia "El musical més petit" Daniel Anglès que des d’enguany s’ocupa de la seva direcció.
Festa de la Fia Faia a Bagà i Sant Julià de Cerdanyola (Berguedà) amb Josep Ureña, president de l’associació que les agrupa.
I com sempre, els col·laboradors habituals: Andreu Garcia, president de l’Agrupament d’Esbarts Dansaires; Amadeu Ribas, responsable de mitjans de comunicació de l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya i Antoni Anguela de la Federació Sardanista de Catalunya.
Data : 2006-12-23
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
Amunt i avall
audio Edició 9 de desembre
Cultura popular:  amb Andreu García, president de l'Agrupament d'Esbarts Dansaires, Raquel Sans des d'Ona Valls parla de castells, Amadeu Ribas, de l'Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya i Antoni Anguela de la Federació Sardanista de Catalunya.
Data : 2006-12-09
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
Amunt i avall
audio Edició 2 de desembre
Fira de l'Avet d’Espinelves  (Osona) amb Jordi Geli, president del Patronat Fira de l'Avet.
Festa Major de Sant Andreu de la BarcaJuan Pablo Beas des de Ràdio Sant Andreu 98.0 FM emissora consorciada a COMRàdio.
Festa Major de la Immaculada i commemoració del Setge de Cambrils. Amb Neli Queral, regidora de Cultura i Festes de l'ajuntament cambrilenc.
I els col·laboradors habituals: Andreu García, president de l'Agrupament d'Esbarts Dansaires, Plaça Castellera amb Raquel Sans des d'Ona Valls, Amadeu Ribas, de l'Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya i Antoni Anguela
Data : 2006-12-02
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
Amunt i avall
audio Edició 25 de novembre
Fira de l'Oliva Arbequina "Santa Caterina 2006" a Arbeca  (Les Garrigues). Reportatge de Miquel Bauló des de Ràdio Arbeca Freqüència Garrigues 107.8 FM emissora consorciada a la COM.
11 Fira del Bosc i de la Terra a Vallgorguina (Vallès Oriental) amb Cristina Folgueroles Fira de Sant Andreu a Torroella de Montgrí (Baix Empordà). Reportatge d'Anna Lanzas des de Ràdio Montgrí 107.1 FM emissora consorciada a la COM.
I els col·laboradors habituals: Andreu García, president de l'Agrupament d'Esbarts Dansaires, Plaça Castellera amb Raquel Sans des d'Ona Valls, Amadeu RibasAntoni Anguela de la Federació Sardanista de Catalunya.
Data : 2006-11-25
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
Amunt i avall
audio Edició 18 de novembre
Festa Major de Bàscara  amb Lluís Lloret Festa Major de Molló amb Lluís Peiró, alcalde d'aquesta població del Ripollès.
I els col·laboradors habituals: Andreu García, president de l'Agrupament d'Esbarts Dansaires, Plaça Castellera amb Raquel Sans des d'Ona Valls, Amadeu Ribas, de l'Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya i Antoni Anguela de la Federació Sardanista de Catalunya.
Data : 2006-11-18
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
©Copyright 2005 Bredax. Tots els drets reservats. Més opcions a www.laradioalacarta.com
0.1053490638732910